LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Unreal Flash

Unreal Flash

Aktie Spelletjes 1,1 Zeer coole shooter! Dit spel is alleen voor de serieuze gamers!
Xiao Xiao 10

Xiao Xiao 10

Aktie Spelletjes 1,1 Voer diverse missies uit. Van schieten tot parachutespringen, alles komt in dit spel voorbij.
Onverwoestbare Tank 2

Onverwoestbare Tank 2

Behendigheid Spelletjes 1,1 Rij door de vallende bommen en vlieg de lucht in. Probeer dan zo veel mogelijk vliegtuigen kapot te maken!
Junglejacht

Junglejacht

Denk Spelletjes 1,1 Bescherm je Indianendorp tegen de wilde dieren!
Verdedig je kasteel 22

Verdedig je kasteel 22

Behendigheid Spelletjes 1,1 Verdedig je kasteel tegen de vijanden.
World Wars 2

World Wars 2

Behendigheid Spelletjes 1,0 In World Wars 2 is het de bedoeling dat je alle grondgebieden op de kaart verovert.
Ninjasprongen

Ninjasprongen

Behendigheid Spelletjes 1,0 Schakel andere ninja's uit en zorg dat je de schat te pakken krijgt! Aan de zwarte oppervlakken blijf je vastplakken. De donkergrijze, metalen oppervlakken zijn juist heel glad: hier glijd je overheen. De gele oppervlakken, die een beetje op gatenkaas lijken, zijn veerkrachtig: als je hiertegenaan komt, stuiter je heel hard terug. Kijk wel uit voor de rode, puntige oppervlakken: als je die raakt, ben je er geweest! Als je acties combineert, bijvoorbeeld een witte ninja omverspringen en een houten blok wegtrappen, krijg je bonuspunten. Probeer om al je doelen in zo min mogelijk sprongen te bereiken: hoe minder vaak je springt, hoe meer bonuspunten je krijgt.
Xiao Xiao 1

Xiao Xiao 1

Aktie Spelletjes 1,0 Probeer een vijandige basis binnen te dringen. Uiteindelijk kom je bij de ontzettend sterke eindbaas. Schiet de kogels dus goed door zijn hoofd.
Strijd tegen de Goblins

Strijd tegen de Goblins

Behendigheid Spelletjes 1,0 De koning is de Goblins zat die zijn land nu al tientallen jaren lang in hun macht hebben en leegplunderen. Hij vraagt jou daarom om zo veel mogelijk Goblins te doden. Hiervoor heb je eerst goud nodig, dat de mijnwerkers uit de mijn kunnen halen. Met dit goud kun je namelijk soldaten inhuren, die de Goblins te lijf kunnen gaan. Als het je lukt om alle missies te volbrengen, word jij misschien de nieuwe heerser van het koninkrijk!
Krabbende katten

Krabbende katten

Behendigheid Spelletjes 1,0 De drie katten Gordon, Blik en Waffle hebben elkaar de oorlog verklaard. Om beurten mogen ze een aanval uitvoeren, en wanneer jij aan de beurt bent, heb je 30 seconden om je strategie te bepalen. Als je een stenen beeldje, een bol wol of een kandelaar raakt, krijg je bonuspunten. De pilaren zorgen voor bescherming. Probeer alle andere katten te verslaan; de kat die het langst leeft, heeft gewonnen.
Eddie

Eddie

Aktie Spelletjes 1,0 Megaman is gekidnapt en het is aan Eddie om hem te redden! Help jij hem hierbij?
Verloren Ridder

Verloren Ridder

Avontuur Spelletjes 1,0 Maak je eigen poppetje en schakel de tegenstanders uit.
Sneeuw Gevecht 7

Sneeuw Gevecht 7

Behendigheid Spelletjes 1,0 Versla je tegenstander in dit sneeuwbal gevecht.
Spitfire

Spitfire

Aktie Spelletjes 1,0 Dit is een strategisch oorlogsspel dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Engeland bereidt aanvallen voor op Duitsland, en jij speelt hierbij een belangrijke rol. Jouw taak is het managen van de verdedigingstroepen: piloten, spionnen, fabrieksarbeiders, brandweermannen, bouwers, ijzerverzamelaars en ronselaars. Zorg dat er zo veel mogelijk vliegtuigen gebouwd kunnen worden. Verdeel je manschappen strategisch over de verschillende Britse regio's, zodat je precies genoeg mensen en materieel met bepaalde eigenschappen in kunt zetten. Na iedere dag kun je je strategie wijzigen, als je dat nodig vindt. Als je twee of meer steden kwijtraakt, is het spel voorbij.
Planetenoorlog

Planetenoorlog

Aktie Spelletjes 1,0 Jij verdedigt jouw planeet, en de vijand de zijne. Jij hoort bij het rode volkje, en de vijand heeft allerlei andere kleuren. Om beurten proberen jullie om elkaars planeten zo veel mogelijk schade te berokkenen. Dit doen jullie door op elkaar te schieten en zo stukken uit de planeten te slaan. Hoe groter de planeet, hoe sterker de zwaartekracht. Beschadigde planeten hebben juist minder zwaartekracht. En hoe dichter jouw projectiel bij de planeet komt, hoe groter de aantrekkingskracht.
3 Foot Ninja

3 Foot Ninja

Aktie Spelletjes 1,0 Help dit Ninjapoppetje om zich al vechtend een weg te banen door de levels. Zorg dat je alle brieven verzamelt. Aan het eind komt je ninja de schorpioen tegen: dit is de eindbaas.
Pico

Pico

Multiplayer Spelletjes 1,0 Schakel je tegenstander uit in dit spannende worms achtig spel.
Street Fighter 6

Street Fighter 6

Aktie Spelletjes 1,0 Probeer in deze vechtgame je tegenstander te verslaan !
Vector TD

Vector TD

Aktie Spelletjes 1,0 Probeer om in deze versie van Toren Verdedigen om je basis te verdedigen!
Bunker oorlog

Bunker oorlog

Aktie Spelletjes 1,0 Probeer je tegenstander te verslaan in deze bunker oorlog. Upgrade je wapens en versla je tegenstanders op een tactische manier.
Ace Gangster

Ace Gangster

Aktie Spelletjes 1,0 Verdien geld met illegale klusjes voor Big Joe! Reis door MadAlley City met allerlei vervoer: loop over straat, fiets, of steel een auto. Kraak sloten en betaal je schuld af om te winnen.
Xiao Xiao 8

Xiao Xiao 8

Aktie Spelletjes 0,9 Jij bent een stickpoppetje dat probeert te overleven in verschillende werelden vol gevaren en obstakels!
De vergeten kerker

De vergeten kerker

Avontuur Spelletjes 0,9 Ergens in een vergeten kerker, diep onder de rotsen verborgen, spookt het en waren monsters rond. Jij, als huursoldaat, hebt besloten om deze monsters voor eens en voor altijd te gaan verslaan. Je kunt wapens gebruiken maar ook toverspreuken.
De goeden en de kwaden

De goeden en de kwaden

Aktie Spelletjes 0,9 Bescherm je fort tegen de akelige skeletten die het willen aanvallen en zorg dat jouw soldaten binnendringen in vijandig gebied!
Rumble

Rumble

Aktie Spelletjes 0,9 Kies 1 van je favoriete poppetjes en speel in deze Smash Brothers tegen de andere spelers.
Commando 2

Commando 2

Aktie Spelletjes 0,9 Je bent een commando in het leger. Versla alle vijanden om naar de volgende missie te gaan.
Bloons TD 4

Bloons TD 4

Aktie Spelletjes 0,9 Speel deze Toren Verdedigen-variant door apen te plaatsen die de ballonnen kapot moeten schieten.
Kungfu-opa

Kungfu-opa

Aktie Spelletjes 0,9 Kungfu-opa woont in een achterbuurt vol tuig. Op een dag ligt hij een dutje te doen in bed, wanneer er een honkbal door zijn ruit vliegt en rakelings langs hem heen schiet. Woest is hij! Hij zal ze krijgen, en ook al ziet hij er een beetje mager uit, hij is nog zo sterk en lenig als een jonge ninja. Help jij opa in zijn gevecht tegen het gajes? Verzamel tijdens het vechten ook geld, blikjes drinken en bonuspunten.
Murloc

Murloc

Aktie Spelletjes 0,9 Dit is een grote RPG game waarin je allerlei opdrachten moet volbrengen met Murloc.
Robot Dinosauriërs

Robot Dinosauriërs

Behendigheid Spelletjes 0,9 Kies een Dinosauriër uit en ga het gevecht aan met de vijanden.
Anime Gevecht

Anime Gevecht

Aktie Spelletjes 0,9 Kies een anime karakter en ga vervolgens het gevecht aan met je tegenstander. Probeer verschillende toetsen te combineren om gevaarlijke combo's uit te voeren.
Monsterkasteel

Monsterkasteel

Aktie Spelletjes 0,9 Welkom in het Monsterkasteel! Hier waren allerlei schepsels rond, die er op het eerste gezicht misschien eng uitzien, maar die toch de beste bedoelingen hebben: namelijk de prinses van het kasteel verdedigen tegen vijandige indringers. Het skelet (shortcut Q) valt indringers van dichtbij aan, de plant (shortcut W) schiet spijkers vanaf een afstand, het slijm (shortcut E) vertraagt de vijand, de duivel (shortcut R) verandert van gedaante en houdt de vijanden even tegen, de bijenkorf (shortcut R) laat hordes bijen op de vijanden af, het lijk (shortcut S) krijgt extra botten bij iedere gedode vijand, de modderman (shortcut D) schiet modderballen op de indringers af en de draak (shortcut F) doet ditzelfde, maar dan met vuur. Je kunt ook nog eens vier verschillende toverspreuken afsturen op de vijanden: een soort vuurzee (shortcut Z), een sneeuwstorm (shortcut X), donder en bliksem (shortcut C) en een tornado (shortcut U). Wanneer een monster een paar keer heeft aangevallen, kun je hem upgraden wanneer er een ster boven hem verschijnt. Je kunt in vier kastelen spelen, en in twee verschillende spelmodi: makkelijk en normaal.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game