LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Pinguïnoorlog

Pinguïnoorlog

Aktie Spelletjes 0,9 Een pinguïn-vechtspel, dat zie je niet zo vaak. Pinguïns zijn normaal heel vredelievende dieren, die elkaar met rust laten en elkaars territorium niet proberen in te pikken. Deze keer is het hommeles op de Zuidpool. Je kunt in dit Toren Verdedigen-spel kiezen uit drie gebieden en drie moeilijkheidsgraden. Plaats ijsberen op tactische plaatsen, om zo je iglo te verdedigen tegen vijandige pinguïns!
Tovenaarsgevecht

Tovenaarsgevecht

Behendigheid Spelletjes 0,9 Een horde monsters wil Alundra, het dorp van tovenaar Fahn binnenvallen. De inwoners zijn bang, en Fahn ziet maar één optie: vechten. Help jij hem om de monsters uit te schakelen voordat ze dit vredige dorp bereiken? De elementen vuur, ijs, bliksem en aarde kunnen je hierbij helpen: je kunt deze als wapen gebruiken. Voordat je met het spel begint, moet je eerst een toverspreuk activeren en dan één van de elementen naar het 'Active Spell'-veld onderaan slepen. Rechts bovenaan zie je hoeveel 'Creeps' er nog over zijn. Wanneer de teller op nul staat, heb je het level succesvol afgerond en mag je door naar het volgende.
Helikopterspel 9

Helikopterspel 9

Behendigheid Spelletjes 0,9 Verzamel in elke level het oranje voorwerp en gooi deze vervolgens in de pijpleiding om door te gaan naar de volgende level.
Sinjid 2

Sinjid 2

Aktie Spelletjes 0,9 Probeer zo sterk mogelijk te worden zodat je de eindbaas kan verslaan. Je kan wapens en bescherming kopen of vinden. Na elke gevecht krijgt je punten en als je genoeg punten hebt, word je sterker.
Bewakers van het woud

Bewakers van het woud

Denk Spelletjes 0,9 Wat een leuk Toren Verdedigen-spel! Jij en je vrienden willen het bos bewaken waar jullie al jaren gelukkig leven. Er liggen kostbare diamanten verstopt in het woud, en er zijn gemene monsters en paddenstoelen die deze van jullie willen afpakken. Jullie gaan je uiterste best doen om iedere aanval af te slaan en hiervoor hebben jullie verschillende mogelijkheden. De 'sprout' bijvoorbeeld raakt vijanden vanaf een grote afstand. De 'aqua tower' vertraagt je vijand met 50%. De steen heeft een grote reikwijdte wanneer hij schiet, maar kan bepaalde vijanden niet raken. Hoe verder je komt in het spel, hoe meer verdedigers je krijgt! Ook kun je verschillende skills verzamelen in het spel.
Zwaarden en Sandalen 7

Zwaarden en Sandalen 7

Denk Spelletjes 0,9 Probeer de vijandige troepen te verslaan voordat ze jou verslaan.
Ruige Romeinen

Ruige Romeinen

Aktie Spelletjes 0,9 Help de Romeinen om hun land te verdedigen tegen indringers uit omringende landen! Je kunt allerlei verschillende soldaten inzetten, die elk hun specifieke eigenschappen hebben.
Nationale verdediging

Nationale verdediging

Aktie Spelletjes 0,8 Een Toren Verdedigen-spel in een militair jasje! Versleep verdedigingstorens naar de kaart en plaats ze wanneer de cirkel eromheen groen is. Je kunt je torens upgraden en je kunt ze ook verkopen voor 75% van de aankoopwaarde.
Superhelden verdediging

Superhelden verdediging

Aktie Spelletjes 0,8 Dr. Doom wil jouw stad vernietigen. Gelukkig schiet de Super Hero Squad je te hulp om Dr. Doom tegen te houden. Verdedig de stad met een netwerk van strategische verdedigingswerken. Succes!
Xenos

Xenos

Aktie Spelletjes 0,8 Versla de gemene Dr. Crenson, die maar één doel voor ogen heeft: de hele aarde in zijn macht krijgen met een buitenaardse energie, genaamd 'Xenos'. In ieder level moet je alle vijanden verslagen hebben met je 'X-zwaard', daarna gaan de poorten naar het volgende level voor je open.
Toren Verdedigen 16

Toren Verdedigen 16

Denk Spelletjes 0,8 Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Gouden Robot

Gouden Robot

Avontuur Spelletjes 0,8 Er was eens een vredig dorpje. Op een dag kwam er een boosaardige tovenaar, met een groep handlangers, het dorp binnen. Het toeval wilde dat er juist op dat moment een nieuwe held in het dorp was komen wonen. En de onoverwinnelijke tovenaar wist ook niets van de legende van de gouden robot! Volgens de legende was de robot zo sterk, dat hij in stukken was gebroken, en daarna begraven. Onze held gaat op zoek naar de robot, om zo de tovenaar te kunnen verslaan. Help jij hem bij zijn zoektocht?
Crazy Flasher

Crazy Flasher

Aktie Spelletjes 0,8 In dit vechtspelletje versla jij alles en iedereen die je maar tegenkomt!
Monsters TD 2

Monsters TD 2

Aktie Spelletjes 0,8 Vond jij Monsters TD ook zo leuk? Dan is hier het vervolg! In dit grappige Toren Verdedigen-spel zorg je ervoor dat de enge monsters niet door de toegangspoort naar onze wereld kunnen komen. Je kunt op verschillende plekken verschillende verdedigingstorens plaatsen: de snelle 'steam tower', die de monsters vanaf een grote afstand uitschakelt, de langzame 'eye tower', die het meest geschikt is om de monsters tegen te houden, en de supersnelle 'tower of fire', die vlammen afvuurt op de monsters. Er zijn tien toffe levels, dus daar ben je nog wel even mee bezig!
Schipbreukeling

Schipbreukeling

Denk Spelletjes 0,8 Je schip is vergaan en je spoelt aan op een eiland. Eerst denk je nog even dat het een onbewoond eiland is, maar dat valt tegen. Er is al een soort van bewoning. Die wezens hebben een kristal nodig om in leven te blijven, maar er zijn een hele hoop kruipende en vliegende beestjes die ook wel een hapje van het kristal lusten. Als ze het kristal opeten, dan is het eiland en zijn bevolking verloren. Je kunt heel snel verdedigingstorens bouwen die dan weer bepaalde beestjes vernietigen. Er zijn bepaalde torens voor bepaalde beestjes en ze kosten allemaal geld. Door de beestjes te verslaan, verdien je geld en edelstenen die je dan weer in torens kunt investeren. Zet hem op en red het eiland van de ondergang.
Xiao Xiao 3

Xiao Xiao 3

Aktie Spelletjes 0,8 Je loopt naar een huis toe, waar een bende vijandige vechtersbazen je opwacht. Het is een gevecht op leven of dood, dus zorg dat je wint! Wanneer je bovenop het huis klimt, zul je zien dat de volgende partij vechtersbazen al klaarstaat om een robbertje te vechten...
Xiao Xiao 2

Xiao Xiao 2

Aktie Spelletjes 0,8 Bij deze Xiao Xiao gebruik je geen geweren maar spierkracht! Je kunt mooie aanvallen in de lucht uitvoeren, maar je kunt ook gewoon boksen. Je komt je vijanden tegen terwijl ze de normaalste dingen aan het doen zijn: dit weerhoudt ze er alleen niet van om meteen terug te slaan!, maar dan kunnen ze toch meteen een klap terug geven.
De koning is boos

De koning is boos

Behendigheid Spelletjes 0,8 De koning is boos! De koning van het vijandige buurland heeft met een kanonskogel zijn kroon van zijn hoofd geschoten toen hij rustig zat te eten, en nu is hij woest. Hij zint op wraak! Daarom daagt hij zijn vijand uit voor een duel. Om beurten schieten ze op elkaar en degene die als eerste alle vijandige soldaten heeft neergeschoten, wint het duel. Er zijn 'achievements' en 'collections' te verzamelen: zorg dat je deze raakt. Probeer nieuwe wapens en kanonskogels vrij te spelen, waarmee je de vijand in nòg minder pogingen kunt uitschakelen! Wees wel zuinig met je munitie: deze is namelijk niet onbeperkt. We wensen je veel koninklijk schietplezier!
Heli Strike

Heli Strike

Aktie Spelletjes 0,8 Je moet proberen om de helicopter door de gevechtzone te krijgen.
Commando 3

Commando 3

Aktie Spelletjes 0,8 Je stad is belegerd door vijandige soldaten. Ze hebben jou, als verzetsstrijder, midden in de nacht gevangengenomen, maar jij weet te ontsnappen door van een vrachtwagen af te springen. Nu begint pas het gevecht om leven of dood: het is erop of eronder, dus schiet zo veel soldaten neer als je kan.
Het keizerrijk 2

Het keizerrijk 2

Avontuur Spelletjes 0,7 Bouw je eigen keizerrijk en maak er een florerende maatschappij van vol grondstoffen en nijverheid! Je begint met het bouwen van een basisstructuur (een kasteel), die je daarna kunt uitbreiden. Er zijn vijf belangrijke grondstoffen: goud, voedsel, hout, ijzer en steen. Deze grondstoffen zijn erg belangrijk om je structuren en leger uit te kunnen breiden. Om de grondstoffen te produceren zul je eerst een huis, boerderij, zaagmolen, ijzermijn en steengroeve moeten bouwen. Van alles moet er tenminste één aanwezig zijn in je rijk. Hoe meer gebouwen, hoe meer burgers en dus belastinginkomsten je hebt, maar deze mensen moeten wel gehuisvest worden. Veel plezier!
Caribbean Admiral

Caribbean Admiral

Aktie Spelletjes 0,7 Maak je eigen handelsvloot in het Caribisch gebied!
Metal Slug 1

Metal Slug 1

Aktie Spelletjes 0,7 Mooie remake van de oude metal slug. Je loopt in een oorlogsgebied, waar je jezelf moet verdedigen.
De Toren

De Toren

Aktie Spelletjes 0,7 Bouw een hart in je toren en bescherm dit hart vervolgens tegen criminelen en gekke koeien. Het is dus verstandig om zoveel mogelijk blokken om het hart heen te bouwen, zodat de slechteriken het hart niet kunnen bereiken.
Verkeersverdediging

Verkeersverdediging

Aktie Spelletjes 0,7 Nog een leuk verdedigingsspelletje! Deze keer moet je voorkomen dat het verkeer doorrijdt. Plaats je verdedigingsmiddelen strategisch en schieten maar!
Jungle Man

Jungle Man

Avontuur Spelletjes 0,7 Probeer om je een weg te banen door de wereld van de vijandige primitievelingen. Verdedig jezelf door alle primitievelingen neer te schieten.
Bevrijd Odin City

Bevrijd Odin City

Denk Spelletjes 0,7 Gebruik je gevoel voor tactiek om jouw stad te redden. Odin City wordt aangevallen door kruipende wezens, en die zijn niet mals. Eerst moet je zorgen dat je voldoende energie verzamelt, dan moet je bepalen welke wapens je waar inzet. Alle wapens hebben zo hun voor- en nadelen; aan jou om te bepalen welk wapen op welke plek het meeste effect heeft.
Vechten tegen virussen

Vechten tegen virussen

Aktie Spelletjes 0,7 In allerlei vormen proberen virussen je computer binnen te dringen: als 'gewone' virussen, Trojan horses, worms en spam! Koop verdedigingstorens om zo je systeem te beschermen.
Ballon Gevecht

Ballon Gevecht

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer in elke level met je luchtballon de exit te bereiken. Soms moet je eerst andere luchtballonnen kapot schieten voordat de exit verschijnt.
Verdedig je Kasteel 21

Verdedig je Kasteel 21

Behendigheid Spelletjes 0,7 Verdedig je kasteel door middel van het neerzetten van soldaten om de vijand tegen te houden. Graaf mineralen uit voor extra goud.
Street Fighter 3

Street Fighter 3

Aktie Spelletjes 0,7 Vecht tegen andere poppetjes.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game