LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Veilig Dek

Veilig Dek

Behendigheid Spelletjes ? Doe je best om het dek veilig te stellen door alle mariniers op het schip te laten landen op de daarvoor aangegeven plekken. Het touw zwaait van de ene kant naar de andere, dus een goede timing is noodzakelijk voor een goede landing!
Windhawk

Windhawk

Aktie Spelletjes ? Je bent aan boord van een Windhawk gevechtshelikopter. Het is jouw taak om in elke missie alle vijandelijke vliegtuigen neer te schieten. Voor elke nieuwe missie kun je upgrades kopen met het geld dat je hebt verdiend. Succes!
Koning Cliffy's Land

Koning Cliffy's Land

Aktie Spelletjes ? Het land Macrodobia werd vroeger geregeerd door koning Cliffy, een populair heerser. Een vijandig leger, onder leiding van Generaal Tzin, viel het land echter binnen en sindsdien wordt het bezet door de vijand. Voor zijn overlijden sprak koning Cliffy een laatste wens uit, namelijk die, dat Generaal Potts het land terug zou veroveren. Eén dorp is nooit door Generaal Tzin veroverd, en vanaf daar willen Generaal Potts en zijn manschappen beginnen met hun poging om het land weer terug te winnen. Op de kaart kun je zien in welke gebieden de meeste vijanden aanwezig zijn. Begin daar waar je de minste weerstand verwacht. Om beurten vallen jij en de vijand gebieden aan. Hoe meer gebieden je hebt veroverd, hoe meer geld je verdient om nieuwe missies te financieren.
Helikopter besturen 2

Helikopter besturen 2

Behendigheid Spelletjes ? Vlieg met de oranje helikopter naar de vlag om het level te halen. Pas op dat je onderweg niet teveel muren raakt want dan stort je neer.
Verdedig je Bijenkorf

Verdedig je Bijenkorf

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je bijenkorf tegen de vijandelijke bijen die jou bijenkorf willen vernietigen.
Militaire invasie

Militaire invasie

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle vijandige militairen uit de weg te ruimen.
Flash Craft

Flash Craft

Aktie Spelletjes ? Flash Craft is een strategiespelletje waarin je jouw eigen kastelen moet verdedigen tegen indringers. Dit doe je door verdedigingswerken op te bouwen op de wegen die leiden naar de kastelen.
Picnic Panic

Picnic Panic

Aktie Spelletjes ? Gebruik 4 magische items en versla de insecten die je picnick willen opeten.
Battlefield

Battlefield

Aktie Spelletjes ? Probeer je kasteel te verdedigen tegen de indringers!
Flash Circle TD

Flash Circle TD

Aktie Spelletjes ? In deze versie van toren verdedigen moet je ervoor zorgen dat je basis niet aangevallen wordt. Let op: de diertjes komen uit 2 verschillende ingangen!
Starcraft

Starcraft

Aktie Spelletjes ? Voer de verschillende missies uit in dit prachtige Starcraft spel.
Kip Aanval

Kip Aanval

Aktie Spelletjes ? De kippen proberen om je kasteel te vernietigen! Verdedig jezelf door aspirines op ze te schieten.
Mythische oorlog

Mythische oorlog

Aktie Spelletjes ? Een vechtspel van 30 levels. Kies aan welke kant je wilt vechten: Duisternis (Dark Ages) of Middeleeuwen (Medieval Ages). Zorg dat je zo veel mogelijk vijandig gebied verovert, over land, lucht of zee. Je kunt vier verschillende strategieën kiezen: Defend, Full Defend, Attack en Full Attack.
Strijd om de Ligstoel

Strijd om de Ligstoel

Aktie Spelletjes ? Alle mensen in dit vakantiepark willen een plekje in de zon. Maar... ze willen op jouw ligstoel gaan liggen, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Verdedig je ligstoel zo goed mogelijk, door de zwemmers met een waterstraal op afstand te houden!
Humaliens Battle

Humaliens Battle

Aktie Spelletjes ? In deze side-scrolling strategiegame is het de bedoeling dat je je eenheden zo veel mogelijk uitbreidt, en zo veel mogelijk vijandige eenheden uitschakelt. Probeer om de basis van je vijand te vernietigen, voordat hij de jouwe uitschakelt! Voordat je begint te spelen, kies je of je als mens of als alien de strijd wilt aangaan. Dan kies je je het soort gevecht. Modus 1 = vooral land, modus 2 = vooral water, modus 3 = vooral lucht, modus 4 = zowel land, water als lucht. Er zijn verschillende upgrades mogelijk: je kunt je skills, je level en je basis upgraden. Veel plezier en succes!
Drakenkasteel

Drakenkasteel

Aktie Spelletjes ? Je kasteel wordt belegerd! Jij en je medesoldaten proberen het tot de laatste man te verdedigen. Er zijn 9 levels: 1 = vliegende draak, 2 = regenworm, 3 = ridder met regenworm, 4 = hoornaarsnest, 5 = ridder met smilodon, 6 = great balls of fire, 7 = pijlenregen, 8 = herstel, 9 = barrière.
Robotruzie

Robotruzie

Aktie Spelletjes ? Zorg dat jouw robots binnen de tijd aan de andere kant van het scherm terechtkomen en probeer 20 punten te scoren! Probeer de robots van de tegenstander te vernietigen. Met allerlei onderdelen, te koop in de winkel, kun je je eigen robots bouwen. Er zijn allerlei verschillende robots: hammerbots, tankbots, gunbots en speedbots. Elke robot heeft zijn eigen bijzonderheden. Veel plezier!
Aanval van de bonenmannen

Aanval van de bonenmannen

Aktie Spelletjes ? Mannetjes in de vorm van bruine bonen vallen jouw kasteel aan! Ze komen van alle kanten en je moet ze twee keer raken met je pijl en boog om ze uit te schakelen. Als je je kasteeltoren bereiken, beuken ze ertegenaan en zakt deze iets verder de grond in. Zorg dat ze van je toren afblijven!
Gunfire echoes

Gunfire echoes

Aktie Spelletjes ? De aarde is aangevallen en een groot deel van de mensheid is in één klap uitgeroeid. Toch heeft een groep mensen de aanval overleefd. Ze zijn vastbesloten om hun stukje aarde niet in handen van de vijand te laten vallen!
Verdedig de bomen

Verdedig de bomen

Aktie Spelletjes ? De golems willen de heilige bomen aanvallen. Steek jij hier een stokje voor door ze een kopje kleiner te maken voordat ze de boom bereiken? Er zijn vijf leuke levels in totaal.
Legerbasis verdedigen

Legerbasis verdedigen

Aktie Spelletjes ? Je legerbasis wordt aangevallen en het is aan jou om deze zo goed mogelijk te verdedigen. Schiet op alle vijandige soldaten en zorg dat ze de kans niet krijgen om je basis te vernietigen!
Dragon Defense

Dragon Defense

Aktie Spelletjes ? Jij bent een jong draakje dat als doel heeft om zijn dikke, luie vader te beschermen tegen de vijanden die hem aan willen vallen. Verzamel voorwerpen en gooi ze een eind weg. Je kunt alles pakken, behalve 'bazen'. Probeer om zo veel mogelijk geld te verzamelen! Je kunt huursoldaten inzetten om het smerige werk voor je op te knappen, en deze huursoldaten kun je ook trainen. Ook het draakje kun je upgraden, met behulp van de icoontjes met een drakenpoot erop.
Operatie Storm

Operatie Storm

Aktie Spelletjes ? Schakel zo veel mogelijk vijandige eenheden uit, en zorg dat je basis niet vernietigd wordt! Als je 25 aanvallen achter elkaar kunt afslaan, krijg je een medaille. Sommige wapens reageren sneller dan andere!
Aanval uit de Ruimte

Aanval uit de Ruimte

Aktie Spelletjes ? Jij bent een premiejager, die door de Verenigde Ruimtenaties is ingehuurd om voortvluchtige criminelen op te sporen. Je volgende klus is in een afgelegen zonnestelsel genaamd Menoetius. Hier moeten jij en je huurlingen op vijf verschillende planeten op zoek naar intergalactische boeven. Het doel van het spel is simpel: de boeven en hun handlangers uitschakelen zonder zelf gewond te raken of zelfs gedood te worden. De manier waarop je dit doel bereikt, is alleen een stuk minder makkelijk... Probeer om zo veel mogelijk punten te behouden: degene die als eerste op nul staat, verliest. Plaats je eenheden door ze vanuit de linker benedenhoek naar jouw deel van het slagveld te slepen (binnen de witte stippellijnen). Als je alle eenheden strategisch hebt geplaatst, klik je op de groene 'End Turn'-knop. Kies de knoppen bovenaan of onderaan het slagveld om de richting te bepalen waarin je eenheden lopen. Iedere ronde duurt 10 seconden: hierna kun je weer nieuwe eenheden plaatsen, waarna je weer op End Turn klikt. Veel plezier in dit turn-based verdedigingsspel!
Strijd om Avalon

Strijd om Avalon

Aktie Spelletjes ? Er was eens een land genaamd Vennimair. Op een dag kwam er een grote meteoriet op het land terecht, waar een enorme, boosaardige straling van uitging. In die tijd werd ook Rhadamanthus geboren, een man die een grote toverkracht bleek te hebben, maar helaas ook kwade bedoelingen. Hij gebruikte zijn toverkracht om een soort leger van zombies samen te stellen, en had maar één doel: de hele bevolking uitroeien. Rhadamanthus begon het hele land te veroveren, maar er was één stad die zich niet zo makkelijk over zou geven: deze werd bewaakt door wijze tovenaar Nathanos, die het Rhadamanthus niet makkelijk zal maken. Help Nathanos in zijn strijd tegen het kwaad! Dood monsters om 'skill points' te verzamelen: deze punten kun je gebruiken om nieuwe toverspreuken te vinden. Hoe meer spreuken van hetzelfde type je kent, hoe krachtiger ze worden.
Verdedig het kasteel

Verdedig het kasteel

Aktie Spelletjes ? Verdedig je kasteel. Je bent een echte boogschutter en als enige nog in leven in het kasteel. Je moet alle monsters neerschieten met je pijl en boog. Er komen er steeds meer en het wordt steeds moeilijker. Als je genoeg goudstukken verdiend hebt, dan kun je betere bogen en pijlen enzo kopen in de shop. Des te eerder schakel je de vijanden uit.
Necronator 2

Necronator 2

Aktie Spelletjes ? Necronator 2 is het vervolg op, je raadt het al, Necronator - een spannend strategiespel. Je kunt ervoor kiezen om samen met de mensen te vechten tegen de gemene Necronator, die de mensheid uit wil roeien. Je kunt er ook voor kiezen om in de huid van Necronator te kruipen. Waar je ook voor kiest, je vecht tegen een vijand wiens gebouwen je moet bezetten of vernietigen. Zorg dat de vijand jouw vesting niet vernietigt! Je troepen doen het meeste werk zelf, maar je kunt ook toverspreuken gebruiken, en geld verdienen met het doden van vijanden. Verzamel schilden, waarmee je upgrades en toverspreuken kunt kopen!
Boze bijen

Boze bijen

Behendigheid Spelletjes ? Deze bijenkoningin heeft het goed bekeken: al haar onderdanen maken honing voor haar, en de enige die het op mag eten, is zij zelf! Op een dag komen de bijen in opstand, en ze besluiten om hun honing terug te gaan stelen. De bijenkoningin laat dit natuurlijk niet zomaar gebeuren, en verdedigt haar honingberg met grof geschut!
A.R.C.S

A.R.C.S

Aktie Spelletjes ? Er is een intergalactische oorlog gaande tussen Megacorps, buitenaardse wezens, robots, mutanten en andere fanatiekelingen. Al deze partijen willen maar één ding: de macht over de grondstoffen. Ook de mensen proberen zich hiertussen nog te handhaven, maar hun basis genaamd A.R.C.S. wordt continu aangevallen vanuit de ruimte. Vecht met ze mee en zorg dat zij dit ruimtegevecht winnen!
Schieten in de ruimte

Schieten in de ruimte

Aktie Spelletjes ? Speel dit leuke verdedigingsspel in de ruimte! Kies de planeet die je wilt veroveren en ga dan aan de slag om de vreemde buitenaardse wezentjes weg te houden bij je ruimteschip. Ze komen in groepen op je ruimteschip af: zet soldaten in op strategische plekken om zo te voorkomen dat de aliens je ruimteschip bereiken. In het laboratorium kun je allerlei upgrades uitvoeren om zo je kansen op een succesvolle invasie te vergroten.
Het rijk van de duizendpoot

Het rijk van de duizendpoot

Aktie Spelletjes ? Een grappig platformspelletje waarin jij buitenaardse vijanden uit moet schakelen door op ze te schieten. Pak de kistjes die aan de ballonnen hangen: deze bevatten upgrades!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game