LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Bewaker van het koninkrijk

Bewaker van het koninkrijk

Aktie Spelletjes 1,4 Hele hordes monsters komen je kasteel binnen, en jij, een sterke ridder, moet er samen met je hulpjes voor zorgen dat ze het koninkrijk niet binnengaan. Je kunt je verdedigers upgraden of verkopen. Succes!
Sinta

Sinta

Avontuur Spelletjes 1,4 Probeer om met Sinta telkens de deur te bereiken. Verzamel ondertussen alle sterretjes die je tegenkomt. Vijandige dieren kun je met je pijl en boog uitschakelen.
Sierra 7

Sierra 7

Aktie Spelletjes 1,4 Er woedt een burgeroorlog tussen een burgerleger en de regering. Jij maakt deel uit van de Sierra 7-eenheid, die door de regering wordt ingezet om deze milities uit te schakelen. Schiet dus van je af en probeer de vijand uit de weg te ruimen!
Incursion 2: The Artifact

Incursion 2: The Artifact

Aktie Spelletjes 1,3 De tweede aflevering van Incursion! In een land van trollen, spinnen en demonen gaat Targa Wrathbringer het gevecht aan met de donkere krachten. Zet verschillende soldaten in om je land te verdedigen en gebruik toverspreuken, wapens en vechttechnieken om je vijanden te verslaan.
Tankoorlog 3

Tankoorlog 3

Aktie Spelletjes 1,3 Schiet alle tanks kapot voordat ze jouw toren kapot schieten.
Backyard Buzzing

Backyard Buzzing

Aktie Spelletjes 1,3 Probeer om je tegenstander te vernietigen in dit soort kasteelgevecht.
Gun Mayhem

Gun Mayhem

Aktie Spelletjes 1,3 Dit leuke platform- en schietspel kun je in de 'Campaign'-modus spelen, waarin je uitdagingen moet aangaan om nieuwe wapens en kaarten vrij te spelen. Je kunt het ook in de 'Custom'-modus spelen, waarin je een standaardspel speelt met 1 of meerdere spelers (maximaal 4). Pas je personage precies zo aan als jij het wilt, en ga het gevecht met de tegenstander(s) aan!
Naruto Gevecht

Naruto Gevecht

Aktie Spelletjes 1,3 Kies een karakter uit de populaire animatieserie Naruto en zorg dat je het gevecht wint. In het begin van het spel wordt vermeld om op "a" te klikken om verder te gaan, dit klopt niet! Druk op "s" om het spel te beginnen.
Gevecht op het vliegveld 2

Gevecht op het vliegveld 2

Aktie Spelletjes 1,3 Dit is het vervolg op het spel 'Gevecht op het vliegveld': het principe is hetzelfde, alleen zie je nu alles vanaf de zijkant in plaats van de bovenkant. Stuur soldaten af op barakken en andere gebouwen op het vliegveld, om het hele vliegveld te veroveren. Dit kun je zowel vanaf de grond doen (vanuit door jou veroverde barakken) maar ook vanuit de lucht (vanaf de 'airport units'): in dat geval drop je parachutisten. Je vijand heeft hetzelfde doel, dus zorg dat je je soldaten strategisch op pad stuurt en dat de vijand jouw gebouwen niet in handen krijgt! Boven de gebouwen staat het aantal soldaten dat je op pad kunt sturen.
Pixelleger

Pixelleger

Aktie Spelletjes 1,3 Op jouw basis worden pixels gemaakt. Deze pixels stuur je vervolgens op pad om vijandige bases te omsingelen en vervolgens te vernietigen.
De Sniper

De Sniper

Aktie Spelletjes 1,2 6 Juni 1944, D-day, de geallieerden arriveren aan de Normandische kust. Dagen daarvoor was er al een groep Britse parachutisten geland, om het terrein voor te bereiden en Duitse doelwitten te vernietigen. Jij bent één van die parachutisten. Je tijd om alle doelwitten te vernietigen is beperkt, en is zichtbaar in de witte balk. De rode balk laat zien wanneer de vijandige sluipschutters hun vizier op je richten. Zorg dat je eerst alle sluipschutters vindt en probeer ze dan allemaal te doden om zo naar het volgende level te komen.
Xeno Tactic

Xeno Tactic

Aktie Spelletjes 1,2 Plaats kanonnen op allerlei strategische plekken om je basis tegen de indringers te verdedigen.
Boteninvasie

Boteninvasie

Aktie Spelletjes 1,2 Een hele vloot met boten komt op jouw land af: plaats verdedigingstorens op strategische plekken en schakel alle boten op tijd uit. Zorg dat de vijand jouw land niet kan veroveren in dit Toren Verdedigen-spel!
Gevechts Robots

Gevechts Robots

Aktie Spelletjes 1,2 Probeer om met de robots tegen elkaar te vechten en de tegenstander te verslaan. Na een gevecht kan je je robot aanpassen zodat hij sterker wordt.
Reuzen en dwergen TD

Reuzen en dwergen TD

Aktie Spelletjes 1,2 In dit Toren Verdedigen-spel met reuzen en dwergen ga jij verdedigingstorens bouwen om je vijand zo lang mogelijk tegen te houden. Wanneer de vijand door je verdedigingslinie breekt, verlies je herstelpunten (HP). Om een toren te bouwen of te upgraden, heb je goud nodig. Je kunt verschillende torens bouwen; elke toren heeft andere eigenschappen (en dus voor- en nadelen). Zorg dat de vijand de blauwe vlag niet bereikt!
Bouwen en slopen

Bouwen en slopen

Multiplayer Spelletjes 1,2 Dit is een leuk spelletje waarbij jij en je tegenstander om beurten of tegelijkertijd je eigen toren opbouwen en die van de tegenstander kapot proberen te schieten. Kies je poppetje en je wapen, en ga ertegenaan. Probeer de vijandige bouwwerken op hun zwakste plek te raken, en een zo efficiënt mogelijk wapen in te zetten. Je kunt je bouwstenen upgraden, maar ook je wapen en je toverkracht.
Eiland Kolonie

Eiland Kolonie

Aktie Spelletjes 1,2 Probeer om het eiland te verdedigen tegen allerlei indringers.
Billy the Kid

Billy the Kid

Behendigheid Spelletjes 1,2 Billy the Kid gaat de strijd aan tegen de buitenaardse apen! Vecht met hem mee in dit toren verdedigen-achtige spel waarin je soldaten en wapens inzet om de gemuteerde apen te lijf te gaan die jouw Indianendorp binnenvallen. Combineer de grondstoffen die je verzameld hebt om wapens te bouwen en plaats alle verdedigingsunits strategisch zodat je zo veel mogelijk vijanden uitschakelt.
Final Fight 2

Final Fight 2

Aktie Spelletjes 1,2 Speel dit 2e deel van Final Fight samen met de computer, en versla alle slechterikken.
Octopus

Octopus

Behendigheid Spelletjes 1,2 Verzamel de schelpen en ontwijk de rotsen met deze octopus. Kijk uit voor andere rare vissen. Elke keer als je schelpen balk vol is krijg je een extra gave.
Xiao Xiao 6

Xiao Xiao 6

Aktie Spelletjes 1,2 Vecht tegen verschillende vijanden en bereik uiteindelijk de eindbaas. Als je goed vecht krijg je 'rage', en met deze woede is het gevecht met de baas en zijn handlangers een makkie!
Middeleeuws avontuur

Middeleeuws avontuur

Denk Spelletjes 1,2 Stukje bij beetje verover jij je plek in deze middeleeuwse wereld, door nieuwe vaartuigen te kopen, handel te leren drijven, en je misschien zelfs aan de sluiten bij een gilde. Maak de juiste keuzes en kies de juiste gevechten om te overleven. Reis het land door om te strijden tegen de piraten.
Hacker vs Hacker

Hacker vs Hacker

Aktie Spelletjes 1,1 Jij bent een hacker, en je bindt de strijd aan tegen andere hackers! Die sturen gemene virussen op je af, waartegen je je moet verweren met behulp van allerlei verdedigingssystemen. Deze plaats je op strategische plekken, als een soort verdedigingslinie. Je kunt zogenaamde MoneyMakers bouwen, om meer geld te verdienen. Ook kun je extra processors bouwen, als je eigen processor niet meer voldoende vermogen heeft. En als laatste kun je software bouwen die malware vernietigt. Je kunt je verdedigingstorens verkopen, repareren of upgraden, als je erop klikt. Het spel kun je in drie verschillende snelheden spelen: langzaam, normaal of snel. Houd de meters in de gaten, die de staat van je computer aangeven, je geestelijke energie en het processorvermogen dat je op dat moment hebt. Onder de drie meters zie je een dollarteken, dat aangeeft hoeveel geld je op dat moment nog hebt.
Gladiator Kasteelgevecht

Gladiator Kasteelgevecht

Aktie Spelletjes 1,1 Loop rond in een mooie wereld, praat tegen mensen, koop allerlei wapens en vecht met die gekochte wapens tegen anderen.
Oorlogsprins 2

Oorlogsprins 2

Aktie Spelletjes 1,1 Je zit in een gebied met veel vijanden. Vecht met je kleine leger tegen de overmacht. Zorg dat een soldaat van jou aan de overkant komt en je hebt gewonnen. Voor de tegenstander geldt hetzelfde.
Red Baron

Red Baron

Aktie Spelletjes 1,1 De Eerste Wereldoorlog is aan de gang en jij bent de piloot van een gevechtsvliegtuig. Probeer om dit luchtgevecht te winnen!
Prins Edward

Prins Edward

Avontuur Spelletjes 1,1 Het kleine prinsje Edward verveelt zich in het grote kasteel. Daarom gaat hij op zoek naar voorwerpen waarmee hij ondeugende streken uit kan halen, zodat het in het kasteel iets minder saai wordt. Bovenaan in het venster zie je naar welke voorwerpen je op zoek moet. Dit kan een kroon zijn, maar ook een aardappel, een stoel, noem maar op: alles heeft een doel in dit grappige zoekspel. Veel plezier!
World of pain chapter 3

World of pain chapter 3

Avontuur Spelletjes 1,1 In deze versie van World of Pain ben je een held die ver van de bewoonde wereld wakker wordt. Je missie: zorgen dat deze verschrikkelijke oorlog ophoudt. Vecht tegen de vijanden en probeer je skills te upgraden in deze Zelda-achtige game. Check de instructies in het spel voor meer details.
Blokkiemonster

Blokkiemonster

Behendigheid Spelletjes 1,1 Voed het grote, groene blokje met kleine, groene blokjes, zodat het groeit. Laat het rode, grote blokje krimpen op dezelfde manier: door het kleine, rode blokjes te voeren. Dit doe je door de kanonskogel zó terecht te laten komen, dat je de blokjes een zet in de goede richting geeft. Ieder level heeft weer nieuwe uitdagingen voor je, echt heel leuk om te spelen!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game