LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Incursion 2: The Artifact

Incursion 2: The Artifact

Aktie Spelletjes 0,7 De tweede aflevering van Incursion! In een land van trollen, spinnen en demonen gaat Targa Wrathbringer het gevecht aan met de donkere krachten. Zet verschillende soldaten in om je land te verdedigen en gebruik toverspreuken, wapens en vechttechnieken om je vijanden te verslaan.
Xiao Xiao 10

Xiao Xiao 10

Aktie Spelletjes 0,7 Voer diverse missies uit. Van schieten tot parachutespringen, alles komt in dit spel voorbij.
Street Fighter 4

Street Fighter 4

Aktie Spelletjes 0,7 Vecht tegen andere poppetjes.
Het keizerrijk 2

Het keizerrijk 2

Avontuur Spelletjes 0,7 Bouw je eigen keizerrijk en maak er een florerende maatschappij van vol grondstoffen en nijverheid! Je begint met het bouwen van een basisstructuur (een kasteel), die je daarna kunt uitbreiden. Er zijn vijf belangrijke grondstoffen: goud, voedsel, hout, ijzer en steen. Deze grondstoffen zijn erg belangrijk om je structuren en leger uit te kunnen breiden. Om de grondstoffen te produceren zul je eerst een huis, boerderij, zaagmolen, ijzermijn en steengroeve moeten bouwen. Van alles moet er tenminste één aanwezig zijn in je rijk. Hoe meer gebouwen, hoe meer burgers en dus belastinginkomsten je hebt, maar deze mensen moeten wel gehuisvest worden. Veel plezier!
Sigaretten Killer

Sigaretten Killer

Aktie Spelletjes 0,7 Roken is slecht voor je. Help mee om de wereld rookvrij te maken door alle sigaretten te doven met een waterpistool.
Dogfight SIM

Dogfight SIM

Aktie Spelletjes 0,7 Dogfight SIM is een duizelingwekkend vliegspel waarin jij een gevechtsvliegtuig bestuurt en de vijand uit de lucht moet proberen te schieten. Probeer om zelf zo lang mogelijk te blijven vliegen!
Flash Element

Flash Element

Denk Spelletjes 0,7 Bouw je torens en ander verdedigingswerk zo goed mogelijk zodat de kudde schapen er niet door kan.
Verdedig je Kasteel 21

Verdedig je Kasteel 21

Behendigheid Spelletjes 0,6 Verdedig je kasteel door middel van het neerzetten van soldaten om de vijand tegen te houden. Graaf mineralen uit voor extra goud.
Toren Verdedigen 17

Toren Verdedigen 17

Behendigheid Spelletjes 0,6 Probeer je toren te verdedigen tegen de vijanden. Bouw een doolhof van kanonnen waar de vijanden eerst langs moeten zien te komen voordat ze jouw toren kunnen vernietigen.
Bevrijd Odin City

Bevrijd Odin City

Denk Spelletjes 0,6 Gebruik je gevoel voor tactiek om jouw stad te redden. Odin City wordt aangevallen door kruipende wezens, en die zijn niet mals. Eerst moet je zorgen dat je voldoende energie verzamelt, dan moet je bepalen welke wapens je waar inzet. Alle wapens hebben zo hun voor- en nadelen; aan jou om te bepalen welk wapen op welke plek het meeste effect heeft.
Jungle Man

Jungle Man

Avontuur Spelletjes 0,6 Probeer om je een weg te banen door de wereld van de vijandige primitievelingen. Verdedig jezelf door alle primitievelingen neer te schieten.
Nationale verdediging

Nationale verdediging

Aktie Spelletjes 0,6 Een Toren Verdedigen-spel in een militair jasje! Versleep verdedigingstorens naar de kaart en plaats ze wanneer de cirkel eromheen groen is. Je kunt je torens upgraden en je kunt ze ook verkopen voor 75% van de aankoopwaarde.
Pandagevecht

Pandagevecht

Behendigheid Spelletjes 0,6 Help deze panda om zijn tegenstanders te verslaan!
De koning en de zombies

De koning en de zombies

Behendigheid Spelletjes 0,6 De koning wordt achternagezeten door een groep zombies, en er komen er steeds meer uit de grond tevoorschijn. Help jij hem om zich te verdedigen en zo veel mogelijk zombies neer te maaien en schieten? Voor iedere verslagen zombie verdien je punten. Onderweg kun je wapens verzamelen, en na ieder level zijn er allerlei upgrades voor zijn kasteel: een boot, een brug, een springplank, een schaap dat de koning weer tot leven kan wekken wanneer hij wordt gedood... ook kun je het kasteel uitrusten met een luchtballon, wapens, vleugels en vaten met buskruit. Legio mogelijkheden dus daar zou de koning de strijd toch mee moeten winnen!
Xiao Xiao 2

Xiao Xiao 2

Aktie Spelletjes 0,6 Bij deze Xiao Xiao gebruik je geen geweren maar spierkracht! Je kunt mooie aanvallen in de lucht uitvoeren, maar je kunt ook gewoon boksen. Je komt je vijanden tegen terwijl ze de normaalste dingen aan het doen zijn: dit weerhoudt ze er alleen niet van om meteen terug te slaan!, maar dan kunnen ze toch meteen een klap terug geven.
Zombie-vechtclub

Zombie-vechtclub

Aktie Spelletjes 0,6 Zombies vechten elkaar de arena uit in dit zombie-vechtspel! Rust jouw zombie goed uit en probeer om zo veel mogelijk upgrades te verdienen en te gebruiken.
Xenospace Warzone

Xenospace Warzone

Aktie Spelletjes 0,6 De Xeno's zijn Trebulon 5 en 6 binnengevallen. Een uit veteranen bestaande legereenheid heeft zich teruggetrokken en verschanst op Trebulon 7, en is vastbesloten hun vesting tot de laatste man te verdedigen. Er wordt van jou verwacht dat je je voor de volle 100% inzet in deze strijd tegen de Xeno's, en bereid bent alles hiervoor op te offeren, zelfs je leven als dat nodig zou zijn. De gele balk naast het wapen van jouw keuze geeft je munitieniveau weer. Als je geen munitie meer over hebt, is er altijd nog de kettingzaag waarmee je je een weg kunt banen!
Madness accelerant

Madness accelerant

Aktie Spelletjes 0,6 Een leuk getekend side-scrolling schietspel waarin je je vijanden moet uitschakelen om uiteindelijk uit te komen bij de clown. Daar staat je nog één ding te doen: hem voorgoed neerschieten!
Verdedig Boedapest

Verdedig Boedapest

Avontuur Spelletjes 0,6 In dit deel van "toren verdedigen" is het de bedoeling dat je de vijanden van Boedapest tegenhoudt. Dit kun je doen door soldaten op te stellen in de straten van Boedapest.
Pinguïnoorlog

Pinguïnoorlog

Aktie Spelletjes 0,6 Een pinguïn-vechtspel, dat zie je niet zo vaak. Pinguïns zijn normaal heel vredelievende dieren, die elkaar met rust laten en elkaars territorium niet proberen in te pikken. Deze keer is het hommeles op de Zuidpool. Je kunt in dit Toren Verdedigen-spel kiezen uit drie gebieden en drie moeilijkheidsgraden. Plaats ijsberen op tactische plaatsen, om zo je iglo te verdedigen tegen vijandige pinguïns!
Dieren Gevecht

Dieren Gevecht

Aktie Spelletjes 0,6 Probeer in deze worms variant je tegenstander te verslaan door puin naar je tegenstander te gooien. Je kunt gooien met het puin wat op de grond ligt.
Powerpuff Girls

Powerpuff Girls

Aktie Spelletjes 0,6 Versla alle vijanden die rondlopen in de stad.
Caribbean Admiral

Caribbean Admiral

Aktie Spelletjes 0,6 Maak je eigen handelsvloot in het Caribisch gebied!
Stick Run 2

Stick Run 2

Behendigheid Spelletjes 0,5 Dit stokpoppetje beleeft een hachelijk avontuur: hij moet zo hard mogelijk rennen over daken, springen over afgronden en klimmen tegen hoge muren. Met jouw hulp overleeft hij dit misschien, dus doe je best!
Captain America

Captain America

Aktie Spelletjes 0,5 Jij bent Captain America, een Amerikaanse held die allerlei gevaren uit de weg ruimt om zo de straten van Washington veilig te houden!
Gross Out

Gross Out

Aktie Spelletjes 0,5 Vecht tegen je andere tegenstanders en versla ze allemaal !
De koning is boos

De koning is boos

Behendigheid Spelletjes 0,5 De koning is boos! De koning van het vijandige buurland heeft met een kanonskogel zijn kroon van zijn hoofd geschoten toen hij rustig zat te eten, en nu is hij woest. Hij zint op wraak! Daarom daagt hij zijn vijand uit voor een duel. Om beurten schieten ze op elkaar en degene die als eerste alle vijandige soldaten heeft neergeschoten, wint het duel. Er zijn 'achievements' en 'collections' te verzamelen: zorg dat je deze raakt. Probeer nieuwe wapens en kanonskogels vrij te spelen, waarmee je de vijand in nòg minder pogingen kunt uitschakelen! Wees wel zuinig met je munitie: deze is namelijk niet onbeperkt. We wensen je veel koninklijk schietplezier!
Eiland Kolonie

Eiland Kolonie

Aktie Spelletjes 0,5 Probeer om het eiland te verdedigen tegen allerlei indringers.
Xiao Xiao 3

Xiao Xiao 3

Aktie Spelletjes 0,5 Je loopt naar een huis toe, waar een bende vijandige vechtersbazen je opwacht. Het is een gevecht op leven of dood, dus zorg dat je wint! Wanneer je bovenop het huis klimt, zul je zien dat de volgende partij vechtersbazen al klaarstaat om een robbertje te vechten...
Duim Gevecht

Duim Gevecht

Aktie Spelletjes 0,5 Probeer van je tegenstander te winnen in dit duimgevecht.
Strandinvasie 2

Strandinvasie 2

Aktie Spelletjes 0,5 Verdedig het strand tegen de vijandelijke aanvallen.
Chaos faction 2

Chaos faction 2

Aktie Spelletjes 0,5 Het langverwachte vervolg op het populaire Chaos Faction! Zorg dat je je tegenstanders verslaat in deze bloedige strijd. Zo kun je nieuwe personages kiezen en krijg je toegang tot geheime zones. In de kraters kun je wapens vinden die van pas kunnen komen. Je kunt deze game zowel in single player als in multiplayer modus spelen. Ook kun je kiezen uit drie opties: Campaign, Deathmatch en Survival. Campaign is de standaard-spelmodus, in Deathmatch kan je een aangepaste game spelen met je eigen regels en instellingen en in Survival is het de bedoeling dat je het zo lang mogelijk uithoudt tegen vijanden die hoe langer hoe sterker worden. Veel plezier!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game