LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Megaman X Virus

Megaman X Virus

Aktie Spelletjes 0,2 Megaman X moet het ultieme gevecht houden tegen Magma Dragoon!
Robot Oorlog

Robot Oorlog

Aktie Spelletjes 0,2 De laatste hoop van de mensheid zijn de machines. Klik op de beschikbare droids en upgrades om ze te kopen. Deze helpen je bij het uitschakelen van de vijand en hun basis
Hero RPG

Hero RPG

Avontuur Spelletjes 0,2 Dit is een RPG game als de oude Zelda game !
Eenden Schieten

Eenden Schieten

Aktie Spelletjes 0,2 Probeer om zoveel mogelijk eenden neer te schieten binnen 1 minuut.
Wereldoverheersing

Wereldoverheersing

Denk Spelletjes 0,2 Versla je tegenstanders en overheers de wereld! In dit spel mag je eerst zelf je tegenstanders kiezen. Daarna mag je om de beurt een zet doen en pogen hun terrein te veroveren. Zorg voor inkomsten, bouw wapens en voorzieningen en kies hoe je wilt aanvallen: met wapens of propaganda of gebruik diplomatie. Met dit spel kun je uren spelplezier beleven!
Kinder Oorlog

Kinder Oorlog

Behendigheid Spelletjes 0,2 Probeer om je tegenstanders in deze "Worms" achtige game te verslaan.
Scherpschutter 4

Scherpschutter 4

Aktie Spelletjes 0,2 Je bent een scherpschutter en je helpt bij de verdediging van je fort, dat net wordt aangevallen. Je hebt verschillende mogelijkheden, zoals mortiergranaten, luchtaanvallen of zware bommen. Schiet je vijanden neer om punten te verdienen waarmee je extra materiaal of gezondheid kunt kopen. Succes!
Eindeloze verdediging

Eindeloze verdediging

Aktie Spelletjes 0,2 Plaats 'torens' (gekleurde edelstenen die kogels afschieten) op strategische plekken om de opslagplaats te beschermen tegen monsters! Je kunt speciale krachten gebruiken: bliksem, hypnose en 'towers boost'. De eerste richt grote schade aan, de tweede hypnotiseert de monsters even en de maakt je torens sneller en krachtiger. Deze bijzondere krachten vind je rechts onderaan in je scherm. Als je op de opslagplaats klikt, kun je bovendien extra levens kopen. Hiervoor moet je uiteraard wel eerst voldoende munten hebben verdiend!
Simpsons Ball Of Death

Simpsons Ball Of Death

Aktie Spelletjes 0,2 Help Homer om alle spullen uit de gevaarlijke bal te pakken, waar hij met zijn motor in rond moet rijden. In ieder level moet hij 5 doelen halen. Verzamel donuts, ijsjes en bier en kijk uit voor obstakels. In ieder level heeft Homer 3 levens. Help jij hem om alle 10 de levels levend door te komen?
Epic Battle Fantasy 4

Epic Battle Fantasy 4

Avontuur Spelletjes 0,2 De helden uit Epic Battle Fantasy zijn van echte helden eigenlijk een beetje veranderd in schurken. Het feit dat ze in eerdere afleveringen de wereld hebben gered van de ondergang heeft ze arrogant en overmoedig gemaakt, en heeft er ook voor gezorgd dat ze zich allerlei dingen zijn gaan toe-eigenen die eigenlijk helemaal niet van hen waren. Ze hebben zich dus niet bepaald geliefd gemaakt! Ook niet bij Anna, een prinses die heeft gemerkt dat er een heel bijzondere edelsteen is verdwenen uit haar land. Anna denkt dat het heldhaftige drietal de schuldige is, en wil tegen ze ten strijde trekken. Maar de werkelijkheid zit toch anders in elkaar en samen trekken ze ook deze keer weer ten strijde tegen het kwaad. De gevechten zijn turn-based, dus jij en je vijand doen om beurten een strategische zet in het gevecht. Na ieder gevecht verdien je Ability Points. Net als iedere andere RPG is het belangrijk om betere wapens te kopen en hogere levels te bereiken. Succes!
Ballonkanon

Ballonkanon

Denk Spelletjes 0,2 In dit spelletje schiet je kanonskogels af op de ballonnen die in de lucht zweven. In het begin is het vrij makkelijk, maar het wordt steeds lastiger omdat er allerlei obstakels in de weg staan of zweven.
Tankoorlog 3

Tankoorlog 3

Aktie Spelletjes 0,2 Schiet alle tanks kapot voordat ze jouw toren kapot schieten.
Oorlogstrein

Oorlogstrein

Aktie Spelletjes 0,1 Je bestuurt de snelste Oorlogstrein van de wereld, en hebt als taak om je gebieden te verdedigen tegen binnenvallende troepen. Voer opdrachten uit en schakel vijandige leiders uit! Je kan alles echt letterlijk opblazen, om geld te verdienen waarmee je je trein kan upgraden.
Commando Defense

Commando Defense

Behendigheid Spelletjes 0,1 Deze soldaat moet een legerbasis bewaken. Plaats hem strategisch, en laat hem zijn werk doen: hij richt zijn geweer automatisch op de vijandige soldaten die langs komen lopen. Je kunt ook verdedigingstorens bouwen. De torens die je hebt, kun je upgraden of weer verkopen als je dat nodig vindt. Ook kun je hulptroepen inschakelen (onderaan in het beeldscherm): deze lopen in tegengestelde richting, en schieten op alle vijandige soldaten die ze tegenkomen. Zorg dat de vijanden de uitgang niet bereiken!
Ratteninvasie

Ratteninvasie

Aktie Spelletjes 0,1 Rook de ratten de kamer uit! Stop een rookbom in je kanon en schiet deze af op de ratten. Je kunt meerdere bommen tegelijk afschieten. Mik goed en zorg dat je obstakels eerst uit de weg ruimt!
Professors snode plan

Professors snode plan

Avontuur Spelletjes 0,1 De boze professor heeft het helemaal gehad: zijn populariteit heeft een ongekend dieptepunt bereikt en hij neemt dit de immer populaire Dr. Ben Evolent enorm kwalijk. Hij zint dan ook op wraak en wil zijn dodelijke machine eerst inzetten om Dr. Ben Evolent uit te schakelen, maar wanneer een meteoriet de aarde dreigt te verwoesten, besluit hij om toch de meteoriet maar te vernietigen. Hiervoor moet zijn dodelijke machine alleen wel eerst worden uitgebreid. Help jij hem hierbij door allerlei metalen onderdelen te zoeken in de stad?
Megaman x Virus 2

Megaman x Virus 2

Aktie Spelletjes 0,1 In dit Megaman-avontuur moet je zorgen dat je de juiste beslissingen neemt.
Baas over het bataljon

Baas over het bataljon

Aktie Spelletjes 0,1 Bevrijd de geallieerden en vecht samen met hen tegen de rebellen! Je moet in het spel opdrachten uitvoeren: een bepaalde afstand afleggen bijvoorbeeld, of een bepaald aantal vijanden doden. Iedere gedode vijand levert je goud en XP op, waarmee je skills en wapens kunt kopen.
Straatgevecht 2

Straatgevecht 2

Aktie Spelletjes 0,1 Versla alle tegenstanders die je tegenkomt in dit spannende Straatgevecht-spel!
Boze Eekhoorn

Boze Eekhoorn

Aktie Spelletjes 0,1 Je bent pas verhuisd naar een nieuwe boom en de buren maken je helemaal gek met cadeautjes. Versla de buren en maak de cadeautjes kapot voordat je gek wordt.
De koning is boos 2

De koning is boos 2

Aktie Spelletjes 0,1 Er woedt nog steeds een oorlog tussen jouw koning en de koning van het vijandige buurland. Om beurten schieten ze op elkaar en degene die als eerste alle vijandige soldaten heeft neergeschoten, wint het duel. Er zijn 'achievements' en 'collections' te verzamelen: zorg dat je deze raakt. Probeer nieuwe wapens en kanonskogels vrij te spelen, waarmee je de vijand in nòg minder pogingen kunt uitschakelen! Wees wel zuinig met je munitie: deze is namelijk niet onbeperkt. We wensen je ook in deze aflevering van 'De koning is boos' veel koninklijk schietplezier!
Onverwoestbare Bigfoot

Onverwoestbare Bigfoot

Behendigheid Spelletjes 0,1 Rij met deze onverwoestbare bigfoot en probeer in allerlei mini games zo hoog mogelijk score te halen.
De elementen de baas

De elementen de baas

Aktie Spelletjes 0,1 Lang geleden ontdekte een grote tovenaar hoe je de kracht van de natuurelementen kunt temmen. Deze krachten wilde hij gebruiken om het chaotische koninkrijk te redden, maar slaagde hier niet in. Zijn jonge leerling, een valse tovenaar die de baas wilde worden over het koninkrijk, stal zijn boek met toverformules en pikte de krachten van de elementen voor zichzelf. De tovenaar achtervolgt nu wanhopig de gemene tovenaarsleerling van kasteel naar kasteel om zijn boek te heroveren en de tirannie van de tovenaarsleerling te beëindigen.
Muay Thai 2

Muay Thai 2

Aktie Spelletjes 0,1 De volgende aflevering uit een reeks Muay Thai vechtspellen. Ook deze keer moet je voor jezelf een weg banen door een decor met verscheidene tegenstanders.
Staggy

Staggy

Aktie Spelletjes 0,1 Vermoord je tegenstanders en probeer om steeds betere wapens op te pikken.
Mini verdedigingsspel

Mini verdedigingsspel

Aktie Spelletjes 0,1 Verdedig je fort, bouw verdedigingstorens en schiet alle vijandige voertuigen aan gort voordat ze je bereiken!
Ballonkanon 2

Ballonkanon 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Dit is het vervolg op het verslavende spelletje 'Ballonkanon'. Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op de ballonnen die in de lucht zweven. De rode ballonnen moet je kapotmaken, maar de blauwe moet je juist bevrijden, en dus niet kapotschieten! In het begin is het vrij makkelijk, maar het wordt steeds lastiger omdat er allerlei obstakels in de weg staan of zweven.
Monsters Schieten

Monsters Schieten

Aktie Spelletjes 0,1 Schiet zo veel mogelijk monsters weg in 30 seconden. Speel alle levels uit voor extra opties.
Wachters

Wachters

Aktie Spelletjes 0,1 Je bent de laatste hoop van Laudruna, dat lijdt onder de despoot Gorka. Om Gorka van zijn troon te stoten, moet je eerst zijn 13 beste lijfwachten verslaan in een gevecht op leven en dood. Kies telkens de beste aanval.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game