LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Xiao Xiao 7

Xiao Xiao 7

Aktie Spelletjes ? Vecht tegen vijanden, maar pas op voor tanks. Die knallen je zo neer. Pak items om sterker te worden, zoals het geweer.
Virtual Police 2

Virtual Police 2

Aktie Spelletjes ? Terroristen hebben het vliegveld bezet, probeer de toeristen te redden!
Chaos War 3

Chaos War 3

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle vijanden te verslaan.
Combinatiemeester

Combinatiemeester

Aktie Spelletjes ? Probeer zo lang mogelijk in leven te blijven en zoveel mogelijk combo's te maken. Je hebt een beperkte ruimte om te bewegen, maar je hebt dan ook wel een heleboel karatetrappen en boksstoten om je vijanden neer te meppen. Je beweegt met de pijltjestoetsen en met de spatiebalk spring je. In combinatie met de S- en de A-toets maak je de verschillende bewegingen. Ook heb je wat extra's in de kast liggen, druk maar op de D en je kunt zien wat het is. Als je op de Z drukt kun je het ook nog gebruiken tegen al die rovers.
Agent B10 Deel 3

Agent B10 Deel 3

Aktie Spelletjes ? Agent B10 is er achter wie zijn vrouw vermoord heeft, maar hij weet nog niet waar ze zijn. Hij zal niet rusten tot hij ze heeft gevonden. Ook deze keer zal hij vele missies moeten volbrengen voordat hij klaar is. Deze keer zijn het er 14. Ze zijn niet allemaal even makkelijk, maar ze kunnen allemaal wel. Het is vaak een heel gepuzzel, maar als het dan lukt is het des te leuker.
Detective Wraak deel 1

Detective Wraak deel 1

Aktie Spelletjes ? Mr Vengeance is op zoek naar zijn vrouw en kind. Als hij thuiskomt vindt hij inbrekers in zijn huis en bloedsporen. Maar geen vrouw of kind. Hij volgt de bloedsporen van de overvallers en schiet iedere schurk die hij tegenkomt neer. Gelukkig zijn er ehbo-koffertjes die hem oplappen als hij zelf wordt geraakt en er is ook reserve ammunitie. Help hem alle schurken om te brengen en zijn vrouw en kind weer terug te vinden.
Sift Renegade 3 Defiance

Sift Renegade 3 Defiance

Aktie Spelletjes ? In deze bloederige Siftheads-game gaan we terug naar het verleden van Kiro, voordat hij Vinnie en Shorty nog maar kende. Zijn broer Keinji was toen nog in leven, en samen streden ze met hun katanas en andere traditionele, Japanse wapens, tegen vijandige clans. Verzamel geld om upgrades uit te kunnen voeren: hier zul je in verdere levels veel aan hebben!
Strollin

Strollin

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel, waarin zowel een stickpoppetje als trollfaces de hoofdrol spelen, is het de bedoeling dat je zo ver mogelijk rent en springt zonder dat je links of rechts uit het venster verdwijnt. Hoe verder je rent, hoe meer geld je verdient: dit kunt je uitgeven aan upgrades!
Dodelijke kapsalon

Dodelijke kapsalon

Aktie Spelletjes ? Het doel is simpel in deze kapsalon vol stickpoppetjes: dood iedereen onopgemerkt door in de juiste volgorde op bepaalde voorwerpen te klikken. Hierdoor ontstaan ongelukken en dat is nou precies waar je op uit bent. Een kleine hint: begin rechts bovenin bij de lamp en doe in dezelfde kamer nog iets. Daarna sla je je slag in de kamer links bovenin (de stoel is nogal wankel...) en moet je meteen verder in de kamer daaronder, voordat de kapper de föhn in zijn handen heeft. Succes!
Valor

Valor

Aktie Spelletjes ? In dit spel gaat een stickpoppetje zijn vijanden te lijf met een zwaard en andere aanvalstechnieken. Zorg jij ervoor dat hij in leven blijft en dat hij al zijn vijanden uitschakelt?
Reuzenkanon

Reuzenkanon

Aktie Spelletjes ? Blijf schieten om de hordes vijanden te doden die op je afkomen. Ieder level heeft 5 waves. Je kunt ook aardbevingen en drones inzetten! Schiet de parachutes uit de lucht: deze hebben bonussen bij zich!
Zassin

Zassin

Aktie Spelletjes ? Er zitten moordenaars achter je aan! Het is doden of gedood worden, dus de keuze is makkelijk. Wees snel, anders ben je er geweest!
Sneeuwgevecht 6

Sneeuwgevecht 6

Aktie Spelletjes ? Gooi sneeuwballen naar je tegenstanders en win het sneeuwgevecht.
Tobby Trefbal

Tobby Trefbal

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om je tegenstanders neer te gooien met de sneeuwballen.
Aitchu 1

Aitchu 1

Aktie Spelletjes ? Een vechtspel tegen rare, kleine wezens in één groot level.
Metal Slug 3

Metal Slug 3

Aktie Spelletjes ? Je bent in de woestijn. Dood alle vijandelijke soldaten voor ze jou te pakken krijgen!
Robot op monsterjacht

Robot op monsterjacht

Aktie Spelletjes ? Jij bent een robot, en wordt op weg gestuurd om het monster, dat in zijn hol verscholen zit, te verslaan. Er zijn vier verschillende wapens waaruit je kunt kiezen. Zorg dat je de juiste keuze maakt, en schakel het monster ermee uit!
Megaman 2

Megaman 2

Aktie Spelletjes ? Kies je personage en ga naar een eiland waarop je heel veel levels kunt spelen. In sommige levels moet je veel springen, en in andere juist heel snel racen.
Megaman 3

Megaman 3

Aktie Spelletjes ? Je gaat met Megaman proberen de stad te redden die door de robots wordt ingenomen. Maak sloten kapot om door deuren te komen.
Megaman 4

Megaman 4

Aktie Spelletjes ? Probeer met Megaman door de levels te gaan en versla de vijanden. Op het eind kom je Zero tegen, die je uitdaagt. Ga je de uitdaging aan?
Megaman 5

Megaman 5

Aktie Spelletjes ? Je gaat met Zero naar het verleden. Na een tijdje kom je megaman tegen, eerst herken je elkaar niet en ga je tegen elkaar vechten, maar als je sterker dan Megaman bent, ga je verder en ben je weer vriend, net zoals vroeger.
Megaman 6

Megaman 6

Aktie Spelletjes ? Dit is de oude Megaman. In de arena moet je alle beesten doden om naar de volgende level te komen. Pas op voor rollende egels en robotvleermuizen.
Megaman Zero Race

Megaman Zero Race

Aktie Spelletjes ? Je moet in een zo snel mogelijke tijd de levels doorlopen. Je kunt dan ook wanden beklimmen; hoe harder je loopt, hoe sneller de tijd die je neerzet!
Super Megaman

Super Megaman

Aktie Spelletjes ? Bestuur Megaman en schiet op de vijanden!
Combat Instinct 2

Combat Instinct 2

Aktie Spelletjes ? Je bent neergestort op een planeet. Knal de ruimtewezens neer die op je af komen!
Helikopterspel 4

Helikopterspel 4

Avontuur Spelletjes ? In dit helikopterspel is het de bedoeling dat je de vlag bereikt. Doe je best en manoeuvreer je helikopter door de levels heen!
Black Eagle

Black Eagle

Aktie Spelletjes ? Vlieg met de helikopter het vijandelijk gebied binnen en voltooi de missie.
Helikopters Schieten

Helikopters Schieten

Aktie Spelletjes ? Je moet ervoor zorgen dat je de helikopters uit het luchtruim schiet.
Choppa Poppa

Choppa Poppa

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met de helikopter alle ballonnen te verzamelen.
Power Copter

Power Copter

Aktie Spelletjes ? Probeer om met de helikopter al je tegenstanders kapot te schieten, maar pas op dat ze jou niet raken.
Helikopterspel 6

Helikopterspel 6

Aktie Spelletjes ? Versla de vijand door hun fabriek en krachtcentrales op te blazen. Zijn je bommen op keer dan terug naar het schip om te herladen.
Bloedige staatsgreep

Bloedige staatsgreep

Aktie Spelletjes ? In de Republiek Zambafa, voerde generaal Banzanfe in mei 2003 een bloedige staatsgreep uit op de verkozen president van Zambafa. Meer dan 10.000 onschuldige mensen vonden hierbij de dood, en de VN-troepen zijn een humanitaire actie gestart. Nu is hun hoop op jou gevestigd...

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game