LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Chaos War 3

Chaos War 3

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle vijanden te verslaan.
Wilde Zombiewesten

Wilde Zombiewesten

Aktie Spelletjes ? In het Westen gaat het er wild aan toe, en al helemaal wanneer er ook nog zombies rondlopen. Help jij de barman van deze saloon om de zombies buiten de deur te houden? Je moet op ze schieten, maar wordt ook door ze achtervolgd. In dat laatste geval moet je allerlei obstakels zien te ontwijken terwijl ze je op de hielen zitten. Verzamel de munten die je onderweg tegenkomt! Na ieder voltooid level keer je terug naar de saloon, waar je wapens kunt aanschaffen om de zombies nog beter te lijf te kunnen gaan.
Zombiecraft

Zombiecraft

Aktie Spelletjes ? Kies je strijder: Steve of Herobrine en ga de strijd aan tegen de zombies in dit donkere labyrint. Zorg dat je goed zicht houdt op je poppetje, anders wordt hij afgeslacht door de bloeddorstige zombies!
Vuvuzela Killer

Vuvuzela Killer

Sport Spelletjes ? Als aanvoerder van het voetbalteam ben jij het gebrul van de vuvuzela's helemaal zat. Schiet met ballen naar de fans om hun de mond te snoeren.
Cyborg

Cyborg

Aktie Spelletjes ? Schakel telkens alle robotten uit in de level om naar de volgende level te gaan.
Verdedig het keizerrijk

Verdedig het keizerrijk

Aktie Spelletjes ? Dood alle naderende vijanden en behoed zo je keizerrijk voor een invasie! Upgrade je wapens, valstrikken en toverspreuken zo veel en strategisch mogelijk!
Megaman 6

Megaman 6

Aktie Spelletjes ? Dit is de oude Megaman. In de arena moet je alle beesten doden om naar de volgende level te komen. Pas op voor rollende egels en robotvleermuizen.
Wraak van de Sheriff

Wraak van de Sheriff

Behendigheid Spelletjes ? Deze sheriff is van een kar afgeduwd midden in de woestijn. Hij moet nu overleven door de kogels te ontwijken die door de struikrover worden afgevuurd, en door op verschillende voorwerpen te schieten.
Centimania

Centimania

Behendigheid Spelletjes ? Reuzenduizendpoten vallen aan! Maak ze kapot voordat ze jou bereiken.
Kung Fu Remix

Kung Fu Remix

Aktie Spelletjes ? Jij en je vriendin zijn aan het picknicken. Dan komt er ineens een man die je vriendin meeneemt! Hij rent naar een groot gebouw en laat een briefje achter. Ga het gebouw binnen, waar je tegen allemaal mannen moet vechten. Hint: 2441 is het wachtwoord voor level 2.
Dappere ridders

Dappere ridders

Aktie Spelletjes ? De dappere ridder die erin slaagt om een simpele opdracht uit te voeren, mag trouwen met de dochter van de koning! Jij probeert daar een stokje voor te steken. Speel dit 'Kasteel Verdedigen'-spel waarin je aanvals- en verdedigingstorens op strategische plekken bouwt om ervoor te zorgen dat de vijand de overkant niet haalt!
Zombies op je akker

Zombies op je akker

Aktie Spelletjes ? Wanneer zombies jouw erf betreden, aarzel je geen seconde: je grijpt je wapen en valt aan. Hoe meer zombies je uitschakelt, hoe meer sterren je verdient: met deze bonuspunten kun je upgrades uitvoeren. De kratten bevatten onderdelen voor je tractor, dus maak ze open wanneer je ze ziet!
Raiden X 30

Raiden X 30

Behendigheid Spelletjes ? Schiet alle slechterikken neer maar pas op dat je zelf niet te vaak geraakt wordt.
Wolken Soldaat

Wolken Soldaat

Aktie Spelletjes ? Deze soldaat is gevangen genomen, maar zijn geluksdag is aangebroken. Hij weet te ontsnappen en kan wegvliegen met een vliegtuig. Ondereg komt hij allemaal vijanden tegen, die jij moet neerschieten!
Parting Shot 2

Parting Shot 2

Aktie Spelletjes ? Probeer om met je vechterspoppetje zo ver mogelijk te komen in deze game !
Flash Circle TD

Flash Circle TD

Aktie Spelletjes ? In deze versie van toren verdedigen moet je ervoor zorgen dat je basis niet aangevallen wordt. Let op: de diertjes komen uit 2 verschillende ingangen!
Zombieloopgraaf

Zombieloopgraaf

Aktie Spelletjes ? De Eerste Wereldoorlog is afgelopen, maar sergeant Kirley krijgt orders om naar een verlaten loopgraaf te gaan. Daar blijken vreemde dingen aan de hand te zijn. Ondanks dat de loopgraaf op het eerste gezicht verlaten lijkt, zijn er wel degelijk soldaten aanwezig: namelijk zombies, gedode soldaten die tussen leven en dood zijn blijven hangen. Ga ze te lijf met de wapens die je tot je beschikking hebt, want ze hebben het op je gemunt! Je kunt deze game zowel in de challenge mode als in de survival mode spelen.
Megaman Zero Race

Megaman Zero Race

Aktie Spelletjes ? Je moet in een zo snel mogelijke tijd de levels doorlopen. Je kunt dan ook wanden beklimmen; hoe harder je loopt, hoe sneller de tijd die je neerzet!
Verdedig je eer

Verdedig je eer

Aktie Spelletjes ? Lang, lang geleden, in een land ver van hier, besloot een jongen om op zoek te gaan naar het gouden beeldje van Koning Walrus. De koning had dit beeldje verloren in een kerker vol monsters, en wil nu dat de jongen het voor hem gaat zoeken, in ruil voor een beloning. Help deze jongen om alle monsters te verslaan zodat hij het beeldje naar de koning terug kan brengen.
Taco Fu

Taco Fu

Aktie Spelletjes ? Probeer om in deze vechtgame alle tegenstanders uit te schakelen.
Kleine Verdedigers

Kleine Verdedigers

Aktie Spelletjes ? De Kleine Planeet is al heel lang bezet door wrede reuzen. Maar daar gaat het Kleine Volkje verandering in brengen: ze zijn het zat en willen de reuzen verslaan! Help jij ze om alle monsters neer te knallen?
Quadrobarrel

Quadrobarrel

Aktie Spelletjes ? Neem de leiding over 4 verschillende torens en overleef 30 aanvalsgolven.
Billy's Moordpartij

Billy's Moordpartij

Aktie Spelletjes ? Billy leidt een rustig leventje totdat zijn stad op een dag wordt overspoeld door zombies. Billy wil een kijkje nemen bij zijn vriendin Farah, pakt zijn gitaar en begint te lopen. Raak alle zombies die je tegenkomt. Als je een vraagteken ziet, zoek en vind spullen die nuttig kunnen zijn. Succes!
Dynamiet hooghouden

Dynamiet hooghouden

Behendigheid Spelletjes ? Er wordt een staaf dynamiet in de kamer gegooid waar een groep dieren juist een feestje viert. Probeer op de staaf in de lucht te houden door erop te klikken voordat deze de grond bereikt, want anders komt het feestje op een wrede manier aan zijn einde!
Nullator

Nullator

Aktie Spelletjes ? Een ouderwets lekker schietspelletje waarbij jij vanuit je ruimteschip schiet op alles wat je in de lucht tegenkomt. Probeer alle bonuspunten te pakken!
Zombies in de regen

Zombies in de regen

Aktie Spelletjes ? Anna's broer is vermist, en Anna weet zeker dat hij nog in de zombiestad is die over 15 dagen gebombardeerd gaat worden door de vijand. Ze is vastbesloten om hem te vinden, help jij haar hiermee? Ze moet hiervoor alle zombies neerknallen die op haar afkomen.
Tankoorlog 4

Tankoorlog 4

Aktie Spelletjes ? Trek ten strijde tegen andere tanks, helikopters en soldaten!
Eierkanon

Eierkanon

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle munten door een ei de boom in te schieten. Dit ei valt weer naar beneden, dus vang het op anders valt het op de grond uit elkaar.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game