LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Toren vol dode ninja's. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Toren vol dode ninja's

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Ken je de legende van de eenarmige ninja? Er wordt gezegd dat hij ooit een bijna ontoegankelijke toren binnen is gegaan. Toen hij zijn doel eenmaal had bereikt, werd hij een gehaat man bij de hele bevolking. Sindsdien hebben nog een boel andere mensen geprobeerd om de toren binnen te dringen, maar er is niemand levend uit gekomen! Ga jij checken of de legende echt waar is? Ga de toren binnen en kijk welke verrassingen je te wachten staan. Verzamel ninjasterren, bommen, extra tijd, extra leven en bonussen. Zorg dat je alle vijanden uit de weg ruimt!

Spelbesturing

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om te lopen, het pijltje omhoog om te springen en het pijltje omlaag om te kruipen. Als je twee keer op het pijltje omhoog drukt, kun je twee keer zo hoog springen. Houd het pijltje naar rechts ingedrukt om langs een muur naar beneden af te dalen, en houd het pijltje omhoog ingedrukt wanneer je juist tegen de muur op wilt klimmen. Druk op Z om je zwaard te gebruiken, op X om een werpster te gooien en op C om een bom te werpen.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="ninjaman/house-of-dead-ninjas.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Toren vol dode ninja's Little Game