LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Ruimte Commander

Ruimte Commander

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle vijanden uit de lucht te schieten, met dit geld kun je weer leuke upgrades voor je schip kopen !
Gekleurd ruimtegevecht

Gekleurd ruimtegevecht

Aktie Spelletjes ? Ga het gevecht aan met alle vijandige ruimteschepen die je tegenkomt. Je hebt onbeperkt munitie, dus je kunt blijven doorgaan met schieten zonder dat je kogels op raken. Probeer om alle ruimteschepen te laten ontploffen en verzamel punten! Kijk wel uit dat je niet wordt geraakt door kogels, of door de ruimteschepen zelf.
Upgrade voltooid 2

Upgrade voltooid 2

Aktie Spelletjes ? In dit spel draait het maar om één ding: upgraden! Je begint met een schuld, die steeds hoger oploopt. Door op tijd alles te upgraden wat er maar te upgraden valt, kun je geld verdienen om deze schuld weer terug naar nul te brengen.
Minute Hardcore

Minute Hardcore

Behendigheid Spelletjes ? Bestuur je gekleurde ruimteschip en schiet zo veel mogelijk vijandige ruimteschepen kapot binnen de tijd die je hebt. Schepen die dezelfde kleur hebben als jij, kun je niet raken: wissel in dat geval van kleur om ook die ruimteschepen te vernietigen. Kijk goed uit, ze schieten ook op jou! Wanneer je een level hebt afgerond, kun je kiezen uit twee opties: een upgrade van je ruimteschip, of extra tijd.
Getekende oorlog 3

Getekende oorlog 3

Aktie Spelletjes ? Bestuur je gevechtsvliegtuig en schiet zo veel mogelijk vijanden uit de lucht! Zodra je een vijandelijk vliegtuig hebt neergehaald, kun je de muntjes pakken. Af en toe verschijnen er ook powerups en herstelitems, waarmee je een extra leven krijgt. Dat is geen overbodige luxe, want je wordt steeds meer en steeds heftiger onder vuur genomen!
Upgrade voltooid

Upgrade voltooid

Aktie Spelletjes ? In dit spel draait het maar om één ding: upgraden! Alles, maar dan ook alles moet je upgraden. Je begint met een schuld, die steeds hoger oploopt. Door alles op tijd te upgraden, kun je geld verdienen om deze schuld weer terug naar nul te brengen. Succes!
Sterrenjacht

Sterrenjacht

Aktie Spelletjes ? Stel je ruimteschip samen uit elementen die allemaal hun eigen sterke en zwakke punten hebben en probeer zo ver mogelijk de ruimte in te vliegen en zo veel mogelijk sterren, meteorieten, brandstof en andere bonussen te pakken! Kijk uit voor de rode hemellichamen die op je afkomen: deze zijn eropuit om je ruimteschip te beschadigen.
Nullator

Nullator

Aktie Spelletjes ? Een ouderwets lekker schietspelletje waarbij jij vanuit je ruimteschip schiet op alles wat je in de lucht tegenkomt. Probeer alle bonuspunten te pakken!
Maankanon

Maankanon

Aktie Spelletjes ? Jij werkt op een ruimtebasis op de maan, die speciaal is gebouwd om alle meteorieten die op de aarde afkomen, kapot te schieten. Dit lukt je echter niet in één keer: er zijn tientallen schoten nodig om ze te laten ontploffen. Zorg dat ze ontploffen voordat ze de aarde bereiken, zodat er zo veel mogelijk aardbewoners in leven blijven. Hun aantal zie je bovenaan in het scherm.
Arcane Arena

Arcane Arena

Aktie Spelletjes ? Ga op avontuur in een geheimzinnig woud, waar je toverspreuken los kunt laten op vijanden om zo naar het volgende level door te gaan. Wanneer je een level hebt gehaald, krijg je er een nieuwe toverspreuk bij: nog meer kans om het er levend vanaf te brengen in deze mysterieuze wereld!
Verdedig je Vestiging 2

Verdedig je Vestiging 2

Aktie Spelletjes ? Verdedig je vestiging tegen de vijanden!
Quadrobarrel

Quadrobarrel

Aktie Spelletjes ? Neem de leiding over 4 verschillende torens en overleef 30 aanvalsgolven.
Verdedig de Aarde

Verdedig de Aarde

Aktie Spelletjes ? Bescherm de aarde tegen de levensbedreigende meteorieten. Gebruik daarvoor je super kanon.
Etherkanon

Etherkanon

Behendigheid Spelletjes ? Je moet proberen om je kleine schip te verdedigen tegen allerlei vijandige aanvallen.
Verdedig je Vestiging 6

Verdedig je Vestiging 6

Aktie Spelletjes ? Er worden steeds aanvallen uitgevoerd op je kanon. Probeer om ze allemaal af te slaan!
Verdedig je Vestiging 7

Verdedig je Vestiging 7

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig de stad door de raketten te laten ontploffen voordat ze de grond raken.
Centimania

Centimania

Behendigheid Spelletjes ? Reuzenduizendpoten vallen aan! Maak ze kapot voordat ze jou bereiken.
Verdedig je Vestiging 3

Verdedig je Vestiging 3

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je vestiging door alle aanvallen op je basis af te slaan. Je kunt vanuit 3 verschillende posities schieten, let goed op dat je niet te lang vanuit dezelfde positie blijft schieten want dan loop je de kans dat de andere posities worden vernietigd.
Verdedig je Vestiging 8

Verdedig je Vestiging 8

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je vestiging tegen de vijanden die je tegen komt.
Verdedig je Vestiging 9

Verdedig je Vestiging 9

Aktie Spelletjes ? Verdediging je vestiging tegen de vijand en zorg dat je basis niet vernietigd wordt.
Sterrenmaker

Sterrenmaker

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel deeltjes, zodat de Sterrenmaker de vier elementen (vuur, aarde, lucht en water) om kan zetten in sterren! Alleen wanneer de elementen zich in de middelste cirkel bevinden, kan je ze pakken. Doe je dat namelijk te vroeg, dan verlies je punten. Doe je dat te laat, dan loopt de reactor schade op.
Koninklijk Gevecht

Koninklijk Gevecht

Denk Spelletjes ? Help de blauwe koningen en soldaten om de rode koningen en soldaten te verslaan! Om beurten worden er poppetjes geplaatst. Denk na over een strategie en schakel alle vijanden stuk voor stuk uit om naar het volgende level te gaan.
Star Obelisc

Star Obelisc

Denk Spelletjes ? Verdedig je vestiging tegen de vreemde indringers in dit leuke Toren Verdedigen-spel! Bouw torens om te verhinderen dat vijanden je basis aanvallen en verdien geld om meer torens te bouwen.
Planeet Verdedigen 3

Planeet Verdedigen 3

Aktie Spelletjes ? Verdedig je planeet om een hoge score te behalen. Val asteroïden aan om bonuspunten te scoren en gebruik je punten om meer eenheden te bouwen.
Taartpiraten

Taartpiraten

Aktie Spelletjes ? De taartpiraten hebben al je kostbare taart gestolen! Het is dus hoog tijd om een verdedigingslinie van geschutskoepels te bouwen om ze uit de buurt te houden van je taartfabriek. Verbeter je torens en zoek naar nieuwe door ingrediënten te verzamelen waarmee je je torens sterker en groter maakt. Doe je best om deze taartpiraten te weren!
Art of war 2

Art of war 2

Aktie Spelletjes ? Verdedig Stalingrad! Je bent een soldaat en je moet voorkomen dat de vijand de stad binnen valt. Schiet de soldaten neer en gooi met granaten naar de tanks. Vraag om hulptroepen wanneer dat nodig is. Succes!
Verdedig je oogst

Verdedig je oogst

Aktie Spelletjes ? Je hebt een legertje vogels in dienst dat jouw oogst beschermt door op de dieren te schieten die hierop azen. Hoe hoger je score aan het einde van een level, hoe sterker de vogel die je aan kunt kopen. Je kan je vogels ook doorzichtig maken met de 'visibility'-knop, als dit het spelen makkelijker maakt.
Kleurenverdediging

Kleurenverdediging

Behendigheid Spelletjes ? Je ruimteschip wordt aangevallen door kleurige vijanden. Om jezelf te verdedigen moet je je schild zo draaien, dat de vijanden dezelfde kleur raken. Wees snel, want je tegenstanders gaan hard! Veel plezier!
Verdedigingsspellen Verzamelaar

Verdedigingsspellen Verzamelaar

Aktie Spelletjes ? In dit spel vind je acht verschillende versies van een schietspel. Er zijn veel opties, en mag je zelf kiezen in welke omgeving je vecht en hoe je vijanden eruit zien, bijvoorbeeld of je ninja's wilt of Pac-spoken. Schiet ze allemaal aan stukjes en verzamel zo punten om extra verstevigingen te kopen. Succes!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game