LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Helikopterspel 3

Helikopterspel 3

Avontuur Spelletjes 1,3 Jij bestuurt een helikopter en gaat mensen redden. Volbreng alle missies!
The Matrix 3

The Matrix 3

Aktie Spelletjes 1,3 Je komt in een stad. Je moet proberen om een gebouw in te komen. Ga via het riool.
Schipbreukeling

Schipbreukeling

Denk Spelletjes 1,3 Je schip is vergaan en je spoelt aan op een eiland. Eerst denk je nog even dat het een onbewoond eiland is, maar dat valt tegen. Er is al een soort van bewoning. Die wezens hebben een kristal nodig om in leven te blijven, maar er zijn een hele hoop kruipende en vliegende beestjes die ook wel een hapje van het kristal lusten. Als ze het kristal opeten, dan is het eiland en zijn bevolking verloren. Je kunt heel snel verdedigingstorens bouwen die dan weer bepaalde beestjes vernietigen. Er zijn bepaalde torens voor bepaalde beestjes en ze kosten allemaal geld. Door de beestjes te verslaan, verdien je geld en edelstenen die je dan weer in torens kunt investeren. Zet hem op en red het eiland van de ondergang.
Vector TD

Vector TD

Aktie Spelletjes 1,3 Probeer om in deze versie van Toren Verdedigen om je basis te verdedigen!
Bouwen en slopen

Bouwen en slopen

Multiplayer Spelletjes 1,3 Dit is een leuk spelletje waarbij jij en je tegenstander om beurten of tegelijkertijd je eigen toren opbouwen en die van de tegenstander kapot proberen te schieten. Kies je poppetje en je wapen, en ga ertegenaan. Probeer de vijandige bouwwerken op hun zwakste plek te raken, en een zo efficiënt mogelijk wapen in te zetten. Je kunt je bouwstenen upgraden, maar ook je wapen en je toverkracht.
Blokkiemonster

Blokkiemonster

Behendigheid Spelletjes 1,3 Voed het grote, groene blokje met kleine, groene blokjes, zodat het groeit. Laat het rode, grote blokje krimpen op dezelfde manier: door het kleine, rode blokjes te voeren. Dit doe je door de kanonskogel zó terecht te laten komen, dat je de blokjes een zet in de goede richting geeft. Ieder level heeft weer nieuwe uitdagingen voor je, echt heel leuk om te spelen!
Xiao Xiao 4

Xiao Xiao 4

Aktie Spelletjes 1,3 Je loopt door een oorlogsgebied en wordt continu beschoten. Bovendien krijg je ook nog een heleboel granaten op je af. Als je het moeilijk vindt, kun je ook altijd een beetje valsspelen door de rechter pijltjestoets en Caps Lock ingedrukt te houden.
Energiekanon

Energiekanon

Aktie Spelletjes 1,3 Probeer je basis te verdedigen met behulp van het energiekanon.
Raketaanval

Raketaanval

Aktie Spelletjes 1,3 Pas op! Raketten! Bescherm de gebouwen, schiet alle aanvliegende raketten neer met je kanonnen. Als al je gebouwen vernietigd zijn, heb jij verloren.
De pinguïns vallen aan 4

De pinguïns vallen aan 4

Behendigheid Spelletjes 1,2 De pinguïns vallen aan! In dit Toren Verdedigen-achtige spelletje ga jij verdedigingstorens plaatsen om ervoor te zorgen dat de pinguïns hun doel niet bereiken. Hoe meer punten je verdient, hoe beter de torens die je daarna kunt kopen. Voor iedere pinguïn die de uitgang bereikt, verlies jij een leven dus doe je best!
World Wars 2

World Wars 2

Behendigheid Spelletjes 1,2 In World Wars 2 is het de bedoeling dat je alle grondgebieden op de kaart verovert.
Street Fighter 7

Street Fighter 7

Aktie Spelletjes 1,2 Leuke Street Fighter versie!
Onverwoestbare Tank

Onverwoestbare Tank

Aktie Spelletjes 1,2 In dit spel ben je een onverwoestbare Tank. Gebruik jezelf om je als een raket op je vijanden af te schieten. Voordat je kunt beginnen, moet je eerst de instructies in het spel lezen!
Final Fight

Final Fight

Aktie Spelletjes 1,2 Leuke straat vecht game, je moet ervoor zorgen dat degene die je tegenkomt neerlegt.
Oma schiet terug!

Oma schiet terug!

Avontuur Spelletjes 1,2 De aliens zijn geland. Natuurlijk net bij oma in de buurt die in het bos woont, ver van andere bewoners. Expres, want oma maakt frambozenjam en de aliens hebben dat nodig om hun schip te repareren en onze planeet te verlaten. De aliens hebben sneeuwmonsters gemaakt die oma aanvallen. Ze denken dat ze de jam makkelijk van zo'n oud vrouwtje kunnen afpakken, maar niets is minder waar. Oma is zeker niet bang en schiet terug. Ze was tenslotte vroeger een geheim agent.
Helikopterspel 8

Helikopterspel 8

Aktie Spelletjes 1,2 Verdedig je schip tegen de vijandige duikboten! Dit doe je door vanuit je helikopter de duikboten tot zinken te brengen met torpedo's. Daarna moet je de bemanningleden ophalen en kun je vertrekken. Er zijn ook schepen en vijandige helikopters die op je schieten, dus wees op je hoede!
Luchtpatrouille

Luchtpatrouille

Aktie Spelletjes 1,2 Probeer om alle ruimteschepen die in de lucht vliegen te vernietigen!
Onverwoestbare Tank 2

Onverwoestbare Tank 2

Behendigheid Spelletjes 1,2 Rij door de vallende bommen en vlieg de lucht in. Probeer dan zo veel mogelijk vliegtuigen kapot te maken!
Drakojan Skies 5

Drakojan Skies 5

Behendigheid Spelletjes 1,2 Jouw taak is het verdedigen van de draken, ook al moet je daarvoor tegen je eigen leger vechten.
Kanon Schieter 5

Kanon Schieter 5

Behendigheid Spelletjes 1,2 Probeer alle smileys kapot te schieten door bommen bij ze in de buurt te laten ontploffen. Elke keer als alle smileys ontploft zijn, ga je door naar het volgende level.
Starcraft

Starcraft

Aktie Spelletjes 1,2 Voer de verschillende missies uit in dit prachtige Starcraft spel.
One soldier

One soldier

Aktie Spelletjes 1,2 Je bent als enige soldaat overgebleven en je moet ervoor zorgen dat je de tegenstanders uitschakelt.
Kanongevecht

Kanongevecht

Aktie Spelletjes 1,2 Jij probeert een twintigtal kastelen te belegeren met behulp van je kanon. Maar de kasteelheren laten dat natuurlijk niet zomaar gebeuren, en zij schieten terug met hun eigen kanonnen. Probeer daarom om deze kanonnen uit te schakelen door erop te schieten. Na twee rake schoten is een kanon kapot. De vijandige kanonskogels kunnen jouw kanon direct raken, maar er ook voor zorgen dat de grond eromheen afbrokkelt, wat ook behoorlijk onhandig kan zijn! Denk dus goed na over je aanval, en mik vervolgens goed!
Robot Dinosauriërs

Robot Dinosauriërs

Behendigheid Spelletjes 1,2 Kies een Dinosauriër uit en ga het gevecht aan met de vijanden.
Gunny Bunny

Gunny Bunny

Aktie Spelletjes 1,2 Dit is een echt afreageerspel waarin Gunny Bunny al zijn vijanden in het bos neerknalt!
Small Arms War

Small Arms War

Aktie Spelletjes 1,2 Loop met het poppetje door het level heen en schiet elke vijand neer die je tegen komt.
Murloc

Murloc

Aktie Spelletjes 1,2 Dit is een grote RPG game waarin je allerlei opdrachten moet volbrengen met Murloc.
Superhelden verdediging

Superhelden verdediging

Aktie Spelletjes 1,1 Dr. Doom wil jouw stad vernietigen. Gelukkig schiet de Super Hero Squad je te hulp om Dr. Doom tegen te houden. Verdedig de stad met een netwerk van strategische verdedigingswerken. Succes!
Middeleeuws avontuur

Middeleeuws avontuur

Denk Spelletjes 1,1 Stukje bij beetje verover jij je plek in deze middeleeuwse wereld, door nieuwe vaartuigen te kopen, handel te leren drijven, en je misschien zelfs aan de sluiten bij een gilde. Maak de juiste keuzes en kies de juiste gevechten om te overleven. Reis het land door om te strijden tegen de piraten.
Vechten tegen virussen

Vechten tegen virussen

Aktie Spelletjes 1,1 In allerlei vormen proberen virussen je computer binnen te dringen: als 'gewone' virussen, Trojan horses, worms en spam! Koop verdedigingstorens om zo je systeem te beschermen.
13 Dagen nachtmerrie

13 Dagen nachtmerrie

Aktie Spelletjes 1,1 In deze zombieshooter worden je schietvaardigheid en je zenuwen op de proef gesteld! De gekte is uitgebroken in je stad. Iedereen om je heen lijkt zijn verstand te zijn verloren en mensen moorden elkaar uit met de gekste wapens. Probeer om Liberty Island te bereiken, om daar te ontdekken wat er aan de hand is. Je hebt nog wel voor een paar uur munitie, maar als je onderweg geen munitie vindt, ben jij ook ten dode opgeschreven... Je kunt verschillende moeilijkheidsgraden kiezen: makkelijk, normaal, moeilijk of 'nachtmerrie'.
Ace Gangster

Ace Gangster

Aktie Spelletjes 1,1 Verdien geld met illegale klusjes voor Big Joe! Reis door MadAlley City met allerlei vervoer: loop over straat, fiets, of steel een auto. Kraak sloten en betaal je schuld af om te winnen.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game