LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Robotfabriek

Robotfabriek

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om je basis te verdedigen tegen de aanvallen.
Insecten Invasie

Insecten Invasie

Aktie Spelletjes 0,1 Plaats verschillende objecten om je te helpen in de strijd tegen de insecten! Verdedig je toren tegen alle insecten.
Reuzewortel in de woestijn

Reuzewortel in de woestijn

Aktie Spelletjes 0,1 Het spel 'Verdedig je reuzewortel' is leuk, en het vervolg, Reuzewortel in de woestijn, is nòg leuker! Zorg dat de monsters niet bij jouw reuzewortel kunnen komen! Je kunt je verdedigingstorens upgraden met de punten die je verdient wanneer je een vijand hebt uitgeschakeld.
Bunker oorlog

Bunker oorlog

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer je tegenstander te verslaan in deze bunker oorlog. Upgrade je wapens en versla je tegenstanders op een tactische manier.
Gekleurde tanks

Gekleurde tanks

Aktie Spelletjes 0,1 Bestuur je minitank en probeer alle vijandige tanks uit te schakelen door er gekleurde verfklodders op af te vuren! Je kunt dit spel in je eentje of met twee spelers spelen.
Prof huurmoordenaar

Prof huurmoordenaar

Aktie Spelletjes 0,1 In dit spel ben je een professionele schutter. Schiet genoeg bewegende doelwitten neer om door te mogen naar het volgende level. Hoe preciezer je schiet, hoe meer punten je verdient. In de Bonus Game moet je meer dan 2000 punten verdienen om het volgende level te mogen doen. Veel plezier!
Megaman 6

Megaman 6

Aktie Spelletjes 0,1 Dit is de oude Megaman. In de arena moet je alle beesten doden om naar de volgende level te komen. Pas op voor rollende egels en robotvleermuizen.
Street Fighter 5

Street Fighter 5

Aktie Spelletjes 0,1 Je gaat vechten tegen een computer of tegen een andere speler. Kies een mooi level en sla je tegenstander K.O.
Gorilla Vechter

Gorilla Vechter

Aktie Spelletjes 0,1 Op deze Gorilla zijn jarenlang experimenten gedaan. Help de Gorilla ontsnappen, en schiet alles kapot wat je op je weg tegenkomt.
In de kannibalenketel

In de kannibalenketel

Behendigheid Spelletjes 0,1 De kannibalen hebben honger! Probeer om zo veel mogelijk poppetjes in de ketel te laten belanden en verzamel onderweg ook nog eens zo veel mogelijk groente en fruit, om het geheel op smaak te brengen. Kijk uit dat de kannibalen je niet te pakken krijgen en ga voor een gouden medaille!
Hambo 2

Hambo 2

Denk Spelletjes 0,1 In het vervolg op Hambo zijn de varkens Hambo en Bacon politiemannen die de strijd aangaan met Pig Capone, die Liberty City in zijn macht denkt te hebben. In dit 36 levels tellende spel ga jij de varkens helpen in hun strijd tegen de gangstervarkens! In ieder level moet je alle vijanden hebben verslagen om door te gaan.
Zombiejagers

Zombiejagers

Aktie Spelletjes 0,1 Bescherm je gebouw tegen de zombie-invasie en zorg dat jouw eenheden de zombies van iedere verdieping verjagen! Voor iedere gedode zombie verdien je geld. Je bestuurt je manschappen via walkie-talkie. Succes!
Ruimteschip

Ruimteschip

Aktie Spelletjes 0,1 In dit spel is het de bedoeling dat je het moederschip van de vijand vernietigt, en dat je je eigen moederschip verdedigt. Ieder schip heeft zijn eigen bijzondere eigenschappen, en het is belangrijk om het juiste schip in te zetten tegen de verschillende vijanden. Eerst moet je de campaign-modus uitspelen, voordat je naar de conquest-modus verder kunt. Eventueel kun je wel niveaus skippen, maar dit wordt niet aangeraden. Klik op een plaats op de kaart om een level te beginnen. Na iedere missie verdien je geld, waarmee je upgrades en ruimteschepen kunt kopen.
Verdedig je Rijk

Verdedig je Rijk

Aktie Spelletjes 0,1 Bouw je keizerrijk op, en zorg dat het niet door de vijand wordt vernield! Je hebt een paleis, een tempel en een werkplaats. Als het paleis wordt vernield, is het spel voorbij. Hoe meer je je paleis upgradet, hoe beter je het kunt verdedigen. Bovendien kun je, nadat je je paleis hebt geüpgrade, ook je werkplaats en tempel upgraden. In de werkplaats kun je nieuwe eenheden, gebouwen, ommuringen en land maken. Hoe meer je je werkplaats upgradet, hoe beter je het kunt verdedigen. Als de werkplaats beschadigd raakt, kun je deze repareren, maar als hij vernietigd wordt, kun je geen nieuwe eenheden meer bouwen totdat je de werkplaats weer helemaal opnieuw hebt opgebouwd. In de tempel kun je de steun van jouw God vragen, voordat je tegen de vijand gaat vechten. Ook je tempel kun je herstellen wanneer deze beschadigd raakt, en wanneer deze vernietigd wordt, zul je hem eerst opnieuw op moeten bouwen voordat je de hulp van je God weer in kunt roepen.
Lama spuugt

Lama spuugt

Behendigheid Spelletjes 0,1 Als lama in een dierentuin heb je geen enkele privacy. Spuug al die glurende bezoekers onder, zodat ze hun lesje leren. Als je meerdere dierentuinbezoekers raakt met één spuugklodder, verdien je extra geld. Soms komt er een lama in een helikopter voorbij, die je wat extra materiaal komt brengen,. Mis hem niet en zorg dat je de kist raakt, die onder zijn heli hangt! Spring op je trampoline en spuug zo hard je kunt!
Ei Vechter

Ei Vechter

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer om het andere ei te verslaan.
Transformers Armada

Transformers Armada

Aktie Spelletjes 0,1 Laat de Decepticons je voorraad Energon niet stelen. Houd ze tegen met je kanon.
Moederschip verdedigen

Moederschip verdedigen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Jij bestuurt de blauwe ruimtevloot en het is jouw missie om de vijandelijke, rode ruimteschepen te vernietigen! Plaats de ruimtestations strategisch om de vijandige aanvallen af te slaan en zorg dat je moederschip ongedeerd blijft!
Neushaar Gevecht

Neushaar Gevecht

Aktie Spelletjes 0,1 Sla al je tegenstanders neer met je neusharen! En probeer zo bij de eindbaas te komen om hem te verslaan.
Torenoorlog

Torenoorlog

Aktie Spelletjes 0,1 Alle bommen en granaten! Verdedig de toren tegen de vijanden door militairen op de juiste plaats te zetten zodat ze zij de vijand tegen kunnen houden.
Visje bevrijden

Visje bevrijden

Denk Spelletjes 0,1 Schiet de ketting kapot om het visje te bevrijden! Uiteraard wordt dit steeds lastiger naarmate de levels vorderen, want er staan allerlei vervelende obstakels in de weg. Veel plezier en succes!
Haastige spoed

Haastige spoed

Avontuur Spelletjes 0,1 Als een schildpad haast heeft, moet hij wel heel vindingrijk zijn om op tijd op zijn bestemming aan te komen! De schildpad in dit spel heeft het slim bekeken. Om op tijd te komen op een feestje, heeft hij een machine gebouwd die hem de lucht in lanceert. Zorg jij dat hij zo lang mogelijk blijft vliegen en zo'n groot mogelijke afstand aflegt? Hiermee verdien je punten, die je kunt gebruiken voor meer geavanceerde hulpmiddelen, zoals een katapult of een raket.
Forten verdedigen

Forten verdedigen

Denk Spelletjes 0,1 Bouw forten, beman ze met troepen, plaats kanonnen en leg valstrikken met het geld dat je verdient door vijanden te doden! De pijl geeft de richting aan waaruit je een vijandige aanval kunt verwachten en laat ook zien uit welke manschappen deze bestaat. Zorg dat je bunker altijd goed beschermd blijft, want zodra deze bezet wordt, is het spel voorbij. Zorg dat de muren die je bouwt, bemand worden door soldaten (klik hiervoor op het Garrison-tabblad rechts, en klik daarna op Conscript). Want onbemande muren werken eerder in je nadeel dan in je voordeel! Veel plezier bij het spelen van dit verdedigingsspel!
Boze bijen

Boze bijen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Deze bijenkoningin heeft het goed bekeken: al haar onderdanen maken honing voor haar, en de enige die het op mag eten, is zij zelf! Op een dag komen de bijen in opstand, en ze besluiten om hun honing terug te gaan stelen. De bijenkoningin laat dit natuurlijk niet zomaar gebeuren, en verdedigt haar honingberg met grof geschut!
Verdedig je kampement

Verdedig je kampement

Aktie Spelletjes 0,1 Je basis wordt beschoten door vijandelijke soldaten. Verdedig je kampement tegen deze aanvallen en houd hierbij rekening met de stand en de kracht van de wind!
Fantastic 4 Mechanische Draaikolk

Fantastic 4 Mechanische Draaikolk

Avontuur Spelletjes 0,1 Kies twee personages uit Fantastic Four: Mr. Fantastic, The Thing, Invisible Woman of Human Torch. Probeer je al vechtend een weg door alle levels te banen en zo veel mogelijk punten te halen. Veel plezier met dit leuke Fantastic Four-vechtspel!
Legende van Pandora

Legende van Pandora

Avontuur Spelletjes 0,1 Jij bent een jongen die samen met zijn opa in de bergen woont, ver van de bewoonde wereld. Op een dag moet je de stad in om een krant te gaan halen, en deze tocht naar de stad is er één vol gevaren en gevechten. Vecht tegen de monsters en zorg dat je weer heelhuids thuiskomt!
Mushroom Madness 3

Mushroom Madness 3

Aktie Spelletjes 0,1 Een grappig spel waarin je in ontelbaar veel levels paddestoelen moet beschermen tegen allerlei dieren die ze aan willen vreten. Leef je uit en red de paddestoelen!
Jimmy de testpop 2

Jimmy de testpop 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Ken je Jimmy nog, de etalagapop uit 'Jimmy de testpop'? Hij was vroeger een etalagepop, maar een carrière als testpop leek hem stukken spannender. Hij is toen vanuit een kanon de ruimte in geschoten, en belandde op een planeet waar een gekke alien besluit om hem weer de ruimte in te lanceren. Zorg jij dat Jimmy zo ver mogelijk weg wordt geschoten? Hoe verder hij komt, hoe meer geld je verdient en hoe meer upgrades je kunt kopen.
Flippy Attack

Flippy Attack

Behendigheid Spelletjes 0,1 Een valse jager staat bovenaan een afgrond en probeert een konijn dood te schieten. Help dit konijn om de kogels zo lang mogelijk te ontwijken en kijk wat er dan met de jager gebeurt!
Xiao Xiao 7

Xiao Xiao 7

Aktie Spelletjes ? Vecht tegen vijanden, maar pas op voor tanks. Die knallen je zo neer. Pak items om sterker te worden, zoals het geweer.
Combinatiemeester

Combinatiemeester

Aktie Spelletjes ? Probeer zo lang mogelijk in leven te blijven en zoveel mogelijk combo's te maken. Je hebt een beperkte ruimte om te bewegen, maar je hebt dan ook wel een heleboel karatetrappen en boksstoten om je vijanden neer te meppen. Je beweegt met de pijltjestoetsen en met de spatiebalk spring je. In combinatie met de S- en de A-toets maak je de verschillende bewegingen. Ook heb je wat extra's in de kast liggen, druk maar op de D en je kunt zien wat het is. Als je op de Z drukt kun je het ook nog gebruiken tegen al die rovers.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game