LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Razende tank

Razende tank

Aktie Spelletjes ? Manoeuvreer je tank over het terrein en schiet alle vijandelijke soldaten neer voor de tijd of je gezondheid op is.
Springende ninja

Springende ninja

Behendigheid Spelletjes ? Deze ninja is uitgerust met speciaal gereedschap, waarmee hij zich kan vastklampen aan muren en plafonds. Hij gaat in ieder level op weg naar een soort gekleurde draaikolk, die hem naar het volgende level brengt. Het is de bedoeling dat je onderweg alle ninjamunten verzamelt, om je score te verhogen. Er wordt op de ninja geschoten, zorg dus dat hij de blauwe kogels ontwijkt. Ook de scherpe pinnen mag hij niet raken!
Tiny Battle

Tiny Battle

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle tegenstanders die op je pad komen uit de weg te ruimen!
Tankaanval 3

Tankaanval 3

Aktie Spelletjes ? Zoek de vijandige tanks en vernietig ze allemaal! Per level mag je niet meer dan 5 wagens vernietigen. Kijk uit dat je de vijandige tanks niet raakt, want dan ontploft je eigen tank!
Dartkanon

Dartkanon

Behendigheid Spelletjes ? Dit kleine, groene kanonnetje wil lekker darten, en hij probeert zijn pijltjes in de roos te schieten. Dit gaat niet zomaar, want er staan en liggen allerlei obstakels tussen. Met een beetje handigheid en denkwerk lukt het je vast, dus doe je best!
Haastige spoed

Haastige spoed

Avontuur Spelletjes ? Als een schildpad haast heeft, moet hij wel heel vindingrijk zijn om op tijd op zijn bestemming aan te komen! De schildpad in dit spel heeft het slim bekeken. Om op tijd te komen op een feestje, heeft hij een machine gebouwd die hem de lucht in lanceert. Zorg jij dat hij zo lang mogelijk blijft vliegen en zo'n groot mogelijke afstand aflegt? Hiermee verdien je punten, die je kunt gebruiken voor meer geavanceerde hulpmiddelen, zoals een katapult of een raket.
Naval Vechter

Naval Vechter

Aktie Spelletjes ? Speel deze shooter game en versla alle tegenstanders !
Maankanon

Maankanon

Aktie Spelletjes ? Jij werkt op een ruimtebasis op de maan, die speciaal is gebouwd om alle meteorieten die op de aarde afkomen, kapot te schieten. Dit lukt je echter niet in één keer: er zijn tientallen schoten nodig om ze te laten ontploffen. Zorg dat ze ontploffen voordat ze de aarde bereiken, zodat er zo veel mogelijk aardbewoners in leven blijven. Hun aantal zie je bovenaan in het scherm.
Raiden X 15

Raiden X 15

Behendigheid Spelletjes ? Het is 1945. De oorlog is bijna over. Alleen jij kan een eind maken aan deze oorlog. Schiet alle vijanden neer en pak power-up op om sterkere wapens te krijgen.
Rebuild

Rebuild

Aktie Spelletjes ? Zombies hebben je stad belegerd, en langzaam raken de voedselvoorraden op in het gedeelte dat nog niet door zombies is bezet. Herover stukje bij beetje je stad op de zombies. De lichte gedeeltes zijn al bevrijd, en de grijze gedeeltes zijn nog in handen van de zombies. Zet alle overlevenden aan het werk en laat ze voedsel zoeken, zombies doden, huizen bouwen enzovoorts. Pas op voor voedseldieven, rivaliserende bendes en wilde honden! Je kunt kiezen uit vijf verschillende moeilijkheidsgraden: makkelijk, normaal, moeilijk, moeilijker en nachtmerrie. Veel plezier!
Soldier of Pain

Soldier of Pain

Aktie Spelletjes ? Probeer om in dit oorlogsspel alle tegenstanders uit te schakelen.
Snoepbewakers

Snoepbewakers

Behendigheid Spelletjes ? In het kort gaat het er in dit spelletje om het volgende: jij hebt lekkere snoepjes, en de insecten willen deze snoepjes afpakken. Daar ga jij een stokje voor steken! Plaats paddestoelen om ze de weg te versperren. Je kunt de beestjes ook aanvallen: dit doe je met stekelige rozen, die hun doorns drie kanten op schieten. Plant madeliefjes, en verzamel het stuifmeel dat ze maken. De bewakers van je snoepjes hebben dit stuifmeel namelijk nodig. Plaats zonnebloemen naast bewakers om deze te upgraden. Succes!
Ridders en schatten

Ridders en schatten

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de ridder in de richting van de schatkist, zodat deze opengaat en de ridder een toekomst vol rijkdom en weelde tegemoet gaat!
Charles 007

Charles 007

Aktie Spelletjes ? Je bent prins Charles, en je missie is om de bankovervallers te stoppen.
Platcore

Platcore

Behendigheid Spelletjes ? In de wapentestkamer van Platcore is net een hele serie robots binnengekomen die allemaal vernietigd moeten worden. Jij bent één van die robots, en je gaat alles op alles zetten om te ontkomen aan deze vernietigende actie! Ontwijk alle voorwerpen die op je af worden geslingerd en probeer alle gouden tandwielen te pakken. Hiermee kun je je robots namelijk aanpassen. Hoe langer je in leven blijft, hoe meer ervaringspunten je verdient.
Upgrade voltooid

Upgrade voltooid

Aktie Spelletjes ? In dit spel draait het maar om één ding: upgraden! Alles, maar dan ook alles moet je upgraden. Je begint met een schuld, die steeds hoger oploopt. Door alles op tijd te upgraden, kun je geld verdienen om deze schuld weer terug naar nul te brengen. Succes!
Power Copter

Power Copter

Aktie Spelletjes ? Probeer om met de helikopter al je tegenstanders kapot te schieten, maar pas op dat ze jou niet raken.
Bit Dungeon

Bit Dungeon

Aktie Spelletjes ? Speel deze leuke retro-flashgame, waarin je van de ene kerker naar de andere loopt en allerlei vijandige monsters, zombies en skeletten tegenkomt. Versla ze om extra punten te verzamelen, ga in ieder vertrek op zoek naar de sleutel en verzamel alle schatkistjes!
Scherpschutter 4

Scherpschutter 4

Aktie Spelletjes ? Je bent een scherpschutter en je helpt bij de verdediging van je fort, dat net wordt aangevallen. Je hebt verschillende mogelijkheden, zoals mortiergranaten, luchtaanvallen of zware bommen. Schiet je vijanden neer om punten te verdienen waarmee je extra materiaal of gezondheid kunt kopen. Succes!
Rood

Rood

Aktie Spelletjes ? Bescherm je kleine rode ruimtestation tegen de inslaande meteorieten. Schiet op ze om hen baan te veranderen.
Ruimtebasis onder vuur

Ruimtebasis onder vuur

Aktie Spelletjes ? Als robot val jij aan vanaf de grond, maar je wordt onder vuur genomen vanuit de lucht. Het is zaak om hierdoor niet oververhit te raken! Ondertussen komen er allerlei schorpioenachtige, buitenaardse wezens op je af, die je ook uit moet zien te schakelen door erop te schieten. Probeer de ruimtebasis kapot te schieten en de planeet zo te veroveren!
Sift Heads Cartels

Sift Heads Cartels

Aktie Spelletjes ? Met twee kogels in je maag word je in een afgesloten auto de brug af geduwd. Je overlevingskansen zijn nihil, maar jij bent Vinnie, de onoverwinnelijke! Daar hadden ze vast geen rekening mee gehouden! Je zint op wraak en gaat op weg, richting Chicago. Niet zonder wapen of geld natuurlijk, dus daar moet je eerst naar op zoek. Succes en natuurlijk veel plezier met deze aflevering van Sift Heads!
Megaman 3

Megaman 3

Aktie Spelletjes ? Je gaat met Megaman proberen de stad te redden die door de robots wordt ingenomen. Maak sloten kapot om door deuren te komen.
Combat hero

Combat hero

Aktie Spelletjes ? Vernietig de vijanden, doe het alleen of in een team. Je kunt zelf kiezen op welke plattegrond je dit spel speelt en ook hoeveel en welke vijanden je hebt. Begin op het makkelijkste niveau en voer dat op tot je een echte kampioen bent. Vernietig alle vijanden en blijf zelf in leven. Als je gewond bent, kun je altijd naar de ehbo-doos lopen en je wonden verbinden, zodat je er weer een tijdje tegen kunt. Je kunt verover de vlag spelen, of een team deadmatch of gewoon voor de punten. Kies zelf welke soort je speelt en in welke omgeving en leef je uit.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game