LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Hond in bad. Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Hond in bad

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Hondje Tony is ontzettend vies geworden toen hij een bot opgroef. Daarom wil zijn baasje Ashik hem en zijn vriendje een wasbeurt geven, en wel een heel grondige : met een tuinslang! Tony en de andere hond hebben hier niet zo'n zin in en ze verstoppen zich op allerlei plekken; ze gebruiken zelfs paraplu's om zich tegen het water te beschermen. Help jij Ashik om ze te slim af te zijn? Je kunt de lift gebruiken om hem op de juiste hoogte te plaatsen. Je zult zien dat er allerlei beweegbare obstakels zijn die je eerst moet verplaatsen met je waterstraal. Verspil niet te veel kostbaar water want je kunt het maar één keer gebruiken om de hondjes schoon te krijgen. Pas wanneer ze allebei weer lekker fris en schoon zijn, mag je door naar het volgende level!

Spelbesturing

Met de muis bestuur je de tuinslang. Houd de linker muisknop ingedrukt om water te spuiten. Druk op W/S of op de pijltjestoetsen (omhoog en omlaag) om de lift omhoog of omlaag te bewegen.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="catch_animals/bath_your_buddy.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Hond in bad Little Game