LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Ruimtestation onder vuur. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Ruimtestation onder vuur

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
2,2
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Speel nu dit mooie vervolg op 'Lab onder vuur', uit de Strike Force Heroes-serie! Jouw ruimtebasis wordt aangevallen en je moet ontsnappen. Zorg dat je hierbij zo veel mogelijk vijandige soldaten doodt! Je wordt bijgestaan door 'the engineer', 'the mercenary', 'the general', 'the juggernaut' of 'the sniper'. Je kunt je soldaat zelf aanpassen met de upgrades die je in het level verzameld hebt. Probeer krachtige wapens te verzamelen waarmee je je kansen om te overleven vergroot! In het begin speel je in de Campaign-modus, en wanneer je het spel wat meer onder de knie hebt, kun je ook de Challenge-modus proberen. In de Campaign-mode heb je 15 levels. In ieder level beleef je weer een ander avontuur en moet je je uit netelige situaties zien te redden. Schiet ze!

Spelbesturing

Gebruik WASD of de pijltjestoetsen om je te verplaatsen. Druk op W, het pijltje omhoog of de spatiebalk om te springen. Druk op S of het pijltje omlaag om te kruipen. Gebruik de muis om te richten en te schieten. Druk op Q of Shift om van wapen te wisselen.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="shoot_and_avoid/strike_force_heroes_2.swf?v1" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Ruimtestation onder vuur Little Game