LeukeSpellen.Be

3D Racer: 3d Rally Racing, Toyota Race, American Racing, Race in het donker

Ga terug naar Race Spelletjes
Advertentie
Ado Stunt Car 2

Ado Stunt Car 2

Race Spelletjes 7,0 In deze 3D autorijgame kan je de ene na de andere waanzinnige stunt uithalen. Kies een van de onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om van hellingen te vliegen en supervette salto's te maken. Deze auto's kunnen wel tegen een stootje!
Truck Driver Crazy Road 2

Truck Driver Crazy Road 2

Race Spelletjes 7,0 En daar hebben we weer een verzameling knotsgekke wegen in dit heftige spel op de weg. Neem plaats achter het stuur van deze kolossen en lever je lading af. Je kunt ook wat gave parkeeruitdagingen aangaan als je denkt dat je ze aankunt.
Hot Wheels Track Builder

Hot Wheels Track Builder

Race Spelletjes 4,8 Ontwerp, bouw en rijd op je eigen circuits in dit spannende 3D racespel. Haal de concurrenten in terwijl je geweldige badges verdient en sjees door loopings en zelfs door het hart van vulkanen! Ben je de eerste racer die over de finishstreep gaat?
Off-road vrachtwagenchauffeur

Off-road vrachtwagenchauffeur

Race Spelletjes 1,7 Zet je schrap voor een serie uitdagingen in dit spannende vrachtwagenspel. Kun jij deze grote booreilanden over 's werelds meest gevaarlijke zandpaden transporteren? Het weer zal niet meezitten en je vracht is ook niet altijd even goed vastgemaakt. Maar dat moet voor jou geen probleem zijn, toch?
3d Rally Racing

3d Rally Racing

Race Spelletjes 3,5 Je gaat een rally rijden. Kies eerst een auto en een kleur voor je auto. Daarna kun je het circuit uitkiezen. Race over het ruige terrein en speel nieuwe circuits vrij!
Eilanddrifters 3D

Eilanddrifters 3D

Race Spelletjes 2,6 Stap in je rallyauto en drift over Paaseiland, op weg naar de overwinning! Zorg dat je de eindstreep zo snel mogelijk en met zo veel mogelijk drifts haalt en maak geen brokken.
Snelle straatrace

Snelle straatrace

Race Spelletjes 2,0 Houd jij van straatraces? Dan is dit straatracespel echt iets voor jou. Kies je auto en probeer een supertijd neer te zetten! Eerst begin je met een bescheiden auto, maar hoe beter je rijdt, hoe meer keuze uit wagens je hebt en je zult zien dat het racen dan echt een feest wordt! Bovendien kun je je auto's nog uitrusten met een groter vermogen, meer grip en een snellere acceleratie. Go go go!
F1 Racekampioen

F1 Racekampioen

Race Spelletjes 1,9 Doe mee aan deze Formule 1-racewedstrijd en zet de best mogelijke tijd neer zonder al te vaak in de berm te belanden. Laat de coureur in je ontwaken en kijk waar je toe in staat bent!
Toyota Race

Toyota Race

Race Spelletjes 1,9 Probeer zoveel mogelijk auto's in te halen voordat je bij de eindstreep bent.
American Racing

American Racing

Race Spelletjes 1,4 Dit is een racegame zoals racegames bedoeld zijn: een ruime keuze uit snelle, mooie wagens en vele uitdagende circuits. Kies je auto, zet een mooie tijd neer en versla zo je tegenstanders!
Botenrace

Botenrace

Race Spelletjes 1,2 Op zee wordt een spannende botenrace georganiseerd. Jij neemt hieraan deel en gaat proberen om met jouw boot als eerste te eindigen, zonder te stranden op de rotsen!
Achtbaanrace

Achtbaanrace

Race Spelletjes 1,0 In dit coole racespel waan je jezelf in een achtbaan. Lekker hoog in de lucht maak je behoorlijk veel vaart en zie je de landschappen voorbijflitsen. Probeer om de eerste plaats te behalen: zo ga je door naar het volgende level. Hoe hoger je eindigt, hoe meer geld je verdient. Dit kun je weer gebruiken om je auto te upgraden. Met een Nitro ga je tijdelijk extra hard, en als je een freestyle wilt uitvoeren, kun je even niet sturen. Probeer om op de baan te blijven, en zorg dat je je auto zo min mogelijk beschadigt! Met een beschadigde auto verdien je namelijk minder punten. Ook zijn er coole sprongen te maken: zodra je een schans ziet, weet je dat het tijd is om weer te springen! Hoe meer oranje kegels je raakt, hoe hoger je score wordt.
Superrally 3D

Superrally 3D

Race Spelletjes 0,8 Stap in je rallyauto en scheur over allerlei verschillende parcoursen, op weg naar de overwinning! Zorg dat je de eindstreep zo snel mogelijk haalt en maak geen brokken.
Mond dicht en rijden

Mond dicht en rijden

Race Spelletjes ? Haal al je tegenstanders in en zorg dat je de finish bereikt voor de tijd om is! Als je lang achter elkaar heel hard rijdt, de andere auto's van heel dichtbij inhaalt of meerdere auto's achtereen inhaalt zonder iemand te raken, verdien je bonuspunten.
Snelweg des doods

Snelweg des doods

Race Spelletjes ? De onheilspellende titel doet al iets vermoeden: dit is een zombiegame. Je rijdt in de schemering over een snelweg die op het eerste gezicht verlaten lijkt, maar plotseling kom je in een gebied waar de ene zombie na de andere voor je op de weg opduikt. Hoe meer je er raakt, hoe meer punten je verdient waarmee je je auto kunt upgraden!
Race in het donker

Race in het donker

Race Spelletjes ? Probeer iedereen te verslaan door als eerste over de eindstreep te rijden.

Spelletjes - 3D Racer Little Game