LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
TMNT Double Damage

TMNT Double Damage

Aktie Spelletjes ? April zit in moeilijkheden, en ze heeft de hulp van de Turtles ingeroepen om haar te redden! Bind daarom de strijd aan tegen Shredder en de vechtersbazen van de Foot-clan.
Klikgevecht

Klikgevecht

Aktie Spelletjes ? Een spelletje waarbij je reactiesnelheid op de proef wordt gesteld. In de rode balk onderaan zie je een wit blokje heel snel van links naar rechts bewegen. Probeer in het midden van de balk te klikken, precies op het moment waarop het witte blokje in het midden is. Dan heeft de 'goede', gele smiley de meeste kans in het gevecht tegen de rode 'duivelse' smiley.
Bob de barbaar

Bob de barbaar

Aktie Spelletjes ? Vecht samen met Bob de barbaar tegen de vijandige ridders. Dood ze allemaal!
Knight Tactics 2

Knight Tactics 2

Aktie Spelletjes ? Versla de ridders van je tegenstander. Bij elke beurt mag je voor elk van je poppetjes een zet doen. Kies telkens of je wilt bewegen (move), aanvallen (attack) of wachten (wait). Met 'wait' sluit je de beurt van een ridder af; je moet wel nog een keer op je poppetje klikken. Nadat je voor al je ridders een zet hebt gedaan is je tegenstander aan de beurt. Dit spel kun je ook met z'n tegen elkaar spelen. Veel plezier!
Bloedige dood

Bloedige dood

Aktie Spelletjes ? Je bent een woedende stier in een vleesfabriek. Zorg ervoor, dat je geen blikje vlees wordt: dood al je tegenstanders en koop upgrades voor het volgende level van de honor points die je zo verdient.
Dorpshelden

Dorpshelden

Aktie Spelletjes ? Tien leuke levels waarin jij deze superhelden moet helpen om het dorp te beschermen tegen de aliens.
Fantastic 4 Mechanische Draaikolk

Fantastic 4 Mechanische Draaikolk

Avontuur Spelletjes ? Kies twee personages uit Fantastic Four: Mr. Fantastic, The Thing, Invisible Woman of Human Torch. Probeer je al vechtend een weg door alle levels te banen en zo veel mogelijk punten te halen. Veel plezier met dit leuke Fantastic Four-vechtspel!
Sonny 2

Sonny 2

Aktie Spelletjes ? Sonny 2 is een turn-based vechtspel. Hoe vaak je Sonny 2 ook speelt, iedere keer is het spel weer anders! Het principe van deze RPG is simpel: klik op de tegenstander of teamgenoot waar je een bepaalde handeling bij wilt uitvoeren (aanvallen, wonden verzorgen, enz) en kies vervolgens de handeling. Je kunt op verschillende manieren oorlog voeren: met psychologische, biologische of hydraulische wapens. Bij de psychologische oorlogsvoering probeer je je tegenstander geestelijk te verzwakken. Als je voor biologische oorlogsvoering kiest, gebruik je een mix van gevechtstechnieken en gif om je tegenstanders uit te schakelen. In de hydraulische variant krijg je hulp van een maatje.
Stadsguerrilla

Stadsguerrilla

Aktie Spelletjes ? Deze vechtersbaas probeert onopgemerkt door de steegjes van deze verlaten stad te sluipen. Wie weet is hij wel op zoek naar buit in de huizen waar niemand meer woont? Of zou hij andere bedoelingen hebben? Er lopen wel bewakers, maar die moet hij zien te ontwijken.
Larry en de aardmannen

Larry en de aardmannen

Aktie Spelletjes ? De aardmannen rukken op richting Karryon. Help Larry om alle vredelievende schepsels in dit land te beschermen tegen de griezels! Houd Larry's gezondheid goed in de gaten: dit kun je zien aan de rode balk. Als deze leeg raakt, moet je je level opnieuw beginnen. Telkens wanneer Larry ergens schade aanricht, wordt zijn oranje 'woedemeter' gevuld. Als hij genoeg woede heeft opgespaard, kan hij deze uiten als je op W drukt. Wanneer vijanden doodgaan, laten ze hun wapens vallen. Deze kan Larry mooi hergebruiken! Onderweg komt Larry allerlei obstakels tegen, zoals cactussen die hij moet zien te ontwijken. Om de zoveel levels, moet Larry tegen een baas vechten. Voor iedere baas is weer een andere strategie nodig. Succes!
Mass mayhem

Mass mayhem

Aktie Spelletjes ? Voer allerlei kamikazeacties uit om zoveel mogelijk punten te scoren!
Mass Mayhem 2

Mass Mayhem 2

Aktie Spelletjes ? Voer allerlei kamikazeacties uit om zo veel mogelijk punten te scoren!
Padvindergevecht

Padvindergevecht

Aktie Spelletjes ? Jij bent een zombieridder die in een bos woont, en die er niet van houdt om gestoord te worden. Opeens komt er een hele horde padvinders het bos in, en het lijkt wel of ze op zoek zijn naar jou! Je bent niet gediend van dit onverwachte en ongewenste bezoek, en besluit om tot de aanval over te gaan! Na ieder level kun je je wapens en uitrusting upgraden.
Wraak van de Mafia

Wraak van de Mafia

Aktie Spelletjes ? Vecht tegen allerlei mannen die je met golfclubs te lijf gaan!
Luffy en de piraten

Luffy en de piraten

Aktie Spelletjes ? Luffy de piraat is de hoofdpersoon uit deze grappige game. Hij heeft een zogenaamde gumm-gumm-vrucht gegeten, waardoor hij zijn lichaam kan rekken en strekken als rubber! Het nadeel hiervan is wel dat hij niet meer kan zwemmen, dus als hij in het water valt, is hij verloren! Luffy en zijn bemanningsleden maken zich niet geliefd bij de marine en bij andere piratenbendes. Ze beleven talloze avonturen op zee, maar ook aan land en zelfs in de wolken! Help jij hem in deze game om de zeerovers te verslaan, die zijn schip zijn binnengevallen?
Striphelden en Zombies

Striphelden en Zombies

Aktie Spelletjes ? De zombies komen eraan! Jij en je favoriete stripheld binden de strijd aan tegen de engerds. Iedere stripfiguur heeft zijn eigen vaardigheden. Voor sommige skills moet je een bepaald level hebben bereikt, voor andere heb je Toverkracht of Superkracht nodig.
Gevecht in de hamburgertent

Gevecht in de hamburgertent

Aktie Spelletjes ? Geheim agent Smith heeft een belangrijke missie te volbrengen: de eigenaar van een verdacht hamburgerrestaurant opsporen. Doordat de eigenaar van het burgerrestaurant iets in zijn hamburgers heeft gestopt, hebben al zijn klanten hun verstand verloren. Ga dus op zoek naar de eigenaar van de hamburgertent, om hem onschadelijk te maken!
Dragon Age Legends

Dragon Age Legends

Aktie Spelletjes ? Help Ravi om het kwaad te verslaan en om de stad Kaiten van de ondergang te redden! Hij gaat op zoek naar voorwerpen die zijn toverkracht kunnen vergroten. Alleen dan kan hij het kwaad uitroeien! Je kunt dit spel in vier moeilijheidsgraden spelen.
Arnold is woest

Arnold is woest

Aktie Spelletjes ? Arnold verlangt terug naar de tijd dat hij nog in actiefilms speelde. Hij heeft in zoveel actiefilms gespeeld dat hij het gewone leven niets vindt. Doe met hem mee en schiet alle tegenstanders dood die hij in de actiefilms tegenkomt. Je loopt door 4 actiefilms: Commando, Terminator, Predator en Total Recall. Herleef die heerlijke momenten van het zo snel mogelijk neerschieten van je tegenstander. Als iedereen dood is in de eerste film, kun je door naar de tweede, als die af is wordt de derde film vrijgegeven, enz.
Flash Bash

Flash Bash

Aktie Spelletjes ? Dit is een vechtspel met mooie, manga-achtige graphics. Je kunt dit spel zowel in je eentje als met zijn tweeën spelen en je hebt de Quick Arcade of Challenge-modus. Kies één van de vele straatvechters en ga de strijd aan met de meedogenloze robotmonsters!
Mass Mayhem 4

Mass Mayhem 4

Aktie Spelletjes ? Ook in dit vierde deel van het populaire spel Mass Mayhem ga je weer een waar bloedbad aanrichten. Rechts bovenaan zie je vensters met opdrachten, upgrades, achievements en bonussen die je in de vorige levels hebt behaald. Maak er een zo groot mogelijke chaos van!
Mass Mayhem 5

Mass Mayhem 5

Aktie Spelletjes ? Ook in dit vijfde deel van het populaire spel Mass Mayhem ga je weer een waar bloedbad aanrichten onder de zombies. Rechts bovenaan zie je vensters met opdrachten, upgrades, achievements en bonussen die je in de vorige levels hebt behaald. Maak er een zo groot mogelijke chaos van!
De legende van Johnny

De legende van Johnny

Aktie Spelletjes ? Johnny wil zijn vriendin Jackie redden uit de klauwen van zombies en monsters. Om haar terug te krijgen, sluit Johnny een pact met de duivel. Met zijn zwaard vecht hij tegen demonen, reusachtige aardwormen, gigantische kreeften en andere monsters. In ieder level moet je een andere baas verslaan. Gaat dit jou lukken zonder dat je al te veel levens verliest? Tijdens de gevechten kun je munten verdienen en je raadt het al, hiermee kun je upgrades uitvoeren (andere wapens kopen e.d.)
Mass Mayhem 2099 A.D.

Mass Mayhem 2099 A.D.

Aktie Spelletjes ? Ook in dit deel van het populaire spel Mass Mayhem ga je weer een waar bloedbad aanrichten. Maak er een zo groot mogelijke chaos van!
Rogan de zwaardmeester

Rogan de zwaardmeester

Aktie Spelletjes ? Ga op zoek naar de vier wezens die elk een stuk van het juweel bezitten, dat nodig is om de Poorten der Wanhoop voorgoed te sluiten!
Moerasmonsters

Moerasmonsters

Aktie Spelletjes ? Roze monsters zijn er met jouw kippen vandoor gegaan. Richt een ware slachting aan door alle moerasmonsters neer te maaien. Pak de hartjes voor extra levens!
Mass Mayhem 3

Mass Mayhem 3

Aktie Spelletjes ? Dit is het derde deel van het populaire spel Mass Mayhem. Ook hier ga je weer een waar bloedbad aanrichten. Rechts bovenaan zie je vensters met opdrachten, upgrades, achievements en bonussen die je in de vorige levels hebt behaald. Maak er een zo groot mogelijke chaos van!
Combat Heaven

Combat Heaven

Aktie Spelletjes ? Leuk spel waarbij je als militair rondloopt in een woestijn er komen allerlei tanks op je af waar je op moet schieten.
One soldier

One soldier

Aktie Spelletjes ? Je bent als enige soldaat overgebleven en je moet ervoor zorgen dat je de tegenstanders uitschakelt.
Soldier of Pain

Soldier of Pain

Aktie Spelletjes ? Probeer om in dit oorlogsspel alle tegenstanders uit te schakelen.
Cohorent Beam

Cohorent Beam

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle vijanden neer te schieten die je ziet.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game