LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Breinloze Robots. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Breinloze Robots

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Deze robots hebben misschien geen hersenen, maar hun armen zijn wel tien keer zo sterk als mensenarmen! Ze kunnen dan ook tegen muren opklimmen, en zelfs aan het plafond blijven hangen: ze gaan met gemak tegen de zwaartekracht in! In ieder level worden de robots op een andere manier getest. Jij moet voor ze nadenken, want zelf kunnen ze alleen maar instructies uitvoeren. Bedenk dus goed hoe je te werk gaat wanneer je een blokje op een veld met daaronder een sleutel moet plaatsen, zodat de deur waar je doorheen moet, open blijft staan. Klimmen lukt de robots niet wanneer ze een blokje in hun handen hebben, dus alles moet in de juiste volgorde gebeuren. Hierbij kun je hulpmiddelen als de 'translocator' inzetten!

Spelbesturing

Druk op het pijltje omlaag om voorwerpen op te tillen. Als je een voorwerp wilt gooien, gebruik je het pijltje omhoog en als je het voorwerp weer wilt laten vallen, druk je op het pijltje omlaag. Druk op X om de 'translocator' te activeren, die je 'andere ik' tijdelijk verplaatst, totdat het effect uitgewerkt is. Druk op C om de tijd te beïnvloeden.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="find_the_way/robots_cant_think.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Breinloze Robots Little Game