LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Op weg naar het einde

Op weg naar het einde

Avontuur Spelletjes ? Wat is dit een boeiend avonturenspel! Leid het mannetje naar het Noorden om te ontdekken wat het leven na de dood inhoudt. Onderweg zul je allerlei opdrachten moeten uitvoeren en gevaren moeten trotseren. Monsters kruipen over de paden, gevaarlijke planten blokkeren de doorgang... verzamel nuttige voorwerpen die je kunt gebruiken om obstakels uit de weg te ruimen en gevaren te overwinnen. Hiervoor zul je wel van de gebaande paden moeten afwijken!
Ruimterobot

Ruimterobot

Aktie Spelletjes ? Jouw robot wordt gedropt op een planeet waar oorlog heerst. Zorg dat hij zo veel mogelijk vijandige bots neerschiet, en dat hij zelf niet vanuit de lucht of vanaf de grond wordt neergeschoten!
Toren vol dode ninja's

Toren vol dode ninja's

Aktie Spelletjes ? Ken je de legende van de eenarmige ninja? Er wordt gezegd dat hij ooit een bijna ontoegankelijke toren binnen is gegaan. Toen hij zijn doel eenmaal had bereikt, werd hij een gehaat man bij de hele bevolking. Sindsdien hebben nog een boel andere mensen geprobeerd om de toren binnen te dringen, maar er is niemand levend uit gekomen! Ga jij checken of de legende echt waar is? Ga de toren binnen en kijk welke verrassingen je te wachten staan. Verzamel ninjasterren, bommen, extra tijd, extra leven en bonussen. Zorg dat je alle vijanden uit de weg ruimt!
Kale zombies

Kale zombies

Aktie Spelletjes ? Een zombiespel met een grappig verhaal: een haargroeimiddel heeft ervoor gezorgd dat mensen in zombies zijn veranderd en een nòg weelderiger haardos willen. Ze gaan op zoek naar mensen met bijzondere kapsels. Drie van die mensen stappen in hun auto's en slaan op de vlucht... achtervolgd door hordes zombies!
Het rijk van de duizendpoot

Het rijk van de duizendpoot

Aktie Spelletjes ? Een grappig platformspelletje waarin jij buitenaardse vijanden uit moet schakelen door op ze te schieten. Pak de kistjes die aan de ballonnen hangen: deze bevatten upgrades!
IJsobsessie

IJsobsessie

Aktie Spelletjes ? Jij bent een ijsverkoper die met zijn wagen door een woonwijk rijdt waar kinderen helemaal geobsedeerd zijn door ijs. Niets, maar dan ook niets kan ze tegenhouden en ze belagen je auto gewoon! En denk maar niet dat ze willen betalen voor alle ijsjes die ze er vervolgens zelf uit halen. Daarom zit er maar één ding op: jezelf verdedigen tegen die horde blagen die steeds dichter bij je auto komen. Schiet op ze met je ijskanon, zodat je ongedeerd deze wijk uit komt!
Choppa Poppa

Choppa Poppa

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met de helikopter alle ballonnen te verzamelen.
Caesar's vrije dag

Caesar's vrije dag

Avontuur Spelletjes ? Caesar, vandaag ben je vrij. Ook in je vrije tijd communiceer je door je duim omhoog of omlaag te doen. Doe dit wel op het juiste moment, anders word je bijvoorbeeld door je eigen leeuw opgevreten of door Brutus vermoord!
Helikopters Schieten

Helikopters Schieten

Aktie Spelletjes ? Je moet ervoor zorgen dat je de helikopters uit het luchtruim schiet.
Mu de Ninja

Mu de Ninja

Aktie Spelletjes ? Help ninja Mu om zijn geliefde Yui uit handen van het monster te redden! Dit doe je door verdedigingstorens te plaatsen, zodat het monster zijn doel niet kan bereiken.
Aitchu 1

Aitchu 1

Aktie Spelletjes ? Een vechtspel tegen rare, kleine wezens in één groot level.
Hot Zomb

Hot Zomb

Aktie Spelletjes ? Ashley, Cody en Mike spelen in een band. Samen beleven ze allerlei avonturen en gaan ze de zombies te lijf! Als er bandleden doodgaan tijdens het gevecht, kun je ze tot leven wekken door er dichtbij te blijven staan. Maak verkoopmachines stuk voor bonuspunten en schiet op rode tonnen om ze te laten ontploffen!
Held in de boomhut

Held in de boomhut

Aktie Spelletjes ? Er vliegen allerlei vreemde wezens omhoog naar je boomhut. Duik erbovenop en pak als het kan ook meteen zo veel mogelijk muntjes mee! Je kunt in één sprong al stuiterend bovenop meerdere wezentjes belanden: de stuiterrichting bepaal je voordat je springt. Speel in ieder level weer nieuwe wapens vrij waarmee je je vijanden nog sneller uitschakelt!
Alexanders veroveringen

Alexanders veroveringen

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een leuk, historisch strategiespel waarin jij in de huid kruipt van Alexander de Grote. Ga de strijd aan tegen de Perzen en andere volkeren in het Midden-Oosten! Kies het type heerser dat je wilt zijn: Koning, Keizer of Zoon van Zeus. Ieder type heerschappij heeft bepaalde eigenschappen en dus voor- en nadelen. Vernietig alle vijandige eenheden of zorg dat de balk die het moreel van je manschappen aangeeft, helemaal gevuld is. Houd er rekening mee dat je militielegers in moet zetten tegen cavalerie, schilddragers tegen speerdragers en cavalerie tegen boogschutters.
Treinoverval

Treinoverval

Aktie Spelletjes ? Een motorbende wil jouw trein midden in de woestijn overvallen. Schiet ze van je af werp granaten naar ze toe en zorg dat ze de trein niet bereiken. Kijk uit: jijzelf wordt ook beschoten!
Megaman 4

Megaman 4

Aktie Spelletjes ? Probeer met Megaman door de levels te gaan en versla de vijanden. Op het eind kom je Zero tegen, die je uitdaagt. Ga je de uitdaging aan?
Fureyes verdediging

Fureyes verdediging

Aktie Spelletjes ? Je basis wordt aangevallen door groepen Fureyes, dat zijn haarballen met een oog. Koop snel torens om ze af te schieten en maak gebruik van speciale krachten om sneller van ze af te komen. Soms kun je dingen vinden, zoals veren en ogen. Verzamel ze en maak met drie ingrediënten toverdrankjes voor je verdedigingswerken. Upgrade je basis en repareer je torens om langer stand te houden. Wees snel, want er komen hoe langer hoe meer Fureyes op je af! Succes!
Verdedig je Vestiging 3

Verdedig je Vestiging 3

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je vestiging door alle aanvallen op je basis af te slaan. Je kunt vanuit 3 verschillende posities schieten, let goed op dat je niet te lang vanuit dezelfde positie blijft schieten want dan loop je de kans dat de andere posities worden vernietigd.
Zoetigheid verdedigen

Zoetigheid verdedigen

Aktie Spelletjes ? Verdedig de taartjes die je voor de high tea hebt gebakken tegen de vijanden, die vanaf de linkerkant van het scherm een aanval op jouw zoetigheid voorbereiden. Bouw torens waarmee je de vijand kunt aanvallen, of hem de weg kunt versperren. Vul de munitie van je torens op tijd aan, want deze wordt vanzelf, of door uitgevoerde aanvallen, geleidelijk minder. Je kunt je toren tot level 5 upgraden. Probeer alle powerups die de vijand laat vallen te gebruiken, en de powerdowns juist te vermijden. Er is ook een powerup-winkel.
Bowja de Ninja 2

Bowja de Ninja 2

Avontuur Spelletjes ? Er is een raket gestolen en die moet jij weer zien terug te krijgen. Zodra je de raket in je bezit hebt moet je nog zien te ontsnappen.
Frantic

Frantic

Behendigheid Spelletjes ? In deze Raiden X-achtige game schiet je alles kapot zonder geraakt te worden. Verzamel het goud voor extra geld, met dat geld kun je vervolgens upgrades kopen.
Kanon Schieter 4

Kanon Schieter 4

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de poppen uit het kanon. Raak de cirkel om naar de volgende level te gaan. Probeer zo min mogelijk schoten te lossen.
Stadsguerrilla

Stadsguerrilla

Aktie Spelletjes ? Deze vechtersbaas probeert onopgemerkt door de steegjes van deze verlaten stad te sluipen. Wie weet is hij wel op zoek naar buit in de huizen waar niemand meer woont? Of zou hij andere bedoelingen hebben? Er lopen wel bewakers, maar die moet hij zien te ontwijken.
Arnold is woest

Arnold is woest

Aktie Spelletjes ? Arnold verlangt terug naar de tijd dat hij nog in actiefilms speelde. Hij heeft in zoveel actiefilms gespeeld dat hij het gewone leven niets vindt. Doe met hem mee en schiet alle tegenstanders dood die hij in de actiefilms tegenkomt. Je loopt door 4 actiefilms: Commando, Terminator, Predator en Total Recall. Herleef die heerlijke momenten van het zo snel mogelijk neerschieten van je tegenstander. Als iedereen dood is in de eerste film, kun je door naar de tweede, als die af is wordt de derde film vrijgegeven, enz.
Robotruzie

Robotruzie

Aktie Spelletjes ? Zorg dat jouw robots binnen de tijd aan de andere kant van het scherm terechtkomen en probeer 20 punten te scoren! Probeer de robots van de tegenstander te vernietigen. Met allerlei onderdelen, te koop in de winkel, kun je je eigen robots bouwen. Er zijn allerlei verschillende robots: hammerbots, tankbots, gunbots en speedbots. Elke robot heeft zijn eigen bijzonderheden. Veel plezier!
Cyborg Livestock

Cyborg Livestock

Aktie Spelletjes ? Beveilig de airforce one van de president tegen allerlei kippen aanvallen.
Bob de barbaar

Bob de barbaar

Aktie Spelletjes ? Vecht samen met Bob de barbaar tegen de vijandige ridders. Dood ze allemaal!
Bloedige dood

Bloedige dood

Aktie Spelletjes ? Je bent een woedende stier in een vleesfabriek. Zorg ervoor, dat je geen blikje vlees wordt: dood al je tegenstanders en koop upgrades voor het volgende level van de honor points die je zo verdient.
Knight Tactics 2

Knight Tactics 2

Aktie Spelletjes ? Versla de ridders van je tegenstander. Bij elke beurt mag je voor elk van je poppetjes een zet doen. Kies telkens of je wilt bewegen (move), aanvallen (attack) of wachten (wait). Met 'wait' sluit je de beurt van een ridder af; je moet wel nog een keer op je poppetje klikken. Nadat je voor al je ridders een zet hebt gedaan is je tegenstander aan de beurt. Dit spel kun je ook met z'n tegen elkaar spelen. Veel plezier!
Melkoorlog

Melkoorlog

Aktie Spelletjes ? De koeien hebben ruzie! En hoe kan het ook anders, als wapens zetten ze flessen melk in, die ze vanuit hun basis afschieten richting de vijand. Probeer om op de juiste plek flessen melk af te schieten, en de vijandige basis zo vaak mogelijk te raken!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game