LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Commando Defense. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Commando Defense

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
0,2
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Deze soldaat moet een legerbasis bewaken. Plaats hem strategisch, en laat hem zijn werk doen: hij richt zijn geweer automatisch op de vijandige soldaten die langs komen lopen. Je kunt ook verdedigingstorens bouwen. De torens die je hebt, kun je upgraden of weer verkopen als je dat nodig vindt. Ook kun je hulptroepen inschakelen (onderaan in het beeldscherm): deze lopen in tegengestelde richting, en schieten op alle vijandige soldaten die ze tegenkomen. Zorg dat de vijanden de uitgang niet bereiken!

Spelbesturing

Bestuur je personage met de muiscursor: daar waar je klikt, loopt hij naartoe. Als je een toren wilt bouwen, klik je op een plek, en vervolgens kies je een toren in het menu. Als je daarop klikt, wordt de toren gebouwd.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://www.miniclip.com/games/commando-defense/en/webgame.php" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Commando Defense Little Game