LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
De laatste halte 1

De laatste halte 1

Aktie Spelletjes 0,5 Zorg ervoor dat de zombies je niet te pakken krijgen!
Helikopterspel 9

Helikopterspel 9

Behendigheid Spelletjes 0,5 Verzamel in elke level het oranje voorwerp en gooi deze vervolgens in de pijpleiding om door te gaan naar de volgende level.
Final Fight 2

Final Fight 2

Aktie Spelletjes 0,5 Speel dit 2e deel van Final Fight samen met de computer, en versla alle slechterikken.
Heksenjacht

Heksenjacht

Aktie Spelletjes 0,5 Je moet je huis beschermen tegen enge vijanden.
Ridder Chibi

Ridder Chibi

Avontuur Spelletjes 0,5 Jij bent ridder Chibi. Het dorp dat jij moet ontzetten wordt bedreigd door een drietal monsters. Om ze te verslaan, moet je tegen allerlei monsters vechten en de gevluchte tovenaars vinden. Elke keer als je er een vindt, krijg je als beloning een nuttige toverspreuk. En telkens als je genoeg punten hebt verzameld met het doden van monsters, mag jij je harnas, aanvals- of toverkracht verbeteren. Veel plezier!
Onfeilbare testpop

Onfeilbare testpop

Denk Spelletjes 0,5 Dit is een testpop waarmee je allerlei crashtests kunt uitvoeren. In ieder level (in totaal zijn het er 110!) is het de bedoeling dat je de testpop naar het doelwit schiet. Dit kan direct, maar in de meeste gevallen zal het indirect moeten, omdat er de nodige obstakels aanwezig zijn. Zorg dat de pop zo min mogelijk pijn lijdt!
Pico

Pico

Multiplayer Spelletjes 0,5 Schakel je tegenstander uit in dit spannende worms achtig spel.
Toren Verdedigen 4

Toren Verdedigen 4

Behendigheid Spelletjes 0,4 Zet je defenders strategisch neer en verdedig je land tegen de hordes vijanden.
Gevaarlijke Adelaar

Gevaarlijke Adelaar

Aktie Spelletjes 0,4 Je moet ervoor zorgen dat je de kinderen te pakken krijgt en ze in je nest brengt.
Woestijn Oorlog

Woestijn Oorlog

Aktie Spelletjes 0,4 Probeer om in deze woestijn alle vijanden te vernietigen.
Azul Baronis

Azul Baronis

Aktie Spelletjes 0,4 Bestuur je ruimteschip en kijk goed op je radar waar je vijanden zijn.
Dragon Ball Fierce Fighting 2.3

Dragon Ball Fierce Fighting 2.3

Aktie Spelletjes 0,4 Ga in Dragon Ball Fierce Fighting 2.3 de strijd aan met je favoriete personages! Dit vervolg vol vechtsport beschikt over talloze strijders in de voor hun tekende kleding. Je kunt het opnemen tegen zowel vrienden als vijanden in de modus voor één speler, meerdere spelers of uitdaging. Laat speciale technieken zien om heerser in de competitie te worden!
Rode Baron

Rode Baron

Aktie Spelletjes 0,4 Je bent een Rode Baron die niet meer helemaal helder is, probeer alle slechterikken te verslaan om het spel uit te spelen.
Reuzewortel op zee 2

Reuzewortel op zee 2

Aktie Spelletjes 0,4 Speel het vervolg op 'Reuzewortel op zee' en zorg dat de monsters niet bij jouw reuzewortel kunnen komen! Je kunt je verdedigingstorens (sterren, zonnetjes, flessen en raketten) upgraden met de punten die je verdient wanneer je een vijand hebt uitgeschakeld.
Raiden X

Raiden X

Aktie Spelletjes 0,4 Probeer alle vijanden te vernietigen en power-ups te pakken zodat je sterkere wapens krijgt.
Ridderstrijd

Ridderstrijd

Aktie Spelletjes 0,4 De koning geeft je opdracht om het monster en zijn handlangers te verslaan en zijn kasteel te veroveren. Als je meerdere monsters tegelijk doodt, verdien je een 'kettingreactiebonus'. Hoe meer vijanden je tegelijkertijd doodt, hoe hoger je bonus!
Kasteelvernietiger

Kasteelvernietiger

Aktie Spelletjes 0,4 In dit spel moet je in 60 seconden, en zo menselijk mogelijk, een kasteel vernietigen met een kanon. Zodra de kanonskogel ontploft, veroorzaakt het enorm veel schade aan de meest dichtbijzijnde stenen, maar minder aan de stenen rond de kogelinslag. Wanneer een steen eenmaal beschadigd is, wordt deze altijd vernietigd.
Bloons Superaap

Bloons Superaap

Behendigheid Spelletjes 0,4 Schiet zo veel mogelijk ballonnen kapot om punten te verzamelen en upgrades te kopen.
Imperium

Imperium

Aktie Spelletjes 0,4 Bouw een stad met een leger en probeer het hele eiland te veroveren.
Comic Stars Fighting 3.6

Comic Stars Fighting 3.6

Aktie Spelletjes 0,4 Doe mee met de meest geweldige anime battle ter wereld! Comic Stars Fighting 3.6 heeft meer personages en arena's dan ooit. Je kunt voor iedere wedstrijd de HP, aanval en snelheid van je strijder aanpassen. Voltooi 32 levels in Battle mode, of kijk hoe lang je het volhoudt in Survival Mode!
De lans

De lans

Aktie Spelletjes 0,4 Heb jij ook zo genoten van Robin Hood en Koning Arthur. Het waren hele goeie films. Altijd er van gedroomd een ridder te zijn? Dan is hier je kans. In dit spel ben jij de ridder en mag je laten zien hoe goed je bent. Je zit op een paard en mag bewijzen dat je weet hoe een steekspel werkt. Door heel snel op je muis te klikken gaat je paard harder galopperen en kun je dus meer schade aanrichten. Als de ridders bijna bij elkaar zijn, kun je met de muis richten op verschillende lichaamsdelen. Heb je genoeg punten verzameld dan kun je in de winkel upgrades kopen voor je helm, je lans, je schild, ja, zelfs je paard. Verover de schone jonkvrouwe door alle ronden te winnen!
De vergeten kerker

De vergeten kerker

Avontuur Spelletjes 0,4 Ergens in een vergeten kerker, diep onder de rotsen verborgen, spookt het en waren monsters rond. Jij, als huursoldaat, hebt besloten om deze monsters voor eens en voor altijd te gaan verslaan. Je kunt wapens gebruiken maar ook toverspreuken.
Sneeuw Gevecht 7

Sneeuw Gevecht 7

Behendigheid Spelletjes 0,4 Versla je tegenstander in dit sneeuwbal gevecht.
Commando Strike

Commando Strike

Aktie Spelletjes 0,4 Je moet zorgen dat je als commando alle opdrachten zo succesvol mogelijk oplost !
Monsters Den

Monsters Den

Avontuur Spelletjes 0,3 Probeer om in deze RPG game alle opdrachten succesvol te voltooien !
Siegius in de arena

Siegius in de arena

Behendigheid Spelletjes 0,3 Siegius, de held uit het spel 'Ruige Romeinen', is in de val gelokt, verraden door zijn eigen manschappen en naar de arena gestuurd om zich daar dood te vechten. Maar daar kennen ze de kracht van Siegius nog niet! In 'The Pit' de 'Bloodshed Arena' en het Colosseum gaat hij vechten voor zijn leven, en zal hij geschiedenis schrijven als gladiator. Zorg dat zijn naam door de arena schalt!
Smiley-oorlog

Smiley-oorlog

Aktie Spelletjes 0,3 Kies je eigen smiley en neem deel aan het smileygevecht!
Hongerige vampier

Hongerige vampier

Denk Spelletjes 0,3 Probeer om alle mensen in vampiers te veranderen door ze met de vampier in aanraking te laten komen. Klik op het hout waar de vampier op staat, om hem bij de mensen terecht te laten komen. Hierna kan hij zijn slag slaan... Kijk wel uit dat de vampier niet met een priester of met knoflook in aanraking komt: dat betekent zijn einde! Hoe minder vaak je klikt en hoe sneller je speelt, hoe meer punten je verdient.
Evilgeddon Spooky Max

Evilgeddon Spooky Max

Aktie Spelletjes 0,3 In deze spookstad is het niet pluis, dat voel je meteen. Wanneer je in je eentje over straat loopt, komen er steeds meer zombies en skeletten op je af, met kwade bedoelingen. Het is aan jou om je te verdedigen met allerlei verschillende wapens! Zombies zijn traag en gemakkelijk uit te schakelen. Skeletten zijn redelijk snel en gemakkelijk uit te schakelen. Spoken zijn niet gevaarlijk en dragen items bij zich die je hard nodig zult hebben in dit gevecht. Probeer zo veel mogelijk zombies en skeletten uit te schakelen om geld te verdienen waarmee je upgrades kunt uitvoeren.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game