LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Verdedig je vestiging

Verdedig je vestiging

Aktie Spelletjes 1,7 Er komen allerlei vijanden op je af. Houd ze op afstand voordat ze je kanon kapot maken. Je kan allerlei verdedigings dingen bouwen om je vijanden op afstand te houden zoals mijnen.
Stick Trinity 2

Stick Trinity 2

Aktie Spelletjes 1,7 Probeer om al je tegenstander te vernietigen !
Alio's Leger

Alio's Leger

Aktie Spelletjes 1,7 Je bent in vijandig gebied neergestord en je moet proberen de mensen die gevangen worden gehouden te bevrijden.
Tankoorlog

Tankoorlog

Aktie Spelletjes 1,7 Versla alle tanks in elk level van dit leuke tankspel!
Slinger Gevecht

Slinger Gevecht

Behendigheid Spelletjes 1,7 Probeer je tegenstander te verslaan door objecten op hem te gooien. Je kunt gooien met alle objecten die op de grond liggen. Het ene object brengt meer schade toe dan het andere object.
Wereld Oorlog

Wereld Oorlog

Aktie Spelletjes 1,7 Probeer de wereld over te nemen door het verslaan van je tegenstander. Je kan kiezen tegen hoeveel tegenstanders je wilt vechten. Klik op een stuk land daarna op het stuk land dat je wilt aanvallen. Als je score hoger is heb je dat stuk land veroverd.
Bowmaster Prelude

Bowmaster Prelude

Aktie Spelletjes 1,7 Verdedig jouw kasteel tegen indringers! Je kunt in dit spel sparen voor steeds betere wapens. bowmaster Prelude is echt een topspel waar je even voor moet gaan zitten.
Relive Your Life

Relive Your Life

Avontuur Spelletjes 1,7 Vraag jij je ook wel eens af hoe je leven eruit zou hebben gezien als je in het verleden andere keuzes had gemaakt? Nou, dit grappige spel biedt je volop mogelijkheden om je leven nog eens opnieuw te leven, andere keuzes te maken en te kijken waar het allemaal eindigt. Je begint als een eicel, en je doorloopt allerlei minigames die naadloos in elkaar overlopen. Ze beïnvloeden allemaal je levensloop. Je kunt eindigen als een nudist, maar ook als een golddigger, als Dr. Who, als een travestiet, of je sterft door een schorpioenenbeet. Het ene einde is nog verrassender en onwaarschijnlijker dan het andere, dus kijk maar eens of je alle 29 levens kunt leven!
Scherpschutter

Scherpschutter

Aktie Spelletjes 1,7 In elke level moet een missie worden uitgevoerd, als je deze missie goed uitvoert ga je door na de volgende level.
Jungle Missie

Jungle Missie

Aktie Spelletjes 1,7 Kies je speler en voer je missies in de jungle zo goed mogelijk uit.
Bloons TD

Bloons TD

Aktie Spelletjes 1,7 Speel deze Toren Verdedigen-variant door torens te plaatsen die de ballonnen kapot moeten schieten.
Mijn Kleine Leger

Mijn Kleine Leger

Aktie Spelletjes 1,7 Vecht mee in de toverwereld waarin het 'Kleine Leger' wordt bedreigd door verschillende vijanden. Telkens wanneer je een vijandig leger verslaat, win je 'mythologische ballen' en kun je nieuwe personages en wapens gebruiken in de levels daarna. Kies eerst je personage en moeilijkheidsgraad: Khan Kong (makkelijk), Marchesa (normaal) of Shahanshah (moeilijk). Rechts van het scherm zie je je vijanden. Stuur vervolgens soldaten het slagveld in. Hoe sterker de eenheden, hoe meer energie ('mana') ze kosten. Je kunt ook toverspreuken gebruiken om de vijand te bestrijden. Ook deze toverspreuken kosten energie. Ga dus slim om met je energie, zodat deze niet op is voordat je de vijand nog maar hebt overwonnen! Probeer je personage in leven te houden: zolang de 'levensbalk' gevuld is, ben je goed bezig! Als je het doel bovenaan in het scherm haalt, heb je het gevecht gewonnen!
Robots vs Mensen

Robots vs Mensen

Aktie Spelletjes 1,7 Nadat de aarde was verwoest door een grote vervuilingsgolf, maakten de overgebleven robots er een nog grotere puinhoop van door haar compleet te verwoesten tijdens ontelbare oorlogen. Een paar overlevende mensen waren tijdens de grote vervuilingsgolf uitgeweken naar de maan. Heel geleidelijk waren ze daar in aliens veranderd. Op een dag besloten deze aliens om de aarde te heroveren. De robots weten dan ook niet wat ze overkomt wanneer er in 2110 een hele serie UFO's landt op de aarde...! Ze besluiten om de aliens te bestrijden met datgene dat destijds de hele mensheid ten gronde had gericht: fabrieken en vervuiling. Je kunt in deze Toren Verdedigen-game acht levels doorlopen. Voor verdere instructies: zie de game zelf.
Legertraining: sluipschutters

Legertraining: sluipschutters

Aktie Spelletjes 1,7 Je bent binnengedrongen in vijandelijk gebied en je missie spreekt voor zich: alle vijanden uitschakelen voordat ze jou neerschieten! Hoe preciezer je schiet en hoe vaker je de vijand in het hoofd raakt, hoe meer punten je verdient. Wanneer je kogels op zijn, is herladen niet mogelijk, dus ga efficiënt met je munitie om!
Tanks vernietigen

Tanks vernietigen

Aktie Spelletjes 1,7 Rij rond in je tank en volg de kaart van dit enorme slagveld. Probeer de vijandige tanks te verslaan om upgrades te verzamelen.
Piraten

Piraten

Aktie Spelletjes 1,7 Het doel van dit spel is simpel. Doe alles wat nodig is om het andere team te vernietigen. Piraten vechten natuurlijk niet met hun vuisten en daarom hebben ze een leuk arsenaal wapens. Het team dat het langst leeft, wint.
Bewaker van het koninkrijk

Bewaker van het koninkrijk

Aktie Spelletjes 1,7 Hele hordes monsters komen je kasteel binnen, en jij, een sterke ridder, moet er samen met je hulpjes voor zorgen dat ze het koninkrijk niet binnengaan. Je kunt je verdedigers upgraden of verkopen. Succes!
Naruto Gevecht

Naruto Gevecht

Aktie Spelletjes 1,7 Kies een karakter uit de populaire animatieserie Naruto en zorg dat je het gevecht wint. In het begin van het spel wordt vermeld om op "a" te klikken om verder te gaan, dit klopt niet! Druk op "s" om het spel te beginnen.
Xeno Tactic

Xeno Tactic

Aktie Spelletjes 1,6 Plaats kanonnen op allerlei strategische plekken om je basis tegen de indringers te verdedigen.
Counter Strike 3

Counter Strike 3

Aktie Spelletjes 1,6 Schiet op zoveel mogelijk doelen in 50 seconden.
Verdedig je Kasteel 3

Verdedig je Kasteel 3

Aktie Spelletjes 1,6 Verdedig je kasteel tegen poppetjes, tanks en katapulten.
Coole piraten

Coole piraten

Aktie Spelletjes 1,6 Jouw eiland wordt aangevallen door Coole piraten. Vanuit je fort schiet jij kanonskogels af op de piraten, die op hun beurt weer terugschieten. Lukt het jou om ze allemaal uit te schakelen?
Dogfight

Dogfight

Aktie Spelletjes 1,6 Schiet de vliegtuigen neer, en bombardeer de schepen.
Kingdom Fire

Kingdom Fire

Aktie Spelletjes 1,6 Speel dit RPG spel met vele items en toverspreuken!
Scherpschutter 2

Scherpschutter 2

Aktie Spelletjes 1,6 Houd de omgeving heel goed in de gaten want er zullen andere snipers op de loer liggen om iemand om te brengen.
Rail of War

Rail of War

Aktie Spelletjes 1,6 Je rijdt met je trein door een omgeving waarin je beschoten wordt. Probeer de juiste treinen uit te kiezen en de beste wapens!
Sinta

Sinta

Avontuur Spelletjes 1,6 Probeer om met Sinta telkens de deur te bereiken. Verzamel ondertussen alle sterretjes die je tegenkomt. Vijandige dieren kun je met je pijl en boog uitschakelen.
Commander

Commander

Denk Spelletjes 1,6 Geef jouw team de juiste intructies om het level te behalen.
Red de dode boom

Red de dode boom

Aktie Spelletjes 1,6 Bescherm de oude, dode boom door met pijl en boog op de vijanden te schieten die maar één ding willen: de boom neerhalen!
Tovenaar 3

Tovenaar 3

Aktie Spelletjes 1,6 Dit is een gevaarlijk straatgevecht, probeer om al je tegenstanders uit de weg te ruimen.
Mazinger Z

Mazinger Z

Aktie Spelletjes 1,6 Vecht met deze robots tegen elkaar! Laat zien wie de sterkste is!
Spiderman City Raid

Spiderman City Raid

Aktie Spelletjes 1,5 Help Spiderman om zijn web te gooien naar gebouwen en andere voorwerpen in de stad.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game