LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Oermensgevecht

Oermensgevecht

Aktie Spelletjes 4,1 Probeer om een goed leger op te bouwen om al je opkomende tegenstanders af te maken. Zorg dat je eigen terrein veilig blijft.
Middeleeuwse verdediging Z

Middeleeuwse verdediging Z

Avontuur Spelletjes 7,0 En mysterieuze ziekte heeft het koninkrijk overgenomen en mensen in monsters veranderd. Kun je je samen met de koning redden in dit intensieve actiespel? Huur boogschutters, upgrade je voertuig en hou je dappere ezel goed gevoerd!
Stickman Sniper

Stickman Sniper

Aktie Spelletjes 6,6 Hier is een lijst met doelwitten die snel uitgeschakeld moeten worden. Maar dat is niets nieuws, toch? Grijp je wapen en zet je schrap voor dit spannende schietspel. Tussen de missies door kun je je wapens upgraden om ze nog cooler en krachtiger te maken.
Monsterkanon 2

Monsterkanon 2

Aktie Spelletjes 6,5 Deze monstertjes dagen je uit: pak me dan, als je kan! Nou, dat zullen ze nog wel eens zien. Schiet in de juiste volgorde de juiste voorwerpen weg, waarmee je de monstertjes kunt uitschakelen. Wanneer er geen monstertjes meer over zijn, ga je door naar het volgende level. Als je de bruine energiebollen (met een bliksemflits erin) schiet, verhoog je je schietkracht.
Kung fu gevecht: sla ze in elkaar

Kung fu gevecht: sla ze in elkaar

Aktie Spelletjes 6,1 De vriendin van deze arme stakker is net gekidnapt door een kwaadaardige ninja. Gelukkig is hij ook een kung fu meester! Ga met hem mee op een legendarisch avontuur om zijn vriendin te redden in deze retro actiegame. Kan jij hem helpen om een leger meedogenloze tegenstanders uit de weg te schoppen en slaan? Onderweg kan hij fantastische upgrades verdienen om zijn vechtkunsten te verbeteren.
Zombiemissie

Zombiemissie

Behendigheid Spelletjes 5,9 Dit ultrageheime laboratorium is volledig overgenomen door zombies! Het is aan jou en een vriend om ze onschadelijk te maken in dit actiespel voor twee spelers. Kun jij ze allemaal een kopje kleiner maken terwijl je probeert te ontsnappen?
IJzere Snuit

IJzere Snuit

Aktie Spelletjes 5,9 Dit varkentje ziet er misschien uit als een watje maar hij is eigenlijk een kung fu meester! Neem het samen met hem op tegen een leger wolven die hem aanvallen met bijlen en kettingzagen. Help hem om ze een kopje kleiner te maken en hun eigen wapens tegen ze te gebruiken!
Kanonnen en soldaten and soldiers

Kanonnen en soldaten and soldiers

Aktie Spelletjes 5,9 Bepaal de kracht en hoek van je kanon en schiet je vijanden overhoop. Hoe minder schoten je nodig hebt, hoe beter.
GrindCraft

GrindCraft

Avontuur Spelletjes 5,8 Ben jij helemaal lyrisch van Minecraft? Kan jij in een online game, uren lang spelen en grinden? Dan is Grindcraft iets voor jou. Blijf klikken en verzamel genoeg materialen. Verbeter ze en maak weer nieuwe materialen zodat je, je raad het al, nog meer materialen kan verzamelen.
Tanks

Tanks

Multiplayer Spelletjes 5,8 In dit leuke tankspelletje kun je tot en met 5 spelers of computers spelen. Probeer om de andere tanks kapot te schieten. Als je een aardige score hebt kun je leuke wapens kopen!
Raft Wars

Raft Wars

Aktie Spelletjes 5,5 Wanneer driejarige Simon diamanten vindt op het strand vlakbij zijn huis, komen er al gauw piraten op af. Simon en zijn broertje zijn vastberaden om hun schat te bewaken. Help jij ze mee?

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game