LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Wolkenoorlog. Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Wolkenoorlog

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
2,3
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

In dit strategiespelletje gaat het erom dat je alle wolkjes die in de lucht zweven, verovert. Jij bent het blauwe wolkje en de grijze wolkjes zijn neutraal. Wolkjes van een andere kleur zijn je concurrenten: ook zij zullen proberen om alle wolken te veroveren en er hun kleur aan te geven. Zowel jij als je vijanden schieten kleine wolkjes af in de richting van vijanden, neutrale wolkjes of 'geallieerden'. Het doel is om je vijanden te verzwakken en te overwinnen en je geallieerden te versterken zodat ook zij ervoor kunnen zorgen dat er meer vijandige wolken overwonnen kunnen worden. Stuur ook kleine wolkjes op de sterretjes af: dit levert je de mogelijkheid op om een weertype (zonnetje, regen of bliksem) te kiezen dat een poosje actief blijft. Met een bliksem kun je bijvoorbeeld sneller schieten: dat is ontzettend handig!

Spelbesturing

Houd de linker muisknop ingedrukt terwijl je een lijn trekt tussen jouw wolk en de wolk die je wilt veroveren / versterken. Je kunt dit ook met meerdere wolken tegelijk doen: in dat geval houd je de spatiebalk ingedrukt om alle blauwe wolkjes in één keer te selecteren en houd je daarna Ctrl ingedrukt om wolkjes af te vuren.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="strategy/cloud_wars_sunny_day.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Wolkenoorlog Little Game