LeukeSpellen.Be

3 op een Rij: Cucaracha, Pickies, Dobbel Straat, Kristallen

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Juwelen Explosie

Juwelen Explosie

Denk Spelletjes 5,0 Zoek zo snel mogelijk gelijke juwelen en laat ze ontploffen! Probeer er zo veel mogelijk te koppelen tijdens elke zet om de hoogste score te behalen en coole power-ups te verdienen!
Clockwork Beetles

Clockwork Beetles

Denk Spelletjes 4,3 Maak je klaar voor een echte steampunk-uitdaging. Kun jij al deze mechanische kevers repareren?
Dragon: Fire and Fury

Dragon: Fire and Fury

Denk Spelletjes 3,9 Er was eens een draak die niets liever wilde dan een beetje rondhangen in zijn grot en dutjes doen op zijn enorme goudstapel. Maar helaas was de plaatselijke koning het daar niet mee eens. Hij was vastbesloten om de draak te doden en zijn schat te stelen! Kun jij de drakengrot verdedigen in dit actierijke 3-op-een-rij-spel?
Juwelenjacht Jungle

Juwelenjacht Jungle

Denk Spelletjes 3,8 Deze jungle barst van de kostbare edelstenen. Je hoeft ze alleen maar op te graven in deze drie-op-een-rij puzzelgame. Maar vergeet niet om ze met alle identieke juwelen te verbinden! Zet je schrap voor een groot avontuur met uitdagende levels terwijl je elke hoek van deze mysterieuze jungle verkent.
Terug naar Snoepjesland 4: Lolly Tuin

Terug naar Snoepjesland 4: Lolly Tuin

Denk Spelletjes 3,3 Het is weer tijd voor het lekkerste 3-op-een-rij-spelletje ter wereld!
Fruita Swipe

Fruita Swipe

Denk Spelletjes 3,2 Speel het fruit zo snel als je kunt weg in dit uitdagende puzzelspelletje.
Momo Pop

Momo Pop

Denk Spelletjes 2,5 Deze boerderijdieren zijn niet alleen lief, maar ook nog eens superschattig. Kun jij ze met elkaar verbinden in dit leuke 3-op-een-rij-spel?
Vruchtensnoepwinkel

Vruchtensnoepwinkel

Denk Spelletjes 1,2 Deze magische snoepjeswinkels kan je alleen in de wolken tegenkomen. Maak een spannende reis in dit drie-op-een-rij-puzzelspel Hoe snel verbind jij alle snoepjes in elke zwevende winkel? Je kan onderweg ook cash geld verzamelen om handige versterkingen te kopen.

Spelletjes - 3 op een Rij Little Game