LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
3 Foot Ninja

3 Foot Ninja

Aktie Spelletjes 1,5 Help dit Ninjapoppetje om zich al vechtend een weg te banen door de levels. Zorg dat je alle brieven verzamelt. Aan het eind komt je ninja de schorpioen tegen: dit is de eindbaas.
Magic Defender

Magic Defender

Aktie Spelletjes 1,5 Bouw verdedigingstorens om je vijanden tegen te houden, en ervoor te zorgen dat ze de uitgang niet bereiken. Zoals in ieder Tower Defense-achtig spel, komen er hier ook meerdere waves van vijanden op je af. Houd je levens en je geld in de gaten!
Red Mary Jane

Red Mary Jane

Avontuur Spelletjes 1,5 Red Mary Jane door als Spiderman over de gebouwen te slingeren met je webben.
Robotgevecht 4

Robotgevecht 4

Aktie Spelletjes 1,5 Ga het gevecht aan met de andere robots en zorg dat je 2 rondes wint om de wedstrijd te winnen. Als je een wedstrijd gewonnen hebt krijg je geld waarmee je de robot kan upgraden.
Minitanks

Minitanks

Aktie Spelletjes 1,5 Vernietig met jouw minitank alle vijanden die je tegenkomt tussen de potloden! Je kunt zowel in de multiplayer- als in de single playermodus spelen.
Wapentuig

Wapentuig

Aktie Spelletjes 1,5 Gebruik de juiste legereenheden en voertuigen om je vijand te verslaan. Op die manier verover je alle landen op de kaart en vergroot je je heerschappij steeds verder.
Pixelleger

Pixelleger

Aktie Spelletjes 1,5 Op jouw basis worden pixels gemaakt. Deze pixels stuur je vervolgens op pad om vijandige bases te omsingelen en vervolgens te vernietigen.
Kanon aan de kust

Kanon aan de kust

Aktie Spelletjes 1,5 Probeer in zo min mogelijk pogingen de piraatjes uit hun boten te schieten met je kanon!
Prins Edward

Prins Edward

Avontuur Spelletjes 1,5 Het kleine prinsje Edward verveelt zich in het grote kasteel. Daarom gaat hij op zoek naar voorwerpen waarmee hij ondeugende streken uit kan halen, zodat het in het kasteel iets minder saai wordt. Bovenaan in het venster zie je naar welke voorwerpen je op zoek moet. Dit kan een kroon zijn, maar ook een aardappel, een stoel, noem maar op: alles heeft een doel in dit grappige zoekspel. Veel plezier!
Achilles

Achilles

Aktie Spelletjes 1,5 Speel met deze Griekse held uit de oudheid en versla al je tegenstanders.
Oorlogsspel 5

Oorlogsspel 5

Aktie Spelletjes 1,5 Probeer alle 5 levels door te komen zonder te sterven. Je heb de keuze uit 4 wapens.
Bot arena 3

Bot arena 3

Aktie Spelletjes 1,5 Bouw vechtrobots om in verschillende arena's tegen een vijandig team aan te treden. Als je wint, verdien je geld om betere robots te bouwen. Om een robot te bouwen, kies in de Shop voor een model (chassis), de beste pantsering (plating) en extra onderdelen (components), die je voor verscheidene dingen kunt gebruiken. Monteer de pantsering en de onderdelen op de bot van je keuze door op ze te klikken dan voor 'mount' te kiezen. Al je vechtbots samen hebben een bepaald gewicht; dit is belangrijk, omdat niet alle arena's dezelfde gewichtsklassen toelaten. Succes!
The Matrix 1

The Matrix 1

Aktie Spelletjes 1,4 Je gaat vechten op de gebouwen van deze virtuele stad. Pak een geweer en schiet je tegenstanders neer.
Toren Verdedigen 20

Toren Verdedigen 20

Denk Spelletjes 1,4 Hou de indringers tegen en dood de schurken voordat ze bij je kasteel zijn! Bouw torens en gebruik verschillende voorwerpen om ze tegen te houden.
Octopus

Octopus

Behendigheid Spelletjes 1,4 Verzamel de schelpen en ontwijk de rotsen met deze octopus. Kijk uit voor andere rare vissen. Elke keer als je schelpen balk vol is krijg je een extra gave.
Genenoorlog

Genenoorlog

Aktie Spelletjes 1,4 Een verrader is op aarde geland, en heeft de complete toekomstige genenbank bij zich. Zijn doel is om de heerschappij te krijgen over alle mensen, en zo de hele wereld te overheersen. Help jij Ken om deze verrader gevangen te nemen?
Oorlogsprins 2

Oorlogsprins 2

Aktie Spelletjes 1,4 Je zit in een gebied met veel vijanden. Vecht met je kleine leger tegen de overmacht. Zorg dat een soldaat van jou aan de overkant komt en je hebt gewonnen. Voor de tegenstander geldt hetzelfde.
Backyard Buzzing

Backyard Buzzing

Aktie Spelletjes 1,4 Probeer om je tegenstander te vernietigen in dit soort kasteelgevecht.
Ionic

Ionic

Aktie Spelletjes 1,4 Ionic is een verdedigingsspel met een extra uitdaging. De Ionic is een oud ruimteschip, en wordt steeds aangevallen. Bescherm de kern van het schip door machinegeweren en lasers op strategische plekken te plaatsen en schilden voor hen op te stellen. Wees erop bedacht dat de aanvallers niet alleen van een kant komen! Veel plezier!
Zwaarden en Sandalen 7

Zwaarden en Sandalen 7

Denk Spelletjes 1,4 Probeer de vijandige troepen te verslaan voordat ze jou verslaan.
Zwaarden en Sandalen 6

Zwaarden en Sandalen 6

Aktie Spelletjes 1,4 Train deze jongen en maak een echte strijder van hem. Door veel te oefenen en de juiste skills op te waarderen kun je ervoor zorgen dat je onverslaanbaar wordt.
Stick tankgevecht

Stick tankgevecht

Aktie Spelletjes 1,4 Je kunt dit tank-vechtspel aanpassen aan je eigen wensen in het gedeelte 'Skirmish setup'. Hier kun je bijvoorbeeld kiezen welk gametype je wilt spelen, hoeveel geallieerden en vijanden je wilt hebben, welke tijdslimiet, en welke kaart je wilt gebruiken. Veel plezier in bij het spelen van Stick tankgevecht!
Oorlogsspel 8

Oorlogsspel 8

Aktie Spelletjes 1,4 Dit is een oorlogsspel dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Jij rijdt door een gebied waar een hevige strijd woedt. Schiet zo veel mogelijk vijandelijke voertuigen of gebouwen kapot, en zorg dat je zelf buiten schot blijft! Je kunt kiezen uit verschillende tanks en andere voertuigen. Probeer om alle verschillende tegenstanders die op je pad komen uit de weg te ruimen!
Vechten in de bergen

Vechten in de bergen

Behendigheid Spelletjes 1,4 Het gaat er ruig aan toe in de bergen! Drie tegenstanders, waaronder jijzelf, vechten tegen elkaar op verschillende platforms. De eerste die 6 punten heeft, wint het gevecht en gaat door naar een volgend level.
Planeet Verdedigen

Planeet Verdedigen

Aktie Spelletjes 1,3 Verdedig je basis tegen de aanvallen van de buitenstaanders.
Boteninvasie

Boteninvasie

Aktie Spelletjes 1,3 Een hele vloot met boten komt op jouw land af: plaats verdedigingstorens op strategische plekken en schakel alle boten op tijd uit. Zorg dat de vijand jouw land niet kan veroveren in dit Toren Verdedigen-spel!
Gun Mayhem

Gun Mayhem

Aktie Spelletjes 1,3 Dit leuke platform- en schietspel kun je in de 'Campaign'-modus spelen, waarin je uitdagingen moet aangaan om nieuwe wapens en kaarten vrij te spelen. Je kunt het ook in de 'Custom'-modus spelen, waarin je een standaardspel speelt met 1 of meerdere spelers (maximaal 4). Pas je personage precies zo aan als jij het wilt, en ga het gevecht met de tegenstander(s) aan!
Eddie

Eddie

Aktie Spelletjes 1,3 Megaman is gekidnapt en het is aan Eddie om hem te redden! Help jij hem hierbij?
De dino's vallen aan

De dino's vallen aan

Aktie Spelletjes 1,3 In een land waar sappige, rode appels aan bomen groeien, wonen oermensen en dinosauriërs. De dino's azen op de rode appels, maar de oermensen zijn niet van plan om hun appelbomen kaal te laten eten. Ze verdedigen de weg naar hun boomgaard dan ook met hand en tand. Plaats jij verdedigingstorens op de juiste plekken zodat de dinosaurussen de boomgaard niet kunnen bereiken?

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game