LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Toren Verdedigen 4

Toren Verdedigen 4

Behendigheid Spelletjes 0,3 Zet je defenders strategisch neer en verdedig je land tegen de hordes vijanden.
Risk 2

Risk 2

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer de wereld te veroveren in deze variant op Risk. Kies telkens een land, welke niet aan het land mag grenzen wat je al in bezit hebt. Degene die aan het einde de meeste grond heeft wint.
Wapenbeheersing

Wapenbeheersing

Aktie Spelletjes 0,3 In het spel Wapenbeheersing worden je snelheid en precisie getest in 3 verschillende levels. Score zoveel mogelijk punten in zo min mogelijk tijd. Richt en schiet op zoveel mogelijk bewegende doelwitten en druk op de spatiebalk om je geweer opnieuw te laden. Voor ieder level heb je 60 seconden. Succes!
Megaman X Virus

Megaman X Virus

Aktie Spelletjes 0,2 Megaman X moet het ultieme gevecht houden tegen Magma Dragoon!
Buurmeisje van het jaar

Buurmeisje van het jaar

Avontuur Spelletjes 0,2 Maak van dit pukkelige pubermeisje in no time de rondborstige maar oppervlakkige popje waar de macho's in de sportschool allemaal voor vallen. Je kunt iets aan je uiterlijk verbeteren, vrienden maken op Facebook, jongens versieren tijdens feestjes... Helaas kost dit alles geld en om geld te verdienen moet je naar je werk. Let er wel op dat je steeds iets beters koopt, anders verander je weer langzaam in het puistige pubermeisje.
Zee Gevecht

Zee Gevecht

Behendigheid Spelletjes 0,2 Schiet alle schepen neer die bij jou in de buurt komen voordat ze jou raken.
Desktop Verdediging

Desktop Verdediging

Aktie Spelletjes 0,2 Probeer om al je tegenstanders die langskomen te vernietigen!
Reuzewortel op zee 2

Reuzewortel op zee 2

Aktie Spelletjes 0,2 Speel het vervolg op 'Reuzewortel op zee' en zorg dat de monsters niet bij jouw reuzewortel kunnen komen! Je kunt je verdedigingstorens (sterren, zonnetjes, flessen en raketten) upgraden met de punten die je verdient wanneer je een vijand hebt uitgeschakeld.
Bommenwerper in actie 2

Bommenwerper in actie 2

Aktie Spelletjes 0,2 Het is oorlog en jij, als bommenwerperpiloot, bent eropuit gestuurd om vijandelijke gebieden en straaljagers te bombarderen. Zorg dat je alle vijanden raakt die je in de lucht tegenkomt en voorkom dat je zelf wordt geraakt! Na ieder level kun je terug naar de hangar om upgrades uit te voeren.
Supertanks 2

Supertanks 2

Denk Spelletjes 0,2 Dit is het vervolg op het populaire spel Supertanks! Ook in dit deel schiet je kisten, muren en natuurlijk ook vijandige tanks kapot met jouw supertank! De andere tanks schieten ook op jou, dus kijk goed uit waar je rijdt. Probeer om je tanks steeds verder te upgraden met de punten die je verdient. Zo kun je het gezichtsveld, de wapens, de snelheid en de schietsnelheid upgraden. Ook zijn er verschillende wapens te verdienen. Kies je moeilijkheidsgraad (makkelijk, normaal of moeilijk) en begin met het tankgevecht!
Megaman x Virus 2

Megaman x Virus 2

Aktie Spelletjes 0,2 In dit Megaman-avontuur moet je zorgen dat je de juiste beslissingen neemt.
Xenospace Warzone

Xenospace Warzone

Aktie Spelletjes 0,2 De Xeno's zijn Trebulon 5 en 6 binnengevallen. Een uit veteranen bestaande legereenheid heeft zich teruggetrokken en verschanst op Trebulon 7, en is vastbesloten hun vesting tot de laatste man te verdedigen. Er wordt van jou verwacht dat je je voor de volle 100% inzet in deze strijd tegen de Xeno's, en bereid bent alles hiervoor op te offeren, zelfs je leven als dat nodig zou zijn. De gele balk naast het wapen van jouw keuze geeft je munitieniveau weer. Als je geen munitie meer over hebt, is er altijd nog de kettingzaag waarmee je je een weg kunt banen!
Ballonkanon

Ballonkanon

Denk Spelletjes 0,2 In dit spelletje schiet je kanonskogels af op de ballonnen die in de lucht zweven. In het begin is het vrij makkelijk, maar het wordt steeds lastiger omdat er allerlei obstakels in de weg staan of zweven.
Hero RPG

Hero RPG

Avontuur Spelletjes 0,2 Dit is een RPG game als de oude Zelda game !
Sonny

Sonny

Aktie Spelletjes 0,2 In deze vechtgame moet je het opnemen tegen vele tegenstanders. Probeer ze allemaal te verslaan.
Wereldoverheersing

Wereldoverheersing

Denk Spelletjes 0,2 Versla je tegenstanders en overheers de wereld! In dit spel mag je eerst zelf je tegenstanders kiezen. Daarna mag je om de beurt een zet doen en pogen hun terrein te veroveren. Zorg voor inkomsten, bouw wapens en voorzieningen en kies hoe je wilt aanvallen: met wapens of propaganda of gebruik diplomatie. Met dit spel kun je uren spelplezier beleven!
Commando Defense

Commando Defense

Behendigheid Spelletjes 0,2 Deze soldaat moet een legerbasis bewaken. Plaats hem strategisch, en laat hem zijn werk doen: hij richt zijn geweer automatisch op de vijandige soldaten die langs komen lopen. Je kunt ook verdedigingstorens bouwen. De torens die je hebt, kun je upgraden of weer verkopen als je dat nodig vindt. Ook kun je hulptroepen inschakelen (onderaan in het beeldscherm): deze lopen in tegengestelde richting, en schieten op alle vijandige soldaten die ze tegenkomen. Zorg dat de vijanden de uitgang niet bereiken!
Eenden Schieten

Eenden Schieten

Aktie Spelletjes 0,2 Probeer om zoveel mogelijk eenden neer te schieten binnen 1 minuut.
Staggy

Staggy

Aktie Spelletjes 0,1 Vermoord je tegenstanders en probeer om steeds betere wapens op te pikken.
Kinder Oorlog

Kinder Oorlog

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om je tegenstanders in deze "Worms" achtige game te verslaan.
Epic Battle Fantasy 4

Epic Battle Fantasy 4

Avontuur Spelletjes 0,1 De helden uit Epic Battle Fantasy zijn van echte helden eigenlijk een beetje veranderd in schurken. Het feit dat ze in eerdere afleveringen de wereld hebben gered van de ondergang heeft ze arrogant en overmoedig gemaakt, en heeft er ook voor gezorgd dat ze zich allerlei dingen zijn gaan toe-eigenen die eigenlijk helemaal niet van hen waren. Ze hebben zich dus niet bepaald geliefd gemaakt! Ook niet bij Anna, een prinses die heeft gemerkt dat er een heel bijzondere edelsteen is verdwenen uit haar land. Anna denkt dat het heldhaftige drietal de schuldige is, en wil tegen ze ten strijde trekken. Maar de werkelijkheid zit toch anders in elkaar en samen trekken ze ook deze keer weer ten strijde tegen het kwaad. De gevechten zijn turn-based, dus jij en je vijand doen om beurten een strategische zet in het gevecht. Na ieder gevecht verdien je Ability Points. Net als iedere andere RPG is het belangrijk om betere wapens te kopen en hogere levels te bereiken. Succes!
Zwaarden en Sandalen 8

Zwaarden en Sandalen 8

Aktie Spelletjes 0,1 Versla met behulp van je leger alle Orcs die je onderweg tegenkomt. Probeer het hele gebied te veroveren.
Robot Oorlog

Robot Oorlog

Aktie Spelletjes 0,1 De laatste hoop van de mensheid zijn de machines. Klik op de beschikbare droids en upgrades om ze te kopen. Deze helpen je bij het uitschakelen van de vijand en hun basis
Oorlogstrein

Oorlogstrein

Aktie Spelletjes 0,1 Je bestuurt de snelste Oorlogstrein van de wereld, en hebt als taak om je gebieden te verdedigen tegen binnenvallende troepen. Voer opdrachten uit en schakel vijandige leiders uit! Je kan alles echt letterlijk opblazen, om geld te verdienen waarmee je je trein kan upgraden.
Luchtgevecht 2

Luchtgevecht 2

Aktie Spelletjes 0,1 Vlieg rond in je vliegtuigje en ga het luchtgevecht aan tegen de computer of tegen een vriend(in)!
Muay Thai 2

Muay Thai 2

Aktie Spelletjes 0,1 De volgende aflevering uit een reeks Muay Thai vechtspellen. Ook deze keer moet je voor jezelf een weg banen door een decor met verscheidene tegenstanders.
Captain America

Captain America

Aktie Spelletjes 0,1 Jij bent Captain America, een Amerikaanse held die allerlei gevaren uit de weg ruimt om zo de straten van Washington veilig te houden!
De koning is boos 2

De koning is boos 2

Aktie Spelletjes 0,1 Er woedt nog steeds een oorlog tussen jouw koning en de koning van het vijandige buurland. Om beurten schieten ze op elkaar en degene die als eerste alle vijandige soldaten heeft neergeschoten, wint het duel. Er zijn 'achievements' en 'collections' te verzamelen: zorg dat je deze raakt. Probeer nieuwe wapens en kanonskogels vrij te spelen, waarmee je de vijand in nòg minder pogingen kunt uitschakelen! Wees wel zuinig met je munitie: deze is namelijk niet onbeperkt. We wensen je ook in deze aflevering van 'De koning is boos' veel koninklijk schietplezier!
Toren Verdedigen 17

Toren Verdedigen 17

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer je toren te verdedigen tegen de vijanden. Bouw een doolhof van kanonnen waar de vijanden eerst langs moeten zien te komen voordat ze jouw toren kunnen vernietigen.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game