Ga terug naar Home
Tessa's Pizza

Tessa's Pizza

Girls7,5Dit is een deel uit de Tessa Serie over koken. In dit spel leer je een recept te bereiden. Je leert welke ingrediënten je nodig hebt en hoe je ze klaar moet maken. Leer hoe je alles moet snijden en hoe lang je het gerecht moet koken of in de oven moet doen. In dit deel leer je hoe je Zomer Pizza Hawaï kunt maken. Aan het eind van het spel kun je het recept uitprinten zodat je het in je eigen keuken kunt proberen te maken.
Halloweensnoep

Halloweensnoep

Behendig7,3Help het paarse monstertje om alle snoepjes op te eten. Stuur hem de juiste kant op en hij zal zich daar vastklampen waar jij klikt. Een leuk behendigheidsspelletje, zowel voor Halloween als daarna!
Boxhead Halloween

Boxhead Halloween

Aktie7,4Dit is een leuke versie van Boxhead. Schiet alle poppetjes die op je wegkomen af!
Spannend gespook

Spannend gespook

Avontuur8,1Normaal is het in spelletjes vaak de bedoeling dat je jaagt op spoken, maar deze keer is het andersom: jij bent het spook! Je woont in een grote villa, waar op dat moment 30 mensen een feestje vieren. Het is middernacht, en de klok slaat. Tijd voor jouw eigen feestje! Jaag zo veel mogelijk mensen de stuipen op het lijf door je te verstoppen in bed, in een vaas, in de badkuip, en ga zo maar verder. Om je te verstoppen, moet je over het voorwerp heen vliegen en dan op de spatiebalk drukken. Je kunt deze spullen dan laten bewegen wanneer er mensen in de buurt zijn. Soms kun je er ook nog wat extra enge effecten aan toevoegen. Als niemand het ziet, is je actie natuurlijk een beetje nutteloos geweest: je kunt dus het beste daar gaan spoken waar veel mensen zijn. Hoe enger jij het maakt, hoe verder de 'atmosphere'-wijzer uitslaat. En dit betekent weer dat je nog meer spookkracht krijgt. Zorg dat je alle 30 gasten uit de villa jaagt. Veel spookplezier!
Ontsnap uit het spookhuis

Ontsnap uit het spookhuis

Avontuur Spellen8,1Gaat het jou lukken om uit dit enge spookhuis te ontsnappen? Probeer maar eens!
Leuke Halloweenmake-up

Leuke Halloweenmake-up

Girls Games8,0Hoe wil jij er met Halloween uitzien? Probeer het eerst maar eens uit op dit meisje. Wow, dat ziet er echt griezelig uit zeg!
Scooby Doo Spookschip

Scooby Doo Spookschip

Avontuur7,9Scooby Doo zit op een spookschip en moet proberen om alle opdrachten succesvol uit te voeren. Help jij hem hierbij?
Koop een trouwjurk

Koop een trouwjurk

Girls7,8In dit spel ga je een winkel beheren. Het is de bedoeling dat je trouwjurken verkoopt. De klanten komen binnen en jij gaat naar ze toe om ze te helpen met het uitzoeken van een mooie trouwjurk. Let goed op welke jurk je klanten willen passen en kopen! Op deze manier kun je een hoop geld verdienen. Ook is het na elk level mogelijk om extra trouwjurken, personeel en interieur aan te schaffen. Zo kun je nog meer klanten helpen en nog meer verdienen!

Spelletjes - Nieuwe spelletjes Little Game