LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Codenaam Indigo

Codenaam Indigo

Aktie Spelletjes ? Je majoor heeft je opgedragen om een gevaarlijk kopstuk van de vijandige troepen op te sporen. Het is je tot nu toe altijd gelukt om zulk soort missies te volbrengen, dus vol vertrouwen ga je ook deze keer weer de woestijn in. Gaat het je lukken om het er zelf levend vanaf te brengen in dit vuurgevecht?
Xenosquad

Xenosquad

Aktie Spelletjes ? Xenosquad is een turn-based vechtspel waarin robots vechten tegen allerlei buitenaardse monsters. Ieder monster heeft zijn eigen krachten en zwakheden, maak hier gebruik van! Op de groene vlakken kun je je robot verplaatsen. Op de gele vlakken kun je een aanval uitvoeren. De vijanden die op een rood vlak staan, kun je aanvallen door erop te klikken. Sommige kisten bevatten punten, waarmee je tussen de levels in je wapens kunt upgraden. Andere kisten vullen je munitie weer volledig aan tijdens het gevecht. Houd goed in de gaten of alle waarden van je robots nog op peil zijn in de statusbalken rechts onderaan!
Tanks en torens 2

Tanks en torens 2

Aktie Spelletjes ? Plaats strategische torencombinaties in het veld om je vijanden op afstand te houden. Verzamel punten om je verdedigingstorens te kunnen upgraden!
Kerkerwereld

Kerkerwereld

Avontuur Spelletjes ? Ontsnap uit de kerker en zorg dat je de roofdieren die het op jou gemunt hebben, uitschakelt!
Picnic Panic

Picnic Panic

Aktie Spelletjes ? Gebruik 4 magische items en versla de insecten die je picnick willen opeten.
Verwoestbare tank

Verwoestbare tank

Aktie Spelletjes ? Bestuur deze tank, die niet zo onverwoestbaar is als hij lijkt. Er komen constant auto's op je af, en als je die niet kapotschiet voor ze bij je zijn, beschadigen ze je tank stukje bij beetje, tot deze van ellende uit elkaar valt. Da's natuurlijk niet de bedoeling, dus doe je best! Er zijn in totaal twaalf levels.
Ninja Plus

Ninja Plus

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle munten met deze ninja om door te gaan naar de volgende level. Je kunt tegen muren aan springen of gebruik maken van je lasso om omhoog te klimmen.
Humaliens Battle

Humaliens Battle

Aktie Spelletjes ? In deze side-scrolling strategiegame is het de bedoeling dat je je eenheden zo veel mogelijk uitbreidt, en zo veel mogelijk vijandige eenheden uitschakelt. Probeer om de basis van je vijand te vernietigen, voordat hij de jouwe uitschakelt! Voordat je begint te spelen, kies je of je als mens of als alien de strijd wilt aangaan. Dan kies je je het soort gevecht. Modus 1 = vooral land, modus 2 = vooral water, modus 3 = vooral lucht, modus 4 = zowel land, water als lucht. Er zijn verschillende upgrades mogelijk: je kunt je skills, je level en je basis upgraden. Veel plezier en succes!
Black

Black

Aktie Spelletjes ? Probeer om het einde te halen doormiddel van het neerschieten van andere poppetjes.
Neushaar Gevecht

Neushaar Gevecht

Aktie Spelletjes ? Sla al je tegenstanders neer met je neusharen! En probeer zo bij de eindbaas te komen om hem te verslaan.
Operatie Storm

Operatie Storm

Aktie Spelletjes ? Schakel zo veel mogelijk vijandige eenheden uit, en zorg dat je basis niet vernietigd wordt! Als je 25 aanvallen achter elkaar kunt afslaan, krijg je een medaille. Sommige wapens reageren sneller dan andere!
Crazy Disco

Crazy Disco

Behendigheid Spelletjes ? De Happy Tree Friends zijn deze keer in de disco, waar Lifty zich uitleeft op de dansvloer. Maar er komen allerlei discoballen uit het plafond, die Lifty moet zien te ontwijken! Wees snel en zorg dat hij ongestoord door kan blijven dansen en verzamel zoveel mogelijk lichtblauwe bolletjes, want deze zijn punten waard!
Robots vs Drogs

Robots vs Drogs

Aktie Spelletjes ? Versla de 'Drogs' met jouw blauwe robotleger en het grote kanon! Verzamel energiekristallen en goud. Wanneer je naar een nieuw level doorgaat, neem je 50% van de punten van het voorgaande level mee.
Vuile aardbewoners

Vuile aardbewoners

Aktie Spelletjes ? Als buitenaards wezen heb jij het op dit moment even moeilijk: je brandstof is op en daardoor is je ruimteschip neergestort. Bovendien willen de mensen je gevangennemen en schieten ze op je vanuit helikopters en andere voertuigen! Dat laat je dus niet gebeuren: zorg dat je alle menselijke aanvallen afslaat totdat andere aliens je komen ophalen. Een tip: ga met je muiscursor over de blauwe energiebollen om ze te verzamelen.
Veilig Dek

Veilig Dek

Behendigheid Spelletjes ? Doe je best om het dek veilig te stellen door alle mariniers op het schip te laten landen op de daarvoor aangegeven plekken. Het touw zwaait van de ene kant naar de andere, dus een goede timing is noodzakelijk voor een goede landing!
Verdedig je oogst

Verdedig je oogst

Aktie Spelletjes ? Je hebt een legertje vogels in dienst dat jouw oogst beschermt door op de dieren te schieten die hierop azen. Hoe hoger je score aan het einde van een level, hoe sterker de vogel die je aan kunt kopen. Je kan je vogels ook doorzichtig maken met de 'visibility'-knop, als dit het spelen makkelijker maakt.
13 helse dagen

13 helse dagen

Aktie Spelletjes ? Hoe je in dit inferno bent beland, is een mysterie, maar één ding is zeker: je moet hier levend uit zien te komen! Kijk uit voor de gemaskerde zombies, want als je niet uitkijkt, doden ze jou ook. Zorg dat je ze dus zelf als eerste te pakken krijgt!
Getekende oorlog 3

Getekende oorlog 3

Aktie Spelletjes ? Bestuur je gevechtsvliegtuig en schiet zo veel mogelijk vijanden uit de lucht! Zodra je een vijandelijk vliegtuig hebt neergehaald, kun je de muntjes pakken. Af en toe verschijnen er ook powerups en herstelitems, waarmee je een extra leven krijgt. Dat is geen overbodige luxe, want je wordt steeds meer en steeds heftiger onder vuur genomen!
Defendery 3k

Defendery 3k

Aktie Spelletjes ? Welk level behaal jij? Maak gebruik van de muis om torens en kanonnen te plaatsen om zo het opkomende geweld tegen te gaan. Upgrade je torens voor meer effect.
Ninjaland

Ninjaland

Avontuur Spelletjes ? Red de prinses uit handen van de valse ninja's! Onderweg zul je ninja's, sumoworstelaars en nog veel meer gevaren tegenkomen: klik op het juiste moment op de juiste plaats om overal veilig doorheen of langs te komen.
Jumping Nutty

Jumping Nutty

Behendigheid Spelletjes ? Nutty de eekhoorn is gek op snoep. Laat hem van vogel naar vogel springen, zodat deze ontploffen. Op deze manier kan Nutty het snoep dat ze in hun snavel hebben, te pakken krijgen. Het is de bedoeling dat je zo hoog mogelijk komt!
Terug naar het nest

Terug naar het nest

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de groene eieren terug naar hun nest en zorg dat ze zo veel mogelijk gouden eieren raken. Laat ze niet vallen of beschadigen! Je kunt hierbij ook gebruik maken van teleportatie: in dat geval schiet je een ei naar een 'zwart gat' en komt het ei via een ander zwart gat weer naar buiten. Ook kun je kussens gebruiken om het ei in de goede richting te laten stuiteren. Zorg dat de eieren niet tegen het ijs aan komen, want dan bevriezen ze!
Papierkanon

Papierkanon

Behendigheid Spelletjes ? Twintig leuke levels wachten op je in dit kanonnenspel! Het principe is simpel, maar de uitvoering is soms best lastig, en hoe verder je komt, hoe uitdagender het wordt! Konijntjes met maar één oog verstoppen zich in allerlei bouwsels. Jij wilt die konijntjes raken met je kanonskogels, maar de beestjes zijn niet altijd even makkelijk te bereiken! Je kanon staat buiten die bouwwerken, en de ingang is lastig te bereiken. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt mikken en dat je timing perfect is!
Jack de zombie

Jack de zombie

Aktie Spelletjes ? Jack de zombie is eropuit om mensen neer te schieten. Hierbij moet hij wel uitkijken dat hij zijn zombievrienden niet raakt! Daarom moet hij vaak indirect te werk gaan, en dynamiet of laserstralen gebruiken. De glazen blokken weerkaatsen laserstralen, dus maak hier gebruik van!
Mass Mayhem 2

Mass Mayhem 2

Aktie Spelletjes ? Voer allerlei kamikazeacties uit om zo veel mogelijk punten te scoren!
Gevecht in de hamburgertent

Gevecht in de hamburgertent

Aktie Spelletjes ? Geheim agent Smith heeft een belangrijke missie te volbrengen: de eigenaar van een verdacht hamburgerrestaurant opsporen. Doordat de eigenaar van het burgerrestaurant iets in zijn hamburgers heeft gestopt, hebben al zijn klanten hun verstand verloren. Ga dus op zoek naar de eigenaar van de hamburgertent, om hem onschadelijk te maken!
Monsters en dozen

Monsters en dozen

Denk Spelletjes ? Als je het spelletje Monsters in dozen leuk vindt om te spelen, is dit ook een perfect behendigheidsspelletje voor jou! Schiet de gekleurde monstertjes vanuit het kanon naar het doosje waar ze thuishoren. Wanneer er een monster in de kartonnen doos zit, gaat deze dicht en past er niet nog een monstertje in. Veel plezier!
Stoere ninja

Stoere ninja

Aktie Spelletjes ? Jij bent een stoere ninja, die tien verschillende missies moet voltooien in dit leuke behendigheidsspelletje!
Virtual Police 2

Virtual Police 2

Aktie Spelletjes ? Terroristen hebben het vliegveld bezet, probeer de toeristen te redden!
Een held met een opdracht

Een held met een opdracht

Aktie Spelletjes ? In dit Toren Verdedigen-spel kruip je in de huid van strateeg Rico, strijder Forte of monnik Sabio. Je krijgt als opdracht om een handelsroute te verdedigen, waarop bandieten telkens handelskaravanen aanvallen. Plaats je soldaten strategisch en voed ze op tijd. Wanneer je een level voltooit of opdrachten vervult, verdien je goudstaven. In het kasteel kun je je soldaten en je skills upgraden. Wanneer je begint te spelen, krijg je een uitgebreide tutorial met instructies.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game