LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Sift Heads 2

Sift Heads 2

Aktie Spelletjes 1,8 Een leuk Xiao Xiao-verhaal, waarin je moet proberen om allerlei opdrachten uit te voeren.
Toren Verdedigen 22

Toren Verdedigen 22

Aktie Spelletjes 1,8 Verdedig je kasteel door torens te plaatsen op strategische plekken.
Onverwoestbare Tank

Onverwoestbare Tank

Aktie Spelletjes 1,8 In dit spel ben je een onverwoestbare Tank. Gebruik jezelf om je als een raket op je vijanden af te schieten. Voordat je kunt beginnen, moet je eerst de instructies in het spel lezen!
Julia's leger

Julia's leger

Behendigheid Spelletjes 1,8 Dit is een vechtspel waarin je allerlei vreemde schepsels tegen elkaar laat strijden in een al even vreemde wereld. Na ieder gevecht kun je je legertje upgraden met nieuwe soldaten en edelstenen. Wat een mooie graphics heeft dit spel! Speel het nu en geniet ervan!
Oorlog zonder einde

Oorlog zonder einde

Aktie Spelletjes 1,8 In dit uitvoerige verdedigingsspel moet je allerlei loopgraven, bunkers en anti-tank raketten bouwen om verscheidene golven van aanvallende vijandelijke soldaten tegen te houden. Kies het verdedigingsmiddel dat je wilt gebruiken, zoek er een plek voor achter je linie, draai het, plaats het en zet er soldaten in. Er zijn ook upgrade- en reparatieopties. Als je klaar bent met het bouwen van je fort, kun je op 'Ready' klikken. Succes!
Stalingrad

Stalingrad

Aktie Spelletjes 1,8 Verdedig Stalingrad tegen de Duitse inval! Bouw je verdedigingswerk op strategische plekken zodat alle troepen worden tegengehouden.
Toren Verdedigen 18

Toren Verdedigen 18

Aktie Spelletjes 1,8 Verdedig de grensovergang tegen illegale immigranten door op tactische plaatsen wapens neer te zetten.
Stick tankgevecht

Stick tankgevecht

Aktie Spelletjes 1,8 Je kunt dit tank-vechtspel aanpassen aan je eigen wensen in het gedeelte 'Skirmish setup'. Hier kun je bijvoorbeeld kiezen welk gametype je wilt spelen, hoeveel geallieerden en vijanden je wilt hebben, welke tijdslimiet, en welke kaart je wilt gebruiken. Veel plezier in bij het spelen van Stick tankgevecht!
Sneeuwbalgevecht

Sneeuwbalgevecht

Behendigheid Spelletjes 1,8 Gooi telkens om de beurt een sneeuwbal tegen je tegenstander aan. Versla je tegenstander drie keer om je fort succesvol te verdedigen.
Fight for Glorton

Fight for Glorton

Aktie Spelletjes 1,8 Versla je tegenstanders in alle levels! Je kunt dit spel zowel in de single player modus als in de multiplayer modus spelen.
Helikopterspel 8

Helikopterspel 8

Aktie Spelletjes 1,8 Verdedig je schip tegen de vijandige duikboten! Dit doe je door vanuit je helikopter de duikboten tot zinken te brengen met torpedo's. Daarna moet je de bemanningleden ophalen en kun je vertrekken. Er zijn ook schepen en vijandige helikopters die op je schieten, dus wees op je hoede!
Ballonkanon 3

Ballonkanon 3

Behendigheid Spelletjes 1,7 Dit is het tweede vervolg op het verslavende spelletje 'Ballonkanon'. Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op de rode ballonnen, en zijn er weer allerlei nieuwe, uitdagende obstakels die je zult moeten omzeilen!
Zombies in de Nacht

Zombies in de Nacht

Aktie Spelletjes 1,7 Probeer om alle zombies neer te schieten.
Bot arena 3

Bot arena 3

Aktie Spelletjes 1,7 Bouw vechtrobots om in verschillende arena's tegen een vijandig team aan te treden. Als je wint, verdien je geld om betere robots te bouwen. Om een robot te bouwen, kies in de Shop voor een model (chassis), de beste pantsering (plating) en extra onderdelen (components), die je voor verscheidene dingen kunt gebruiken. Monteer de pantsering en de onderdelen op de bot van je keuze door op ze te klikken dan voor 'mount' te kiezen. Al je vechtbots samen hebben een bepaald gewicht; dit is belangrijk, omdat niet alle arena's dezelfde gewichtsklassen toelaten. Succes!
Meiden Gevecht

Meiden Gevecht

Aktie Spelletjes 1,7 Vecht tegen verschillende meisjes en probeer van ze te winnen!
Xiao Xiao 4

Xiao Xiao 4

Aktie Spelletjes 1,7 Je loopt door een oorlogsgebied en wordt continu beschoten. Bovendien krijg je ook nog een heleboel granaten op je af. Als je het moeilijk vindt, kun je ook altijd een beetje valsspelen door de rechter pijltjestoets en Caps Lock ingedrukt te houden.
Toren Verdedigen 15

Toren Verdedigen 15

Aktie Spelletjes 1,7 Verdedig de bloemen in de tuin tegen aanvallen van verschillende insecten. Bouw verschillende verdedigingslinies om de insecten die op weg zijn naar de bloemen te vernietigen.
Strijd der hoofdsteden

Strijd der hoofdsteden

Aktie Spelletjes 1,7 Dit is een oorlogs- en strategiespel waarin jij vanuit jouw hoofdstad alle vijandige hoofdsteden gaat veroveren. Je hebt 5 zetten per beurt, maar je kunt ieder leger slechts één keer per zet verplaatsen. Wanneer jouw hoofdstad is bezet door de vijand, is het spel voorbij. De kracht van je leger wordt uitgedrukt in moreel en mankracht. Moreel is het rode cijfer en mankracht is het zwarte cijfer. Het sterkste leger verslaat automatisch het zwakste. Hoe meer overwinningen, hoe groter het moreel, en omgekeerd: hoe meer verliezen je leger lijdt, hoe slechter het is gesteld met het moreel. Kies je land door erop te klikken. Je kunt ook voor een andere kaart kiezen door bovenaan het kaartnummer in te voeren, of door op 'random map' te klikken.
Bowmaster Prelude

Bowmaster Prelude

Aktie Spelletjes 1,7 Verdedig jouw kasteel tegen indringers! Je kunt in dit spel sparen voor steeds betere wapens. bowmaster Prelude is echt een topspel waar je even voor moet gaan zitten.
Legertraining: sluipschutters

Legertraining: sluipschutters

Aktie Spelletjes 1,7 Je bent binnengedrongen in vijandelijk gebied en je missie spreekt voor zich: alle vijanden uitschakelen voordat ze jou neerschieten! Hoe preciezer je schiet en hoe vaker je de vijand in het hoofd raakt, hoe meer punten je verdient. Wanneer je kogels op zijn, is herladen niet mogelijk, dus ga efficiënt met je munitie om!
Street Fighter 7

Street Fighter 7

Aktie Spelletjes 1,7 Leuke Street Fighter versie!
Thunderax 9K

Thunderax 9K

Aktie Spelletjes 1,7 Bestuur je straaljager door het vijandige luchtruim, bombardeer tanks en schiet vijanden uit de lucht. Probeer om alle powerups te pakken die hierdoor ontstaan!
Raketaanval

Raketaanval

Aktie Spelletjes 1,6 Pas op! Raketten! Bescherm de gebouwen, schiet alle aanvliegende raketten neer met je kanonnen. Als al je gebouwen vernietigd zijn, heb jij verloren.
Wereld Oorlog

Wereld Oorlog

Aktie Spelletjes 1,6 Probeer de wereld over te nemen door het verslaan van je tegenstander. Je kan kiezen tegen hoeveel tegenstanders je wilt vechten. Klik op een stuk land daarna op het stuk land dat je wilt aanvallen. Als je score hoger is heb je dat stuk land veroverd.
Minitanks

Minitanks

Aktie Spelletjes 1,6 Vernietig met jouw minitank alle vijanden die je tegenkomt tussen de potloden! Je kunt zowel in de multiplayer- als in de single playermodus spelen.
Tanks vernietigen

Tanks vernietigen

Aktie Spelletjes 1,6 Rij rond in je tank en volg de kaart van dit enorme slagveld. Probeer de vijandige tanks te verslaan om upgrades te verzamelen.
Oorlogsspel 8

Oorlogsspel 8

Aktie Spelletjes 1,6 Dit is een oorlogsspel dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Jij rijdt door een gebied waar een hevige strijd woedt. Schiet zo veel mogelijk vijandelijke voertuigen of gebouwen kapot, en zorg dat je zelf buiten schot blijft! Je kunt kiezen uit verschillende tanks en andere voertuigen. Probeer om alle verschillende tegenstanders die op je pad komen uit de weg te ruimen!
Bloons TD

Bloons TD

Aktie Spelletjes 1,6 Speel deze Toren Verdedigen-variant door torens te plaatsen die de ballonnen kapot moeten schieten.
Strandinvasie 1

Strandinvasie 1

Aktie Spelletjes 1,6 Schiet alle soldaatjes neer die uit de boot komen om te voorkomen dat ze een invasie kunnen veroorzaken. Verdedig je basis dus koste wat kost.
Supertanks

Supertanks

Aktie Spelletjes 1,6 Schiet muren, kisten en andere tanks kapot met jouw supertank! De vijandige tanks schieten ook op jou, dus kijk goed uit. Probeer om een steeds betere tank te krijgen door punten te verdienen voor upgrades. Zo kun je het gezichtsveld, de wapens, de snelheid en de schietsnelheid upgraden. Ook zijn er verschillende wapens te verdienen. Er zijn verschillende tanks: de 'hunter', de 'destroyer', de 'dodger', de 'treasurer', de 'ultracombo' en de 'thebestlevel'. Kies je moeilij'kheidsgraad (makkelijk, normaal of moeilijk) en begin!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game