LeukeSpellen.Be

3 op een Rij: Cucaracha, Pickies, Dobbel Straat, Kristallen

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Fruit Crush Frenzy

Fruit Crush Frenzy

Denk Spelletjes ? Al deze fruitsoorten zijn zo rijp dat ze elk moment kunnen exploderen! Kun jij alle gelijke fruitsoorten koppelen en ze laten ontploffen in dit spannende drie-op-een-rij puzzelspel?
Tabby Eiland

Tabby Eiland

Denk Spelletjes ? Ga op reis naar dit exotische eiland en kijk hoe snel je deze schattige katten kunt wegspelen.
Knikkers op een Rij

Knikkers op een Rij

Denk Spelletjes 1,9 Klik op de ballen om ze van baan te laten veranderen. Maak combinaties van drie of meer van dezelfde kleur om ze te laten verdwijnen. Veel plezier!
Kristallen

Kristallen

Denk Spelletjes 0,6 Kun je genoeg kristallen matchen en verzamelen voordat het licht uitgaat?
4 op een Rij 2

4 op een Rij 2

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer als eerste 4 op een rij te krijgen.
Koninklijke juwelen

Koninklijke juwelen

Denk Spelletjes 0,1 Speel deze leuke versie van Bejeweled! In elk level wordt het rad opnieuw gevuld met juwelen. Maak rijen van drie juwelen van dezelfde kleur om ze weg te spelen. Voor elk groepje dat je wegspeelt wordt de grote diamant in het midden gevuld met energie. Als je een keer niet verder weet, kun je een deel ervan gebruiken om de juwelen te mengen. Speel genoeg juwelen weg om de grote diamant in het midden helemaal op te laden voor je tijd om is. Succes!
Bloemen

Bloemen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Plaats de bloemen strategisch en houd het bord schoon, want anders is het gauw over! Als er in een rij of kolom 2 of meer dezelfde bloemen staan, dan zullen die verdwijnen. Voor elke ronde verschijnt er een nieuwe bloem in het veld, maar elke ronde waarin er geen bloemen worden weggespeeld verschijnen 4 bloemen!
Glazen ballen

Glazen ballen

Denk Spelletjes 0,1 De ballen vallen vanzelf naar beneden, de bedoeling is dat jij bepaalt waar. Probeer drie of meer ballen van dezelfde kleur bij elkaar te krijgen, dan verdwijnen ze. Doe het op tijd, want de bodem van de bak raakt steeds voller. Soms komen er bommen, die dan wat ballen opruimen, maar er zijn ook ballen die ervoor zorgen dat ze nog sneller vallen.
Cucaracha

Cucaracha

Denk Spelletjes ? Plaats de cucarachas naast elkaar om ze weg te spelen.
Pickies

Pickies

Denk Spelletjes ? Probeer om 3 dezelfde gekleurde poppetjes op een rijtje te zetten.
Dobbel Straat

Dobbel Straat

Denk Spelletjes ? Scoor punten en extra kliks met verticale of horizontale opeenvolgende cijfers! Elke keer als je klikt op een dobbelsteen, worden alle dobbelstenen van dezelfde kleur met 1 punt verhoogt.
Rowstar

Rowstar

Denk Spelletjes ? Zet genoeg van dezelfde gekleurde poppetjes op een rijtje om ze weg te spelen. Als er 4 vakjes in een rij zitten, heb je 4 dezelfde gekleurde poppetjes nodig. Met de 8 bal kun je een figuurtje die op de verkeerde plaats hebt gezet weer wegspelen..
Fruitcombinaties

Fruitcombinaties

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk punten te halen door 4 of meer van de zelfde fruit soorten tegen elkaar aan te leggen.
Grijp een kat

Grijp een kat

Behendigheid Spelletjes ? Bevrijd de katten uit hun kooitjes! Je kunt alle katten, behalve de gekooide, verslepen om zo een toren of rij van drie of meer dezelfde katten te maken. Deze verdwijnen, waardoor de katjes die vastzitten, uiteindelijk ook bevrijd worden. Wanneer je de eerste vijf levels hebt voltooid, kun je het spel ook in de endless mode spelen. Hierin gaat het erom dat je een zo hoog mogelijke score haalt. Zorg dat je klus geklaard is voordat het hele veld gevuld is met katten!

Spelletjes - 3 op een Rij Little Game