Ga terug naar Home
Riddle School 2

Riddle School 2

Denk Spelletjes6,6De muziekles is zoals gewoonlijk erg slaapverwekkend. Tijd dus om weer te ontsnappen!
Cactus McCoy 2

Cactus McCoy 2

Avontuur10Nadat Cactus McCoy de gouden cactus heeft gevonden, blijkt dat er meer kapers op de kust zijn! Net op het moment waarop een strijd om de gouden cactus ontstaat, komt er een alles verpletterende spijkerkogel aan rollen. Cactus McCoy en de onbekende schatzoekster slaan op de vlucht. Het blijkt Ella Windstorm te zijn, en samen gaan ze op zoek naar de schat. Er zit namelijk een kaart verstopt in de cactus. Ella is een afstammelinge van de Volados-stam. Dan worden ze plotseling overvallen door rovers, en Cactus McCoy zal zonder Ella maar met kaart op zoek moeten naar de schat!
Koop een trouwjurk

Koop een trouwjurk

Girls7,9In dit spel ga je een winkel beheren. Het is de bedoeling dat je trouwjurken verkoopt. De klanten komen binnen en jij gaat naar ze toe om ze te helpen met het uitzoeken van een mooie trouwjurk. Let goed op welke jurk je klanten willen passen en kopen! Op deze manier kun je een hoop geld verdienen. Ook is het na elk level mogelijk om extra trouwjurken, personeel en interieur aan te schaffen. Zo kun je nog meer klanten helpen en nog meer verdienen!
Bloons TD 4

Bloons TD 4

Aktie Spelletjes?Speel deze Toren Verdedigen-variant door apen te plaatsen die de ballonnen kapot moeten schieten.
Zombotron 2: Tijdmachine

Zombotron 2: Tijdmachine

Aktie Spelletjes?In dit vervolg op Zombotron ben jij een robot die brandstof zoekt voor zijn tijdmachine en hierbij zo veel mogelijk punten wil scoren. Zolang de brandstoftank niet gevuld is, kun jij niet van je planeet weg! Kijk uit voor de valse robots die overal rondlopen.
Pokémon Toren Verdedigen

Pokémon Toren Verdedigen

Avontuur9,3Neem een kijkje in het lab van professor Samuel Oak en kies een pokéball uit. Daarin zit een kleine pokémon, waar je goed voor moet zorgen. Je hebt de keuze uit Bulbasaur, Charmander of Squirtle. Plotseling komt er een groep pokémons het lab binnen, op zoek naar snoep. Vecht samen met jouw pokémon tegen de dieven, en schakel er zo veel mogelijk uit!

Spelletjes - Nieuwe spelletjes Little Game