LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Small Arms War

Small Arms War

Aktie Spelletjes ? Loop met het poppetje door het level heen en schiet elke vijand neer die je tegen komt.
Vijandige Linies

Vijandige Linies

Aktie Spelletjes ? Probeer om al je tegenstanders van de baan te schieten.
Black

Black

Aktie Spelletjes ? Probeer om het einde te halen doormiddel van het neerschieten van andere poppetjes.
Wolfenstein 3D

Wolfenstein 3D

Aktie Spelletjes ? Wolfenstein is terug! Zoek je weg door de bunker en schiet al die foute nazi's en hun lelijke beesten dood. Er tegenaan!
Gliding Thunder

Gliding Thunder

Aktie Spelletjes ? Jij bestuurt een hovercraft gevuld met bommen, raketten en zware wapens. Je doel is om de vijandige schepen op de kaart te vernietigen. Pas op dat je wapen niet oververhit raakt! Vernietig alle gevechtskoepels van het level en ga dan naar het heliplatform om het level te voltooien. Sommige poorten kun je openen met schakelaars op de grond. Je kan de vijandige helikopter niet vernietigen.
Doom in drievoud

Doom in drievoud

Aktie Spelletjes ? Kies jouw favoriete versie van Doom en zoek al schietend een weg door het kasteel. Veel plezier!
Razende tank

Razende tank

Aktie Spelletjes ? Manoeuvreer je tank over het terrein en schiet alle vijandelijke soldaten neer voor de tijd of je gezondheid op is.
Schuur vol gijzelaars

Schuur vol gijzelaars

Aktie Spelletjes ? Terroristen hebben een aantal van je medesoldaten gegijzeld in een verlaten schuur. Probeer alle gijzelaars te bevrijden en schiet de terroristen binnen 3 seconden neer! Hoe preciezer je schiet en hoe vaker je de vijand in het hoofd raakt, hoe meer punten je verdient. Wanneer je kogels op zijn, is herladen niet mogelijk, dus ga efficiënt met je munitie om!
Tankblitz Zero

Tankblitz Zero

Behendigheid Spelletjes ? Breek door vijandige linies met je krachtige, zwarte tank en baan je een weg naar de legerbasis van de vijand. Je zult belegeringstorens, tanks, soldaten en nog veel meer tegenkomen: schakel deze allemaal uit en zorg dat je niet wordt geraakt door vijandig vuur. Verdien zo veel mogelijk geld en verspil zo min mogelijk munitie! Je wapen kan oververhit raken: in dat geval moet het eerst afgekoeld zijn, voordat je het weer kunt gebruiken. Je kunt deze game in de standaard-, Rookie-, Veteranen- en Elitemodus spelen.
Codenaam Indigo

Codenaam Indigo

Aktie Spelletjes ? Je majoor heeft je opgedragen om een gevaarlijk kopstuk van de vijandige troepen op te sporen. Het is je tot nu toe altijd gelukt om zulk soort missies te volbrengen, dus vol vertrouwen ga je ook deze keer weer de woestijn in. Gaat het je lukken om het er zelf levend vanaf te brengen in dit vuurgevecht?
Robots vs Drogs

Robots vs Drogs

Aktie Spelletjes ? Versla de 'Drogs' met jouw blauwe robotleger en het grote kanon! Verzamel energiekristallen en goud. Wanneer je naar een nieuw level doorgaat, neem je 50% van de punten van het voorgaande level mee.
Jeep in de jungle

Jeep in de jungle

Aktie Spelletjes ? Een bloederig spelletje waarin jij in het oerwoud vijandige soldaten omver moet rijden en hierbij ook nog eens landmijnen en granaten moet ontmantelen door er met je jeep overheen te rijden. Probeer om zo veel mogelijk punten te behalen!
Parachute-invasie

Parachute-invasie

Aktie Spelletjes ? De vijand valt vanuit de lucht je land binnen. Jij gaat ervoor zorgen dat deze vijandige parachutisten je land niet kunnen veroveren, door ze uit de lucht te schieten. De parachutisten zullen proberen om je toren te bereiken om deze te laten ontploffen. De parachutisten die dichtbij je toren komen, kun je met granaten uit de weg ruimen. Houd de parachutes met munitie in de gaten: zorg dat deze veilig landen. De dozen met een kruis erop, kun je wel beter uit de lucht schieten, want hier zit een parachutist in verstopt!
Cobra Squad

Cobra Squad

Aktie Spelletjes ? In Cobra Squad ga jij samen met je medesoldaten de strijd aan tegen de vijand! Klik op 'select squad', selecteer je soldaten en plaats ze op de rode zone in het slagveld. Ieder leger kun je uitbreiden met extra spullen en powerups. Telkens wanneer je uitgevochten bent, kun je op 'next wave' klikken, waarna je een nieuwe aanval kunt afslaan.
Duty Hill 2

Duty Hill 2

Aktie Spelletjes ? Jij en je voorraden worden beschoten door een vijandig leger. Probeer iedere aanval te overleven en zo veel mogelijk vijandige soldaten te doden. Zorg dat ze jou in de eerste plaats niet doden, en dat ze je voorraden ook zoveel mogelijk met rust laten!
Dokter op het slagveld

Dokter op het slagveld

Aktie Spelletjes ? Jij bent hospik, d.w.z. verpleegkundige in het leger en je bestuurt een auto gevuld met medische hulpmiddelen. Probeer om deze door vijandelijk gebied heen te krijgen, zo ver mogelijk!
Oorlog in Beneril

Oorlog in Beneril

Aktie Spelletjes ? De inwoners van Beneril maken zich klaar voor de strijd, om zich te verdedigen tegen de demonen. Zorg dat je al je soldaten naar de overkant van het slagveld krijgt en houd de vijand tegen! Alleen wanneer de pijl geel of blauw is, kan je een soldaat naar het slagveld verplaatsen. Voor iedere man die je naar de overkant loodst, verplaatst de balk bovenin naar rechts. Je kunt kiezen of je als mens, als elf, als Ork uit het Zuiden, als boself, als Ork uit het Noorden, als zombie, als Westerling, of als bergtrol wilt vechten. Na ieder level kun je je leger uitbreiden. Maak je keuze en laat het gevecht beginnen!
FA18 Strike Force

FA18 Strike Force

Aktie Spelletjes ? Voldoe je missies als gevechtsvlieger.
Open luchten

Open luchten

Aktie Spelletjes ? De vredesonderhandelingen tussen de Amerikanen en Russen gingen goed. Nu moet jij verscheidene missies uitvoeren om ervoor te zorgen dat het luchtruim leeg blijft, zodat de vrede voortduurt.
Vleermuisland

Vleermuisland

Aktie Spelletjes ? Jij vliegt in je helikoptertje door een gebied vol vijandige vleermuizen en andere monsters. Probeer je vijanden uit de weg te ruimen met behulp van bommen of kogels, en kijk uit dat je zelf niet door ze wordt geraakt! Probeer om extra levens (hartjes) en extra punten (hangslotjes) te verzamelen.
Duoblaster

Duoblaster

Aktie Spelletjes ? Dit is een schietspel dat je reactievermogen op de proef stelt! Hoe vaker je geraakt wordt, hoe meer kracht je schild verliest. Als je schild al zijn kracht kwijt is, verlies je een leven. Wanneer je door al je levens heen bent, is het spel voorbij. Verzamel powerups voor extra snelheid en kracht, en voor het upgraden van je wapens. Ook het doden van vijanden verhoogt je score en je level. Dit level bepaalt hoeveel powerups je behoudt nadat je een leven bent kwijtgeraakt. Bovenaan het scherm staat een meter die steeds verder gevuld raakt: wanneer deze vol is, kun je op de spatiebalk drukken om de superbom te gebruiken. Trotseer de negen vijandige aanvallen, en versla alle vijf de eindbazen. Je kunt dit spel in je eentje, of met zijn tweeën spelen. Als je met zijn tweeën speelt, bestuurt de ene speler het hoofdruimteschip, en heeft de andere speler de controle over het aanvallende ruimteschip.
Luchtvechters

Luchtvechters

Aktie Spelletjes ? In dit luchtgevecht schiet jij vanuit je gevechtsvliegtuig op de vijandige vliegtuigen die je basis willen aanvallen. Richt zo precies mogelijk en knal ze allemaal uit de lucht! Na ieder gevecht kun je allerlei upgrades uitvoeren.
Space Flash Arena

Space Flash Arena

Aktie Spelletjes ? Een mooi 3D-ruimtegevecht-spel waarin jij een ruimtebasis moet beschermen. Van alle kanten komen aanvallen, dus doe je best om het overzicht niet te verliezen. Knal alle vijandelijke ruimteschepen kapot die je in de ruimte tegenkomt en verzamel zo nieuwe wapens. Je kunt zelf het aantal vijanden kiezen waartegen je wilt vechten, en in welk gebied je wilt beginnen. Voor ieder veroverd gebied krijg je een medaille: win ze alle zes!
Tech War

Tech War

Aktie Spelletjes ? Een Russische commandant heeft 15 geniesoldaten gevangengenomen en heeft plannen om jouw grondgebied te veroveren. Dwarsboom zijn plannen en bevrijd de 15 mannen! Je eerste missie: een gebouw vol militaire voorraden zoeken in sector P-25.
Telepathie RPG 2

Telepathie RPG 2

Aktie Spelletjes ? Speel deze RPG game en probeer om je tegenstanders te verslaan.
Sinjid

Sinjid

Avontuur Spelletjes ? Zoek naar de beste wapens en bereid je voor op de arenagevechten met monsters.
Goblins Hart

Goblins Hart

Avontuur Spelletjes ? Je bent een ridder en je moet je tegenstanders die op je pad komen verslaan !
Knight Tactics

Knight Tactics

Avontuur Spelletjes ? Probeer om je vijand te verslaan in deze tactische game.
Wonderjongen

Wonderjongen

Avontuur Spelletjes ? Train deze jongen zodat hij alle slechterikken kan verslaan.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game