LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Powerpuff Girls

Powerpuff Girls

Aktie Spelletjes 0,7 Versla alle vijanden die rondlopen in de stad.
Sift Heads World Ultimatum

Sift Heads World Ultimatum

Aktie Spelletjes 0,7 Dit is het zevende en laatste deel uit de populaire serie Sift Heads-games. In Sift Heads World Act 7, The Ultimatum, worden Vinnie, Kiro en Shorty achtervolgd door hun eeuwige vijand: de politie. Hoe gaan ze zich hier al schietend uit redden?
Baas over het bataljon 2

Baas over het bataljon 2

Aktie Spelletjes 0,7 In de vrieskou ga jij geallieerden bevrijden. Vecht samen met hen tegen de rebellen! Je moet in dit Raiden X-achtige spel opdrachten uitvoeren: zorgen voor een adrenalinestoot bijvoorbeeld, of een bepaalde afstand afleggen. Iedere gedode vijand levert je goud en XP op, waarmee je skills en wapens kunt kopen.
Robotboy

Robotboy

Aktie Spelletjes 0,7 Dr. Kamikazi heeft een golf van dodelijke mijnen gelanceerd. Help Robotboy de mijnen vernietigen voordat ze de oceaanbodem raken.
Onfeilbare testpop

Onfeilbare testpop

Denk Spelletjes 0,6 Dit is een testpop waarmee je allerlei crashtests kunt uitvoeren. In ieder level (in totaal zijn het er 110!) is het de bedoeling dat je de testpop naar het doelwit schiet. Dit kan direct, maar in de meeste gevallen zal het indirect moeten, omdat er de nodige obstakels aanwezig zijn. Zorg dat de pop zo min mogelijk pijn lijdt!
Dragon Ball Fierce Fighting 2.3

Dragon Ball Fierce Fighting 2.3

Aktie Spelletjes 0,6 Ga in Dragon Ball Fierce Fighting 2.3 de strijd aan met je favoriete personages! Dit vervolg vol vechtsport beschikt over talloze strijders in de voor hun tekende kleding. Je kunt het opnemen tegen zowel vrienden als vijanden in de modus voor één speler, meerdere spelers of uitdaging. Laat speciale technieken zien om heerser in de competitie te worden!
Madness accelerant

Madness accelerant

Aktie Spelletjes 0,6 Een leuk getekend side-scrolling schietspel waarin je je vijanden moet uitschakelen om uiteindelijk uit te komen bij de clown. Daar staat je nog één ding te doen: hem voorgoed neerschieten!
Dogfight SIM

Dogfight SIM

Aktie Spelletjes 0,6 Dogfight SIM is een duizelingwekkend vliegspel waarin jij een gevechtsvliegtuig bestuurt en de vijand uit de lucht moet proberen te schieten. Probeer om zelf zo lang mogelijk te blijven vliegen!
Verdedig je Rijk

Verdedig je Rijk

Aktie Spelletjes 0,6 Bouw je keizerrijk op, en zorg dat het niet door de vijand wordt vernield! Je hebt een paleis, een tempel en een werkplaats. Als het paleis wordt vernield, is het spel voorbij. Hoe meer je je paleis upgradet, hoe beter je het kunt verdedigen. Bovendien kun je, nadat je je paleis hebt geüpgrade, ook je werkplaats en tempel upgraden. In de werkplaats kun je nieuwe eenheden, gebouwen, ommuringen en land maken. Hoe meer je je werkplaats upgradet, hoe beter je het kunt verdedigen. Als de werkplaats beschadigd raakt, kun je deze repareren, maar als hij vernietigd wordt, kun je geen nieuwe eenheden meer bouwen totdat je de werkplaats weer helemaal opnieuw hebt opgebouwd. In de tempel kun je de steun van jouw God vragen, voordat je tegen de vijand gaat vechten. Ook je tempel kun je herstellen wanneer deze beschadigd raakt, en wanneer deze vernietigd wordt, zul je hem eerst opnieuw op moeten bouwen voordat je de hulp van je God weer in kunt roepen.
Flash Element

Flash Element

Denk Spelletjes 0,6 Bouw je torens en ander verdedigingswerk zo goed mogelijk zodat de kudde schapen er niet door kan.
Straatgevecht 2

Straatgevecht 2

Aktie Spelletjes 0,6 Versla alle tegenstanders die je tegenkomt in dit spannende Straatgevecht-spel!
Rode Baron

Rode Baron

Aktie Spelletjes 0,6 Je bent een Rode Baron die niet meer helemaal helder is, probeer alle slechterikken te verslaan om het spel uit te spelen.
Hobo in de hel

Hobo in de hel

Aktie Spelletjes 0,6 Oei, waar is onze stinkende zwerver Hobo nu weer beland? In de hel! Dat is wel het extreemste dat je je kunt voorstellen, na alle avonturen die hij al heeft beleefd. Ook hier moet Hobo zich weer dapper zien te weren tegen de aanvallen van de duivels. Met jouw hulp lukt dit hem vast, denk je ook niet?
Paddestoelkanon

Paddestoelkanon

Behendigheid Spelletjes 0,6 Probeer om elke emmer in de level te vullen met een paddestoel. Zodra je alle emmers gevuld hebt, ga je door naar het volgende level.
Gevaarlijke Adelaar

Gevaarlijke Adelaar

Aktie Spelletjes 0,6 Je moet ervoor zorgen dat je de kinderen te pakken krijgt en ze in je nest brengt.
Ridderstrijd

Ridderstrijd

Aktie Spelletjes 0,6 De koning geeft je opdracht om het monster en zijn handlangers te verslaan en zijn kasteel te veroveren. Als je meerdere monsters tegelijk doodt, verdien je een 'kettingreactiebonus'. Hoe meer vijanden je tegelijkertijd doodt, hoe hoger je bonus!
Zombie-vechtclub

Zombie-vechtclub

Aktie Spelletjes 0,5 Zombies vechten elkaar de arena uit in dit zombie-vechtspel! Rust jouw zombie goed uit en probeer om zo veel mogelijk upgrades te verdienen en te gebruiken.
Pixelstad

Pixelstad

Avontuur Spelletjes 0,5 Welkom in Pixelstad, een stad waar je iedere dag nieuwe opdrachten moet uitvoeren om geld te verdienen. Dit geld geeft je mogelijkheden om spullen te kopen die je goed van pas kunnen komen bij het uitvoeren van de opdrachten. Veel plezier met dit simulatiespel!
Hongerige vampier

Hongerige vampier

Denk Spelletjes 0,5 Probeer om alle mensen in vampiers te veranderen door ze met de vampier in aanraking te laten komen. Klik op het hout waar de vampier op staat, om hem bij de mensen terecht te laten komen. Hierna kan hij zijn slag slaan... Kijk wel uit dat de vampier niet met een priester of met knoflook in aanraking komt: dat betekent zijn einde! Hoe minder vaak je klikt en hoe sneller je speelt, hoe meer punten je verdient.
Siegius in de arena

Siegius in de arena

Behendigheid Spelletjes 0,5 Siegius, de held uit het spel 'Ruige Romeinen', is in de val gelokt, verraden door zijn eigen manschappen en naar de arena gestuurd om zich daar dood te vechten. Maar daar kennen ze de kracht van Siegius nog niet! In 'The Pit' de 'Bloodshed Arena' en het Colosseum gaat hij vechten voor zijn leven, en zal hij geschiedenis schrijven als gladiator. Zorg dat zijn naam door de arena schalt!
Stick War 2 Order Empire

Stick War 2 Order Empire

Aktie Spelletjes 0,5 Er woedt een spannend gevecht tussen stickpoppetjes in het amfitheater. Doe mee! Zet je stickpoppetjes op een strategische plek en gebruik de juiste vechttechnieken om de vijand te overwinnen. Klik op 'Play campaign' (links onderaan) als je het spel wilt spelen. Je kunt het spel in drie moeilijkheidsgraden spelen: normaal, moeilijk en krankzinnig. Aan jou de keus!
Verdedig Boedapest

Verdedig Boedapest

Avontuur Spelletjes 0,5 In dit deel van "toren verdedigen" is het de bedoeling dat je de vijanden van Boedapest tegenhoudt. Dit kun je doen door soldaten op te stellen in de straten van Boedapest.
Miereninvasie

Miereninvasie

Aktie Spelletjes 0,5 Je wordt in deze game aangevallen door allerlei ongedierte. Probeer de mieren uit de weg te ruimen, want ze eten je taart op!
Heksenjacht

Heksenjacht

Aktie Spelletjes 0,5 Je moet je huis beschermen tegen enge vijanden.
Gross Out

Gross Out

Aktie Spelletjes 0,5 Vecht tegen je andere tegenstanders en versla ze allemaal !
Dieren Gevecht

Dieren Gevecht

Aktie Spelletjes 0,5 Probeer in deze worms variant je tegenstander te verslaan door puin naar je tegenstander te gooien. Je kunt gooien met het puin wat op de grond ligt.
Commando Strike

Commando Strike

Aktie Spelletjes 0,5 Je moet zorgen dat je als commando alle opdrachten zo succesvol mogelijk oplost !
Dead Zed 2

Dead Zed 2

Aktie Spelletjes 0,5 Hongerige zombies komen op je af: schiet ze allemaal kapot!
Duim Gevecht

Duim Gevecht

Aktie Spelletjes 0,4 Probeer van je tegenstander te winnen in dit duimgevecht.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game