LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Flying Gonzo

Flying Gonzo

Behendigheid Spelletjes ? Je gaat Gonzo proberen via een kanon in een bak water te stopppen. Doe de goede power en richting om dat voor elkaar te krijgen.
Tankaanval 2

Tankaanval 2

Aktie Spelletjes ? Zorg ervoor dat je alle vijanden vernietigt. Je schiet met de muis en beweegt met de WASD-toetsen of de pijltjestoetsen. Wees voorzichtig met schieten, want als je kogels afketsen op een muur, kunnen ze je ook zelf raken en vernietigen.
Onverwoestbare Tank AE

Onverwoestbare Tank AE

Aktie Spelletjes ? Rij door de vallende bommen en vlieg de lucht in. Probeer dan zo veel mogelijk vliegtuigen kapot te maken!
Aqua Boy

Aqua Boy

Avontuur Spelletjes ? Albert de aap heeft jouw onderzeeër gesaboteerd, je uitrusting verborgen en de helm van Pathandor te pakken gekregen. Gelukkig heeft hij jouw duikpak en het pistool, dat je nog in je zak hield, niet te pakken gekregen. Je gaat onder water op zoek naar de helm. Onderweg kom je allerlei gevaren, zoals inktvissen en zee-egels tegen, die je gezondheid aantasten. Raken ze je een aantal keer, dan ben je al je gezondheid kwijt en moet je weer opnieuw beginnen. Neem een duik en kijk wat deze avontuurlijke onderwaterwereld je brengt!
Torens en Tovenaars

Torens en Tovenaars

Aktie Spelletjes ? Bouw verdedigingstorens (in de vorm van een soort tovenaars) en zorg ervoor dat je vijanden het einde van de weg niet halen. Iedere tovenaar heeft andere krachten en een ander bereik. De witte tovenaar vuurt snel achter elkaar, de rode tovenaar roeit een heel gebied met vijanden uit, de ijsblauwe tovenaar vertraagt je vijanden en de groene tovenaar vergiftigt zijn vijanden.
Zwarte Ridder 2

Zwarte Ridder 2

Aktie Spelletjes ? Jij bent een ridder die ervoor moet zorgen dat hij al zijn vijanden doodt.
Land van amazones

Land van amazones

Aktie Spelletjes ? Een echte amazone wijkt voor geen enkele vijand! Plaats allerlei soorten verdedigingstorens langs de route die de vijand neemt en zorg dat hij zijn bestemming niet bereikt! Je hebt goud nodig voor torens: houd je goudvoorraad dus goed in de gaten.
Flippy Attack

Flippy Attack

Behendigheid Spelletjes ? Een valse jager staat bovenaan een afgrond en probeert een konijn dood te schieten. Help dit konijn om de kogels zo lang mogelijk te ontwijken en kijk wat er dan met de jager gebeurt!
Fanatieke Generaal

Fanatieke Generaal

Aktie Spelletjes ? Plaats verdedigingstorens om je gebied te beschermen tegen vijandige aanvallen! Rechts kun je torens kopen, verkopen, beheren en upgraden.
Telepathie RPG 2

Telepathie RPG 2

Aktie Spelletjes ? Speel deze RPG game en probeer om je tegenstanders te verslaan.
Street Fighter 15

Street Fighter 15

Aktie Spelletjes ? Ga op zoek naar de eindbaas en versla iedereen die je onderweg tegen komt.
Xenospace Colony

Xenospace Colony

Aktie Spelletjes ? In deze versie van Xenospace moet je proberen zo lang mogelijk te overleven. Versla de horden vijanden die op je afkomen, en haal zo de hoogste score! In dit spel kan je geschutskoepels en automatische lanceerinrichtingen plaatsen. Let goed op de power-ups, waarmee je de tijd kan vertragen, onaantastbaar wordt, of zelf heel veel schade kunt aanrichten! De gele balk naast het wapen van jouw keuze geeft je munitieniveau weer. Als je geen munitie meer over hebt, is er altijd nog de kettingzaag waarmee je je een weg kunt banen!
Aanval van de bonenmannen

Aanval van de bonenmannen

Aktie Spelletjes ? Mannetjes in de vorm van bruine bonen vallen jouw kasteel aan! Ze komen van alle kanten en je moet ze twee keer raken met je pijl en boog om ze uit te schakelen. Als je je kasteeltoren bereiken, beuken ze ertegenaan en zakt deze iets verder de grond in. Zorg dat ze van je toren afblijven!
Flaming Zombooka 3

Flaming Zombooka 3

Denk Spelletjes ? Dit is het derde deel uit deze leuke zombie-spellenserie! Barry Zooka is weer op zombiejacht, en wordt hierbij geholpen door een aantal medewerkers van het circus dat zijn tenten heeft opgezet in deze spookstad vol zombies. Probeer in alle veertig levels de zombies uit te schakelen!
Een dozijn zombies

Een dozijn zombies

Aktie Spelletjes ? De zombies blijven maar komen! Het is geen dozijn, maar het zijn er tientallen, misschien zelfs honderden en jij moet ze allemaal tegenhouden. Knal ze neer en zorg dat ze niet binnendringen in jouw vesting.
Cowboyschool

Cowboyschool

Aktie Spelletjes ? Probeer om alles zo snel mogelijk neer te schieten.
Krankzinnige zombies

Krankzinnige zombies

Aktie Spelletjes ? Je wordt aangevallen door een horde zombies, maar gelukkig heb je een geweer waarmee je ze van je af kunt houden. Het worden er steeds meer, dus schiet snel en precies! Je kunt het spel in de 'career'- en 'survival'-modus spelen. Je hebt de moeilijkheidsgraden normaal, moeilijk en krankzinnig.
Xenospace Survivor

Xenospace Survivor

Aktie Spelletjes ? In dit spel moet je de wetenschappers redden door ze naar één van de dichtstbijzijnde tunnels te brengen. Houd je scherm goed in de gaten om te kijken hoeveel wetenschappers je nog moet redden. Wees snel, anders worden ze door de schepsels gedood. Vergeet niet om de levensbalk van de wetenschappers goed in de gaten te houden. De gele balk naast het wapen van jouw keuze geeft je munitieniveau weer. Als je geen munitie meer over hebt, is er altijd nog de kettingzaag waarmee je je een weg kunt banen!
Toxers

Toxers

Avontuur Spelletjes ? Jij bindt de strijd aan tegen gemuteerde insecten in Metropolis, een stad die op een eilandje in zee is gebouwd. Je uiteindelijke doel is om de stad uit te komen, over de enige brug die naar het vasteland leidt. Deze brug wordt bewaakt door Bugzilla, die je zult moeten verslaan. Maar voordat je de strijd met haar aan kunt gaan, zul je eerst de andere vijftien opdrachten uit moeten voeren. De stad bestaat uit verschillende wijken, en in iedere wijk krijg je weer een andere missie. Iedere wijk zul je moeten verkennen, en de tijd die je hiervoor hebt, is niet oneindig. Als je aan het einde van de dag je doel niet hebt bereikt, moet je weer opnieuw beginnen. Toxers is een lang, maar erg leuk spel!
Xantsu

Xantsu

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle aanvallen neer te slaan !
Vrijheidstoren: de invasie

Vrijheidstoren: de invasie

Aktie Spelletjes ? Zorg ervoor dat de mensen je land niet kunnen binnendringen om je energie te stelen! Een tip: verzamel energieballen door er met je muiscursor overheen te gaan. Je kunt na elk level allerlei upgrades uitvoeren in ruil voor energieballen. Hoe meer energie je te besteden hebt, hoe beter je kansen in de volgende gevechtsronde!
Reuzenkanon

Reuzenkanon

Aktie Spelletjes ? Blijf schieten om de hordes vijanden te doden die op je afkomen. Ieder level heeft 5 waves. Je kunt ook aardbevingen en drones inzetten! Schiet de parachutes uit de lucht: deze hebben bonussen bij zich!
Moerasmonsters

Moerasmonsters

Aktie Spelletjes ? Roze monsters zijn er met jouw kippen vandoor gegaan. Richt een ware slachting aan door alle moerasmonsters neer te maaien. Pak de hartjes voor extra levens!
Ongeluksrad

Ongeluksrad

Aktie Spelletjes ? Gooi voorwerpen naar het draaiende rad, maar probeer je assistent niet te raken.
Zombies lokken 2

Zombies lokken 2

Aktie Spelletjes ? Speel het vervolg op 'Zombies lokken'! De zombies in deze stad zijn dol op hersenen! Ze leven in het riool maar komen af en toe boven de grond. Jij wilt zo veel mogelijk zombies uitschakelen, dus wat is er beter lokaas dan een vers stel hersenen? Plaats ze op een strategische plaats, zodat de zombie in de val loopt.
Bananageddon

Bananageddon

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je toren tegen de invasie van apen en andere monsters. Probeer ze zoveel mogelijk tegen te houden door middel van het bouwen van verdedigingstorens. Je moet de torens ook repareren als ze dreigen kapot te gaan.
Helikopter besturen 2

Helikopter besturen 2

Behendigheid Spelletjes ? Vlieg met de oranje helikopter naar de vlag om het level te halen. Pas op dat je onderweg niet teveel muren raakt want dan stort je neer.
Gorilla Vechter

Gorilla Vechter

Aktie Spelletjes ? Op deze Gorilla zijn jarenlang experimenten gedaan. Help de Gorilla ontsnappen, en schiet alles kapot wat je op je weg tegenkomt.
De laatste verdediging

De laatste verdediging

Aktie Spelletjes ? In dit schietspelletje moet je een aanval op je ruimtebasis afslaan door op de aanvallers te schieten. Na elke ronde mag je in de winkel versterkingen kopen.
Zombielimousine

Zombielimousine

Aktie Spelletjes ? Samen met Rambo rijd jij in een limousine door een spookstad vol zombies. Deze zombies willen mee, en proberen op de auto te springen. Daar komt natuurlijk niets van in! Jullie proberen ze af te schudden en jij gebruikt je wapen en je blote handen om de zombies uit te schakelen.
Drakojan Skies Final

Drakojan Skies Final

Aktie Spelletjes ? De vijanden hebben je draak vermoord! Ga een luchtgevecht met ze aan, waarin je raketten kunt afvuren, maar ook kogels. In deel drie kun je de raketten ook upgraden, dan worden ze supersterk. Je kunt maar een beperkt aantal raketten schieten, waardoor het spel steeds moeilijker en uitdagender wordt.
Schutter op het dak 3

Schutter op het dak 3

Aktie Spelletjes ? Jij bent een sluipschutter die altijd bereid is om opdrachten uit te voeren voor geld. Vanaf het dak of vanaf andere plaatsen richt jij je vizier op de door je opdrachtgevers aangewezen slachtoffers. Wanneer het raak is, mag je door naar het volgende level; zo niet, dan moet je nog een keer proberen om raak te schieten!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game