LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Ballonkanon 2

Ballonkanon 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Dit is het vervolg op het verslavende spelletje 'Ballonkanon'. Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op de ballonnen die in de lucht zweven. De rode ballonnen moet je kapotmaken, maar de blauwe moet je juist bevrijden, en dus niet kapotschieten! In het begin is het vrij makkelijk, maar het wordt steeds lastiger omdat er allerlei obstakels in de weg staan of zweven.
Simpsons Ball Of Death

Simpsons Ball Of Death

Aktie Spelletjes 0,1 Help Homer om alle spullen uit de gevaarlijke bal te pakken, waar hij met zijn motor in rond moet rijden. In ieder level moet hij 5 doelen halen. Verzamel donuts, ijsjes en bier en kijk uit voor obstakels. In ieder level heeft Homer 3 levens. Help jij hem om alle 10 de levels levend door te komen?
Woestijn Oorlog

Woestijn Oorlog

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer om in deze woestijn alle vijanden te vernietigen.
Professors snode plan

Professors snode plan

Avontuur Spelletjes 0,1 De boze professor heeft het helemaal gehad: zijn populariteit heeft een ongekend dieptepunt bereikt en hij neemt dit de immer populaire Dr. Ben Evolent enorm kwalijk. Hij zint dan ook op wraak en wil zijn dodelijke machine eerst inzetten om Dr. Ben Evolent uit te schakelen, maar wanneer een meteoriet de aarde dreigt te verwoesten, besluit hij om toch de meteoriet maar te vernietigen. Hiervoor moet zijn dodelijke machine alleen wel eerst worden uitgebreid. Help jij hem hierbij door allerlei metalen onderdelen te zoeken in de stad?
De wormenplaneet

De wormenplaneet

Behendigheid Spelletjes 0,1 Jij bent een alles verslindende worm, die zijn planeet tegen een leger mijnwerkers moet verdedigen. Verzamel bonussen en koop upgrades om efficiënter te worden en blijf uit de buurt van de hete kern van je planeet, of je gezondheid is weg voor je nog maar iets hebt verslonden. Succes!
Onverwoestbare Bigfoot

Onverwoestbare Bigfoot

Behendigheid Spelletjes 0,1 Rij met deze onverwoestbare bigfoot en probeer in allerlei mini games zo hoog mogelijk score te halen.
Gekleurde tanks

Gekleurde tanks

Aktie Spelletjes 0,1 Bestuur je minitank en probeer alle vijandige tanks uit te schakelen door er gekleurde verfklodders op af te vuren! Je kunt dit spel in je eentje of met twee spelers spelen.
Boze Eekhoorn

Boze Eekhoorn

Aktie Spelletjes 0,1 Je bent pas verhuisd naar een nieuwe boom en de buren maken je helemaal gek met cadeautjes. Versla de buren en maak de cadeautjes kapot voordat je gek wordt.
De elementen de baas

De elementen de baas

Aktie Spelletjes 0,1 Lang geleden ontdekte een grote tovenaar hoe je de kracht van de natuurelementen kunt temmen. Deze krachten wilde hij gebruiken om het chaotische koninkrijk te redden, maar slaagde hier niet in. Zijn jonge leerling, een valse tovenaar die de baas wilde worden over het koninkrijk, stal zijn boek met toverformules en pikte de krachten van de elementen voor zichzelf. De tovenaar achtervolgt nu wanhopig de gemene tovenaarsleerling van kasteel naar kasteel om zijn boek te heroveren en de tirannie van de tovenaarsleerling te beëindigen.
Ratteninvasie

Ratteninvasie

Aktie Spelletjes 0,1 Rook de ratten de kamer uit! Stop een rookbom in je kanon en schiet deze af op de ratten. Je kunt meerdere bommen tegelijk afschieten. Mik goed en zorg dat je obstakels eerst uit de weg ruimt!
Hambo 2

Hambo 2

Denk Spelletjes 0,1 In het vervolg op Hambo zijn de varkens Hambo en Bacon politiemannen die de strijd aangaan met Pig Capone, die Liberty City in zijn macht denkt te hebben. In dit 36 levels tellende spel ga jij de varkens helpen in hun strijd tegen de gangstervarkens! In ieder level moet je alle vijanden hebben verslagen om door te gaan.
Robotfabriek

Robotfabriek

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om je basis te verdedigen tegen de aanvallen.
Street Fighter 5

Street Fighter 5

Aktie Spelletjes 0,1 Je gaat vechten tegen een computer of tegen een andere speler. Kies een mooi level en sla je tegenstander K.O.
Ruimteschip

Ruimteschip

Aktie Spelletjes 0,1 In dit spel is het de bedoeling dat je het moederschip van de vijand vernietigt, en dat je je eigen moederschip verdedigt. Ieder schip heeft zijn eigen bijzondere eigenschappen, en het is belangrijk om het juiste schip in te zetten tegen de verschillende vijanden. Eerst moet je de campaign-modus uitspelen, voordat je naar de conquest-modus verder kunt. Eventueel kun je wel niveaus skippen, maar dit wordt niet aangeraden. Klik op een plaats op de kaart om een level te beginnen. Na iedere missie verdien je geld, waarmee je upgrades en ruimteschepen kunt kopen.
Monsters Schieten

Monsters Schieten

Aktie Spelletjes 0,1 Schiet zo veel mogelijk monsters weg in 30 seconden. Speel alle levels uit voor extra opties.
In de kannibalenketel

In de kannibalenketel

Behendigheid Spelletjes 0,1 De kannibalen hebben honger! Probeer om zo veel mogelijk poppetjes in de ketel te laten belanden en verzamel onderweg ook nog eens zo veel mogelijk groente en fruit, om het geheel op smaak te brengen. Kijk uit dat de kannibalen je niet te pakken krijgen en ga voor een gouden medaille!
Reuzewortel op zee

Reuzewortel op zee

Aktie Spelletjes 0,1 Een nieuw deel uit de 'Reuzewortel'-spellenserie! Zorg dat de monsters niet bij jouw reuzewortel kunnen komen! Je kunt je verdedigingstorens (sterren, zonnetjes, flessen en raketten) upgraden met de punten die je verdient wanneer je een vijand hebt uitgeschakeld.
Sigaretten Killer

Sigaretten Killer

Aktie Spelletjes 0,1 Roken is slecht voor je. Help mee om de wereld rookvrij te maken door alle sigaretten te doven met een waterpistool.
Hinderlaag!

Hinderlaag!

Aktie Spelletjes 0,1 Dit is een Toren Verdedigen-achtig spel waarbij je militairen strategisch plaatst, zodat ze de vijandelijke wave uit kunnen schakelen voordat deze de andere kant van het terrein heeft bereikt. Ook kun je nog luchtaanvallen uitvoeren!
Mini verdedigingsspel

Mini verdedigingsspel

Aktie Spelletjes 0,1 Verdedig je fort, bouw verdedigingstorens en schiet alle vijandige voertuigen aan gort voordat ze je bereiken!
Moederschip verdedigen

Moederschip verdedigen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Jij bestuurt de blauwe ruimtevloot en het is jouw missie om de vijandelijke, rode ruimteschepen te vernietigen! Plaats de ruimtestations strategisch om de vijandige aanvallen af te slaan en zorg dat je moederschip ongedeerd blijft!
Ei Vechter

Ei Vechter

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer om het andere ei te verslaan.
Insecten Invasie

Insecten Invasie

Aktie Spelletjes 0,1 Plaats verschillende objecten om je te helpen in de strijd tegen de insecten! Verdedig je toren tegen alle insecten.
Transformers Armada

Transformers Armada

Aktie Spelletjes 0,1 Laat de Decepticons je voorraad Energon niet stelen. Houd ze tegen met je kanon.
Kitt's koninkrijk

Kitt's koninkrijk

Aktie Spelletjes 0,1 Het koninkrijk Felis was ooit een vredig en welvarend koninkrijk waar katten vreedzaam samenleefden. Tot de woestelingen uit het Hondenrijk de rust kwamen verstoren en hierbij alles vernielden wat ze maar tegenkwamen. Sergeant Kitt van het kattenleger besluit om actie te ondernemen om deze brute invasie te stoppen. Help jij hem om zijn blaffende vijanden het land uit te jagen met allerlei geweren? Verzamel herstelpunten en geld wanneer je een tegenstander uitschakelt. Je kunt na ieder level je wapens en andere hulpmiddelen upgraden.
Verdedig je Kasteel 24

Verdedig je Kasteel 24

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer om in dit spel te voorkomen dat de insecten het einde van de level bereiken. Je moet vechters aan de rand plaatsen, en die zorgen er dan voor dat de insecten vernietigd worden.
Energiekanon

Energiekanon

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer je basis te verdedigen met behulp van het energiekanon.
Schoolbordgevecht

Schoolbordgevecht

Aktie Spelletjes 0,1 Deze kleine strijder vecht zich door de verschillende levels heen. Je komt vuurmannetjes tegen, die je moet verslaan, en je moet zo veel mogelijk gouden munten verzamelen. Met deze munten kun je wapens kopen voor de volgende levels.
Monsters TD

Monsters TD

Behendigheid Spelletjes 0,1 In dit grappige Toren Verdedigen-spel zorg je ervoor dat de enge monsters niet door de toegangspoort naar onze wereld kunnen komen! Je kunt op verschillende plekken verschillende verdedigingstorens plaatsen: de snelle 'steam tower', die de monsters vanaf een grote afstand uitschakelt, de langzame 'eye tower', die het meest geschikt is om de monsters tegen te houden, en de supersnelle 'tower of fire', die vlammen afvuurt op de monsters. Er zijn tien toffe levels, dus daar ben je nog wel even mee bezig!
Wachters

Wachters

Aktie Spelletjes 0,1 Je bent de laatste hoop van Laudruna, dat lijdt onder de despoot Gorka. Om Gorka van zijn troon te stoten, moet je eerst zijn 13 beste lijfwachten verslaan in een gevecht op leven en dood. Kies telkens de beste aanval.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game