LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Alle monsters weg

Alle monsters weg

Aktie Spelletjes ? Laat alle monsters verdwijnen door met je kanon granaten op ze af te vuren. Deze ontploffen hierna en als je het goed doet, kun je het monster in één klap laten verdwijnen.
Oorlog in Beneril

Oorlog in Beneril

Aktie Spelletjes ? De inwoners van Beneril maken zich klaar voor de strijd, om zich te verdedigen tegen de demonen. Zorg dat je al je soldaten naar de overkant van het slagveld krijgt en houd de vijand tegen! Alleen wanneer de pijl geel of blauw is, kan je een soldaat naar het slagveld verplaatsen. Voor iedere man die je naar de overkant loodst, verplaatst de balk bovenin naar rechts. Je kunt kiezen of je als mens, als elf, als Ork uit het Zuiden, als boself, als Ork uit het Noorden, als zombie, als Westerling, of als bergtrol wilt vechten. Na ieder level kun je je leger uitbreiden. Maak je keuze en laat het gevecht beginnen!
Bewaak je werelden

Bewaak je werelden

Aktie Spelletjes ? Vier verschillende werelden moet jij bewaken in dit Toren Verdedigen-achtige spel. Plaats je wapens zo, dat je de vijanden uitschakelt voordat ze de uitgang bereiken. Hoe meer geld je verdient, hoe meer verschillende wapens je kunt plaatsen om je kansen te vergroten. Hou je geld en je levens in de gaten!
Relive Your Life

Relive Your Life

Avontuur Spelletjes ? Vraag jij je ook wel eens af hoe je leven eruit zou hebben gezien als je in het verleden andere keuzes had gemaakt? Nou, dit grappige spel biedt je volop mogelijkheden om je leven nog eens opnieuw te leven, andere keuzes te maken en te kijken waar het allemaal eindigt. Je begint als een eicel, en je doorloopt allerlei minigames die naadloos in elkaar overlopen. Ze beïnvloeden allemaal je levensloop. Je kunt eindigen als een nudist, maar ook als een golddigger, als Dr. Who, als een travestiet, of je sterft door een schorpioenenbeet. Het ene einde is nog verrassender en onwaarschijnlijker dan het andere, dus kijk maar eens of je alle 29 levens kunt leven!
Padvindergevecht

Padvindergevecht

Aktie Spelletjes ? Jij bent een zombieridder die in een bos woont, en die er niet van houdt om gestoord te worden. Opeens komt er een hele horde padvinders het bos in, en het lijkt wel of ze op zoek zijn naar jou! Je bent niet gediend van dit onverwachte en ongewenste bezoek, en besluit om tot de aanval over te gaan! Na ieder level kun je je wapens en uitrusting upgraden.
Windhawk

Windhawk

Aktie Spelletjes ? Je bent aan boord van een Windhawk gevechtshelikopter. Het is jouw taak om in elke missie alle vijandelijke vliegtuigen neer te schieten. Voor elke nieuwe missie kun je upgrades kopen met het geld dat je hebt verdiend. Succes!
Striphelden en Zombies

Striphelden en Zombies

Aktie Spelletjes ? De zombies komen eraan! Jij en je favoriete stripheld binden de strijd aan tegen de engerds. Iedere stripfiguur heeft zijn eigen vaardigheden. Voor sommige skills moet je een bepaald level hebben bereikt, voor andere heb je Toverkracht of Superkracht nodig.
Zombieren

Zombieren

Aktie Spelletjes ? Ren zo ver mogelijk door de met zombies gevulde straten en dood zo veel mogelijk levende doden! Ontwijk de obstakels en de zombies en pak zo veel mogelijk goudstukken. Verzamel ook de powerups! Na ieder level kun je mooie upgrades uitvoeren.
Raiden X 12

Raiden X 12

Aktie Spelletjes ? Schiet zoveel mogelijk vijanden neer zodat je verder kan varen. Pas op dat je zelf niet geraakt wordt!
A.R.C.S

A.R.C.S

Aktie Spelletjes ? Er is een intergalactische oorlog gaande tussen Megacorps, buitenaardse wezens, robots, mutanten en andere fanatiekelingen. Al deze partijen willen maar één ding: de macht over de grondstoffen. Ook de mensen proberen zich hiertussen nog te handhaven, maar hun basis genaamd A.R.C.S. wordt continu aangevallen vanuit de ruimte. Vecht met ze mee en zorg dat zij dit ruimtegevecht winnen!
Operatie Storm 3

Operatie Storm 3

Aktie Spelletjes ? Operatie Storm 3 speelt zich af in de middeleeuwen. Je kasteel wordt belegerd en je zult het 25 dagen uit moeten houden tot er versterking komt. Schakel zo veel mogelijk vijandige eenheden uit met je kruisboog, en zorg dat je kasteel niet vernietigd wordt!
Strijd om de Ligstoel

Strijd om de Ligstoel

Aktie Spelletjes ? Alle mensen in dit vakantiepark willen een plekje in de zon. Maar... ze willen op jouw ligstoel gaan liggen, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Verdedig je ligstoel zo goed mogelijk, door de zwemmers met een waterstraal op afstand te houden!
Skeletten schieten

Skeletten schieten

Behendigheid Spelletjes ? Jouw dorp ligt middenin een schimmenrijk waar de zombies de baas zijn. Een leger skeletten komt op je dorp af, met maar één doel: je verdedigingswal doorbreken en van jouw veilige, mooie dorp een troosteloos en kil zombiedorp maken. Gelukkig houd jij de wacht en kun je met je pijl en boog de skeletten die op je afkomen, neerschieten. Met een hoofdschot kun je de zombies meteen doden. Als je een andere plek in hun lichaam raakt, zijn er meerdere pijlen nodig. In de winkel kun je upgrades kopen voor je pijl en boog en voor je harnas.
Dragon Defense

Dragon Defense

Aktie Spelletjes ? Jij bent een jong draakje dat als doel heeft om zijn dikke, luie vader te beschermen tegen de vijanden die hem aan willen vallen. Verzamel voorwerpen en gooi ze een eind weg. Je kunt alles pakken, behalve 'bazen'. Probeer om zo veel mogelijk geld te verzamelen! Je kunt huursoldaten inzetten om het smerige werk voor je op te knappen, en deze huursoldaten kun je ook trainen. Ook het draakje kun je upgraden, met behulp van de icoontjes met een drakenpoot erop.
Ionic

Ionic

Aktie Spelletjes ? Ionic is een verdedigingsspel met een extra uitdaging. De Ionic is een oud ruimteschip, en wordt steeds aangevallen. Bescherm de kern van het schip door machinegeweren en lasers op strategische plekken te plaatsen en schilden voor hen op te stellen. Wees erop bedacht dat de aanvallers niet alleen van een kant komen! Veel plezier!
Upgrade voltooid 2

Upgrade voltooid 2

Aktie Spelletjes ? In dit spel draait het maar om één ding: upgraden! Je begint met een schuld, die steeds hoger oploopt. Door op tijd alles te upgraden wat er maar te upgraden valt, kun je geld verdienen om deze schuld weer terug naar nul te brengen.
Gekleurd ruimtegevecht

Gekleurd ruimtegevecht

Aktie Spelletjes ? Ga het gevecht aan met alle vijandige ruimteschepen die je tegenkomt. Je hebt onbeperkt munitie, dus je kunt blijven doorgaan met schieten zonder dat je kogels op raken. Probeer om alle ruimteschepen te laten ontploffen en verzamel punten! Kijk wel uit dat je niet wordt geraakt door kogels, of door de ruimteschepen zelf.
Massa's zombies

Massa's zombies

Behendigheid Spelletjes ? Op de begraafplaats is een halloweenfeestje aan de gang: perfect voor jou, als zombie, om wat mensenvlees te happen en een legertje zombies om je heen te verzamelen!
Sift Heads Act 5

Sift Heads Act 5

Aktie Spelletjes ? In SHW Act 5, An Exotic Job, gaan Kiro, Vinnie en Shorty op jungle-expeditie, diep in het regenwoud van Amazonië, waar een heel bijzondere en exotische schat op ze wacht. Maar ze zijn niet de enigen die een slaatje denken te slaan uit dit voorwerp: een stel plaatselijke boeven heeft hier ook wel interesse in, en zal de expeditie behoorlijk verstoren. Dit wordt dus een moeilijker missie dan Kiro, Vinnie en Shorty aanvankelijk dachten, maar met jouw hulp slagen ze er vast in!
Goblins Hart

Goblins Hart

Avontuur Spelletjes ? Je bent een ridder en je moet je tegenstanders die op je pad komen verslaan !
Bowja de Ninja

Bowja de Ninja

Avontuur Spelletjes ? Je vaart naar een eiland toe om een robot van de vijand te vernietigen. Loop door de level heen door telkens op de juiste plekken te klikken.
Laatste commando

Laatste commando

Aktie Spelletjes ? De buitenaardse invasie is begonnen en jouw eenheid is de laatste die nog leeft. Schiet zo veel aliens af als je kunt, zo mogelijk met een schot door het hoofd, en verdien goud om upgrades te kopen. Spaar de burgers en zorg ervoor dat ze veilig naar je basis komen, want ze zijn veel geld waard. Succes!
Laser Training

Laser Training

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om zoveel mogelijk bijen te raken met je futuristische lasergun, maar pas op: je laserstralen kunnen ook schadelijk voor jezelf zijn!
Mass Mayhem 3

Mass Mayhem 3

Aktie Spelletjes ? Dit is het derde deel van het populaire spel Mass Mayhem. Ook hier ga je weer een waar bloedbad aanrichten. Rechts bovenaan zie je vensters met opdrachten, upgrades, achievements en bonussen die je in de vorige levels hebt behaald. Maak er een zo groot mogelijke chaos van!
Boom Beschermen

Boom Beschermen

Aktie Spelletjes ? Verdedig deze boom tegen aanvallen uit de stad. Maak de geweren telkens onschadelijk en probeer ondertussen ook om de stad te vernietigen.
Smoelen schieten

Smoelen schieten

Aktie Spelletjes ? De bloeddorstige zombies zijn los! Verdedig jezelf en schiet alle zombies door het hoofd. In hogere levels krijg je ook wapens waarmee je ze met een schot in het lijf kunt doden, maar die hebben maar weinig munitie. Schiet op verbandtrommels en munitieclips om ze op te halen.
Een nieuwe wereld

Een nieuwe wereld

Avontuur Spelletjes ? In dit spel beheer jij je eigen planeet, kweek je eieren op tot boerderijdieren en zaden tot bomen. De planeet waarop de dieren en bomen leven, is in sectoren verdeeld. Iedere sector heeft twee eigenschappen die je in de gaten moet houden: temperatuur en vruchtbaarheid. De dieren kunnen alleen bij bepaalde temperaturen leven, in een gebied waar voldoende voedsel is. En wat de vruchtbaarheid betreft: bomen kunnen alleen op vruchtbare grond groeien. Per sector kunnen maximaal 6 dieren en 6 bomen leven. Door de grond van een sector te veranderen, verander je de geschiktheid om er dieren of bomen op te laten leven. Dieren leggen eieren, waar wormen uitkomen die weer evolueren in boerderijdieren, als je tenminste geluk hebt. Ook kun je bomen zaaien. Deze verlagen de vruchtbaarheid van de grond wel langzaam, maar de mest van de dieren verhoogt deze weer, dus alles kan in evenwicht blijven, zolang jij maar goed oplet. Probeer om het hele ecosysteem in evenwicht te houden!
Fuzzmon 3

Fuzzmon 3

Aktie Spelletjes ? Er staat deze robotachtige wezens weer nieuwe arenagevechten te wachten. Help ze om krachtiger te worden te midden van het puin door ze upgrades te geven. Hoe lang overleef je elk intens toernooi in dit online vechtspel?
Apachegevecht

Apachegevecht

Aktie Spelletjes ? Schiet zo veel mogelijk vijanden neer om te overleven.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game