LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Commando 2

Commando 2

Aktie Spelletjes 0,9 Je bent een commando in het leger. Versla alle vijanden om naar de volgende missie te gaan.
Gladiator Kasteelgevecht

Gladiator Kasteelgevecht

Aktie Spelletjes 0,9 Loop rond in een mooie wereld, praat tegen mensen, koop allerlei wapens en vecht met die gekochte wapens tegen anderen.
Ninjasprongen

Ninjasprongen

Behendigheid Spelletjes 0,9 Schakel andere ninja's uit en zorg dat je de schat te pakken krijgt! Aan de zwarte oppervlakken blijf je vastplakken. De donkergrijze, metalen oppervlakken zijn juist heel glad: hier glijd je overheen. De gele oppervlakken, die een beetje op gatenkaas lijken, zijn veerkrachtig: als je hiertegenaan komt, stuiter je heel hard terug. Kijk wel uit voor de rode, puntige oppervlakken: als je die raakt, ben je er geweest! Als je acties combineert, bijvoorbeeld een witte ninja omverspringen en een houten blok wegtrappen, krijg je bonuspunten. Probeer om al je doelen in zo min mogelijk sprongen te bereiken: hoe minder vaak je springt, hoe meer bonuspunten je krijgt.
Gevechts Robots

Gevechts Robots

Aktie Spelletjes 0,9 Probeer om met de robots tegen elkaar te vechten en de tegenstander te verslaan. Na een gevecht kan je je robot aanpassen zodat hij sterker wordt.
Street Fighter 3

Street Fighter 3

Aktie Spelletjes 0,9 Vecht tegen andere poppetjes.
Treinoverval

Treinoverval

Aktie Spelletjes 0,9 Een motorbende wil jouw trein midden in de woestijn overvallen. Schiet ze van je af werp granaten naar ze toe en zorg dat ze de trein niet bereiken. Kijk uit: jijzelf wordt ook beschoten!
Verkeersverdediging

Verkeersverdediging

Aktie Spelletjes 0,8 Nog een leuk verdedigingsspelletje! Deze keer moet je voorkomen dat het verkeer doorrijdt. Plaats je verdedigingsmiddelen strategisch en schieten maar!
Megaman 1

Megaman 1

Aktie Spelletjes 0,8 Er zijn 5 levels die je door moet komen met megaman. Dit spel is erg leuk en het lijkt op de Gameboy versie van Megaman!
Rumble

Rumble

Aktie Spelletjes 0,8 Kies 1 van je favoriete poppetjes en speel in deze Smash Brothers tegen de andere spelers.
Sierra 7

Sierra 7

Aktie Spelletjes 0,8 Er woedt een burgeroorlog tussen een burgerleger en de regering. Jij maakt deel uit van de Sierra 7-eenheid, die door de regering wordt ingezet om deze milities uit te schakelen. Schiet dus van je af en probeer de vijand uit de weg te ruimen!
Bewakers van het woud

Bewakers van het woud

Denk Spelletjes 0,8 Wat een leuk Toren Verdedigen-spel! Jij en je vrienden willen het bos bewaken waar jullie al jaren gelukkig leven. Er liggen kostbare diamanten verstopt in het woud, en er zijn gemene monsters en paddenstoelen die deze van jullie willen afpakken. Jullie gaan je uiterste best doen om iedere aanval af te slaan en hiervoor hebben jullie verschillende mogelijkheden. De 'sprout' bijvoorbeeld raakt vijanden vanaf een grote afstand. De 'aqua tower' vertraagt je vijand met 50%. De steen heeft een grote reikwijdte wanneer hij schiet, maar kan bepaalde vijanden niet raken. Hoe verder je komt in het spel, hoe meer verdedigers je krijgt! Ook kun je verschillende skills verzamelen in het spel.
Crazy Flasher

Crazy Flasher

Aktie Spelletjes 0,8 In dit vechtspelletje versla jij alles en iedereen die je maar tegenkomt!
Ninjaman

Ninjaman

Aktie Spelletjes 0,8 Vecht tegen andere ninja's en doorloop zo alle levels!
Xenos

Xenos

Aktie Spelletjes 0,8 Versla de gemene Dr. Crenson, die maar één doel voor ogen heeft: de hele aarde in zijn macht krijgen met een buitenaardse energie, genaamd 'Xenos'. In ieder level moet je alle vijanden verslagen hebben met je 'X-zwaard', daarna gaan de poorten naar het volgende level voor je open.
Commando 3

Commando 3

Aktie Spelletjes 0,8 Je stad is belegerd door vijandige soldaten. Ze hebben jou, als verzetsstrijder, midden in de nacht gevangengenomen, maar jij weet te ontsnappen door van een vrachtwagen af te springen. Nu begint pas het gevecht om leven of dood: het is erop of eronder, dus schiet zo veel soldaten neer als je kan.
Moederbord Verdedigen

Moederbord Verdedigen

Aktie Spelletjes 0,8 In dit verdedigingsspelletje moet je een nieuw prototype moederbord beschermen tegen een aanval van hackers. Plaats je verdedigingsbots zo strategisch mogelijk om de hackers zo snel mogelijk uit te schakelen. Succes!
Heli Strike

Heli Strike

Aktie Spelletjes 0,8 Je moet proberen om de helicopter door de gevechtzone te krijgen.
Xiao Xiao 8

Xiao Xiao 8

Aktie Spelletjes 0,8 Jij bent een stickpoppetje dat probeert te overleven in verschillende werelden vol gevaren en obstakels!
Unreal Flash

Unreal Flash

Aktie Spelletjes 0,8 Zeer coole shooter! Dit spel is alleen voor de serieuze gamers!
Spitfire

Spitfire

Aktie Spelletjes 0,8 Dit is een strategisch oorlogsspel dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Engeland bereidt aanvallen voor op Duitsland, en jij speelt hierbij een belangrijke rol. Jouw taak is het managen van de verdedigingstroepen: piloten, spionnen, fabrieksarbeiders, brandweermannen, bouwers, ijzerverzamelaars en ronselaars. Zorg dat er zo veel mogelijk vliegtuigen gebouwd kunnen worden. Verdeel je manschappen strategisch over de verschillende Britse regio's, zodat je precies genoeg mensen en materieel met bepaalde eigenschappen in kunt zetten. Na iedere dag kun je je strategie wijzigen, als je dat nodig vindt. Als je twee of meer steden kwijtraakt, is het spel voorbij.
Tovenaarsgevecht

Tovenaarsgevecht

Behendigheid Spelletjes 0,8 Een horde monsters wil Alundra, het dorp van tovenaar Fahn binnenvallen. De inwoners zijn bang, en Fahn ziet maar één optie: vechten. Help jij hem om de monsters uit te schakelen voordat ze dit vredige dorp bereiken? De elementen vuur, ijs, bliksem en aarde kunnen je hierbij helpen: je kunt deze als wapen gebruiken. Voordat je met het spel begint, moet je eerst een toverspreuk activeren en dan één van de elementen naar het 'Active Spell'-veld onderaan slepen. Rechts bovenaan zie je hoeveel 'Creeps' er nog over zijn. Wanneer de teller op nul staat, heb je het level succesvol afgerond en mag je door naar het volgende.
Ruige Romeinen

Ruige Romeinen

Aktie Spelletjes 0,7 Help de Romeinen om hun land te verdedigen tegen indringers uit omringende landen! Je kunt allerlei verschillende soldaten inzetten, die elk hun specifieke eigenschappen hebben.
Toren Verdedigen 16

Toren Verdedigen 16

Denk Spelletjes 0,7 Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Miereninvasie

Miereninvasie

Aktie Spelletjes 0,7 Je wordt in deze game aangevallen door allerlei ongedierte. Probeer de mieren uit de weg te ruimen, want ze eten je taart op!
De Toren

De Toren

Aktie Spelletjes 0,7 Bouw een hart in je toren en bescherm dit hart vervolgens tegen criminelen en gekke koeien. Het is dus verstandig om zoveel mogelijk blokken om het hart heen te bouwen, zodat de slechteriken het hart niet kunnen bereiken.
Hobo in de hel

Hobo in de hel

Aktie Spelletjes 0,7 Oei, waar is onze stinkende zwerver Hobo nu weer beland? In de hel! Dat is wel het extreemste dat je je kunt voorstellen, na alle avonturen die hij al heeft beleefd. Ook hier moet Hobo zich weer dapper zien te weren tegen de aanvallen van de duivels. Met jouw hulp lukt dit hem vast, denk je ook niet?
Metal Slug 1

Metal Slug 1

Aktie Spelletjes 0,7 Mooie remake van de oude metal slug. Je loopt in een oorlogsgebied, waar je jezelf moet verdedigen.
De goeden en de kwaden

De goeden en de kwaden

Aktie Spelletjes 0,7 Bescherm je fort tegen de akelige skeletten die het willen aanvallen en zorg dat jouw soldaten binnendringen in vijandig gebied!
Baas over het bataljon 2

Baas over het bataljon 2

Aktie Spelletjes 0,7 In de vrieskou ga jij geallieerden bevrijden. Vecht samen met hen tegen de rebellen! Je moet in dit Raiden X-achtige spel opdrachten uitvoeren: zorgen voor een adrenalinestoot bijvoorbeeld, of een bepaalde afstand afleggen. Iedere gedode vijand levert je goud en XP op, waarmee je skills en wapens kunt kopen.
Robotboy

Robotboy

Aktie Spelletjes 0,7 Dr. Kamikazi heeft een golf van dodelijke mijnen gelanceerd. Help Robotboy de mijnen vernietigen voordat ze de oceaanbodem raken.
Ballon Gevecht

Ballon Gevecht

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer in elke level met je luchtballon de exit te bereiken. Soms moet je eerst andere luchtballonnen kapot schieten voordat de exit verschijnt.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game