LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Moordrobots 2

Moordrobots 2

Aktie Spelletjes ? Jaren nadat je de moordrobots hebt uitgeschakeld in het gelijknamige spel, zijn de moordlustige robots weer terug, onder leiding van BossBot. Ga de robotfabriek binnen en zoek de 10 pasjes die toegang geven tot de verschillende ruimtes. Daarna ga je de BossBot proberen te verslaan!
Kanon Schieter 3

Kanon Schieter 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met de poppetjes het doel te raken om naar het volgende level te gaan.
Genenoorlog

Genenoorlog

Aktie Spelletjes ? Een verrader is op aarde geland, en heeft de complete toekomstige genenbank bij zich. Zijn doel is om de heerschappij te krijgen over alle mensen, en zo de hele wereld te overheersen. Help jij Ken om deze verrader gevangen te nemen?
Gogo Toothy

Gogo Toothy

Behendigheid Spelletjes ? Nog zo'n bloederig Happy Tree Friends-spelletje! Toothy heeft een haak in zijn oog en hij probeert omhoog te klimmen. Help hij hem door op zijn buik te klikken? Kijk uit dat hij niet weer naar beneden valt, want wat er dan gebeurt is nogal pijnlijk.
Vijandige Linies

Vijandige Linies

Aktie Spelletjes ? Probeer om al je tegenstanders van de baan te schieten.
B29 Assault

B29 Assault

Aktie Spelletjes ? Probeer om alles wat op je pad komt te vernietigen!
Vliegende ridders

Vliegende ridders

Avontuur Spelletjes ? Beleger samen met je ridders een kasteel, dat verdedigd wordt door vijandige ridders. Kies een ridder in de 'inventory', en zet hem neer op het vertrekpunt. Vanaf daar gaat hij lopen, en kun je hem lanceren in de richting van de vijand. Vuur je ridder af op vijanden om ze uit te schakelen, en zorg dat hij tijdens zijn vlucht ook zakjes met goud meepikt! Wanneer de ridder aan het einde van het pad komt, gaat zijn parachute open en vliegt hij weg. In de winkel kun je allerlei spullen kopen waarmee je de strijd wat gemakkelijker maakt voor je ridder.
Strijd in je lichaam

Strijd in je lichaam

Aktie Spelletjes ? Er woedt een hevige strijd in je lichaam. Bacteriën proberen de baas te worden over je lijf, maar gelukkig beschik je over antistoffen, vitaminen, medicijnen en allerlei andere middelen om ze te bestrijden. In dit turn-based strategiespel verplaats je telkens verdedigingstroepen naar strategische punten. Het aantal eenheden dat er op dat moment op zo'n punt aanwezig is, staat erboven vermeld. Zodra je eenheden verplaatst, veranderen deze nummers. Zorg dat je de vijand voor bent en neem al zijn vestingen, zodat je lichaam weer een gezond en fit lijf wordt!
Opstand in Solandia

Opstand in Solandia

Aktie Spelletjes ? Het koninkrijk Solandia wordt overheerst door een tiran. Stoot hem van de troon en bevrijd de inwoners van dit ooit zo vredige landje! Bevrijd dorp na dorp door je manschappen (zwaardvechters en boogschutters) op de vijanden af te sturen. Hoe meer overwinningen je behaalt, hoe meer upgrades je kunt kopen voor je troepen en je toverkrachten.
Flash Craft

Flash Craft

Aktie Spelletjes ? Flash Craft is een strategiespelletje waarin je jouw eigen kastelen moet verdedigen tegen indringers. Dit doe je door verdedigingswerken op te bouwen op de wegen die leiden naar de kastelen.
Skeletten schieten 2

Skeletten schieten 2

Aktie Spelletjes ? Een eenvoudig schietspelletje waarin je skeletten neer moet schieten met je kanon. Zorg ervoor dat ze het einde van de doolhof niet bereiken! Houd er bij het schieten rekening mee dat je kanonskogel nog even onderweg is voor hij een skelet kan raken.
Vliegende ninja 3

Vliegende ninja 3

Behendigheid Spelletjes ? Deze ninja rent en vliegt door het Japanse berglandschap, dat er op het eerste gezicht misschien vriendelijk uitziet, maar vol zit met ravijnen en stekels. Loods de ninja erdoorheen, door op de juiste momenten de juiste toetsencombinaties te gebruiken. Zo activeer je zijn superkracht!
Counter Strike 9

Counter Strike 9

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle kleiduiven uit de lucht te schieten. Per level is er een minimum aantal wat je moet raken om door te gaan naar de volgende level.
Metal Slug 3

Metal Slug 3

Aktie Spelletjes ? Je bent in de woestijn. Dood alle vijandelijke soldaten voor ze jou te pakken krijgen!
Zombies in de nacht

Zombies in de nacht

Aktie Spelletjes ? Je krijgt autopech, midden in de nacht in een bos vol zombies. Niet echt het scenario waar je op zit te wachten, of niet? Probeer het er levend vanaf te brengen door zo veel mogelijk zombies neer te knallen! Ga de uitdagingen aan voor extra punten. Voor ieder voltooid level krijg je 2 skillpoints, waar je skills mee kunt kopen waar je iets aan hebt. Ook kun je verschillende wapens kopen, die je kunnen helpen om levend uit het zombiebos te komen.
Koning Cliffy's Land

Koning Cliffy's Land

Aktie Spelletjes ? Het land Macrodobia werd vroeger geregeerd door koning Cliffy, een populair heerser. Een vijandig leger, onder leiding van Generaal Tzin, viel het land echter binnen en sindsdien wordt het bezet door de vijand. Voor zijn overlijden sprak koning Cliffy een laatste wens uit, namelijk die, dat Generaal Potts het land terug zou veroveren. Eén dorp is nooit door Generaal Tzin veroverd, en vanaf daar willen Generaal Potts en zijn manschappen beginnen met hun poging om het land weer terug te winnen. Op de kaart kun je zien in welke gebieden de meeste vijanden aanwezig zijn. Begin daar waar je de minste weerstand verwacht. Om beurten vallen jij en de vijand gebieden aan. Hoe meer gebieden je hebt veroverd, hoe meer geld je verdient om nieuwe missies te financieren.
Steekspel in Eremon

Steekspel in Eremon

Behendigheid Spelletjes ? Het gaat er hard aan toe tijdens de steekspelen in het koninkrijk Eremon. Ridders zijn bereid om elkaars rivalen af te slachten en deinzen nergens voor terug. Ben jij klaar voor de strijd? Kies je ridder en de kleur van je paard en ga het slagveld op...
Xiao Xiao 7

Xiao Xiao 7

Aktie Spelletjes ? Vecht tegen vijanden, maar pas op voor tanks. Die knallen je zo neer. Pak items om sterker te worden, zoals het geweer.
Lumpy Artist

Lumpy Artist

Behendigheid Spelletjes ? Lumpy loopt op een koord en probeert in evenwicht te blijven. Het wordt steeds lastiger voor hem, omdat er allerlei voorwerpen op de stok worden geplaatst waarmee hij zich in evenwicht moet houden. Klik links en rechts om deze stok zo horizontaal mogelijk te houden: Lumpy zal je er dankbaar voor zijn!
Valor

Valor

Aktie Spelletjes ? In dit spel gaat een stickpoppetje zijn vijanden te lijf met een zwaard en andere aanvalstechnieken. Zorg jij ervoor dat hij in leven blijft en dat hij al zijn vijanden uitschakelt?
Super Ninja Strike

Super Ninja Strike

Aktie Spelletjes ? Probeer om in deze superfighter ninja alle tegenstander te vernietigen.
TNT Zombies Level Pack

TNT Zombies Level Pack

Aktie Spelletjes ? Dit is de level pack van het grappige spelletje TNT zombies! Plaats dynamietstaven op de juiste plek, zodat de stenen ontploffen en de zombies gedood worden.
Riddergevecht 3

Riddergevecht 3

Aktie Spelletjes ? Je bent een klein poppetje en je moet je als ridder staande houden in de zware wereld.
Bounzy 2

Bounzy 2

Behendigheid Spelletjes ? Knal alle zombies neer in deze zombie shooter. Een 'headshot' levert je meer punten op, dus richt altijd op die enge zombiehoofden! Naarmate je vordert, worden de levels steeds interessanter en uitdagen. Het gaat er dan om dat je de zombies via allerlei omwegen raakt: hierbij wordt dus niet alleen je behendigheid, maar ook je vindingrijkheid op de proef gesteld!
Vliegende talisman

Vliegende talisman

Aktie Spelletjes ? Er zijn vampiers gesignaleerd in het oerwoud naast de stad. Ruim ze allemaal uit de weg met je talisman en zorg dat ze de bel niet bereiken! In ieder level kun je powerups pakken.
Duoblaster

Duoblaster

Aktie Spelletjes ? Dit is een schietspel dat je reactievermogen op de proef stelt! Hoe vaker je geraakt wordt, hoe meer kracht je schild verliest. Als je schild al zijn kracht kwijt is, verlies je een leven. Wanneer je door al je levens heen bent, is het spel voorbij. Verzamel powerups voor extra snelheid en kracht, en voor het upgraden van je wapens. Ook het doden van vijanden verhoogt je score en je level. Dit level bepaalt hoeveel powerups je behoudt nadat je een leven bent kwijtgeraakt. Bovenaan het scherm staat een meter die steeds verder gevuld raakt: wanneer deze vol is, kun je op de spatiebalk drukken om de superbom te gebruiken. Trotseer de negen vijandige aanvallen, en versla alle vijf de eindbazen. Je kunt dit spel in je eentje, of met zijn tweeën spelen. Als je met zijn tweeën speelt, bestuurt de ene speler het hoofdruimteschip, en heeft de andere speler de controle over het aanvallende ruimteschip.
Zombies in je achtertuin

Zombies in je achtertuin

Aktie Spelletjes ? Hee, wat moeten die snelle, springende zombies in je achtertuin? Ze hebben het niet op je planten gemunt maar op jou, dus grijp je wapen en schiet ze terug naar waar ze vandaan komen!
Wolfenstein 3D

Wolfenstein 3D

Aktie Spelletjes ? Wolfenstein is terug! Zoek je weg door de bunker en schiet al die foute nazi's en hun lelijke beesten dood. Er tegenaan!
Cub Shoot 3

Cub Shoot 3

Behendigheid Spelletjes ? Net als in Cub Shoot, probeert de jager ook hier weer om Cub weg te schieten wanneer deze uit de boom valt. Hij heeft deze keer wat grover geschut ingezet: een bommenwerper. Probeer om Cub zo ver mogelijk te lanceren.
Strollin

Strollin

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel, waarin zowel een stickpoppetje als trollfaces de hoofdrol spelen, is het de bedoeling dat je zo ver mogelijk rent en springt zonder dat je links of rechts uit het venster verdwijnt. Hoe verder je rent, hoe meer geld je verdient: dit kunt je uitgeven aan upgrades!
Het elfde uur

Het elfde uur

Aktie Spelletjes ? Samen met wat dorpsgenoten en soldaten zit je in een bunker. Daar kom je tot de ontdekking dat je dochter is gevangengenomen door de vijand, en je zet alles op alles om haar te bevrijden. Je krijgt 60 seconden om haar uit handen van de vijand te redden; gaat dit je lukken? Onderweg kom je allerlei hints tegen, die je kunt gebruiken tijdens je zoektocht. Wees snel, anders word je gepakt door de enge zombies die overal rondlopen!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game