LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Bowja de Ninja 2

Bowja de Ninja 2

Avontuur Spelletjes ? Er is een raket gestolen en die moet jij weer zien terug te krijgen. Zodra je de raket in je bezit hebt moet je nog zien te ontsnappen.
Bowja de Ninja

Bowja de Ninja

Avontuur Spelletjes ? Je vaart naar een eiland toe om een robot van de vijand te vernietigen. Loop door de level heen door telkens op de juiste plekken te klikken.
De Eenzame Ninja

De Eenzame Ninja

Aktie Spelletjes ? Loop de levels door en versla alle andere ninjas. Pas op dat de ninja's jou niet verslaan.
Ninja Plus

Ninja Plus

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle munten met deze ninja om door te gaan naar de volgende level. Je kunt tegen muren aan springen of gebruik maken van je lasso om omhoog te klimmen.
Springende ninja

Springende ninja

Behendigheid Spelletjes ? Deze ninja is uitgerust met speciaal gereedschap, waarmee hij zich kan vastklampen aan muren en plafonds. Hij gaat in ieder level op weg naar een soort gekleurde draaikolk, die hem naar het volgende level brengt. Het is de bedoeling dat je onderweg alle ninjamunten verzamelt, om je score te verhogen. Er wordt op de ninja geschoten, zorg dus dat hij de blauwe kogels ontwijkt. Ook de scherpe pinnen mag hij niet raken!
Toren vol dode ninja's

Toren vol dode ninja's

Aktie Spelletjes ? Ken je de legende van de eenarmige ninja? Er wordt gezegd dat hij ooit een bijna ontoegankelijke toren binnen is gegaan. Toen hij zijn doel eenmaal had bereikt, werd hij een gehaat man bij de hele bevolking. Sindsdien hebben nog een boel andere mensen geprobeerd om de toren binnen te dringen, maar er is niemand levend uit gekomen! Ga jij checken of de legende echt waar is? Ga de toren binnen en kijk welke verrassingen je te wachten staan. Verzamel ninjasterren, bommen, extra tijd, extra leven en bonussen. Zorg dat je alle vijanden uit de weg ruimt!
Ninjaprofessor

Ninjaprofessor

Behendigheid Spelletjes ? Vijftien leuke levels waarin Ray Ardent, de Ninjaprofessor, allerlei vijanden moet verslaan, gevaren moet trotseren en krachten moet verzamelen. De draaiende werpsterren bevatten extra X6-kracht.
Ninja Hamsters

Ninja Hamsters

Aktie Spelletjes ? Dit is een spel met Ninja Hamster in de hoofdrol! Hij is gek op sushi, maar helaas is hij niet de enige: er is namelijk een invasie van robots, en wat is de belangrijkste brandstof van deze wezens? Je raadt het al: sushi. Help Ninja Hamster in de strijd tegen de robots en help de hamster-chefkok om al zijn sushirecepten terug te krijgen! Verzamel sushi om je hamster sterker te maken. Zorg dat je de baas verslaat en gebruik hierbij de meest spectaculaire ninja-aanvallen!
Stoere ninja

Stoere ninja

Aktie Spelletjes ? Jij bent een stoere ninja, die tien verschillende missies moet voltooien in dit leuke behendigheidsspelletje!
Vliegende ninja 3

Vliegende ninja 3

Behendigheid Spelletjes ? Deze ninja rent en vliegt door het Japanse berglandschap, dat er op het eerste gezicht misschien vriendelijk uitziet, maar vol zit met ravijnen en stekels. Loods de ninja erdoorheen, door op de juiste momenten de juiste toetsencombinaties te gebruiken. Zo activeer je zijn superkracht!
Het hart van de samoerai 2

Het hart van de samoerai 2

Aktie Spelletjes ? Deze samoerai is op weg, maar hij komt allerlei gevaren en vijanden tegen. Zorg dat hij op tijd de juiste aanvals- of verdedigingstechniek gebruikt, zodat hij zijn bestemming veilig kan bereiken.
Samoerai in de herfst

Samoerai in de herfst

Aktie Spelletjes ? Het is herfst, en de geesten zijn gemener dan ooit. Help jij de ninja om te ontsnappen aan hun kwade bedoelingen, en om er zo veel mogelijk uit te schakelen? Spring bovenop ze om ze uit te schakelen en verzamel zo veel mogelijk zonnebloemen.
Ninja B.V.

Ninja B.V.

Behendigheid Spelletjes ? De kleine ninja die aan het hoofd staat van Ninja B.V., is een heel belangrijke boekrol verloren. Help jij hem om deze terug te vinden? Gelukkig is het een lenig mannetje dat erg hoog kan springen, dus met jouw hulp gaat dit hem vast wel lukken!
Supertoren vol dode ninja's

Supertoren vol dode ninja's

Aktie Spelletjes ? Heb jij 'Toren vol dode ninja's' al gespeeld en vond je het ook zo'n spannend spel? Dan is hier het vervolg! Ga de toren binnen en kijk welke verrassingen je te wachten staan. Verzamel werpsterren, bommen, extra tijd, extra leven en bonussen. Zorg dat je alle vijanden uit de weg ruimt!
Rico de ninja

Rico de ninja

Behendigheid Spelletjes ? Rico de ninja heeft als doel alle zombies uit te schakelen die zijn land onveilig maken. Hij is gespecialiseerd in ricochetschoten, maar het is natuurlijk wel het mooist als hij de zombies rechtstreeks kan raken. Lukt het hem om alle zombies te laten verdwijnen met het aantal schoten dat hij tot zijn beschikking heeft?
Ninjaland

Ninjaland

Avontuur Spelletjes ? Red de prinses uit handen van de valse ninja's! Onderweg zul je ninja's, sumoworstelaars en nog veel meer gevaren tegenkomen: klik op het juiste moment op de juiste plaats om overal veilig doorheen of langs te komen.
Mu de Ninja

Mu de Ninja

Aktie Spelletjes ? Help ninja Mu om zijn geliefde Yui uit handen van het monster te redden! Dit doe je door verdedigingstorens te plaatsen, zodat het monster zijn doel niet kan bereiken.
Red je schuilplaats

Red je schuilplaats

Aktie Spelletjes ? Verdien goudstukken om je schuilplaats te kunnen repareren. Je kunt wel door gele lijnen heen, maar niet door rode. Tijdens het lopen kun je je vijanden aanvallen. Zorg dat je je bestemming bereikt binnen het aantal pogingen dat je links bovenaan ziet, en dat je alle vijanden uitschakelt!
Kleine rode Kunoichi

Kleine rode Kunoichi

Aktie Spelletjes ? Weet jij wat een kunoichi is? Dat is een vrouwelijke ninja. Bereik het rode vlaggetje zo snel mogelijk. Hiervoor zul je over afgronden moeten springen, tegen muren op moeten klimmen, obstakels kapot moeten slaan en vijanden moeten uitschakelen!
Tiny Battle

Tiny Battle

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle tegenstanders die op je pad komen uit de weg te ruimen!
Barbarian

Barbarian

Aktie Spelletjes ? Versla de duivelse Drax en bevrijd prinses Mariana.
Taco Fu

Taco Fu

Aktie Spelletjes ? Probeer om in deze vechtgame alle tegenstanders uit te schakelen.
Xantsu

Xantsu

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle aanvallen neer te slaan !
Gorilla Vechter

Gorilla Vechter

Aktie Spelletjes ? Op deze Gorilla zijn jarenlang experimenten gedaan. Help de Gorilla ontsnappen, en schiet alles kapot wat je op je weg tegenkomt.
Aura's Reis

Aura's Reis

Aktie Spelletjes ? Vernietig alle robots en scoor zoveel mogelijk punten.
Cyborg

Cyborg

Aktie Spelletjes ? Schakel telkens alle robotten uit in de level om naar de volgende level te gaan.
Vuurkind

Vuurkind

Avontuur Spelletjes ? Speel met Lona en probeer in de eerste level te geheime doorgang te vinden. Versla vervolgens alle slechterikken maar pas op dat ze jou niet ombrengen.
Prins Thomond

Prins Thomond

Aktie Spelletjes ? Help de prins naar het volgende level! Dat doe je door de sleutels te vinden en de vijanden te vernietigen.
Drakentoren

Drakentoren

Aktie Spelletjes ? Een magische vechtster moet de draken verslaan om de schat te bemachtigen.
Neushaar Gevecht

Neushaar Gevecht

Aktie Spelletjes ? Sla al je tegenstanders neer met je neusharen! En probeer zo bij de eindbaas te komen om hem te verslaan.
Straatgevecht 4

Straatgevecht 4

Aktie Spelletjes ? Barry is de enige sigaretten verkoper in de stad en hij zit iedereen op te lichten. Een paar mensen hebben er genoeg van en komen in opstand.
Gulzige Pinatas

Gulzige Pinatas

Aktie Spelletjes ? Pinatas hebben op je verjaardag je snoep gestolen! Het is tijd om terug te pakken wat van jou is, dus open de jacht op de pinatas. Wanneer je vecht tegen de hoogste baas, dan krijg je te maken met zijn pinatavrienden, de één nog lastiger dan de ander! Het eten van 3 pakjes Juicy Fruit vergroot je kracht.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game