LeukeSpellen.Be

Achtbaan: Achtbaan maken, Ritje in de achtbaan, Kabelbaan, Spookachtige rit

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Thrill Rush 3

Thrill Rush 3

Behendigheid Spelletjes 6,5 Stap in deze waanzinnige achtbaan in Thrill Rush 3! Als je in het karretje zit moet je springen en bukken om obstakels te vermijden. Uit het niets verschijnen er grote blokken en gaten. Of het nu dag of nacht is, reageer snel om elke hindernis te ontwijken!
Thrill Rush 4

Thrill Rush 4

Race Spelletjes 6,3 Ga in de meest gevaarlijke achtbanen ter wereld! Thrill Rush 4 daagt je uit om over kapotte rails te rijden. Jij moet bepalen wanneer je moet bukken voor lage obstakels of wanneer je over gaten moet springen. Onthoud de locatie van alle hindernissen om de rit te overleven!
Kabelbaan

Kabelbaan

Behendigheid Spelletjes 3,3 Jij bent de bestuurder van een cabine van een kabelbaan in de stad. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk mensen van A naar B vervoert, zonder dat er iemand uit valt! Onderweg komen jullie namelijk monsters tegen, die je moet ontwijken, anders verlies je passagiers.
Achtbaan maken

Achtbaan maken

Denk Spelletjes 2,6 Probeer om de leukste rollercoaster te bouwen !
Spookachtige rit

Spookachtige rit

Behendigheid Spelletjes 1,6 Jij bent de bestuurder van een spooktrein! Jij en je passagiers rijden door de engste gebieden, en hoe spannender ze het vinden, hoe beter het is! Voor ieder stunt verdien je een beloning, die weer extra punten waard is. Wel is het belangrijk dat jullie veilig op je bestemming aankomen.
Duistere achtbaan

Duistere achtbaan

Behendigheid Spelletjes 0,1 Jij werkt in een pretpark als achtbaanbestuurder. Dat is een hele verantwoording, want het lot van de mensen die in de achtbaan stappen voor een avontuurlijke rit, ligt in jouw handen! Zorg dus dat je op tijd over afgronden heen springt, en ontwijk ook alle andere gevaren. Zo kunnen de bezoekers van het park hun avontuur in de achtbaan thuis nog navertellen!

Spelletjes - Achtbaan Little Game