LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
De konijnen komen!

De konijnen komen!

Aktie Spelletjes ? De konijnen zijn in aantocht, en ze komen met steeds meer tegelijk! Verdedig je vesting door torens en allerlei andere verdedigingswerken te plaatsen, en zorg ervoor dat de gemene konijnen de uitgang niet bereiken.
Operatie Storm 3

Operatie Storm 3

Aktie Spelletjes ? Operatie Storm 3 speelt zich af in de middeleeuwen. Je kasteel wordt belegerd en je zult het 25 dagen uit moeten houden tot er versterking komt. Schakel zo veel mogelijk vijandige eenheden uit met je kruisboog, en zorg dat je kasteel niet vernietigd wordt!
Woestijnmaan

Woestijnmaan

Aktie Spelletjes ? Ook al ben je geen vechtersbaas, je wordt er wel toe gedwongen om je te verdedigen. Met de onderdelen die je op je neergeschoten ruimteschip vindt, stel je nieuwe wapens samen die je gebruikt om terug te vechten. Plaats je verdedigingstroepen strategisch en laat de wave beginnen: lukt het jou om de monsters bij je ruimteschip weg te houden?
Strijd in je lichaam

Strijd in je lichaam

Aktie Spelletjes ? Er woedt een hevige strijd in je lichaam. Bacteriën proberen de baas te worden over je lijf, maar gelukkig beschik je over antistoffen, vitaminen, medicijnen en allerlei andere middelen om ze te bestrijden. In dit turn-based strategiespel verplaats je telkens verdedigingstroepen naar strategische punten. Het aantal eenheden dat er op dat moment op zo'n punt aanwezig is, staat erboven vermeld. Zodra je eenheden verplaatst, veranderen deze nummers. Zorg dat je de vijand voor bent en neem al zijn vestingen, zodat je lichaam weer een gezond en fit lijf wordt!
Verdedig je kampement

Verdedig je kampement

Aktie Spelletjes ? Je basis wordt beschoten door vijandelijke soldaten. Verdedig je kampement tegen deze aanvallen en houd hierbij rekening met de stand en de kracht van de wind!
Vikingcampagne

Vikingcampagne

Aktie Spelletjes ? Romeinen hebben alle Noordelijke Vikingstammen veroverd. Er zijn nog een paar rebellen over die zich niet over willen geven. Samen met de gevluchte Vikingen smeden zij een plan om de Romeinen te verslaan! In dit Verdedig je Kasteel-achtige spel ga jij de Vikings hiermee helpen.
Dappere ridders

Dappere ridders

Aktie Spelletjes ? De dappere ridder die erin slaagt om een simpele opdracht uit te voeren, mag trouwen met de dochter van de koning! Jij probeert daar een stokje voor te steken. Speel dit 'Kasteel Verdedigen'-spel waarin je aanvals- en verdedigingstorens op strategische plekken bouwt om ervoor te zorgen dat de vijand de overkant niet haalt!
Opstand in Solandia

Opstand in Solandia

Aktie Spelletjes ? Het koninkrijk Solandia wordt overheerst door een tiran. Stoot hem van de troon en bevrijd de inwoners van dit ooit zo vredige landje! Bevrijd dorp na dorp door je manschappen (zwaardvechters en boogschutters) op de vijanden af te sturen. Hoe meer overwinningen je behaalt, hoe meer upgrades je kunt kopen voor je troepen en je toverkrachten.
Vliegende talisman

Vliegende talisman

Aktie Spelletjes ? Er zijn vampiers gesignaleerd in het oerwoud naast de stad. Ruim ze allemaal uit de weg met je talisman en zorg dat ze de bel niet bereiken! In ieder level kun je powerups pakken.
Koning van de toren

Koning van de toren

Aktie Spelletjes ? Bescherm de koning door verdedigingstorens naast of boven hem te plaatsen! Iedere toren heeft andere eigenschappen. Je kunt de torens ook bovenop vijanden laten vallen: zo ben je in één keer van een aanvaller af!
Knights Invasion

Knights Invasion

Denk Spelletjes ? Verdedig je kasteel tegen een onophoudelijke stroom ridders! Je begint de oorlog met niet veel meer dan een houten boog. Je kunt buiten de vesting explosieve tonnen neerzetten om zo vijandelijke troepen op te blazen. Verbeter je bewapening om de vijanden effectiever tegen te kunnen houden!
Cowboyschool

Cowboyschool

Aktie Spelletjes ? Probeer om alles zo snel mogelijk neer te schieten.
Ongeluksrad

Ongeluksrad

Aktie Spelletjes ? Gooi voorwerpen naar het draaiende rad, maar probeer je assistent niet te raken.
Wraak van de Sheriff

Wraak van de Sheriff

Behendigheid Spelletjes ? Deze sheriff is van een kar afgeduwd midden in de woestijn. Hij moet nu overleven door de kogels te ontwijken die door de struikrover worden afgevuurd, en door op verschillende voorwerpen te schieten.
Counter Strike 9

Counter Strike 9

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle kleiduiven uit de lucht te schieten. Per level is er een minimum aantal wat je moet raken om door te gaan naar de volgende level.
Circuswiel

Circuswiel

Aktie Spelletjes ? Probeer de messen op de goede plek in het wiel te gooien en pas op dat je de persoon op het wiel niet raakt.
Peperkoek Circus

Peperkoek Circus

Aktie Spelletjes ? Raak alle voorwerpen met een mes voordat je tijd om is of voordat je messen op zijn. Raak je je assistent dan gaan er punten eraf.
Erwtenschieter

Erwtenschieter

Aktie Spelletjes ? Probeer met de natte propjes de piraten te raken. Pas op dat ze jou niet raken.
Charles 007

Charles 007

Aktie Spelletjes ? Je bent prins Charles, en je missie is om de bankovervallers te stoppen.
Charles 007 deel 2

Charles 007 deel 2

Aktie Spelletjes ? In dit 2de deel ben je weer prins Charles maar dit keer moet je Obama beschermen tegen een aanval van terroristen.
Tegenstand

Tegenstand

Aktie Spelletjes ? Versla je tegenstander, vind het heilige gouden kruis en haal het terug. Succes!
Vuvuzela Killer

Vuvuzela Killer

Sport Spelletjes ? Als aanvoerder van het voetbalteam ben jij het gebrul van de vuvuzela's helemaal zat. Schiet met ballen naar de fans om hun de mond te snoeren.
Tactische sniper

Tactische sniper

Aktie Spelletjes ? Jij bent een sluipschutter. Zorg dat je al je doelwitten raakt! Je kunt dit spel op twee manieren spelen: 'Realism' voor hardcore gamers en 'Arcade' voor casual gamers.
Scherpschutter 2

Scherpschutter 2

Aktie Spelletjes ? De missie is mislukt al je collega's zijn gevangen of gedood. Jij leeft nog en kunt ontsnappen, maar dan moet je wel alle schurken neerschieten. En natuurlijk zelf gezond blijven. Onderweg kom je onschuldige burgers tegen die je kunt redden en misschien ook wel soldaten van een ander regiment die ook vastzitten. Help ze zoveel mogelijk samen met jou weg te komen uit deze doolhof van straatjes en huizen vol met vijanden.
Rondvliegende kogels

Rondvliegende kogels

Aktie Spelletjes ? De kogels vliegen in het rond in dit schietspel... probeer om alle poppetjes te raken om naar het volgende level door te gaan! Er zijn mooie combo's te maken. Kijk wel uit dat je zelf niet wordt geraakt door de dynamietstaven die naar beneden kunnen vallen.
Bullet

Bullet

Aktie Spelletjes ? Van de makers van Siftheads, is er nu ook het spel 'Bullet'. Je bent een sluipschutter, in een gebied waar een oorlog woedt. Jij bent niet de enige sluipschutter in dit op het oog uitgestorven gebied: er zitten nog meer schutters verstopt, die het op jou gemunt hebben! Je begint in het level 'Backyard' (klik op de naam Backyard en vervolgens op Sniper vs Sniper om te starten). Wees snel en alert, want dat zijn de andere sluipschutters ook!
Weg met de teddybeer

Weg met de teddybeer

Aktie Spelletjes ? Word jij ook zo misselijk van al die snoezige beertjes? Heb jij het helemaal gehad met die donzige dingen? Dan kun je hier je hart ophalen. Schiet alle beren neer, als je de ballon raakt, storten ze neer, maar je kunt ze ook zelf neermaaien. De zeppelin is iets moeilijker, maar het moet nog steeds kunnen. Iedere keer als je weer zo'n zoetsappig beestje ziet, ga naar dit spel en leef je uit.
Meesterschutter

Meesterschutter

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle doelwitten te raken in dit mooi getekende schietspel.
Saloon des doods

Saloon des doods

Aktie Spelletjes ? Het spookt in de saloon: cowboys beschieten elkaar en het is aan jou om er levend uit te komen. Zorg dat je zo veel mogelijk boeven neerschiet!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game