LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Jimmy de testpop 2

Jimmy de testpop 2

Behendigheid Spelletjes ? Ken je Jimmy nog, de etalagapop uit 'Jimmy de testpop'? Hij was vroeger een etalagepop, maar een carrière als testpop leek hem stukken spannender. Hij is toen vanuit een kanon de ruimte in geschoten, en belandde op een planeet waar een gekke alien besluit om hem weer de ruimte in te lanceren. Zorg jij dat Jimmy zo ver mogelijk weg wordt geschoten? Hoe verder hij komt, hoe meer geld je verdient en hoe meer upgrades je kunt kopen.
Drakentoren

Drakentoren

Aktie Spelletjes ? Een magische vechtster moet de draken verslaan om de schat te bemachtigen.
Savage Huskies

Savage Huskies

Avontuur Spelletjes ? Probeer al vechtend alle vier de levels door te komen in deze side-scrolling beat'em up!
Flash Bash

Flash Bash

Aktie Spelletjes ? Dit is een vechtspel met mooie, manga-achtige graphics. Je kunt dit spel zowel in je eentje als met zijn tweeën spelen en je hebt de Quick Arcade of Challenge-modus. Kies één van de vele straatvechters en ga de strijd aan met de meedogenloze robotmonsters!
Zoektocht naar Ada

Zoektocht naar Ada

Aktie Spelletjes ? Jij bent Sören, en je vriendinnetje Ada is door een duistere kracht ontvoerd. Je kent haar je hele leven al en jullie waren altijd onafscheidelijk. Je gaat dus meteen op zoek naar haar, in het woud vol mysteries, waar je allerlei opdrachten zult moeten vervullen en vijanden zult moeten uitschakelen om je doel te bereiken. De mensen die je tegenkomt, kunnen je misschien nuttige adviezen en voorwerpen geven. Klik op 'Menu' wanneer je wapens of magische krachten wilt kopen, je score wilt bekijken of wilt zien wat je bezittingen zijn. Als je het spel wilt opslaan om verder te kunnen gaan waar je gebleven was, moet je iets schrijven in je dagboek, of in het gastenboek van de herberg.
Zassin

Zassin

Aktie Spelletjes ? Er zitten moordenaars achter je aan! Het is doden of gedood worden, dus de keuze is makkelijk. Wees snel, anders ben je er geweest!
Street Fighter 14

Street Fighter 14

Aktie Spelletjes ? Versla alle vijanden met je vecht kunsten.
Sift Heads Street War

Sift Heads Street War

Aktie Spelletjes ? In het eerste deel van deze nieuwe Sift Heads-serie krijgt Vinnie het aan de stok met werkelijk alle mafiaorganisaties die er maar zijn: de Italiaanse mafia, de Russische mafia en de Yakuza. In de prachtige 3D-omgeving vecht je samen met Vinnie tegen de gangsters.
Ninjakanon

Ninjakanon

Behendigheid Spelletjes ? In het oude Japan vechten ninja's tegen demonen en jij helpt ze een handje. Een kanon helpt je hierbij: je kunt heel bijzondere kanonskogels afvuren op de duiveltjes; hoe minder ninjakogels je gebruikt om een demon uit te schakelen, hoe beter het is!
Zombie burp

Zombie burp

Denk Spelletjes ? Geef de zombies te eten door ze tegen de gevangenen aan te laten rollen. Soms kan dit heel direct, maar naarmate je vordert in het spel zul je de zombies via allerlei omwegen naar hun prooien moeten leiden.
MIJN Hamburger

MIJN Hamburger

Aktie Spelletjes ? Dit is mijn hamburger en niet van al die insecten. Heb jij dat ook altijd, dat je lekker gaat picknicken om er dan achter te komen dat er allemaal beestjes op je eten zitten? Om te zorgen dat jij de hele hamburger kunt eten, moet je alle insecten afschieten. Je kunt in de cirkel linksonder zien waar die rotbeesten allemaal zijn en dan hoef je ze alleen nog maar neer te maaien. Pas wel op dat ze niet te dichtbij komen, want dan eten ze jou op.
Gek Bommetje 2

Gek Bommetje 2

Denk Spelletjes ? Ook in het vervolg op het spel Gek Bommetje ben jij weer een levende bom, die als doel heeft om zombies uit te schakelen. Spring eerst door het vuur om je lont aan te steken, waarna het aftellen begint. Zorg dat je op tijd bij de zombie bent, zodat je vlakbij hem staat wanneer je ontploft! Er zijn dertig levels, in drie verschillende perioden in de geschiedenis.
Ninja B.V.

Ninja B.V.

Behendigheid Spelletjes ? De kleine ninja die aan het hoofd staat van Ninja B.V., is een heel belangrijke boekrol verloren. Help jij hem om deze terug te vinden? Gelukkig is het een lenig mannetje dat erg hoog kan springen, dus met jouw hulp gaat dit hem vast wel lukken!
Eindeloze verdediging

Eindeloze verdediging

Aktie Spelletjes ? Plaats 'torens' (gekleurde edelstenen die kogels afschieten) op strategische plekken om de opslagplaats te beschermen tegen monsters! Je kunt speciale krachten gebruiken: bliksem, hypnose en 'towers boost'. De eerste richt grote schade aan, de tweede hypnotiseert de monsters even en de maakt je torens sneller en krachtiger. Deze bijzondere krachten vind je rechts onderaan in je scherm. Als je op de opslagplaats klikt, kun je bovendien extra levens kopen. Hiervoor moet je uiteraard wel eerst voldoende munten hebben verdiend!
Detective Wraak deel 1

Detective Wraak deel 1

Aktie Spelletjes ? Mr Vengeance is op zoek naar zijn vrouw en kind. Als hij thuiskomt vindt hij inbrekers in zijn huis en bloedsporen. Maar geen vrouw of kind. Hij volgt de bloedsporen van de overvallers en schiet iedere schurk die hij tegenkomt neer. Gelukkig zijn er ehbo-koffertjes die hem oplappen als hij zelf wordt geraakt en er is ook reserve ammunitie. Help hem alle schurken om te brengen en zijn vrouw en kind weer terug te vinden.
Kleine rode Kunoichi

Kleine rode Kunoichi

Aktie Spelletjes ? Weet jij wat een kunoichi is? Dat is een vrouwelijke ninja. Bereik het rode vlaggetje zo snel mogelijk. Hiervoor zul je over afgronden moeten springen, tegen muren op moeten klimmen, obstakels kapot moeten slaan en vijanden moeten uitschakelen!
Krabgevecht

Krabgevecht

Behendigheid Spelletjes ? Probeer deze supergrote krab te verslaan, en ontwijk al zijn aanvallen!
Millie Megavolte 3

Millie Megavolte 3

Aktie Spelletjes ? In deze Millie Megavolte is het jouw missie om Killer Kilzek te doden en Millie, die gevangen is genomen door koning Ulzar, te bevrijden.
Zombietelefoon

Zombietelefoon

Aktie Spelletjes ? Je telefoon gaat: het is één van je vrienden, die bedreigd worden door hongerige zombies. Daar ga jij, als echte zombiebestrijder, natuurlijk een stokje voor steken!
Voor dood achtergelaten

Voor dood achtergelaten

Aktie Spelletjes ? Rambo, je wordt boven de jungle uit een helikopter gegooid en de bedoeling is duidelijk: dat je opgevreten wordt door de zombies die daar wonen. Gelukkig laat jij je niet zo makkelijk bang maken en ga je het gevecht aan met de monsters. Je verschanst je achter een stapel zandzakken en begint te schieten op de monsters die op je afkomen. Alleen op die manier kun je overleven!
Luffy en de piraten

Luffy en de piraten

Aktie Spelletjes ? Luffy de piraat is de hoofdpersoon uit deze grappige game. Hij heeft een zogenaamde gumm-gumm-vrucht gegeten, waardoor hij zijn lichaam kan rekken en strekken als rubber! Het nadeel hiervan is wel dat hij niet meer kan zwemmen, dus als hij in het water valt, is hij verloren! Luffy en zijn bemanningsleden maken zich niet geliefd bij de marine en bij andere piratenbendes. Ze beleven talloze avonturen op zee, maar ook aan land en zelfs in de wolken! Help jij hem in deze game om de zeerovers te verslaan, die zijn schip zijn binnengevallen?
Radio Z

Radio Z

Aktie Spelletjes ? Je zit, samen met je vrienden, vast in een zombiestad. De radiozender op het dak is jullie enige hoop op redding, maar er komt geen teken van leven uit. Sterker nog, de zender lijkt wel een bijzondere aantrekkingskracht te hebben op de zombies buiten het gebouw! Ze komen er massaal op af, en het is aan jou en je vrienden om ze tegen te houden. Schiet op ze met de verschillende wapens die je tot je beschikking hebt, en zorg dat ze jou niet raken!
Lama spuugt

Lama spuugt

Behendigheid Spelletjes ? Als lama in een dierentuin heb je geen enkele privacy. Spuug al die glurende bezoekers onder, zodat ze hun lesje leren. Als je meerdere dierentuinbezoekers raakt met één spuugklodder, verdien je extra geld. Soms komt er een lama in een helikopter voorbij, die je wat extra materiaal komt brengen,. Mis hem niet en zorg dat je de kist raakt, die onder zijn heli hangt! Spring op je trampoline en spuug zo hard je kunt!
Onfeilbare testpop 2

Onfeilbare testpop 2

Behendigheid Spelletjes ? Ken je het spel 'Onfeilbare testpop' al? Dit is het vervolg hierop! Voer allerlei crashtests uit met een testpop. In ieder level is het de bedoeling dat je de testpop naar het doelwit schiet. Dit kan direct, maar in de meeste gevallen zal het indirect moeten, omdat er de nodige obstakels aanwezig zijn. Ook zul je soms in- en uit moeten zoomen om het doelwit in beeld te krijgen. Dit zoomen kan met het balkje linksboven. In sommige levels is het ook nodig dat je de zwaartekracht omdraait, zodat de testpoppen gewichtsloos worden en omhoog vliegen. Je kunt de snelheid verlagen door op het S-icoontje bovenaan te klikken: wanneer dit groen wordt, vliegt de testpop langzamer. Zorg dat de pop zo min mogelijk pijn lijdt!
Kernkanon

Kernkanon

Aktie Spelletjes ? Schiet op de kleine, mobiele kanonnen die jouw grote, stilstaande kanon aanvallen. Gelukkig kun je de hulp inroepen van bijvoorbeeld een tweede kanon of een reactor. Succes bij het overleven van alle waves!
Mars Patrol

Mars Patrol

Aktie Spelletjes ? Zorg dat je telkens per level bij de rode x komt om door te gaan naar de volgende level.
Megaman 2

Megaman 2

Aktie Spelletjes ? Kies je personage en ga naar een eiland waarop je heel veel levels kunt spelen. In sommige levels moet je veel springen, en in andere juist heel snel racen.
Tactische sniper

Tactische sniper

Aktie Spelletjes ? Jij bent een sluipschutter. Zorg dat je al je doelwitten raakt! Je kunt dit spel op twee manieren spelen: 'Realism' voor hardcore gamers en 'Arcade' voor casual gamers.
Rico de ninja

Rico de ninja

Behendigheid Spelletjes ? Rico de ninja heeft als doel alle zombies uit te schakelen die zijn land onveilig maken. Hij is gespecialiseerd in ricochetschoten, maar het is natuurlijk wel het mooist als hij de zombies rechtstreeks kan raken. Lukt het hem om alle zombies te laten verdwijnen met het aantal schoten dat hij tot zijn beschikking heeft?
Speelgoed Stad

Speelgoed Stad

Aktie Spelletjes ? Zet de torens zo neer, dat je zoveel mogelijk monsters kunt neerschieten voordat ze jouw kasteel bereiken.
Pillow City Revelation

Pillow City Revelation

Aktie Spelletjes ? Xiro werkt bij een game developer in Pillow City. Op een dag gebeuren er vreemde dingen op kantoor: zijn collega's lijken te zijn afgeslacht en er zijn nog overlevenden in het gebouw. Ga op pad met Xiro, verzamel spullen en red de overlevenden!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game