LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Strijd tegen de Goblins

Strijd tegen de Goblins

Behendigheid Spelletjes 1,1 De koning is de Goblins zat die zijn land nu al tientallen jaren lang in hun macht hebben en leegplunderen. Hij vraagt jou daarom om zo veel mogelijk Goblins te doden. Hiervoor heb je eerst goud nodig, dat de mijnwerkers uit de mijn kunnen halen. Met dit goud kun je namelijk soldaten inhuren, die de Goblins te lijf kunnen gaan. Als het je lukt om alle missies te volbrengen, word jij misschien de nieuwe heerser van het koninkrijk!
Sinjid 2

Sinjid 2

Aktie Spelletjes 1,1 Probeer zo sterk mogelijk te worden zodat je de eindbaas kan verslaan. Je kan wapens en bescherming kopen of vinden. Na elke gevecht krijgt je punten en als je genoeg punten hebt, word je sterker.
Supertanks

Supertanks

Aktie Spelletjes 1,1 Schiet muren, kisten en andere tanks kapot met jouw supertank! De vijandige tanks schieten ook op jou, dus kijk goed uit. Probeer om een steeds betere tank te krijgen door punten te verdienen voor upgrades. Zo kun je het gezichtsveld, de wapens, de snelheid en de schietsnelheid upgraden. Ook zijn er verschillende wapens te verdienen. Er zijn verschillende tanks: de 'hunter', de 'destroyer', de 'dodger', de 'treasurer', de 'ultracombo' en de 'thebestlevel'. Kies je moeilij'kheidsgraad (makkelijk, normaal of moeilijk) en begin!
Xiao Xiao 1

Xiao Xiao 1

Aktie Spelletjes 1,1 Probeer een vijandige basis binnen te dringen. Uiteindelijk kom je bij de ontzettend sterke eindbaas. Schiet de kogels dus goed door zijn hoofd.
Bloons TD 4

Bloons TD 4

Aktie Spelletjes 1,1 Speel deze Toren Verdedigen-variant door apen te plaatsen die de ballonnen kapot moeten schieten.
Verloren Ridder

Verloren Ridder

Avontuur Spelletjes 1,1 Maak je eigen poppetje en schakel de tegenstanders uit.
Fuzzmon 3

Fuzzmon 3

Aktie Spelletjes 1,1 Er staat deze robotachtige wezens weer nieuwe arenagevechten te wachten. Help ze om krachtiger te worden te midden van het puin door ze upgrades te geven. Hoe lang overleef je elk intens toernooi in dit online vechtspel?
World of pain chapter 3

World of pain chapter 3

Avontuur Spelletjes 1,1 In deze versie van World of Pain ben je een held die ver van de bewoonde wereld wakker wordt. Je missie: zorgen dat deze verschrikkelijke oorlog ophoudt. Vecht tegen de vijanden en probeer je skills te upgraden in deze Zelda-achtige game. Check de instructies in het spel voor meer details.
Skater Bart in de bossen

Skater Bart in de bossen

Behendigheid Spelletjes 1,0 Bart Simpson rijdt op zijn skateboard door het bos. Hij komt hierbij modderpoelen, rotsen, water en stapels hout tegen, waar hij overheen moet springen. Wanneer hij takken of verkeersborden tegenkomt, moet hij hier juist onderdoor skaten. Kijk ook uit voor de specht, die het op zijn hoofd gemunt heeft! Ook is het belangrijk dat hij binnen het beeldscherm blijft skaten, dat van links naar rechts beweegt. Doet Bart dat namelijk niet, dan moet hij weer opnieuw beginnen.
Krabbende katten

Krabbende katten

Behendigheid Spelletjes 1,0 De drie katten Gordon, Blik en Waffle hebben elkaar de oorlog verklaard. Om beurten mogen ze een aanval uitvoeren, en wanneer jij aan de beurt bent, heb je 30 seconden om je strategie te bepalen. Als je een stenen beeldje, een bol wol of een kandelaar raakt, krijg je bonuspunten. De pilaren zorgen voor bescherming. Probeer alle andere katten te verslaan; de kat die het langst leeft, heeft gewonnen.
Billy the Kid

Billy the Kid

Behendigheid Spelletjes 1,0 Billy the Kid gaat de strijd aan tegen de buitenaardse apen! Vecht met hem mee in dit toren verdedigen-achtige spel waarin je soldaten en wapens inzet om de gemuteerde apen te lijf te gaan die jouw Indianendorp binnenvallen. Combineer de grondstoffen die je verzameld hebt om wapens te bouwen en plaats alle verdedigingsunits strategisch zodat je zo veel mogelijk vijanden uitschakelt.
Reuzen en dwergen TD

Reuzen en dwergen TD

Aktie Spelletjes 1,0 In dit Toren Verdedigen-spel met reuzen en dwergen ga jij verdedigingstorens bouwen om je vijand zo lang mogelijk tegen te houden. Wanneer de vijand door je verdedigingslinie breekt, verlies je herstelpunten (HP). Om een toren te bouwen of te upgraden, heb je goud nodig. Je kunt verschillende torens bouwen; elke toren heeft andere eigenschappen (en dus voor- en nadelen). Zorg dat de vijand de blauwe vlag niet bereikt!
Reuzewortel op zee

Reuzewortel op zee

Aktie Spelletjes 1,0 Een nieuw deel uit de 'Reuzewortel'-spellenserie! Zorg dat de monsters niet bij jouw reuzewortel kunnen komen! Je kunt je verdedigingstorens (sterren, zonnetjes, flessen en raketten) upgraden met de punten die je verdient wanneer je een vijand hebt uitgeschakeld.
Vergeten Robots

Vergeten Robots

Aktie Spelletjes 1,0 Probeer in dit robotspel de enge wezens te vernietigen.
Strandinvasie 1

Strandinvasie 1

Aktie Spelletjes 1,0 Schiet alle soldaatjes neer die uit de boot komen om te voorkomen dat ze een invasie kunnen veroorzaken. Verdedig je basis dus koste wat kost.
Hacker vs Hacker

Hacker vs Hacker

Aktie Spelletjes 1,0 Jij bent een hacker, en je bindt de strijd aan tegen andere hackers! Die sturen gemene virussen op je af, waartegen je je moet verweren met behulp van allerlei verdedigingssystemen. Deze plaats je op strategische plekken, als een soort verdedigingslinie. Je kunt zogenaamde MoneyMakers bouwen, om meer geld te verdienen. Ook kun je extra processors bouwen, als je eigen processor niet meer voldoende vermogen heeft. En als laatste kun je software bouwen die malware vernietigt. Je kunt je verdedigingstorens verkopen, repareren of upgraden, als je erop klikt. Het spel kun je in drie verschillende snelheden spelen: langzaam, normaal of snel. Houd de meters in de gaten, die de staat van je computer aangeven, je geestelijke energie en het processorvermogen dat je op dat moment hebt. Onder de drie meters zie je een dollarteken, dat aangeeft hoeveel geld je op dat moment nog hebt.
Stick War 2 Order Empire

Stick War 2 Order Empire

Aktie Spelletjes 1,0 Er woedt een spannend gevecht tussen stickpoppetjes in het amfitheater. Doe mee! Zet je stickpoppetjes op een strategische plek en gebruik de juiste vechttechnieken om de vijand te overwinnen. Klik op 'Play campaign' (links onderaan) als je het spel wilt spelen. Je kunt het spel in drie moeilijkheidsgraden spelen: normaal, moeilijk en krankzinnig. Aan jou de keus!
Gouden Robot

Gouden Robot

Avontuur Spelletjes 1,0 Er was eens een vredig dorpje. Op een dag kwam er een boosaardige tovenaar, met een groep handlangers, het dorp binnen. Het toeval wilde dat er juist op dat moment een nieuwe held in het dorp was komen wonen. En de onoverwinnelijke tovenaar wist ook niets van de legende van de gouden robot! Volgens de legende was de robot zo sterk, dat hij in stukken was gebroken, en daarna begraven. Onze held gaat op zoek naar de robot, om zo de tovenaar te kunnen verslaan. Help jij hem bij zijn zoektocht?
Dead Zed 2

Dead Zed 2

Aktie Spelletjes 1,0 Hongerige zombies komen op je af: schiet ze allemaal kapot!
Zombies in de Nacht

Zombies in de Nacht

Aktie Spelletjes 1,0 Probeer om alle zombies neer te schieten.
Schoolbordgevecht

Schoolbordgevecht

Aktie Spelletjes 1,0 Deze kleine strijder vecht zich door de verschillende levels heen. Je komt vuurmannetjes tegen, die je moet verslaan, en je moet zo veel mogelijk gouden munten verzamelen. Met deze munten kun je wapens kopen voor de volgende levels.
Planetenoorlog

Planetenoorlog

Aktie Spelletjes 1,0 Jij verdedigt jouw planeet, en de vijand de zijne. Jij hoort bij het rode volkje, en de vijand heeft allerlei andere kleuren. Om beurten proberen jullie om elkaars planeten zo veel mogelijk schade te berokkenen. Dit doen jullie door op elkaar te schieten en zo stukken uit de planeten te slaan. Hoe groter de planeet, hoe sterker de zwaartekracht. Beschadigde planeten hebben juist minder zwaartekracht. En hoe dichter jouw projectiel bij de planeet komt, hoe groter de aantrekkingskracht.
Monsterkasteel

Monsterkasteel

Aktie Spelletjes 1,0 Welkom in het Monsterkasteel! Hier waren allerlei schepsels rond, die er op het eerste gezicht misschien eng uitzien, maar die toch de beste bedoelingen hebben: namelijk de prinses van het kasteel verdedigen tegen vijandige indringers. Het skelet (shortcut Q) valt indringers van dichtbij aan, de plant (shortcut W) schiet spijkers vanaf een afstand, het slijm (shortcut E) vertraagt de vijand, de duivel (shortcut R) verandert van gedaante en houdt de vijanden even tegen, de bijenkorf (shortcut R) laat hordes bijen op de vijanden af, het lijk (shortcut S) krijgt extra botten bij iedere gedode vijand, de modderman (shortcut D) schiet modderballen op de indringers af en de draak (shortcut F) doet ditzelfde, maar dan met vuur. Je kunt ook nog eens vier verschillende toverspreuken afsturen op de vijanden: een soort vuurzee (shortcut Z), een sneeuwstorm (shortcut X), donder en bliksem (shortcut C) en een tornado (shortcut U). Wanneer een monster een paar keer heeft aangevallen, kun je hem upgraden wanneer er een ster boven hem verschijnt. Je kunt in vier kastelen spelen, en in twee verschillende spelmodi: makkelijk en normaal.
Super Soldaat

Super Soldaat

Aktie Spelletjes 1,0 Je bent een super soldaat. Probeer om alle gebieden van je tegenstander te veroveren door over hun vlag heen te lopen. Je kan ook gebruik maken van tanks of helikopters om je doel te bereiken!
Red Baron

Red Baron

Aktie Spelletjes 1,0 De Eerste Wereldoorlog is aan de gang en jij bent de piloot van een gevechtsvliegtuig. Probeer om dit luchtgevecht te winnen!
Verdedig je kasteel 22

Verdedig je kasteel 22

Behendigheid Spelletjes 0,9 Verdedig je kasteel tegen de vijanden.
Verdedig je Kasteel 24

Verdedig je Kasteel 24

Aktie Spelletjes 0,9 Probeer om in dit spel te voorkomen dat de insecten het einde van de level bereiken. Je moet vechters aan de rand plaatsen, en die zorgen er dan voor dat de insecten vernietigd worden.
Gevecht op het vliegveld 2

Gevecht op het vliegveld 2

Aktie Spelletjes 0,9 Dit is het vervolg op het spel 'Gevecht op het vliegveld': het principe is hetzelfde, alleen zie je nu alles vanaf de zijkant in plaats van de bovenkant. Stuur soldaten af op barakken en andere gebouwen op het vliegveld, om het hele vliegveld te veroveren. Dit kun je zowel vanaf de grond doen (vanuit door jou veroverde barakken) maar ook vanuit de lucht (vanaf de 'airport units'): in dat geval drop je parachutisten. Je vijand heeft hetzelfde doel, dus zorg dat je je soldaten strategisch op pad stuurt en dat de vijand jouw gebouwen niet in handen krijgt! Boven de gebouwen staat het aantal soldaten dat je op pad kunt sturen.
Tankaanval 3

Tankaanval 3

Aktie Spelletjes 0,9 Zoek de vijandige tanks en vernietig ze allemaal! Per level mag je niet meer dan 5 wagens vernietigen. Kijk uit dat je de vijandige tanks niet raakt, want dan ontploft je eigen tank!
Kungfu-opa

Kungfu-opa

Aktie Spelletjes 0,9 Kungfu-opa woont in een achterbuurt vol tuig. Op een dag ligt hij een dutje te doen in bed, wanneer er een honkbal door zijn ruit vliegt en rakelings langs hem heen schiet. Woest is hij! Hij zal ze krijgen, en ook al ziet hij er een beetje mager uit, hij is nog zo sterk en lenig als een jonge ninja. Help jij opa in zijn gevecht tegen het gajes? Verzamel tijdens het vechten ook geld, blikjes drinken en bonuspunten.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game