LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Sift Heads Act 2

Sift Heads Act 2

Aktie Spelletjes ? In SHW Act 2, The Treacherous Return, doen Kiro, Vinnie en Shorty hun best om de Yakuza te bestrijden. Je moet 11 hoofdmissies vervullen en 9 secundaire missies. In de Safe House kun je je munitie aanvullen, nieuwe wapens toevoegen, je wonden verzorgen en schietoefeningen doen. Nieuwe wapens en kleding koop je in de wapen- en kledingzaken.
Verdedig je kolonie

Verdedig je kolonie

Aktie Spelletjes ? Bescherm jouw controlecentrum tegen de invasie van de Kron-troepen. Vanuit je controlecentrum plaats je gebouwen, zoals fabrieken en barakken. Er zijn vier soorten gebouwen: barakken, die infanteriegroepen maken; fabrieken, die verdedigingstorens maken; luchtbases, die luchtaanvallen aansturen en mijnen, die extra inkomsten opleveren. Je kunt kiezen uit 'Campaign' en 'Quick battle'.
Infectonator Hot Chase

Infectonator Hot Chase

Aktie Spelletjes ? Infectonator is een zombiegame waarin je zo veel mogelijk mensen moet besmetten, zodat ze in zombies veranderen! Het geld dat je verdient, kun je gebruiken om je zombieleger te upgraden.
Raiden X 4

Raiden X 4

Aktie Spelletjes ? Jij speelt een veteraan piloot die samen met andere piloten als ultieme poging, een alien aanval tegen de aarde probeert tegen te houden.
Drakojan Skies 5

Drakojan Skies 5

Behendigheid Spelletjes ? Jouw taak is het verdedigen van de draken, ook al moet je daarvoor tegen je eigen leger vechten.
Megaman 5

Megaman 5

Aktie Spelletjes ? Je gaat met Zero naar het verleden. Na een tijdje kom je megaman tegen, eerst herken je elkaar niet en ga je tegen elkaar vechten, maar als je sterker dan Megaman bent, ga je verder en ben je weer vriend, net zoals vroeger.
Ninja Nightmare

Ninja Nightmare

Aktie Spelletjes ? Vecht met alle ninja's voordat de tijd op is!
ECO Battler

ECO Battler

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle vijanden die op je af komen te vernietigen in deze soort van space invaders game.
Elfen en monsters

Elfen en monsters

Avontuur Spelletjes ? Laat jezelf meevoeren naar een wereld tussen computerspel en werkelijkheid en ontdek hoe het is om een elf te zijn. De graphics zijn prachtig en de verhaallijn is interessant, dus duik in deze kruising tussen een avonturenspel en een point & clickspel en probeer om alle voorwerpen te verzamelen die je nodig zult hebben om monsters en vijanden te lijf te gaan in de zoektocht naar je vriendin!
Pixeltoilet

Pixeltoilet

Behendigheid Spelletjes ? Ga op je pixeltoilet zitten en laat je lanceren! Onderweg moet je zo veel mogelijk voorwerpen zien te raken om punten te verdienen. Deze punten kun je uitgeven in de shop, om je toilet te upgraden!
Sinjid

Sinjid

Avontuur Spelletjes ? Zoek naar de beste wapens en bereid je voor op de arenagevechten met monsters.
Orbash

Orbash

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je grijze bol tegen de vijanden. Denk strategisch voor een highscore!
Militaire scherpschutter 2

Militaire scherpschutter 2

Aktie Spelletjes ? Schiet zo veel mogelijk terroristen neer - genoeg om het volgende level te halen!
Drakojan Skies 3

Drakojan Skies 3

Aktie Spelletjes ? Vecht met je vliegtuig tegen heel veel vijandelijke vliegtuigen, omdat ze jouw draak hebben vermoord. Je kan raketten schieten, maar ook kogels. In deel drie kun je raketten ook upgraden, dan worden ze supersterk. Je kunt maar een beperkt aantal raketten schieten, dat is jammer, want daardoor wordt het wel moeilijker.
Zombies pletten

Zombies pletten

Aktie Spelletjes ? Plet alle zombies, met je blote handen of met wapens!
Charles 007 deel 2

Charles 007 deel 2

Aktie Spelletjes ? In dit 2de deel ben je weer prins Charles maar dit keer moet je Obama beschermen tegen een aanval van terroristen.
De konijnen komen!

De konijnen komen!

Aktie Spelletjes ? De konijnen zijn in aantocht, en ze komen met steeds meer tegelijk! Verdedig je vesting door torens en allerlei andere verdedigingswerken te plaatsen, en zorg ervoor dat de gemene konijnen de uitgang niet bereiken.
Boze bijen

Boze bijen

Behendigheid Spelletjes ? Deze bijenkoningin heeft het goed bekeken: al haar onderdanen maken honing voor haar, en de enige die het op mag eten, is zij zelf! Op een dag komen de bijen in opstand, en ze besluiten om hun honing terug te gaan stelen. De bijenkoningin laat dit natuurlijk niet zomaar gebeuren, en verdedigt haar honingberg met grof geschut!
Verdedig je kolonie 2

Verdedig je kolonie 2

Aktie Spelletjes ? Bescherm jouw controlecentrum tegen de monsterinvasie. Bouw verdedigingstorens op strategische plekken en upgrade ze waar mogelijk. Drones kunnen je helpen om extra mineralen te delven, voor extra inkomsten! Ook vanuit de lucht kun je rekenen op hulp.
Superschieter

Superschieter

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een sluipschutter, en je moet zo veel mogelijk doelwitten zien te raken met je geweer! Telkens wanneer een doelwit erin slaagt te ontkomen, verlies jij een leven. Probeer om alle levels door te komen zonder maar één van je vijf levens te verliezen!
Planeet Peppylon

Planeet Peppylon

Aktie Spelletjes ? Jij woont op de planeet Peppylon en allerlei buitenaardse indringers proberen ook jouw kleine planeet in hun bezit te krijgen. Die plannen ga jij dwarsbomen, dat is zeker! Raap powerups op, voer reparaties uit aan je planeet en klik om extra wapens te kopen. Zo hou je de vijanden vast buiten de deur!
ECO Battler 2

ECO Battler 2

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle vijanden die op je af komen te vernietigen.
Turret Tyranny

Turret Tyranny

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle bolletjes kapot te schieten voordat ze het einde halen!
Zombies in Londen

Zombies in Londen

Aktie Spelletjes ? Ga samen met Rupert Whitewater de strijd aan tegen de boze tovenaar en zijn zombieleger, die samen de stad Londen onveilig maken! Op de kaart zie je in welke stadsdelen jullie aan het werk moeten. Bij de 'skills merchant' kun je extra vaardigheden kopen, maar hiervoor moet je natuurlijk wel voldoende punten hebben behaald. Zorg dat je de zombies uitroeit voordat ze jou te pakken krijgen!
De laatste schuilplaats

De laatste schuilplaats

Behendigheid Spelletjes ? Na jarenlange omzwervingen door de ruimte hadden de mensen eindelijk een nieuwe planeet gevonden waar leven mogelijk was. Tenminste... zo lijkt het, maar al gauw komen ze erachter dat het ook hier wemelt van vijandige wezens. Toch besluiten ze om hun kamp op deze planeet op te slaan, en hun verdedigingstorens te gebruiken om de vijandige wezens op afstand te houden. Help jij ze mee in dit Toren Verdedigen-spel?
Rogan de zwaardmeester

Rogan de zwaardmeester

Aktie Spelletjes ? Ga op zoek naar de vier wezens die elk een stuk van het juweel bezitten, dat nodig is om de Poorten der Wanhoop voorgoed te sluiten!
Wraak van de Mafia

Wraak van de Mafia

Aktie Spelletjes ? Vecht tegen allerlei mannen die je met golfclubs te lijf gaan!
Space Flash Arena

Space Flash Arena

Aktie Spelletjes ? Een mooi 3D-ruimtegevecht-spel waarin jij een ruimtebasis moet beschermen. Van alle kanten komen aanvallen, dus doe je best om het overzicht niet te verliezen. Knal alle vijandelijke ruimteschepen kapot die je in de ruimte tegenkomt en verzamel zo nieuwe wapens. Je kunt zelf het aantal vijanden kiezen waartegen je wilt vechten, en in welk gebied je wilt beginnen. Voor ieder veroverd gebied krijg je een medaille: win ze alle zes!
Raiden X 9

Raiden X 9

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle vijanden neer te schieten voor zoveel mogelijk punten. Onderweg kun je upgrades pakken en om steeds betere en meer kogels af te vuren.
Schieten in de ruimte

Schieten in de ruimte

Aktie Spelletjes ? Speel dit leuke verdedigingsspel in de ruimte! Kies de planeet die je wilt veroveren en ga dan aan de slag om de vreemde buitenaardse wezentjes weg te houden bij je ruimteschip. Ze komen in groepen op je ruimteschip af: zet soldaten in op strategische plekken om zo te voorkomen dat de aliens je ruimteschip bereiken. In het laboratorium kun je allerlei upgrades uitvoeren om zo je kansen op een succesvolle invasie te vergroten.
Raketwezel

Raketwezel

Behendigheid Spelletjes ? In deze game moet je ervoor zorgen dat de wezel in de roos vliegt !

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game