LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Zombiemissie 4

Zombiemissie 4

Avontuur Spelletjes 5,4 Dit ultrageheime laboratorium is volledig overgenomen door zombies! Het is aan jou en een vriend om ze onschadelijk te maken in dit actiespel voor twee spelers. Kun jij ze allemaal een kopje kleiner maken terwijl je probeert te ontsnappen?
Bois d'Arc

Bois d'Arc

Aktie Spelletjes 5,2 Maak kennis met Wilfred Hazardeus, Leonard Wildburn of Tobias Arclightning, drie helden die allemaal erg goed zijn in boogschieten! Iedere schutter heeft zijn eigen voor- en nadelen. Wilfred heeft een normale snelheid en reikwijdte, Leonard is langzaam maar richt grote schade aan en Tobias is juist snel maar richt niet zo veel schade aan met zijn boog. In het land Sedonia staat de 'Bois d'Arc', een magische boom. De koning heeft hout van deze boom gebruikt om het kwaad te kunnen bestrijden. Help jij hem om de massa's demonische monsters te verslaan die op jouw kasteel afkomen?
Raft Wars 2

Raft Wars 2

Aktie Spelletjes 5,2 Simon en zijn broertje hebben de diamanten die ze in Raft Wars hebben gevonden en verdedigd, begraven op een geheime plek op hun eiland. Wanneer ze na een welverdiende vakantie thuiskomen, zien ze tot hun schrik dat er precies op die plek een groot waterpretpark is gebouwd! Ze gaan proberen om het aquapark te saboteren, maar krijgen daarbij te maken met fanatieke beveiligers. Zorg jij dat ze alle vijanden kunnen afschieten en dat ze zelf niet geraakt worden?
Zombiemissie 3

Zombiemissie 3

Avontuur Spelletjes 5,1 Dit ultrageheime laboratorium is volledig overgenomen door zombies! Het is aan jou en een vriend om ze onschadelijk te maken in dit actiespel voor twee spelers. Kun jij ze allemaal een kopje kleiner maken terwijl je probeert te ontsnappen?
Street Fighter 1

Street Fighter 1

Aktie Spelletjes 5,1 Je moet tegen andere poppetjes vechten.
Zombiemissie 2

Zombiemissie 2

Behendigheid Spelletjes 4,9 Dit ultrageheime laboratorium is volledig overgenomen door zombies! Het is aan jou en een vriend om ze onschadelijk te maken in dit actiespel voor twee spelers. Kun jij ze allemaal een kopje kleiner maken terwijl je probeert te ontsnappen?
Pixel Warfare 3

Pixel Warfare 3

Aktie Spelletjes 4,0 Enkele bekende YouTube-sterren nemen het tegen elkaar op in deze dodelijke arena. Trek ten strijde en vermorzel deze doldwaze sterren in dit maffe 3D-schietspel voor meerdere spelers.
Kleiduivenschieten

Kleiduivenschieten

Sport Spelletjes 4,0 Kleiduivenschieten is zeker een uitdaging. Stel je schietvaardigheden op de proef in dit online spel. Richt op de klei doelen en schiet wanneer je er klaar voor bent.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game