Ga terug naar Home
Metal Slug: Run!

Metal Slug: Run!

Aktie8,0Ga aan land op een onbewoond eiland en ga het gevecht aan met de vijand, die dit mooie eiland heeft bezet. Schakel alle soldaten uit en verzamel de munitie die verschijnt bij iedere gedode vijandelijke soldaat. Hoe meer je schiet, hoe sneller je munitie op raakt, dus pak alles wat er maar ligt. Probeer zo lang mogelijk in leven te blijven en zo weinig mogelijk levens te verliezen in dit gevecht om het eiland!
Oermensgevecht

Oermensgevecht

Aktie Spelletjes8,8Probeer om een goed leger op te bouwen om al je opkomende tegenstanders af te maken. Zorg dat je eigen terrein veilig blijft.
Dodelijke piranha: schateiland

Dodelijke piranha: schateiland

Aktie Spelletjes?De dodelijke piranha op zoek naar eetbare eilandbewoners. Hij is namelijk beland bij een mysterieus eiland dat niet op de landkaarten staat. Zodra hij zijn slachtoffer heeft gespot, springt hij omhoog om toe te slaan. Als het even kan, brengt hij diens bootje ook tot zinken. Hoe meer hij eet, hoe hoger hij opklimt in de voedselketen. Pas wanneer de honger van de piranha is gestild, kun jij door naar het volgende level!
Stapelen 2

Stapelen 2

Behendigheid8,2Stapel de verschillende vormen blokken op elkaar en zorg ervoor dat de stapel niet omvalt.
Mijn lekkerste pizza

Mijn lekkerste pizza

Girls Games6,9In dit winkelspel komen je klanten hun pizza's bestellen. Het is jouw taak om de bestelde pizza's klaar te maken. Doe je dat goed, dan zijn je klanten tevreden en kun je door naar het volgende level. Als je klanten de pizza's lekker vinden, komen ze natuurlijk terug en wordt je pizza shop een zaak waarmee je goed kunt verdienen. Veel plezier met het maken van de pizza's!

Spelletjes - Nieuwe spelletjes Little Game