LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Xiao Xiao 6

Xiao Xiao 6

Aktie Spelletjes 0,3 Vecht tegen verschillende vijanden en bereik uiteindelijk de eindbaas. Als je goed vecht krijg je 'rage', en met deze woede is het gevecht met de baas en zijn handlangers een makkie!
Temple Guardian

Temple Guardian

Aktie Spelletjes 0,3 Dit is een nieuw spel waarin het de bedoeling is dat je de tempel verdedigt. Probeer om alle diertjes uit te schakelen voordat ze je tempel binnengaan!
Paddestoelkanon

Paddestoelkanon

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer om elke emmer in de level te vullen met een paddestoel. Zodra je alle emmers gevuld hebt, ga je door naar het volgende level.
Presidenten Gevecht

Presidenten Gevecht

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer om in deze Worms variant als eerste de andere presidentskandidaat KO te schieten. Je schiet met basketballen en je kan af en toe andere items pakken, om vervolgens daar mee te schieten.
Metal Slug: Run!

Metal Slug: Run!

Aktie Spelletjes 0,3 Ga aan land op een onbewoond eiland en ga het gevecht aan met de vijand, die dit mooie eiland heeft bezet. Schakel alle soldaten uit en verzamel de munitie die verschijnt bij iedere gedode vijandelijke soldaat. Hoe meer je schiet, hoe sneller je munitie op raakt, dus pak alles wat er maar ligt. Probeer zo lang mogelijk in leven te blijven en zo weinig mogelijk levens te verliezen in dit gevecht om het eiland!
Risk 2

Risk 2

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer de wereld te veroveren in deze variant op Risk. Kies telkens een land, welke niet aan het land mag grenzen wat je al in bezit hebt. Degene die aan het einde de meeste grond heeft wint.
Zwaarden en Sandalen 8

Zwaarden en Sandalen 8

Aktie Spelletjes 0,3 Versla met behulp van je leger alle Orcs die je onderweg tegenkomt. Probeer het hele gebied te veroveren.
Monsters TD 2

Monsters TD 2

Aktie Spelletjes 0,3 Vond jij Monsters TD ook zo leuk? Dan is hier het vervolg! In dit grappige Toren Verdedigen-spel zorg je ervoor dat de enge monsters niet door de toegangspoort naar onze wereld kunnen komen. Je kunt op verschillende plekken verschillende verdedigingstorens plaatsen: de snelle 'steam tower', die de monsters vanaf een grote afstand uitschakelt, de langzame 'eye tower', die het meest geschikt is om de monsters tegen te houden, en de supersnelle 'tower of fire', die vlammen afvuurt op de monsters. Er zijn tien toffe levels, dus daar ben je nog wel even mee bezig!
Ruimterobot

Ruimterobot

Aktie Spelletjes 0,3 Jouw robot wordt gedropt op een planeet waar oorlog heerst. Zorg dat hij zo veel mogelijk vijandige bots neerschiet, en dat hij zelf niet vanuit de lucht of vanaf de grond wordt neergeschoten!
Verdedig je reuzewortel

Verdedig je reuzewortel

Aktie Spelletjes 0,3 Zorg dat de monsters niet bij jouw reuzewortel kunnen komen! Dit is een heel origineel Toren Verdedigen-spel. Bouw torens in de vorm van flessen of hondedrollen. De flessen schieten gif op de belagers af, de drollen gooien klodders poep in de richting van de wezentjes die eropuit zijn om jouw wortel op te eten. Zorg dat geen van hen bij de wortel komt! Je kunt je verdedigingstorens upgraden met de punten die je verdient wanneer je een vijand hebt uitgeschakeld.
Wapenbeheersing

Wapenbeheersing

Aktie Spelletjes 0,3 In het spel Wapenbeheersing worden je snelheid en precisie getest in 3 verschillende levels. Score zoveel mogelijk punten in zo min mogelijk tijd. Richt en schiet op zoveel mogelijk bewegende doelwitten en druk op de spatiebalk om je geweer opnieuw te laden. Voor ieder level heb je 60 seconden. Succes!
Tovenaar Saga

Tovenaar Saga

Avontuur Spelletjes 0,3 Probeer je vijanden in dit avontuurspel te verslaan met wapens en magie.
Anime Gevecht

Anime Gevecht

Aktie Spelletjes 0,3 Kies een anime karakter en ga vervolgens het gevecht aan met je tegenstander. Probeer verschillende toetsen te combineren om gevaarlijke combo's uit te voeren.
Bubble Bobble 1

Bubble Bobble 1

Aktie Spelletjes 0,3 Schiet bubbels en vang daarmee al je tegenstanders.
Megaman 2

Megaman 2

Aktie Spelletjes 0,2 Kies je personage en ga naar een eiland waarop je heel veel levels kunt spelen. In sommige levels moet je veel springen, en in andere juist heel snel racen.
Bommenwerper in actie 2

Bommenwerper in actie 2

Aktie Spelletjes 0,2 Het is oorlog en jij, als bommenwerperpiloot, bent eropuit gestuurd om vijandelijke gebieden en straaljagers te bombarderen. Zorg dat je alle vijanden raakt die je in de lucht tegenkomt en voorkom dat je zelf wordt geraakt! Na ieder level kun je terug naar de hangar om upgrades uit te voeren.
Toren Verdedigen 14

Toren Verdedigen 14

Behendigheid Spelletjes 0,2 Verdedig je boerderij tegen de vijanden. Bouw zoveel mogelijk torens om je boerderij te verdedigen.
Supertanks 2

Supertanks 2

Denk Spelletjes 0,2 Dit is het vervolg op het populaire spel Supertanks! Ook in dit deel schiet je kisten, muren en natuurlijk ook vijandige tanks kapot met jouw supertank! De andere tanks schieten ook op jou, dus kijk goed uit waar je rijdt. Probeer om je tanks steeds verder te upgraden met de punten die je verdient. Zo kun je het gezichtsveld, de wapens, de snelheid en de schietsnelheid upgraden. Ook zijn er verschillende wapens te verdienen. Kies je moeilijkheidsgraad (makkelijk, normaal of moeilijk) en begin met het tankgevecht!
Heli Attack 3

Heli Attack 3

Aktie Spelletjes 0,2 Je moet even gaan zitten om deze game onder de knie te krijgen, maar dan heb je ook wat! Je hebt diverse wapens tot je beschikking en je moet verschillende missies uitvoeren.
Sift Heads World Ultimatum

Sift Heads World Ultimatum

Aktie Spelletjes 0,2 Dit is het zevende en laatste deel uit de populaire serie Sift Heads-games. In Sift Heads World Act 7, The Ultimatum, worden Vinnie, Kiro en Shorty achtervolgd door hun eeuwige vijand: de politie. Hoe gaan ze zich hier al schietend uit redden?
Desktop Verdediging

Desktop Verdediging

Aktie Spelletjes 0,2 Probeer om al je tegenstanders die langskomen te vernietigen!
Street Fighter 6

Street Fighter 6

Aktie Spelletjes 0,2 Probeer in deze vechtgame je tegenstander te verslaan !
Luchtgevecht 2

Luchtgevecht 2

Aktie Spelletjes 0,2 Vlieg rond in je vliegtuigje en ga het luchtgevecht aan tegen de computer of tegen een vriend(in)!
Buurmeisje van het jaar

Buurmeisje van het jaar

Avontuur Spelletjes 0,2 Maak van dit pukkelige pubermeisje in no time de rondborstige maar oppervlakkige popje waar de macho's in de sportschool allemaal voor vallen. Je kunt iets aan je uiterlijk verbeteren, vrienden maken op Facebook, jongens versieren tijdens feestjes... Helaas kost dit alles geld en om geld te verdienen moet je naar je werk. Let er wel op dat je steeds iets beters koopt, anders verander je weer langzaam in het puistige pubermeisje.
Vogels Schieten

Vogels Schieten

Aktie Spelletjes 0,2 Probeer de vogels uit de lucht te schieten voordat ze je helemaal onder poepen.
Sonny

Sonny

Aktie Spelletjes 0,2 In deze vechtgame moet je het opnemen tegen vele tegenstanders. Probeer ze allemaal te verslaan.
Robotavontuur

Robotavontuur

Avontuur Spelletjes 0,2 Dit is een leuk avonturenspel waarin je allerlei opdrachten moet uitvoeren!
Robotavontuur 2

Robotavontuur 2

Avontuur Spelletjes 0,2 Kies je eigen vernietigende robot en loop door de stad.
Zombiecrypte 2

Zombiecrypte 2

Avontuur Spelletjes 0,2 Er zijn twee mannetjes in een crypte beland, en ze willen hier graag uit ontsnappen. Hiervoor moeten ze in ieder level de uitgang zien te bereiken. Het is hierbij nodig dat ze elkaar helpen, door bijvoorbeeld op knoppen te gaan staan om deuren te openen. Help jij ze naar de uitgang, door alle springplanken en hendels slim te gebruiken?
Zee Gevecht

Zee Gevecht

Behendigheid Spelletjes 0,2 Schiet alle schepen neer die bij jou in de buurt komen voordat ze jou raken.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game