Ga terug naar Home
Spider Solitaire 2

Spider Solitaire 2

Denk Spelletjes8,6Rangschik de kaarten zo dat ze een complete serie vormen. Je kunt alleen kaarten met een lagere waarde op een kaart met een hogere waarde plaatsen. Als je met meerdere kleuren speelt, kun je alleen stapels van dezelfde kleur verplaatsen. Succes!
Tetris 1

Tetris 1

Behendigheid8,3Speel deze variant van een echte klassieker: Tetris.
Vlindervreugde

Vlindervreugde

Denk Spellen8,4Zoek twee dezelfde vleugels bij elkaar en maak de vlinder compleet zodat-ie weg kan vliegen.
Verrassende Vlakken

Verrassende Vlakken

Denken8,9Zoek groepen van identieke figuren, klik hierop en speel ze weg. De lege ruimte wordt opgevuld door de figuren erboven, waarna meteen een check wordt uitgevoerd op identieke figuren. Zo kan je dus meerdere series tegelijk wegspelen. Wanneer je niet verder meer kunt, verschijnt er een bom. Hiermee kan je iedere willekeurige figuur aanklikken om het weg te halen, waardoor alles verschuift.
Bubbels 2

Bubbels 2

Denk Spelletjes7,8Gooi balletjes zodat er drie dezelfde kleur naast elkaar zitten. Wees snel want anders is de tijd om!
Leuke Blokken

Leuke Blokken

Behendig8,8Schattigheid is net een virus... voordat je het weet, word je er ziek van! Maak rijtjes van 4 of meer blokken met dezelfde kleur om de virussen te verwijderen.
Verbind de huisdieren

Verbind de huisdieren

Denken8,1Maak het speeldveld leeg door alle dubbele stenen weg te spelen.
Mah Jongg 1

Mah Jongg 1

Denk Spellen8,1De zijkanten van de puzzel kun je wegspelen met hetzelfde kaartje (alleen links en rechts). Je moet proberen alle puzzelstukjes weg te spelen.
Connect It 2

Connect It 2

Denk Games8,6Verwijder de plaatjes die hetzelfde zijn. Er zijn wel regels: de 2 plaatjes worden met elkaar verbonden door middel van een lijntje en in dat lijntje mogen niet meer dan 2 knikken zitten.
Blokken 20

Blokken 20

Behendigheid7,9Speel alle duistere blokken weg uit deze foto en knal jezelf naar het einde van deze level. Klik op groepen van 2 of meer dezelfde blokken om ze weg te spelen. Als je extra combinaties maakt verdien je bommen die je aan het einde van de level kunnen helpen met het leegspelen van het veld.
Dieren Bejeweled

Dieren Bejeweled

Denk Spellen9,1Probeer 3 gezichtjes naast elkaar te krijgen, dan worden de vlakken geel. Je moet proberen het hele veld geel te krijgen. Als je een jokergezichtje pakt worden alle gezichtjes die er hetzelfde uitzien in het veld ook geel. Met een bom gezichtje blaas je alle omliggende velden weg!
Veld vol fruit

Veld vol fruit

Denk Spelletjes8,5Maak het speelveld leeg door alle dubbele stenen weg te spelen. Klik op stenen met dezelfde vruchten, die òf naast elkaar liggen, òf via een lijn met maximaal twee hoeken met elkaar verbonden kunnen worden.
Mahjong 3

Mahjong 3

Behendig8,8In Mahjong moet je paren van gelijke iconen weg spelen om naar de volgende level te gaan.
Quatro 3

Quatro 3

Denk Spellen9,3Probeer om de meeste hokjes te maken door het plaatsen van muren.
Crescent Solitaire

Crescent Solitaire

Denk Spellen8,0Probeer om alle kaarten weg te spelen.
Rome Puzzle

Rome Puzzle

Denk Games8,6Maak rijen van 3 dezelfde symbolen om ze weg te spelen.
Kingdom Rush

Kingdom Rush

Behendigheid Spellen9,4Welkom in het spel Kingdom Rush, een ontzettend leuk getekend Toren Verdedigen-spel vol mogelijkheden. Jij bent een generaal die Koning Denas gaat helpen om zijn koninkrijk te verdedigen. Dit doe je door verdedigingstorens te bouwen, zodat de vijand je land niet in komt. Voor iedere gedode vijand, verdien je goudstukken! Je hebt keuze uit allerlei verdedigingstorens, vijanden, upgrades en strategieën. Klik hiervoor op 'Encyclopedia', zodat je het complete overzicht op je gemak kunt bekijken.
Goudzoeker 1

Goudzoeker 1

Behendig8,6Probeer om zo veel mogelijk goud bij elkaar te krijgen. Drank om sterker te worden is erg handig!
Strijd om de stad

Strijd om de stad

Aktie Spelletjes9,4Een vijandig leger heeft de stad bezet. Jij en je vrienden willen de stad natuurlijk heroveren en gaan er alles voor doen om de gemeneriken uit te schakelen! De vijand kan alleen op je schieten wanneer hij je ziet. Voor ieder slachtoffer dat er aan jouw kant valt, krijg je strafpunten. Zorg dat je de V.I.P.'s redt, en dat je sterren verzamelt om je troepen uit te breiden. Kijk uit, sommige voorwerpen kunnen ontploffen!
Pokémon Toren Verdedigen

Pokémon Toren Verdedigen

Avontuur Spelletjes9,3Neem een kijkje in het lab van professor Samuel Oak en kies een pokéball uit. Daarin zit een kleine pokémon, waar je goed voor moet zorgen. Je hebt de keuze uit Bulbasaur, Charmander of Squirtle. Plotseling komt er een groep pokémons het lab binnen, op zoek naar snoep. Vecht samen met jouw pokémon tegen de dieven, en schakel er zo veel mogelijk uit!
Pinguïndiner 2

Pinguïndiner 2

Behendigheid Spelletjes9,3Nadat Penny de pinguïn naar huis mocht, begon ze haar eigen restaurant. Help Penny om haar klanten te bedienen. Geef ze een plaats, neem hun bestelling op en serveer deze, pak het geld en maak de tafels schoon. Koop upgrades om het haar klanten meer naar de zin te maken, zodat Penny meer geld kan verdienen.
Goudmijn

Goudmijn

Behendigheid Spelletjes7,8Je hebt een mijn gevonden dus nu moet je kijken of je goud kan vinden. Ruim het puin weg maar zorg dat het niet te dicht bij komt. Gooi de pikhouwelen naar de muur om twee of meer dezelfde blokken weg te slaan.
Bowja de Ninja 2

Bowja de Ninja 2

Avontuur Spellen9,1Er is een raket gestolen en die moet jij weer zien terug te krijgen. Zodra je de raket in je bezit hebt moet je nog zien te ontsnappen.
Mens Erger Je Niet 2

Mens Erger Je Niet 2

Behendig8,5Mens Erger je Niet is een echte klassieker. Dit spel heeft eigen regels. Kan jij achter de regels van dit spel komen voordat de tegenstander dat doet? Probeer verschillende dingen uit.
Electricman

Electricman

Aktie Spellen9,1Electricman 2 HS is een combinatie van straatvechten en het gebruik van bovenmenselijke krachten, waarmee je jouw tegenstanders kunt uitschakelen.
Solitaire

Solitaire

Denken7,1Dit is een kaartspel, waarin je moet proberen om alle kaarten op volgorde te leggen.
Tetris Arcade

Tetris Arcade

Behendig7,9Een nieuwe versie van het spel Tetris met mooie effecten en leuke muziek erbij!
Strijd tegen de Goblins

Strijd tegen de Goblins

Behendigheid Spellen9,2De koning is de Goblins zat die zijn land nu al tientallen jaren lang in hun macht hebben en leegplunderen. Hij vraagt jou daarom om zo veel mogelijk Goblins te doden. Hiervoor heb je eerst goud nodig, dat de mijnwerkers uit de mijn kunnen halen. Met dit goud kun je namelijk soldaten inhuren, die de Goblins te lijf kunnen gaan. Als het je lukt om alle missies te volbrengen, word jij misschien de nieuwe heerser van het koninkrijk!
Oorlogsspel 7

Oorlogsspel 7

Aktie Spelletjes9,0Probeer de wereld over te nemen door de landen van de wereld land voor land te veroveren. Als je alle landen hebt veroverd heb je gewonnen.
Kamer Inrichten 5

Kamer Inrichten 5

Girls9,0Je heb een nieuwe kamer gekregen en nu moet je die gaan inrichten. Kies voorwerpen uit het menu en plaats ze in de kamer. Je kan de ander ook een andere kleur geven of zelf iets tekenen en ergens plaatsen.
Jane's Hotel

Jane's Hotel

Behendigheid9,0Je hebt net een hotel opgezet. Probeer je gasten zo snel en goed mogelijk te bedienen zodat ze later nog eens terug komen.
Spider Solitaire

Spider Solitaire

Denk7,6Spider Solitaire is een variant van het kaartspel Patience. Het is de bedoeling om de kaarten van de tien stapeltjes zo snel mogelijk weg te spelen.
Stick MMORPG

Stick MMORPG

Multiplayer Spellen9,0In deze MMO vecht je in een hotel tegen andere gasten. Pak snel een goed wapen, anders word je meteen neergeschoten door anderen. Soms is het hammertime: dan schiet iedereen werkelijk op iedereen!
Hobo in de hel

Hobo in de hel

Aktie9,0Oei, waar is onze stinkende zwerver Hobo nu weer beland? In de hel! Dat is wel het extreemste dat je je kunt voorstellen, na alle avonturen die hij al heeft beleefd. Ook hier moet Hobo zich weer dapper zien te weren tegen de aanvallen van de duivels. Met jouw hulp lukt dit hem vast, denk je ook niet?
Hamsters op vakantie

Hamsters op vakantie

Meisjes Spelletjes9,0Het is vakantietijd in hamsterland! De hamsters houden er wel van om naar een heerlijk luxe hotel te gaan. Ze komen met de hele familie en willen op hun wenken bediend worden. Dat betekent dat het personeel van het hotel het flink druk heeft met al die gasten. Ze bellen om eten en drinken, ze mopperen als je te laat bent met hun bestelling... je moet dus stevig doorwerken om ze tevreden te houden. Als je het goed doet, verdien je genoeg om naar het volgende level van dit hotelspel te gaan, en krijg je ook nog eens extra sterren in het level. In elk level komen er hotelkamers bij: dit betekent dat je meer hamsterfamilies moet verzorgen. Hoe meer kamers en hamsterfamilies je hotel heeft, hoe meer je kunt verdienen. Laat ook je vrienden op Facebook weten hoe goed je bent in dit hamster-hotelspel!
Pinata vol snoep

Pinata vol snoep

Behendigheid Spellen9,0Een piñata, weet je wat dat is? Het is een felgekleurde figuur, gevuld met allerlei lekkers en soms ook cadeautjes! Oorspronkelijk komt de piñata uit Mexico, en wordt hij gebruikt op kinderverjaardagen, en met Kerst. In dit spelletje ga je proberen om zo veel mogelijk snoep uit de piñata te slaan, om dit op te vangen in je mandje. Twee dingen zijn hierbij van belang: dat je zo hard en vaak mogelijk op de piñata slaat, en dat je je mandje op een plek neerzet, waar veel snoep valt. Zo ga jij niet met een lege maag naar huis!
Zwart-wit Mahjong

Zwart-wit Mahjong

Denk Games8,4In dit Mahjongspel zit een extra dimensie: als je twee dezelfde figuren tegenkomt, moet het ene op een witte, en een andere op een zwarte achtergrond staan als je ze weg wilt spelen. Veel plezier!
Hobo 5 Space Brawls

Hobo 5 Space Brawls

Aktie9,0De Hobo-klonen voeren een aanval uit op onze populaire zwerver. Ze hebben hem zijn gevechtstechnieken afgepakt door middel van een buis, die ze zijn maag in hebben geduwd. Denk je dat Hobo het erbij laat zitten? Wij niet, want ook deze keer is Hobo weer in vorm en gaat hij zijn best doen om de aliens een kopje kleiner te maken en zijn smerige gevechtstechnieken terug te krijgen. Je kunt dit spel in drie modi spelen: makkelijk, normaal en moeilijk.
Beleger je stad

Beleger je stad

Aktie9,0Een vijandig leger heeft jouw stad bezet. Deze situatie moet natuurlijk veranderen, en samen met een aantal stadsgenoten besluit je om alle straten terug te veroveren. Zorg dat de vijand je niet te zien krijgt: alleen dan schiet hij namelijk. Om je troepen uit te breiden, heb je sterren nodig: verzamel hier dus zo veel mogelijk van! Ook is het belangrijk dat je alle VIP's redt, anders is je missie niet volbracht. Kijk uit voor ontploffende voorwerpen!
Hobo in de gevangenis

Hobo in de gevangenis

Aktie9,0Hobo moet de gevangenis in omdat hij zich zo heeft misdragen. Maar het is maar vies in de gevangenis en Hobo is niet blij. Dus begint hij een gevangenisopstand. Pak dingen om mee te gooien en probeer een wapen in handen te krijgen om ermee te schieten. Ontsnap uit de gevangenis en wees eindelijk vrij! Succes!
De strijd van 1917

De strijd van 1917

Aktie Spelletjes8,8Zorg dat je ieder gevecht wint door vijandig grondgebied te bezetten, of door ervoor te zorgen dat het moreel van de vijandige soldaten zo laag is, dat ze zich overgeven. Bovenaan het scherm kan je zien welke grond bezet is, en hoe het staat met de moreel van je eigen manschappen. Loopgraven, officieren en upgrades kunnen je soldaten verdedigings- en aanvalsbonussen opleveren. Ervaring (XP) doe je op door vijanden te doden en gevechten te winnen.
Ballen en Vazen

Ballen en Vazen

Denk Spelletjes8,9Zorg ervoor dat alle gekleurde ballen in de amforen van dezelfde kleur terechtkomen. Dit doe je door de kettingen waar ze aan zijn opgehangen, door te knippen. Het is belangrijk dat je dit in de juiste volgorde doet, anders valt de verkeerde bal in de verkeerde amfora.
Solitaire 5

Solitaire 5

Denk Games8,9Probeer in deze variant van Solitaire de 2 kastelen vrij te spelen. Dit doe je door alle kaarten weg te spelen die op het speelveld liggen.
Strategy Defense 6

Strategy Defense 6

Aktie Spelletjes8,8Verdedig je vestiging en probeer het kasteel van de tegenstander zo snel mogelijk te vernietigen.
Passagiers Vervoeren

Passagiers Vervoeren

Denk Spellen8,9Probeer zoveel mogelijk passagiers te vervoeren in zo'n kort mogelijke tijd. Zorg dat ze niet te lang hoeven wachten, want anders worden ze kwaad.
Strategy Defense 4

Strategy Defense 4

Avontuur Spelletjes8,8Maak telkens zoveel mogelijk ridders aan zodat je de kastelen van de vijand kan vernietigen. Maar pas op dat hij met zijn ridders niet jouw kastelen vernietigt.
Pinguïndiner

Pinguïndiner

Behendigheid Spelletjes8,8Voorzie alle pinguïns in het cafe telkens van eten. Zorg dat je per dag genoeg geld verdient om de volgende dag weer aan het werk te kunnen.
Strategy Defense 3

Strategy Defense 3

Avontuur8,9Probeer het kasteel van de tegenstander te vernietigen.
Sneeuwjacht

Sneeuwjacht

Avontuur Spelletjes8,8Deze yeti wil van een iglo naar de andere komen. Ren over de sneeuw, glijd over het ijs en gooi zo veel mogelijk pinguïns omver. Voor de grote pinguïns moet je wel veel vaart hebben, anders kost het je een leven. Veel plezier!
Oermensgevecht

Oermensgevecht

Aktie Spellen8,8Probeer om een goed leger op te bouwen om al je opkomende tegenstanders af te maken. Zorg dat je eigen terrein veilig blijft.

Spelletjes - Top spelletjes Little Game