LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Sluipende schutter

Sluipende schutter

Aktie Spelletjes ? Je land is voor een groot deel bezet door de vijand. Jij bent een sluipschutter, die is ingehuurd om de vijand te besluipen en te beschieten!
Verdedig de Aarde

Verdedig de Aarde

Aktie Spelletjes ? Bescherm de aarde tegen de levensbedreigende meteorieten. Gebruik daarvoor je super kanon.
Wonderjongen

Wonderjongen

Avontuur Spelletjes ? Train deze jongen zodat hij alle slechterikken kan verslaan.
Verdedig het kasteel

Verdedig het kasteel

Aktie Spelletjes ? Verdedig je kasteel. Je bent een echte boogschutter en als enige nog in leven in het kasteel. Je moet alle monsters neerschieten met je pijl en boog. Er komen er steeds meer en het wordt steeds moeilijker. Als je genoeg goudstukken verdiend hebt, dan kun je betere bogen en pijlen enzo kopen in de shop. Des te eerder schakel je de vijanden uit.
Fort ahoi

Fort ahoi

Behendigheid Spelletjes ? Blaas soldaten, forten, vaten, schatkisten en kisten op en verzamel zo verschillende upgrades. Hiermee kun je in het volgende level nòg meer punten scoren!
Spartacus in de arena

Spartacus in de arena

Aktie Spelletjes ? Dit is een spel over Spartacus, een Thraciër die van het Romeinse leger verloor en gladiator werd. Hij vecht nu om weer een vrij man te worden en wraak te kunnen nemen met een leger van ontsnapte slaven. Sta hem bij in de arena en zorg dat hij van zijn tegenstanders wint!
Battlefield

Battlefield

Aktie Spelletjes ? Probeer je kasteel te verdedigen tegen de indringers!
Ster Verdediging

Ster Verdediging

Aktie Spelletjes ? Probeer om de planeet te laten overleven door allerlei aanvallen van buitenaf !
Knights Invasion

Knights Invasion

Denk Spelletjes ? Verdedig je kasteel tegen een onophoudelijke stroom ridders! Je begint de oorlog met niet veel meer dan een houten boog. Je kunt buiten de vesting explosieve tonnen neerzetten om zo vijandelijke troepen op te blazen. Verbeter je bewapening om de vijanden effectiever tegen te kunnen houden!
Star Obelisc

Star Obelisc

Denk Spelletjes ? Verdedig je vestiging tegen de vreemde indringers in dit leuke Toren Verdedigen-spel! Bouw torens om te verhinderen dat vijanden je basis aanvallen en verdien geld om meer torens te bouwen.
Onverwoestbare Tank 3

Onverwoestbare Tank 3

Aktie Spelletjes ? Probeer om door de bommen geraakt te worden en zo de lucht in te vliegen. Daar moet je zo veel mogelijk vliegtuigen zien te vernietigen! Je kunt dit spel zowel in de 'adventure' modus als in de standaardmodus spelen.
Stammenoorlog

Stammenoorlog

Aktie Spelletjes ? De Tridalian en de Idatu zijn in oorlog. Er is maar één planeet en er zijn twee rassen. Deze planeet is te klein voor beide. Zorg ervoor dat je genoeg manschappen maakt en krachtcentrales, want al die mannen kosten energie. Je mag zelf kiezen bij welk ras je wilt horen. Je kunt je manschappen laten aanvallen, patrouilleren, terugtrekken en hun positie behouden. Dit vergt alles van jouw strategisch inzicht, zonder jou is het ras verloren. Zorg dat jullie het overleven.
Tegenstand

Tegenstand

Aktie Spelletjes ? Versla je tegenstander, vind het heilige gouden kruis en haal het terug. Succes!
Zomballonnen

Zomballonnen

Aktie Spelletjes ? De zombies willen jouw hotel bezetten om er een flink feest te vieren in de penthouse. Jij als portier bent het hier niet mee eens en je barricadeert de deur. Je had er even geen rekening mee gehouden dat zombies uitstekende ballonvaarders zijn, die ook op een andere manier dan via de trap naar boven kunnen komen. Je bent niet voor één gat te vangen: dan probeer je toch gewoon om met een ouderwetse pijl en boog alle ballonnen uit de lucht te schieten?
Vuurkind

Vuurkind

Avontuur Spelletjes ? Speel met Lona en probeer in de eerste level te geheime doorgang te vinden. Versla vervolgens alle slechterikken maar pas op dat ze jou niet ombrengen.
Zombieheld

Zombieheld

Aktie Spelletjes ? In je eentje moet jij opboksen tegen groepen zombies die op straat op jou afkomen. Gebruik je geweer en schiet ze allemaal op tijd neer, zodat ze jou niet te pakken krijgen! Na ieder level krijg je de mogelijkheid om upgrades uit te voeren. Als je voldoende geld hebt verdiend, kun je bijvoorbeeld een ander geweer uitkiezen. Het wijst zich allemaal vanzelf wanneer je begint met spelen!
Helikopterspel 4

Helikopterspel 4

Avontuur Spelletjes ? In dit helikopterspel is het de bedoeling dat je de vlag bereikt. Doe je best en manoeuvreer je helikopter door de levels heen!
Mass Mayhem 4

Mass Mayhem 4

Aktie Spelletjes ? Ook in dit vierde deel van het populaire spel Mass Mayhem ga je weer een waar bloedbad aanrichten. Rechts bovenaan zie je vensters met opdrachten, upgrades, achievements en bonussen die je in de vorige levels hebt behaald. Maak er een zo groot mogelijke chaos van!
Onstilbare eetlust

Onstilbare eetlust

Behendigheid Spelletjes ? Dit zijn Daisy, haar kat Topsy en meneer Kikker. Daisy heeft altijd honger, en ze lust van alles: appels, taart, snoep, donuts, kip en worstjes. Topsy, haar kat, heeft ook al zo veel eetlust: vlees, muizen, vis, kattenbrokken, kip en worstjes verorbert hij alsof het niets is. Ook meneer Kikker lust wel het nodige: vliegen, spinnen, lieveheersbeestjes, muizen en wormen. Met een kanon schiet jij al deze etenswaren op ze af: taart schiet je natuurlijk alleen naar Daisy, kattenbrokken alleen naar Topsy en regenwormen alleen naar meneer Kikker. Probeer om al het eten direct of indirect in de hongerige maagjes te laten belanden!
Dokter op het slagveld

Dokter op het slagveld

Aktie Spelletjes ? Jij bent hospik, d.w.z. verpleegkundige in het leger en je bestuurt een auto gevuld met medische hulpmiddelen. Probeer om deze door vijandelijk gebied heen te krijgen, zo ver mogelijk!
Romanius 2

Romanius 2

Aktie Spelletjes ? Als Romein moet je ervoor zorgen dat je iedereen die op je pad komt, uitschakelt.
Millie Megavolte 2

Millie Megavolte 2

Aktie Spelletjes ? Help Millie om revanche te nemen. Lukt dit jou?
Drakenvuist 3D

Drakenvuist 3D

Aktie Spelletjes ? Kies één van de vele vechters en laat hem/haar de strijd aangaan met de tegenstander! Pas de juiste gevechtstechnieken toe en probeer om alle aanvallen te ontwijken.
Verdedig je Bijenkorf

Verdedig je Bijenkorf

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je bijenkorf tegen de vijandelijke bijen die jou bijenkorf willen vernietigen.
Fort ahoi puzzel

Fort ahoi puzzel

Aktie Spelletjes ? Je bent door de vijand in de gevangenis gegooid, maar het is je gelukt om te ontsnappen. Nu zin je op wraak! Blaas soldaten, forten, vaten, schatkisten en kisten op en verzamel zo verschillende upgrades. Hiermee kun je in het volgende level nòg meer punten scoren!
War Zomb Avatar

War Zomb Avatar

Aktie Spelletjes ? Jullie worden wordt aangevallen door een horde zombies, maar gelukkig hebben jullie een geweer om de zombies op afstand te houden. Bovenin zie je de tijd die je hebt om te zoeken voordat een nieuwe wave begint; links zie je berichten en opdrachten en rechts kun je kijken hoe het staat met de waves en met je munitie, levens en wapens.
Arcane Arena

Arcane Arena

Aktie Spelletjes ? Ga op avontuur in een geheimzinnig woud, waar je toverspreuken los kunt laten op vijanden om zo naar het volgende level door te gaan. Wanneer je een level hebt gehaald, krijg je er een nieuwe toverspreuk bij: nog meer kans om het er levend vanaf te brengen in deze mysterieuze wereld!
Agent B10 Deel 3

Agent B10 Deel 3

Aktie Spelletjes ? Agent B10 is er achter wie zijn vrouw vermoord heeft, maar hij weet nog niet waar ze zijn. Hij zal niet rusten tot hij ze heeft gevonden. Ook deze keer zal hij vele missies moeten volbrengen voordat hij klaar is. Deze keer zijn het er 14. Ze zijn niet allemaal even makkelijk, maar ze kunnen allemaal wel. Het is vaak een heel gepuzzel, maar als het dan lukt is het des te leuker.
Toren Verdedigen 9

Toren Verdedigen 9

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat de vijanden de aarde niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Legerbasis verdedigen

Legerbasis verdedigen

Aktie Spelletjes ? Je legerbasis wordt aangevallen en het is aan jou om deze zo goed mogelijk te verdedigen. Schiet op alle vijandige soldaten en zorg dat ze de kans niet krijgen om je basis te vernietigen!
Tankblitz Zero

Tankblitz Zero

Behendigheid Spelletjes ? Breek door vijandige linies met je krachtige, zwarte tank en baan je een weg naar de legerbasis van de vijand. Je zult belegeringstorens, tanks, soldaten en nog veel meer tegenkomen: schakel deze allemaal uit en zorg dat je niet wordt geraakt door vijandig vuur. Verdien zo veel mogelijk geld en verspil zo min mogelijk munitie! Je wapen kan oververhit raken: in dat geval moet het eerst afgekoeld zijn, voordat je het weer kunt gebruiken. Je kunt deze game in de standaard-, Rookie-, Veteranen- en Elitemodus spelen.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game