LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Koning van de toren

Koning van de toren

Aktie Spelletjes ? Bescherm de koning door verdedigingstorens naast of boven hem te plaatsen! Iedere toren heeft andere eigenschappen. Je kunt de torens ook bovenop vijanden laten vallen: zo ben je in één keer van een aanvaller af!
Knights Invasion

Knights Invasion

Denk Spelletjes ? Verdedig je kasteel tegen een onophoudelijke stroom ridders! Je begint de oorlog met niet veel meer dan een houten boog. Je kunt buiten de vesting explosieve tonnen neerzetten om zo vijandelijke troepen op te blazen. Verbeter je bewapening om de vijanden effectiever tegen te kunnen houden!
Cowboyschool

Cowboyschool

Aktie Spelletjes ? Probeer om alles zo snel mogelijk neer te schieten.
Ongeluksrad

Ongeluksrad

Aktie Spelletjes ? Gooi voorwerpen naar het draaiende rad, maar probeer je assistent niet te raken.
Wraak van de Sheriff

Wraak van de Sheriff

Behendigheid Spelletjes ? Deze sheriff is van een kar afgeduwd midden in de woestijn. Hij moet nu overleven door de kogels te ontwijken die door de struikrover worden afgevuurd, en door op verschillende voorwerpen te schieten.
Counter Strike 9

Counter Strike 9

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle kleiduiven uit de lucht te schieten. Per level is er een minimum aantal wat je moet raken om door te gaan naar de volgende level.
Circuswiel

Circuswiel

Aktie Spelletjes ? Probeer de messen op de goede plek in het wiel te gooien en pas op dat je de persoon op het wiel niet raakt.
Peperkoek Circus

Peperkoek Circus

Aktie Spelletjes ? Raak alle voorwerpen met een mes voordat je tijd om is of voordat je messen op zijn. Raak je je assistent dan gaan er punten eraf.
Erwtenschieter

Erwtenschieter

Aktie Spelletjes ? Probeer met de natte propjes de piraten te raken. Pas op dat ze jou niet raken.
Charles 007

Charles 007

Aktie Spelletjes ? Je bent prins Charles, en je missie is om de bankovervallers te stoppen.
Charles 007 deel 2

Charles 007 deel 2

Aktie Spelletjes ? In dit 2de deel ben je weer prins Charles maar dit keer moet je Obama beschermen tegen een aanval van terroristen.
Tegenstand

Tegenstand

Aktie Spelletjes ? Versla je tegenstander, vind het heilige gouden kruis en haal het terug. Succes!
Vuvuzela Killer

Vuvuzela Killer

Sport Spelletjes ? Als aanvoerder van het voetbalteam ben jij het gebrul van de vuvuzela's helemaal zat. Schiet met ballen naar de fans om hun de mond te snoeren.
Tactische sniper

Tactische sniper

Aktie Spelletjes ? Jij bent een sluipschutter. Zorg dat je al je doelwitten raakt! Je kunt dit spel op twee manieren spelen: 'Realism' voor hardcore gamers en 'Arcade' voor casual gamers.
Scherpschutter 2

Scherpschutter 2

Aktie Spelletjes ? De missie is mislukt al je collega's zijn gevangen of gedood. Jij leeft nog en kunt ontsnappen, maar dan moet je wel alle schurken neerschieten. En natuurlijk zelf gezond blijven. Onderweg kom je onschuldige burgers tegen die je kunt redden en misschien ook wel soldaten van een ander regiment die ook vastzitten. Help ze zoveel mogelijk samen met jou weg te komen uit deze doolhof van straatjes en huizen vol met vijanden.
Rondvliegende kogels

Rondvliegende kogels

Aktie Spelletjes ? De kogels vliegen in het rond in dit schietspel... probeer om alle poppetjes te raken om naar het volgende level door te gaan! Er zijn mooie combo's te maken. Kijk wel uit dat je zelf niet wordt geraakt door de dynamietstaven die naar beneden kunnen vallen.
Bullet

Bullet

Aktie Spelletjes ? Van de makers van Siftheads, is er nu ook het spel 'Bullet'. Je bent een sluipschutter, in een gebied waar een oorlog woedt. Jij bent niet de enige sluipschutter in dit op het oog uitgestorven gebied: er zitten nog meer schutters verstopt, die het op jou gemunt hebben! Je begint in het level 'Backyard' (klik op de naam Backyard en vervolgens op Sniper vs Sniper om te starten). Wees snel en alert, want dat zijn de andere sluipschutters ook!
Weg met de teddybeer

Weg met de teddybeer

Aktie Spelletjes ? Word jij ook zo misselijk van al die snoezige beertjes? Heb jij het helemaal gehad met die donzige dingen? Dan kun je hier je hart ophalen. Schiet alle beren neer, als je de ballon raakt, storten ze neer, maar je kunt ze ook zelf neermaaien. De zeppelin is iets moeilijker, maar het moet nog steeds kunnen. Iedere keer als je weer zo'n zoetsappig beestje ziet, ga naar dit spel en leef je uit.
Meesterschutter

Meesterschutter

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle doelwitten te raken in dit mooi getekende schietspel.
Saloon des doods

Saloon des doods

Aktie Spelletjes ? Het spookt in de saloon: cowboys beschieten elkaar en het is aan jou om er levend uit te komen. Zorg dat je zo veel mogelijk boeven neerschiet!
Counter Terror

Counter Terror

Aktie Spelletjes ? Een tactisch actiespel waarin je in een gebouw met meerdere verdiepingen vecht tegen domme maar gevaarlijke vijanden. Het principe is simpel: schiet, maar zorg dat je zelf niet geraakt wordt. Wanneer je gehurkt zit, kan de vijand je niet zien en ben je veilig. Schiet omhoog, omlaag, opzij of werp granaten om iedereen die jou in de weg loopt, uit te schakelen! Je kunt het spel in je eentje spelen of met twee spelers, in verschillende moeilijkheidsgraden.
Schutter op het dak 3

Schutter op het dak 3

Aktie Spelletjes ? Jij bent een sluipschutter die altijd bereid is om opdrachten uit te voeren voor geld. Vanaf het dak of vanaf andere plaatsen richt jij je vizier op de door je opdrachtgevers aangewezen slachtoffers. Wanneer het raak is, mag je door naar het volgende level; zo niet, dan moet je nog een keer proberen om raak te schieten!
Rechterhand

Rechterhand

Aktie Spelletjes ? Met je rechterhand ga je een ravage aanrichten in deze villa, waar een hele bende jou opwacht. Schiet de bendeleden in hun hoofd en zorg dat je zelf niet wordt geraakt!
Militaire scherpschutter 2

Militaire scherpschutter 2

Aktie Spelletjes ? Schiet zo veel mogelijk terroristen neer - genoeg om het volgende level te halen!
Courier Combat

Courier Combat

Aktie Spelletjes ? In dit spel ga je vechten tegen een heleboel vijanden. Zet hem op!
Parting Shot 2

Parting Shot 2

Aktie Spelletjes ? Probeer om met je vechterspoppetje zo ver mogelijk te komen in deze game !
Street Fighter 14

Street Fighter 14

Aktie Spelletjes ? Versla alle vijanden met je vecht kunsten.
Street Fighter 15

Street Fighter 15

Aktie Spelletjes ? Ga op zoek naar de eindbaas en versla iedereen die je onderweg tegen komt.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game