LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Duoblaster

Duoblaster

Aktie Spelletjes ? Dit is een schietspel dat je reactievermogen op de proef stelt! Hoe vaker je geraakt wordt, hoe meer kracht je schild verliest. Als je schild al zijn kracht kwijt is, verlies je een leven. Wanneer je door al je levens heen bent, is het spel voorbij. Verzamel powerups voor extra snelheid en kracht, en voor het upgraden van je wapens. Ook het doden van vijanden verhoogt je score en je level. Dit level bepaalt hoeveel powerups je behoudt nadat je een leven bent kwijtgeraakt. Bovenaan het scherm staat een meter die steeds verder gevuld raakt: wanneer deze vol is, kun je op de spatiebalk drukken om de superbom te gebruiken. Trotseer de negen vijandige aanvallen, en versla alle vijf de eindbazen. Je kunt dit spel in je eentje, of met zijn tweeën spelen. Als je met zijn tweeën speelt, bestuurt de ene speler het hoofdruimteschip, en heeft de andere speler de controle over het aanvallende ruimteschip.
Luchtvechters

Luchtvechters

Aktie Spelletjes ? In dit luchtgevecht schiet jij vanuit je gevechtsvliegtuig op de vijandige vliegtuigen die je basis willen aanvallen. Richt zo precies mogelijk en knal ze allemaal uit de lucht! Na ieder gevecht kun je allerlei upgrades uitvoeren.
Space Flash Arena

Space Flash Arena

Aktie Spelletjes ? Een mooi 3D-ruimtegevecht-spel waarin jij een ruimtebasis moet beschermen. Van alle kanten komen aanvallen, dus doe je best om het overzicht niet te verliezen. Knal alle vijandelijke ruimteschepen kapot die je in de ruimte tegenkomt en verzamel zo nieuwe wapens. Je kunt zelf het aantal vijanden kiezen waartegen je wilt vechten, en in welk gebied je wilt beginnen. Voor ieder veroverd gebied krijg je een medaille: win ze alle zes!
Telepathie RPG 2

Telepathie RPG 2

Aktie Spelletjes ? Speel deze RPG game en probeer om je tegenstanders te verslaan.
Sinjid

Sinjid

Avontuur Spelletjes ? Zoek naar de beste wapens en bereid je voor op de arenagevechten met monsters.
Goblins Hart

Goblins Hart

Avontuur Spelletjes ? Je bent een ridder en je moet je tegenstanders die op je pad komen verslaan !
Knight Tactics

Knight Tactics

Avontuur Spelletjes ? Probeer om je vijand te verslaan in deze tactische game.
Wonderjongen

Wonderjongen

Avontuur Spelletjes ? Train deze jongen zodat hij alle slechterikken kan verslaan.
Aeternus Lamnia

Aeternus Lamnia

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een heel snel vechtspel! Versla al je tegenstanders met je zwaard zonder zelf je leven te verliezen! Richt je zwaard telkens op de rode en groene schijven die je ziet om te winnen.
Spartacus in de arena

Spartacus in de arena

Aktie Spelletjes ? Dit is een spel over Spartacus, een Thraciër die van het Romeinse leger verloor en gladiator werd. Hij vecht nu om weer een vrij man te worden en wraak te kunnen nemen met een leger van ontsnapte slaven. Sta hem bij in de arena en zorg dat hij van zijn tegenstanders wint!
Ridderheld

Ridderheld

Aktie Spelletjes ? De zwarte tovenaar en zijn handlangers hebben een arme boer beroofd. Jij, dappere ridder, aarzelt geen moment en gaat achter de tovenaar aan. Schiet en sla de monsters aan stukken, ontwijk obstakels door te springen of te bukken en zorg de je je doel bereikt!
Romanius

Romanius

Aktie Spelletjes ? Als Romein moet je ervoor zorgen dat je je tegenstanders uitschakelt.
Romanius 2

Romanius 2

Aktie Spelletjes ? Als Romein moet je ervoor zorgen dat je iedereen die op je pad komt, uitschakelt.
Zwarte Ridder 2

Zwarte Ridder 2

Aktie Spelletjes ? Jij bent een ridder die ervoor moet zorgen dat hij al zijn vijanden doodt.
Riddergevecht 3

Riddergevecht 3

Aktie Spelletjes ? Je bent een klein poppetje en je moet je als ridder staande houden in de zware wereld.
Vliegende ridders

Vliegende ridders

Avontuur Spelletjes ? Beleger samen met je ridders een kasteel, dat verdedigd wordt door vijandige ridders. Kies een ridder in de 'inventory', en zet hem neer op het vertrekpunt. Vanaf daar gaat hij lopen, en kun je hem lanceren in de richting van de vijand. Vuur je ridder af op vijanden om ze uit te schakelen, en zorg dat hij tijdens zijn vlucht ook zakjes met goud meepikt! Wanneer de ridder aan het einde van het pad komt, gaat zijn parachute open en vliegt hij weg. In de winkel kun je allerlei spullen kopen waarmee je de strijd wat gemakkelijker maakt voor je ridder.
Bit Dungeon

Bit Dungeon

Aktie Spelletjes ? Speel deze leuke retro-flashgame, waarin je van de ene kerker naar de andere loopt en allerlei vijandige monsters, zombies en skeletten tegenkomt. Versla ze om extra punten te verzamelen, ga in ieder vertrek op zoek naar de sleutel en verzamel alle schatkistjes!
Steekspel in Eremon

Steekspel in Eremon

Behendigheid Spelletjes ? Het gaat er hard aan toe tijdens de steekspelen in het koninkrijk Eremon. Ridders zijn bereid om elkaars rivalen af te slachten en deinzen nergens voor terug. Ben jij klaar voor de strijd? Kies je ridder en de kleur van je paard en ga het slagveld op...
Zoek en Vernietig

Zoek en Vernietig

Aktie Spelletjes ? Help Wolverine en de X-Men om alle slechte robots te vernietigen en de grootste gemenerik te verslaan. Nadat je meerdere vijanden hebt verslagen, bereikt je woedeniveau zijn toppunt, waardoor je aanvallen een tijd lang krachtiger worden.
Gevecht in Jwidol

Gevecht in Jwidol

Multiplayer Spelletjes ? Dit spel speel je met twee spelers. Speler 1 moet aan de linkerkant van het toetsenbord zitten, en speler 2 aan de rechterkant. Probeer je tegenstander van het veld af te krijgen.
Chaos Faction

Chaos Faction

Aktie Spelletjes ? Zorg dat je je tegenstanders verslaat in deze bloedige strijd. Zo kun je nieuwe personages kiezen en krijg je toegang tot geheime zones. In de kraters kun je wapens vinden die van pas kunnen komen. Je kunt kiezen uit drie opties: Campaign, Deathmatch en Survival. Campaign is de standaard-spelmodus, in Deathmatch kan je een aangepaste game spelen met je eigen regels en instellingen en in Survival is het de bedoeling dat je het zo lang mogelijk uithoudt tegen vijanden die hoe langer hoe sterker worden. Veel plezier!
Alien Arena

Alien Arena

Aktie Spelletjes ? Dit is een grappig local mutiplayer-spel dat je zowel alleen als met meerdere spelers kunt spelen. Zorg dat je in iedere arena het monster blijft ontwijken terwijl je tegen de andere aliens vecht. Je kunt je tegenstanders met verschillende wapens te lijf gaan: granaten, geweren, superkracht, een oranje goedje dat monsters erg lekker vinden, een zaklamp, toverdranken en laser. De speler die het gevecht het langst volhoudt, wint. Zorg dat je als eerste vijf gevechten wint!
Combat hero

Combat hero

Aktie Spelletjes ? Vernietig de vijanden, doe het alleen of in een team. Je kunt zelf kiezen op welke plattegrond je dit spel speelt en ook hoeveel en welke vijanden je hebt. Begin op het makkelijkste niveau en voer dat op tot je een echte kampioen bent. Vernietig alle vijanden en blijf zelf in leven. Als je gewond bent, kun je altijd naar de ehbo-doos lopen en je wonden verbinden, zodat je er weer een tijdje tegen kunt. Je kunt verover de vlag spelen, of een team deadmatch of gewoon voor de punten. Kies zelf welke soort je speelt en in welke omgeving en leef je uit.
Stad vol psycho's

Stad vol psycho's

Avontuur Spelletjes ? Een soort gekte lijkt bezit te hebben genomen van de mensen in jouw stad. Ze zijn compleet psychotisch geworden. Er zit niets anders op dan dat je de gekken die jou te grazen willen nemen, doodt: het is erop of eronder! Het leuke in dit spel is dat je bestaande levels nog eens kunt overdoen om meer geld te verzamelen. Ook kun je op ieder moment upgrades kopen.
Millie Megavolte 1

Millie Megavolte 1

Aktie Spelletjes ? Je moet allerlei opdrachten uitvoeren met Millie Megavolte. Lukt dit jou?
Millie Megavolte 2

Millie Megavolte 2

Aktie Spelletjes ? Help Millie om revanche te nemen. Lukt dit jou?
Millie Megavolte 3

Millie Megavolte 3

Aktie Spelletjes ? In deze Millie Megavolte is het jouw missie om Killer Kilzek te doden en Millie, die gevangen is genomen door koning Ulzar, te bevrijden.
Millie Megavolte 4

Millie Megavolte 4

Aktie Spelletjes ? Probeer om met Millie Megavolte verder te komen in deze actiegame.
Het laatste gevecht 2

Het laatste gevecht 2

Aktie Spelletjes ? De hel is losgebarsten en nu moet je in een laatste gevecht je ruimte verdedigen tegen de hordes gespuis die je in de nacht aanvallen. Schiet ze 's nachts allemaal neer en gebruik de dag om je omgeving te verkennen en wapens te zoeken of vallen te stellen die je door de volgende nacht helpen. Succes!
Skater Bart in de stad

Skater Bart in de stad

Sport Spelletjes ? Bart stapt op zijn skateboard en hoopt niet alleen zo snel mogelijk op zijn bestemming te komen: hij hoopt ook nog eens zo veel mogelijk snacks en snoep te verzamelen. Help jij hem hierbij?

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game