LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Red Mary Jane

Red Mary Jane

Avontuur Spelletjes 1,5 Red Mary Jane door als Spiderman over de gebouwen te slingeren met je webben.
Street Fighter 4

Street Fighter 4

Aktie Spelletjes 1,5 Vecht tegen andere poppetjes.
Vergeten Robots

Vergeten Robots

Aktie Spelletjes 1,5 Probeer in dit robotspel de enge wezens te vernietigen.
Helikopterspel 3

Helikopterspel 3

Avontuur Spelletjes 1,5 Jij bestuurt een helikopter en gaat mensen redden. Volbreng alle missies!
Kingdom Fire

Kingdom Fire

Aktie Spelletjes 1,5 Speel dit RPG spel met vele items en toverspreuken!
Toren Verdedigen 20

Toren Verdedigen 20

Denk Spelletjes 1,5 Hou de indringers tegen en dood de schurken voordat ze bij je kasteel zijn! Bouw torens en gebruik verschillende voorwerpen om ze tegen te houden.
Tovenaar 3

Tovenaar 3

Aktie Spelletjes 1,5 Dit is een gevaarlijk straatgevecht, probeer om al je tegenstanders uit de weg te ruimen.
Verdedig je vestiging

Verdedig je vestiging

Aktie Spelletjes 1,5 Er komen allerlei vijanden op je af. Houd ze op afstand voordat ze je kanon kapot maken. Je kan allerlei verdedigings dingen bouwen om je vijanden op afstand te houden zoals mijnen.
Robots vs Mensen

Robots vs Mensen

Aktie Spelletjes 1,5 Nadat de aarde was verwoest door een grote vervuilingsgolf, maakten de overgebleven robots er een nog grotere puinhoop van door haar compleet te verwoesten tijdens ontelbare oorlogen. Een paar overlevende mensen waren tijdens de grote vervuilingsgolf uitgeweken naar de maan. Heel geleidelijk waren ze daar in aliens veranderd. Op een dag besloten deze aliens om de aarde te heroveren. De robots weten dan ook niet wat ze overkomt wanneer er in 2110 een hele serie UFO's landt op de aarde...! Ze besluiten om de aliens te bestrijden met datgene dat destijds de hele mensheid ten gronde had gericht: fabrieken en vervuiling. Je kunt in deze Toren Verdedigen-game acht levels doorlopen. Voor verdere instructies: zie de game zelf.
Planeet Verdedigen

Planeet Verdedigen

Aktie Spelletjes 1,5 Verdedig je basis tegen de aanvallen van de buitenstaanders.
De dino's vallen aan

De dino's vallen aan

Aktie Spelletjes 1,5 In een land waar sappige, rode appels aan bomen groeien, wonen oermensen en dinosauriërs. De dino's azen op de rode appels, maar de oermensen zijn niet van plan om hun appelbomen kaal te laten eten. Ze verdedigen de weg naar hun boomgaard dan ook met hand en tand. Plaats jij verdedigingstorens op de juiste plekken zodat de dinosaurussen de boomgaard niet kunnen bereiken?
Mazinger Z

Mazinger Z

Aktie Spelletjes 1,5 Vecht met deze robots tegen elkaar! Laat zien wie de sterkste is!
Coole piraten

Coole piraten

Aktie Spelletjes 1,5 Jouw eiland wordt aangevallen door Coole piraten. Vanuit je fort schiet jij kanonskogels af op de piraten, die op hun beurt weer terugschieten. Lukt het jou om ze allemaal uit te schakelen?
Mijn Kleine Leger

Mijn Kleine Leger

Aktie Spelletjes 1,5 Vecht mee in de toverwereld waarin het 'Kleine Leger' wordt bedreigd door verschillende vijanden. Telkens wanneer je een vijandig leger verslaat, win je 'mythologische ballen' en kun je nieuwe personages en wapens gebruiken in de levels daarna. Kies eerst je personage en moeilijkheidsgraad: Khan Kong (makkelijk), Marchesa (normaal) of Shahanshah (moeilijk). Rechts van het scherm zie je je vijanden. Stuur vervolgens soldaten het slagveld in. Hoe sterker de eenheden, hoe meer energie ('mana') ze kosten. Je kunt ook toverspreuken gebruiken om de vijand te bestrijden. Ook deze toverspreuken kosten energie. Ga dus slim om met je energie, zodat deze niet op is voordat je de vijand nog maar hebt overwonnen! Probeer je personage in leven te houden: zolang de 'levensbalk' gevuld is, ben je goed bezig! Als je het doel bovenaan in het scherm haalt, heb je het gevecht gewonnen!
Slinger Gevecht

Slinger Gevecht

Behendigheid Spelletjes 1,5 Probeer je tegenstander te verslaan door objecten op hem te gooien. Je kunt gooien met alle objecten die op de grond liggen. Het ene object brengt meer schade toe dan het andere object.
Spiderman City Raid

Spiderman City Raid

Aktie Spelletjes 1,5 Help Spiderman om zijn web te gooien naar gebouwen en andere voorwerpen in de stad.
Oma schiet terug!

Oma schiet terug!

Avontuur Spelletjes 1,5 De aliens zijn geland. Natuurlijk net bij oma in de buurt die in het bos woont, ver van andere bewoners. Expres, want oma maakt frambozenjam en de aliens hebben dat nodig om hun schip te repareren en onze planeet te verlaten. De aliens hebben sneeuwmonsters gemaakt die oma aanvallen. Ze denken dat ze de jam makkelijk van zo'n oud vrouwtje kunnen afpakken, maar niets is minder waar. Oma is zeker niet bang en schiet terug. Ze was tenslotte vroeger een geheim agent.
Gun Mayhem 2

Gun Mayhem 2

Aktie Spelletjes 1,5 Daar is-ie dan, het vervolg op het populaire platform- en schietspel Gun Mayhem! Ook Gun Mayhem 2 kun je in de 'Campaign'-modus spelen, waarin je uitdagingen moet aangaan om nieuwe wapens en kaarten vrij te spelen. Je kunt het ook in de 'Custom'-modus spelen, waarin je een standaardspel speelt met 1 of meerdere spelers (maximaal 4). Pas je personage precies zo aan als jij het wilt, kies je wapen uit het arsenaal en ga het gevecht met de tegenstander(s) aan!
13 Dagen nachtmerrie

13 Dagen nachtmerrie

Aktie Spelletjes 1,4 In deze zombieshooter worden je schietvaardigheid en je zenuwen op de proef gesteld! De gekte is uitgebroken in je stad. Iedereen om je heen lijkt zijn verstand te zijn verloren en mensen moorden elkaar uit met de gekste wapens. Probeer om Liberty Island te bereiken, om daar te ontdekken wat er aan de hand is. Je hebt nog wel voor een paar uur munitie, maar als je onderweg geen munitie vindt, ben jij ook ten dode opgeschreven... Je kunt verschillende moeilijkheidsgraden kiezen: makkelijk, normaal, moeilijk of 'nachtmerrie'.
Ninjaman

Ninjaman

Aktie Spelletjes 1,4 Vecht tegen andere ninja's en doorloop zo alle levels!
Kanongevecht

Kanongevecht

Aktie Spelletjes 1,4 Jij probeert een twintigtal kastelen te belegeren met behulp van je kanon. Maar de kasteelheren laten dat natuurlijk niet zomaar gebeuren, en zij schieten terug met hun eigen kanonnen. Probeer daarom om deze kanonnen uit te schakelen door erop te schieten. Na twee rake schoten is een kanon kapot. De vijandige kanonskogels kunnen jouw kanon direct raken, maar er ook voor zorgen dat de grond eromheen afbrokkelt, wat ook behoorlijk onhandig kan zijn! Denk dus goed na over je aanval, en mik vervolgens goed!
Vechten in de bergen

Vechten in de bergen

Behendigheid Spelletjes 1,4 Het gaat er ruig aan toe in de bergen! Drie tegenstanders, waaronder jijzelf, vechten tegen elkaar op verschillende platforms. De eerste die 6 punten heeft, wint het gevecht en gaat door naar een volgend level.
Wapentuig

Wapentuig

Aktie Spelletjes 1,4 Gebruik de juiste legereenheden en voertuigen om je vijand te verslaan. Op die manier verover je alle landen op de kaart en vergroot je je heerschappij steeds verder.
Zee van Vuur

Zee van Vuur

Aktie Spelletjes 1,4 Kies een regio waar je wilt aanvallen en bouw daar je vestiging. Train je soldaten op en stuur ze uit naar de tegenstander.
The Matrix 1

The Matrix 1

Aktie Spelletjes 1,4 Je gaat vechten op de gebouwen van deze virtuele stad. Pak een geweer en schiet je tegenstanders neer.
Red de dode boom

Red de dode boom

Aktie Spelletjes 1,4 Bescherm de oude, dode boom door met pijl en boog op de vijanden te schieten die maar één ding willen: de boom neerhalen!
Oorlogsspel 5

Oorlogsspel 5

Aktie Spelletjes 1,4 Probeer alle 5 levels door te komen zonder te sterven. Je heb de keuze uit 4 wapens.
Kanon Schieter 5

Kanon Schieter 5

Behendigheid Spelletjes 1,4 Probeer alle smileys kapot te schieten door bommen bij ze in de buurt te laten ontploffen. Elke keer als alle smileys ontploft zijn, ga je door naar het volgende level.
Super Soldaat

Super Soldaat

Aktie Spelletjes 1,4 Je bent een super soldaat. Probeer om alle gebieden van je tegenstander te veroveren door over hun vlag heen te lopen. Je kan ook gebruik maken van tanks of helikopters om je doel te bereiken!
Strandinvasie 2

Strandinvasie 2

Aktie Spelletjes 1,4 Verdedig het strand tegen de vijandelijke aanvallen.
De pinguïns vallen aan 4

De pinguïns vallen aan 4

Behendigheid Spelletjes 1,4 De pinguïns vallen aan! In dit Toren Verdedigen-achtige spelletje ga jij verdedigingstorens plaatsen om ervoor te zorgen dat de pinguïns hun doel niet bereiken. Hoe meer punten je verdient, hoe beter de torens die je daarna kunt kopen. Voor iedere pinguïn die de uitgang bereikt, verlies jij een leven dus doe je best!
Achilles

Achilles

Aktie Spelletjes 1,4 Speel met deze Griekse held uit de oudheid en versla al je tegenstanders.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game