LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Aeternus Lamnia

Aeternus Lamnia

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een heel snel vechtspel! Versla al je tegenstanders met je zwaard zonder zelf je leven te verliezen! Richt je zwaard telkens op de rode en groene schijven die je ziet om te winnen.
Spartacus in de arena

Spartacus in de arena

Aktie Spelletjes ? Dit is een spel over Spartacus, een Thraciër die van het Romeinse leger verloor en gladiator werd. Hij vecht nu om weer een vrij man te worden en wraak te kunnen nemen met een leger van ontsnapte slaven. Sta hem bij in de arena en zorg dat hij van zijn tegenstanders wint!
Ridderheld

Ridderheld

Aktie Spelletjes ? De zwarte tovenaar en zijn handlangers hebben een arme boer beroofd. Jij, dappere ridder, aarzelt geen moment en gaat achter de tovenaar aan. Schiet en sla de monsters aan stukken, ontwijk obstakels door te springen of te bukken en zorg de je je doel bereikt!
Fuzzmon 3

Fuzzmon 3

Aktie Spelletjes ? Er staat deze robotachtige wezens weer nieuwe arenagevechten te wachten. Help ze om krachtiger te worden te midden van het puin door ze upgrades te geven. Hoe lang overleef je elk intens toernooi in dit online vechtspel?
Romanius

Romanius

Aktie Spelletjes ? Als Romein moet je ervoor zorgen dat je je tegenstanders uitschakelt.
Romanius 2

Romanius 2

Aktie Spelletjes ? Als Romein moet je ervoor zorgen dat je iedereen die op je pad komt, uitschakelt.
Zwarte Ridder 2

Zwarte Ridder 2

Aktie Spelletjes ? Jij bent een ridder die ervoor moet zorgen dat hij al zijn vijanden doodt.
Riddergevecht 3

Riddergevecht 3

Aktie Spelletjes ? Je bent een klein poppetje en je moet je als ridder staande houden in de zware wereld.
Vliegende ridders

Vliegende ridders

Avontuur Spelletjes ? Beleger samen met je ridders een kasteel, dat verdedigd wordt door vijandige ridders. Kies een ridder in de 'inventory', en zet hem neer op het vertrekpunt. Vanaf daar gaat hij lopen, en kun je hem lanceren in de richting van de vijand. Vuur je ridder af op vijanden om ze uit te schakelen, en zorg dat hij tijdens zijn vlucht ook zakjes met goud meepikt! Wanneer de ridder aan het einde van het pad komt, gaat zijn parachute open en vliegt hij weg. In de winkel kun je allerlei spullen kopen waarmee je de strijd wat gemakkelijker maakt voor je ridder.
Bit Dungeon

Bit Dungeon

Aktie Spelletjes ? Speel deze leuke retro-flashgame, waarin je van de ene kerker naar de andere loopt en allerlei vijandige monsters, zombies en skeletten tegenkomt. Versla ze om extra punten te verzamelen, ga in ieder vertrek op zoek naar de sleutel en verzamel alle schatkistjes!
Steekspel in Eremon

Steekspel in Eremon

Behendigheid Spelletjes ? Het gaat er hard aan toe tijdens de steekspelen in het koninkrijk Eremon. Ridders zijn bereid om elkaars rivalen af te slachten en deinzen nergens voor terug. Ben jij klaar voor de strijd? Kies je ridder en de kleur van je paard en ga het slagveld op...
Zoek en Vernietig

Zoek en Vernietig

Aktie Spelletjes ? Help Wolverine en de X-Men om alle slechte robots te vernietigen en de grootste gemenerik te verslaan. Nadat je meerdere vijanden hebt verslagen, bereikt je woedeniveau zijn toppunt, waardoor je aanvallen een tijd lang krachtiger worden.
Gevecht in Jwidol

Gevecht in Jwidol

Multiplayer Spelletjes ? Dit spel speel je met twee spelers. Speler 1 moet aan de linkerkant van het toetsenbord zitten, en speler 2 aan de rechterkant. Probeer je tegenstander van het veld af te krijgen.
Chaos Faction

Chaos Faction

Aktie Spelletjes ? Zorg dat je je tegenstanders verslaat in deze bloedige strijd. Zo kun je nieuwe personages kiezen en krijg je toegang tot geheime zones. In de kraters kun je wapens vinden die van pas kunnen komen. Je kunt kiezen uit drie opties: Campaign, Deathmatch en Survival. Campaign is de standaard-spelmodus, in Deathmatch kan je een aangepaste game spelen met je eigen regels en instellingen en in Survival is het de bedoeling dat je het zo lang mogelijk uithoudt tegen vijanden die hoe langer hoe sterker worden. Veel plezier!
Alien Arena

Alien Arena

Aktie Spelletjes ? Dit is een grappig local mutiplayer-spel dat je zowel alleen als met meerdere spelers kunt spelen. Zorg dat je in iedere arena het monster blijft ontwijken terwijl je tegen de andere aliens vecht. Je kunt je tegenstanders met verschillende wapens te lijf gaan: granaten, geweren, superkracht, een oranje goedje dat monsters erg lekker vinden, een zaklamp, toverdranken en laser. De speler die het gevecht het langst volhoudt, wint. Zorg dat je als eerste vijf gevechten wint!
Combat hero

Combat hero

Aktie Spelletjes ? Vernietig de vijanden, doe het alleen of in een team. Je kunt zelf kiezen op welke plattegrond je dit spel speelt en ook hoeveel en welke vijanden je hebt. Begin op het makkelijkste niveau en voer dat op tot je een echte kampioen bent. Vernietig alle vijanden en blijf zelf in leven. Als je gewond bent, kun je altijd naar de ehbo-doos lopen en je wonden verbinden, zodat je er weer een tijdje tegen kunt. Je kunt verover de vlag spelen, of een team deadmatch of gewoon voor de punten. Kies zelf welke soort je speelt en in welke omgeving en leef je uit.
Stad vol psycho's

Stad vol psycho's

Avontuur Spelletjes ? Een soort gekte lijkt bezit te hebben genomen van de mensen in jouw stad. Ze zijn compleet psychotisch geworden. Er zit niets anders op dan dat je de gekken die jou te grazen willen nemen, doodt: het is erop of eronder! Het leuke in dit spel is dat je bestaande levels nog eens kunt overdoen om meer geld te verzamelen. Ook kun je op ieder moment upgrades kopen.
Millie Megavolte 1

Millie Megavolte 1

Aktie Spelletjes ? Je moet allerlei opdrachten uitvoeren met Millie Megavolte. Lukt dit jou?
Millie Megavolte 2

Millie Megavolte 2

Aktie Spelletjes ? Help Millie om revanche te nemen. Lukt dit jou?
Millie Megavolte 3

Millie Megavolte 3

Aktie Spelletjes ? In deze Millie Megavolte is het jouw missie om Killer Kilzek te doden en Millie, die gevangen is genomen door koning Ulzar, te bevrijden.
Millie Megavolte 4

Millie Megavolte 4

Aktie Spelletjes ? Probeer om met Millie Megavolte verder te komen in deze actiegame.
Het laatste gevecht 2

Het laatste gevecht 2

Aktie Spelletjes ? De hel is losgebarsten en nu moet je in een laatste gevecht je ruimte verdedigen tegen de hordes gespuis die je in de nacht aanvallen. Schiet ze 's nachts allemaal neer en gebruik de dag om je omgeving te verkennen en wapens te zoeken of vallen te stellen die je door de volgende nacht helpen. Succes!
Skater Bart in de stad

Skater Bart in de stad

Sport Spelletjes ? Bart stapt op zijn skateboard en hoopt niet alleen zo snel mogelijk op zijn bestemming te komen: hij hoopt ook nog eens zo veel mogelijk snacks en snoep te verzamelen. Help jij hem hierbij?
Toxers

Toxers

Avontuur Spelletjes ? Jij bindt de strijd aan tegen gemuteerde insecten in Metropolis, een stad die op een eilandje in zee is gebouwd. Je uiteindelijke doel is om de stad uit te komen, over de enige brug die naar het vasteland leidt. Deze brug wordt bewaakt door Bugzilla, die je zult moeten verslaan. Maar voordat je de strijd met haar aan kunt gaan, zul je eerst de andere vijftien opdrachten uit moeten voeren. De stad bestaat uit verschillende wijken, en in iedere wijk krijg je weer een andere missie. Iedere wijk zul je moeten verkennen, en de tijd die je hiervoor hebt, is niet oneindig. Als je aan het einde van de dag je doel niet hebt bereikt, moet je weer opnieuw beginnen. Toxers is een lang, maar erg leuk spel!
Van klungel naar kerel

Van klungel naar kerel

Avontuur Spelletjes ? Maak van deze nerd binnen twee weken een coole kerel. Je kunt iets aan je uiterlijk verbeteren, een mooiere stereo of tv kopen of een lekker kleurtje krijgen. Om een beetje coole dude te zijn moet je ook eerst wat spieren kweken en wat aan je kleren doen. Helaas kost dit alles geld en om geld te verdienen moet je naar je werk, leuk is anders maar je kunt ook nog eens clubben, dat maakt weer een hoop goed. Let er wel op dat je steeds iets beters koopt, anders zak je weer langzaam af naar de nerd.
Zoektocht naar Ada

Zoektocht naar Ada

Aktie Spelletjes ? Jij bent Sören, en je vriendinnetje Ada is door een duistere kracht ontvoerd. Je kent haar je hele leven al en jullie waren altijd onafscheidelijk. Je gaat dus meteen op zoek naar haar, in het woud vol mysteries, waar je allerlei opdrachten zult moeten vervullen en vijanden zult moeten uitschakelen om je doel te bereiken. De mensen die je tegenkomt, kunnen je misschien nuttige adviezen en voorwerpen geven. Klik op 'Menu' wanneer je wapens of magische krachten wilt kopen, je score wilt bekijken of wilt zien wat je bezittingen zijn. Als je het spel wilt opslaan om verder te kunnen gaan waar je gebleven was, moet je iets schrijven in je dagboek, of in het gastenboek van de herberg.
Xenosquad

Xenosquad

Aktie Spelletjes ? Xenosquad is een turn-based vechtspel waarin robots vechten tegen allerlei buitenaardse monsters. Ieder monster heeft zijn eigen krachten en zwakheden, maak hier gebruik van! Op de groene vlakken kun je je robot verplaatsen. Op de gele vlakken kun je een aanval uitvoeren. De vijanden die op een rood vlak staan, kun je aanvallen door erop te klikken. Sommige kisten bevatten punten, waarmee je tussen de levels in je wapens kunt upgraden. Andere kisten vullen je munitie weer volledig aan tijdens het gevecht. Houd goed in de gaten of alle waarden van je robots nog op peil zijn in de statusbalken rechts onderaan!
Legende van Pandora

Legende van Pandora

Avontuur Spelletjes ? Jij bent een jongen die samen met zijn opa in de bergen woont, ver van de bewoonde wereld. Op een dag moet je de stad in om een krant te gaan halen, en deze tocht naar de stad is er één vol gevaren en gevechten. Vecht tegen de monsters en zorg dat je weer heelhuids thuiskomt!
Caesar's vrije dag

Caesar's vrije dag

Avontuur Spelletjes ? Caesar, vandaag ben je vrij. Ook in je vrije tijd communiceer je door je duim omhoog of omlaag te doen. Doe dit wel op het juiste moment, anders word je bijvoorbeeld door je eigen leeuw opgevreten of door Brutus vermoord!
Op weg naar het einde

Op weg naar het einde

Avontuur Spelletjes ? Wat is dit een boeiend avonturenspel! Leid het mannetje naar het Noorden om te ontdekken wat het leven na de dood inhoudt. Onderweg zul je allerlei opdrachten moeten uitvoeren en gevaren moeten trotseren. Monsters kruipen over de paden, gevaarlijke planten blokkeren de doorgang... verzamel nuttige voorwerpen die je kunt gebruiken om obstakels uit de weg te ruimen en gevaren te overwinnen. Hiervoor zul je wel van de gebaande paden moeten afwijken!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game