LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Raiden X 17

Raiden X 17

Aktie Spelletjes ? Je moet de planeet redden van de ondergang, vernietig zoveel mogelijk schepen. En verdien geld om betere wapens te kopen.
Raiden X 19

Raiden X 19

Aktie Spelletjes ? Je zoekt avontuur dus ga je de ruimte in met je vrienden. Onderweg kom je keizerlijke troepen waartegen je gaat vechten. Hoe meer vijanden je neerschiet, des te meer geld je krijgt om je eigen schip nog beter en sterker te maken.
Apache Gevecht 2

Apache Gevecht 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk vliegtuigen en voertuigen op de grond kapot te schieten. Af en toe verschijnen er pakjes met wapen upgrades en levens, deze kun je pakken door er over heen te vliegen.
Raiden X 21

Raiden X 21

Aktie Spelletjes ? Probeer alle vijanden te vernietigen en power-ups te pakken zodat je sterkere wapens krijgt.
Frantic

Frantic

Behendigheid Spelletjes ? In deze Raiden X-achtige game schiet je alles kapot zonder geraakt te worden. Verzamel het goud voor extra geld, met dat geld kun je vervolgens upgrades kopen.
Raiden X 25

Raiden X 25

Aktie Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk vijanden neer te schieten voordat ze jou neerschieten.
Raiden X 26

Raiden X 26

Behendigheid Spelletjes ? Vernietig alle machines en vijanden in dit mooie bos. Maar pas op dat ze jou niet raken.
Raiden X 27

Raiden X 27

Aktie Spelletjes ? Vecht en schiet zoveel mogelijk vijanden neer zodat je naar de volgende level kan vliegen.
Raiden X 29

Raiden X 29

Aktie Spelletjes ? Schiet alle vijanden die je onderweg tegenkomt.
Krabgevecht

Krabgevecht

Behendigheid Spelletjes ? Probeer deze supergrote krab te verslaan, en ontwijk al zijn aanvallen!
Raiden X 30

Raiden X 30

Behendigheid Spelletjes ? Schiet alle slechterikken neer maar pas op dat je zelf niet te vaak geraakt wordt.
Raiden X 31

Raiden X 31

Aktie Spelletjes ? Schiet alle slechterikken neer maar pas op dat je zelf niet te vaak geraakt wordt.
Ruimte Commander

Ruimte Commander

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle vijanden uit de lucht te schieten, met dit geld kun je weer leuke upgrades voor je schip kopen !
Gekleurd ruimtegevecht

Gekleurd ruimtegevecht

Aktie Spelletjes ? Ga het gevecht aan met alle vijandige ruimteschepen die je tegenkomt. Je hebt onbeperkt munitie, dus je kunt blijven doorgaan met schieten zonder dat je kogels op raken. Probeer om alle ruimteschepen te laten ontploffen en verzamel punten! Kijk wel uit dat je niet wordt geraakt door kogels, of door de ruimteschepen zelf.
Upgrade voltooid 2

Upgrade voltooid 2

Aktie Spelletjes ? In dit spel draait het maar om één ding: upgraden! Je begint met een schuld, die steeds hoger oploopt. Door op tijd alles te upgraden wat er maar te upgraden valt, kun je geld verdienen om deze schuld weer terug naar nul te brengen.
Minute Hardcore

Minute Hardcore

Behendigheid Spelletjes ? Bestuur je gekleurde ruimteschip en schiet zo veel mogelijk vijandige ruimteschepen kapot binnen de tijd die je hebt. Schepen die dezelfde kleur hebben als jij, kun je niet raken: wissel in dat geval van kleur om ook die ruimteschepen te vernietigen. Kijk goed uit, ze schieten ook op jou! Wanneer je een level hebt afgerond, kun je kiezen uit twee opties: een upgrade van je ruimteschip, of extra tijd.
Getekende oorlog 3

Getekende oorlog 3

Aktie Spelletjes ? Bestuur je gevechtsvliegtuig en schiet zo veel mogelijk vijanden uit de lucht! Zodra je een vijandelijk vliegtuig hebt neergehaald, kun je de muntjes pakken. Af en toe verschijnen er ook powerups en herstelitems, waarmee je een extra leven krijgt. Dat is geen overbodige luxe, want je wordt steeds meer en steeds heftiger onder vuur genomen!
Upgrade voltooid

Upgrade voltooid

Aktie Spelletjes ? In dit spel draait het maar om één ding: upgraden! Alles, maar dan ook alles moet je upgraden. Je begint met een schuld, die steeds hoger oploopt. Door alles op tijd te upgraden, kun je geld verdienen om deze schuld weer terug naar nul te brengen. Succes!
Sterrenjacht

Sterrenjacht

Aktie Spelletjes ? Stel je ruimteschip samen uit elementen die allemaal hun eigen sterke en zwakke punten hebben en probeer zo ver mogelijk de ruimte in te vliegen en zo veel mogelijk sterren, meteorieten, brandstof en andere bonussen te pakken! Kijk uit voor de rode hemellichamen die op je afkomen: deze zijn eropuit om je ruimteschip te beschadigen.
Nullator

Nullator

Aktie Spelletjes ? Een ouderwets lekker schietspelletje waarbij jij vanuit je ruimteschip schiet op alles wat je in de lucht tegenkomt. Probeer alle bonuspunten te pakken!
Maankanon

Maankanon

Aktie Spelletjes ? Jij werkt op een ruimtebasis op de maan, die speciaal is gebouwd om alle meteorieten die op de aarde afkomen, kapot te schieten. Dit lukt je echter niet in één keer: er zijn tientallen schoten nodig om ze te laten ontploffen. Zorg dat ze ontploffen voordat ze de aarde bereiken, zodat er zo veel mogelijk aardbewoners in leven blijven. Hun aantal zie je bovenaan in het scherm.
Arcane Arena

Arcane Arena

Aktie Spelletjes ? Ga op avontuur in een geheimzinnig woud, waar je toverspreuken los kunt laten op vijanden om zo naar het volgende level door te gaan. Wanneer je een level hebt gehaald, krijg je er een nieuwe toverspreuk bij: nog meer kans om het er levend vanaf te brengen in deze mysterieuze wereld!
Verdedig je Vestiging 2

Verdedig je Vestiging 2

Aktie Spelletjes ? Verdedig je vestiging tegen de vijanden!
Quadrobarrel

Quadrobarrel

Aktie Spelletjes ? Neem de leiding over 4 verschillende torens en overleef 30 aanvalsgolven.
Verdedig de Aarde

Verdedig de Aarde

Aktie Spelletjes ? Bescherm de aarde tegen de levensbedreigende meteorieten. Gebruik daarvoor je super kanon.
Etherkanon

Etherkanon

Behendigheid Spelletjes ? Je moet proberen om je kleine schip te verdedigen tegen allerlei vijandige aanvallen.
Verdedig je Vestiging 6

Verdedig je Vestiging 6

Aktie Spelletjes ? Er worden steeds aanvallen uitgevoerd op je kanon. Probeer om ze allemaal af te slaan!
Verdedig je Vestiging 7

Verdedig je Vestiging 7

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig de stad door de raketten te laten ontploffen voordat ze de grond raken.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game