LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Kleine Verdedigers

Kleine Verdedigers

Aktie Spelletjes ? De Kleine Planeet is al heel lang bezet door wrede reuzen. Maar daar gaat het Kleine Volkje verandering in brengen: ze zijn het zat en willen de reuzen verslaan! Help jij ze om alle monsters neer te knallen?
Verdedig het keizerrijk

Verdedig het keizerrijk

Aktie Spelletjes ? Dood alle naderende vijanden en behoed zo je keizerrijk voor een invasie! Upgrade je wapens, valstrikken en toverspreuken zo veel en strategisch mogelijk!
Held in de boomhut

Held in de boomhut

Aktie Spelletjes ? Er vliegen allerlei vreemde wezens omhoog naar je boomhut. Duik erbovenop en pak als het kan ook meteen zo veel mogelijk muntjes mee! Je kunt in één sprong al stuiterend bovenop meerdere wezentjes belanden: de stuiterrichting bepaal je voordat je springt. Speel in ieder level weer nieuwe wapens vrij waarmee je je vijanden nog sneller uitschakelt!
Tiny Defender

Tiny Defender

Aktie Spelletjes ? Vecht tegen de giganten om je kleine planeet te verdedigen! Het is jouw missie te verhinderen dat de indringers jouw wereld zullen vernietigen. Vecht als het personage van Maruru, Gluplug en Munyi. Wend speciale vaardigheden aan om je vijanden meer schade toe te kunnen brengen. De magnetische kogel verbetert de gerichtheid van je schoten!
Phantom Imperial

Phantom Imperial

Denk Spelletjes ? Geef commando's aan Jann Darklight en het Spookachtige Leger zodat je de overwinning behaalt in het mystieke land! Jouw held heeft machtige magische krachten. In het eerste gevecht laat je Koning Rosenkreuz's leger in een hinderlaag lopen. Plaats je troepen ergens in het bos tijdens elk gevecht. Speel nieuwe eenheden en gebieden vrij!
Mustache Attack

Mustache Attack

Avontuur Spelletjes ? Bigotilyo is een aardappel. Met een mooi gezin en een mooie snor. Op een dag komt de duivel aardappel tevoorschijn. Hij haat mooie gezinnen. Dus hij ontvoert ze. Neem wraak met Bigotilyo en schiet iedereen aan flarden. Verzamel wapens en vecht voor je eer. Voor je snor!
Kane de Ninja

Kane de Ninja

Aktie Spelletjes ? Help Kane de ninja om door dit gevaarlijke land te lopen.
Potty Mouth Ninja

Potty Mouth Ninja

Aktie Spelletjes ? Probeer om met de ninja alle schatten op te pakken. Je kunt de blokken verschuiven doomiddel van het schieten. Hiervoor moet je het papiertje oppakken.
Ninja Nightmare

Ninja Nightmare

Aktie Spelletjes ? Vecht met alle ninja's voordat de tijd op is!
Super Ninja Strike

Super Ninja Strike

Aktie Spelletjes ? Probeer om in deze superfighter ninja alle tegenstander te vernietigen.
Bowja de Ninja 2

Bowja de Ninja 2

Avontuur Spelletjes ? Er is een raket gestolen en die moet jij weer zien terug te krijgen. Zodra je de raket in je bezit hebt moet je nog zien te ontsnappen.
Bowja de Ninja

Bowja de Ninja

Avontuur Spelletjes ? Je vaart naar een eiland toe om een robot van de vijand te vernietigen. Loop door de level heen door telkens op de juiste plekken te klikken.
De Eenzame Ninja

De Eenzame Ninja

Aktie Spelletjes ? Loop de levels door en versla alle andere ninjas. Pas op dat de ninja's jou niet verslaan.
Ninja Plus

Ninja Plus

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle munten met deze ninja om door te gaan naar de volgende level. Je kunt tegen muren aan springen of gebruik maken van je lasso om omhoog te klimmen.
Springende ninja

Springende ninja

Behendigheid Spelletjes ? Deze ninja is uitgerust met speciaal gereedschap, waarmee hij zich kan vastklampen aan muren en plafonds. Hij gaat in ieder level op weg naar een soort gekleurde draaikolk, die hem naar het volgende level brengt. Het is de bedoeling dat je onderweg alle ninjamunten verzamelt, om je score te verhogen. Er wordt op de ninja geschoten, zorg dus dat hij de blauwe kogels ontwijkt. Ook de scherpe pinnen mag hij niet raken!
Toren vol dode ninja's

Toren vol dode ninja's

Aktie Spelletjes ? Ken je de legende van de eenarmige ninja? Er wordt gezegd dat hij ooit een bijna ontoegankelijke toren binnen is gegaan. Toen hij zijn doel eenmaal had bereikt, werd hij een gehaat man bij de hele bevolking. Sindsdien hebben nog een boel andere mensen geprobeerd om de toren binnen te dringen, maar er is niemand levend uit gekomen! Ga jij checken of de legende echt waar is? Ga de toren binnen en kijk welke verrassingen je te wachten staan. Verzamel ninjasterren, bommen, extra tijd, extra leven en bonussen. Zorg dat je alle vijanden uit de weg ruimt!
Ninjaprofessor

Ninjaprofessor

Behendigheid Spelletjes ? Vijftien leuke levels waarin Ray Ardent, de Ninjaprofessor, allerlei vijanden moet verslaan, gevaren moet trotseren en krachten moet verzamelen. De draaiende werpsterren bevatten extra X6-kracht.
Ninja Hamsters

Ninja Hamsters

Aktie Spelletjes ? Dit is een spel met Ninja Hamster in de hoofdrol! Hij is gek op sushi, maar helaas is hij niet de enige: er is namelijk een invasie van robots, en wat is de belangrijkste brandstof van deze wezens? Je raadt het al: sushi. Help Ninja Hamster in de strijd tegen de robots en help de hamster-chefkok om al zijn sushirecepten terug te krijgen! Verzamel sushi om je hamster sterker te maken. Zorg dat je de baas verslaat en gebruik hierbij de meest spectaculaire ninja-aanvallen!
Stoere ninja

Stoere ninja

Aktie Spelletjes ? Jij bent een stoere ninja, die tien verschillende missies moet voltooien in dit leuke behendigheidsspelletje!
Vliegende ninja 3

Vliegende ninja 3

Behendigheid Spelletjes ? Deze ninja rent en vliegt door het Japanse berglandschap, dat er op het eerste gezicht misschien vriendelijk uitziet, maar vol zit met ravijnen en stekels. Loods de ninja erdoorheen, door op de juiste momenten de juiste toetsencombinaties te gebruiken. Zo activeer je zijn superkracht!
Het hart van de samoerai 2

Het hart van de samoerai 2

Aktie Spelletjes ? Deze samoerai is op weg, maar hij komt allerlei gevaren en vijanden tegen. Zorg dat hij op tijd de juiste aanvals- of verdedigingstechniek gebruikt, zodat hij zijn bestemming veilig kan bereiken.
Samoerai in de herfst

Samoerai in de herfst

Aktie Spelletjes ? Het is herfst, en de geesten zijn gemener dan ooit. Help jij de ninja om te ontsnappen aan hun kwade bedoelingen, en om er zo veel mogelijk uit te schakelen? Spring bovenop ze om ze uit te schakelen en verzamel zo veel mogelijk zonnebloemen.
Ninja B.V.

Ninja B.V.

Behendigheid Spelletjes ? De kleine ninja die aan het hoofd staat van Ninja B.V., is een heel belangrijke boekrol verloren. Help jij hem om deze terug te vinden? Gelukkig is het een lenig mannetje dat erg hoog kan springen, dus met jouw hulp gaat dit hem vast wel lukken!
Supertoren vol dode ninja's

Supertoren vol dode ninja's

Aktie Spelletjes ? Heb jij 'Toren vol dode ninja's' al gespeeld en vond je het ook zo'n spannend spel? Dan is hier het vervolg! Ga de toren binnen en kijk welke verrassingen je te wachten staan. Verzamel werpsterren, bommen, extra tijd, extra leven en bonussen. Zorg dat je alle vijanden uit de weg ruimt!
Rico de ninja

Rico de ninja

Behendigheid Spelletjes ? Rico de ninja heeft als doel alle zombies uit te schakelen die zijn land onveilig maken. Hij is gespecialiseerd in ricochetschoten, maar het is natuurlijk wel het mooist als hij de zombies rechtstreeks kan raken. Lukt het hem om alle zombies te laten verdwijnen met het aantal schoten dat hij tot zijn beschikking heeft?
Ninjaland

Ninjaland

Avontuur Spelletjes ? Red de prinses uit handen van de valse ninja's! Onderweg zul je ninja's, sumoworstelaars en nog veel meer gevaren tegenkomen: klik op het juiste moment op de juiste plaats om overal veilig doorheen of langs te komen.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game