LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Stick Run 2

Stick Run 2

Behendigheid Spelletjes 0,4 Dit stokpoppetje beleeft een hachelijk avontuur: hij moet zo hard mogelijk rennen over daken, springen over afgronden en klimmen tegen hoge muren. Met jouw hulp overleeft hij dit misschien, dus doe je best!
Smiley-oorlog

Smiley-oorlog

Aktie Spelletjes 0,4 Kies je eigen smiley en neem deel aan het smileygevecht!
Zombiejagers

Zombiejagers

Aktie Spelletjes 0,4 Bescherm je gebouw tegen de zombie-invasie en zorg dat jouw eenheden de zombies van iedere verdieping verjagen! Voor iedere gedode zombie verdien je geld. Je bestuurt je manschappen via walkie-talkie. Succes!
Skater Bart in de bossen

Skater Bart in de bossen

Behendigheid Spelletjes 0,4 Bart Simpson rijdt op zijn skateboard door het bos. Hij komt hierbij modderpoelen, rotsen, water en stapels hout tegen, waar hij overheen moet springen. Wanneer hij takken of verkeersborden tegenkomt, moet hij hier juist onderdoor skaten. Kijk ook uit voor de specht, die het op zijn hoofd gemunt heeft! Ook is het belangrijk dat hij binnen het beeldscherm blijft skaten, dat van links naar rechts beweegt. Doet Bart dat namelijk niet, dan moet hij weer opnieuw beginnen.
Zombiecrypte 2

Zombiecrypte 2

Avontuur Spelletjes 0,4 Er zijn twee mannetjes in een crypte beland, en ze willen hier graag uit ontsnappen. Hiervoor moeten ze in ieder level de uitgang zien te bereiken. Het is hierbij nodig dat ze elkaar helpen, door bijvoorbeeld op knoppen te gaan staan om deuren te openen. Help jij ze naar de uitgang, door alle springplanken en hendels slim te gebruiken?
Ridder Chibi

Ridder Chibi

Avontuur Spelletjes 0,4 Jij bent ridder Chibi. Het dorp dat jij moet ontzetten wordt bedreigd door een drietal monsters. Om ze te verslaan, moet je tegen allerlei monsters vechten en de gevluchte tovenaars vinden. Elke keer als je er een vindt, krijg je als beloning een nuttige toverspreuk. En telkens als je genoeg punten hebt verzameld met het doden van monsters, mag jij je harnas, aanvals- of toverkracht verbeteren. Veel plezier!
Comic Stars Fighting 3.6

Comic Stars Fighting 3.6

Aktie Spelletjes 0,4 Doe mee met de meest geweldige anime battle ter wereld! Comic Stars Fighting 3.6 heeft meer personages en arena's dan ooit. Je kunt voor iedere wedstrijd de HP, aanval en snelheid van je strijder aanpassen. Voltooi 32 levels in Battle mode, of kijk hoe lang je het volhoudt in Survival Mode!
Bubble Bobble 1

Bubble Bobble 1

Aktie Spelletjes 0,4 Schiet bubbels en vang daarmee al je tegenstanders.
De laatste halte 1

De laatste halte 1

Aktie Spelletjes 0,4 Zorg ervoor dat de zombies je niet te pakken krijgen!
Reuzewortel in de woestijn

Reuzewortel in de woestijn

Aktie Spelletjes 0,4 Het spel 'Verdedig je reuzewortel' is leuk, en het vervolg, Reuzewortel in de woestijn, is nòg leuker! Zorg dat de monsters niet bij jouw reuzewortel kunnen komen! Je kunt je verdedigingstorens upgraden met de punten die je verdient wanneer je een vijand hebt uitgeschakeld.
Heli Attack 3

Heli Attack 3

Aktie Spelletjes 0,4 Je moet even gaan zitten om deze game onder de knie te krijgen, maar dan heb je ook wat! Je hebt diverse wapens tot je beschikking en je moet verschillende missies uitvoeren.
Temple Guardian

Temple Guardian

Aktie Spelletjes 0,4 Dit is een nieuw spel waarin het de bedoeling is dat je de tempel verdedigt. Probeer om alle diertjes uit te schakelen voordat ze je tempel binnengaan!
Kasteelvernietiger

Kasteelvernietiger

Aktie Spelletjes 0,4 In dit spel moet je in 60 seconden, en zo menselijk mogelijk, een kasteel vernietigen met een kanon. Zodra de kanonskogel ontploft, veroorzaakt het enorm veel schade aan de meest dichtbijzijnde stenen, maar minder aan de stenen rond de kogelinslag. Wanneer een steen eenmaal beschadigd is, wordt deze altijd vernietigd.
Toren Verdedigen 14

Toren Verdedigen 14

Behendigheid Spelletjes 0,3 Verdedig je boerderij tegen de vijanden. Bouw zoveel mogelijk torens om je boerderij te verdedigen.
De koning en de zombies

De koning en de zombies

Behendigheid Spelletjes 0,3 De koning wordt achternagezeten door een groep zombies, en er komen er steeds meer uit de grond tevoorschijn. Help jij hem om zich te verdedigen en zo veel mogelijk zombies neer te maaien en schieten? Voor iedere verslagen zombie verdien je punten. Onderweg kun je wapens verzamelen, en na ieder level zijn er allerlei upgrades voor zijn kasteel: een boot, een brug, een springplank, een schaap dat de koning weer tot leven kan wekken wanneer hij wordt gedood... ook kun je het kasteel uitrusten met een luchtballon, wapens, vleugels en vaten met buskruit. Legio mogelijkheden dus daar zou de koning de strijd toch mee moeten winnen!
Tovenaar Saga

Tovenaar Saga

Avontuur Spelletjes 0,3 Probeer je vijanden in dit avontuurspel te verslaan met wapens en magie.
Azul Baronis

Azul Baronis

Aktie Spelletjes 0,3 Bestuur je ruimteschip en kijk goed op je radar waar je vijanden zijn.
De lans

De lans

Aktie Spelletjes 0,3 Heb jij ook zo genoten van Robin Hood en Koning Arthur. Het waren hele goeie films. Altijd er van gedroomd een ridder te zijn? Dan is hier je kans. In dit spel ben jij de ridder en mag je laten zien hoe goed je bent. Je zit op een paard en mag bewijzen dat je weet hoe een steekspel werkt. Door heel snel op je muis te klikken gaat je paard harder galopperen en kun je dus meer schade aanrichten. Als de ridders bijna bij elkaar zijn, kun je met de muis richten op verschillende lichaamsdelen. Heb je genoeg punten verzameld dan kun je in de winkel upgrades kopen voor je helm, je lans, je schild, ja, zelfs je paard. Verover de schone jonkvrouwe door alle ronden te winnen!
Raiden X

Raiden X

Aktie Spelletjes 0,3 Probeer alle vijanden te vernietigen en power-ups te pakken zodat je sterkere wapens krijgt.
Baas over het bataljon

Baas over het bataljon

Aktie Spelletjes 0,3 Bevrijd de geallieerden en vecht samen met hen tegen de rebellen! Je moet in het spel opdrachten uitvoeren: een bepaalde afstand afleggen bijvoorbeeld, of een bepaald aantal vijanden doden. Iedere gedode vijand levert je goud en XP op, waarmee je skills en wapens kunt kopen.
Chaos faction 2

Chaos faction 2

Aktie Spelletjes 0,3 Het langverwachte vervolg op het populaire Chaos Faction! Zorg dat je je tegenstanders verslaat in deze bloedige strijd. Zo kun je nieuwe personages kiezen en krijg je toegang tot geheime zones. In de kraters kun je wapens vinden die van pas kunnen komen. Je kunt deze game zowel in single player als in multiplayer modus spelen. Ook kun je kiezen uit drie opties: Campaign, Deathmatch en Survival. Campaign is de standaard-spelmodus, in Deathmatch kan je een aangepaste game spelen met je eigen regels en instellingen en in Survival is het de bedoeling dat je het zo lang mogelijk uithoudt tegen vijanden die hoe langer hoe sterker worden. Veel plezier!
Imperium

Imperium

Aktie Spelletjes 0,3 Bouw een stad met een leger en probeer het hele eiland te veroveren.
Bloons Superaap

Bloons Superaap

Behendigheid Spelletjes 0,3 Schiet zo veel mogelijk ballonnen kapot om punten te verzamelen en upgrades te kopen.
Evilgeddon Spooky Max

Evilgeddon Spooky Max

Aktie Spelletjes 0,3 In deze spookstad is het niet pluis, dat voel je meteen. Wanneer je in je eentje over straat loopt, komen er steeds meer zombies en skeletten op je af, met kwade bedoelingen. Het is aan jou om je te verdedigen met allerlei verschillende wapens! Zombies zijn traag en gemakkelijk uit te schakelen. Skeletten zijn redelijk snel en gemakkelijk uit te schakelen. Spoken zijn niet gevaarlijk en dragen items bij zich die je hard nodig zult hebben in dit gevecht. Probeer zo veel mogelijk zombies en skeletten uit te schakelen om geld te verdienen waarmee je upgrades kunt uitvoeren.
Metal Slug: Run!

Metal Slug: Run!

Aktie Spelletjes 0,3 Ga aan land op een onbewoond eiland en ga het gevecht aan met de vijand, die dit mooie eiland heeft bezet. Schakel alle soldaten uit en verzamel de munitie die verschijnt bij iedere gedode vijandelijke soldaat. Hoe meer je schiet, hoe sneller je munitie op raakt, dus pak alles wat er maar ligt. Probeer zo lang mogelijk in leven te blijven en zo weinig mogelijk levens te verliezen in dit gevecht om het eiland!
Monsters Den

Monsters Den

Avontuur Spelletjes 0,3 Probeer om in deze RPG game alle opdrachten succesvol te voltooien !
Robotavontuur 2

Robotavontuur 2

Avontuur Spelletjes 0,3 Kies je eigen vernietigende robot en loop door de stad.
Presidenten Gevecht

Presidenten Gevecht

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer om in deze Worms variant als eerste de andere presidentskandidaat KO te schieten. Je schiet met basketballen en je kan af en toe andere items pakken, om vervolgens daar mee te schieten.
Megaman 1

Megaman 1

Aktie Spelletjes 0,3 Er zijn 5 levels die je door moet komen met megaman. Dit spel is erg leuk en het lijkt op de Gameboy versie van Megaman!
Verdedig je reuzewortel

Verdedig je reuzewortel

Aktie Spelletjes 0,3 Zorg dat de monsters niet bij jouw reuzewortel kunnen komen! Dit is een heel origineel Toren Verdedigen-spel. Bouw torens in de vorm van flessen of hondedrollen. De flessen schieten gif op de belagers af, de drollen gooien klodders poep in de richting van de wezentjes die eropuit zijn om jouw wortel op te eten. Zorg dat geen van hen bij de wortel komt! Je kunt je verdedigingstorens upgraden met de punten die je verdient wanneer je een vijand hebt uitgeschakeld.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game