LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Mythische verdediging

Mythische verdediging

Aktie Spelletjes ? Speel dit leuke verdedigingsspel en zorg dat je toren overeind blijft! Je kunt dit spel op verschillende manieren spelen: als eerste de 'Campaign'-mode, waarbij je twintig vijandige waves moet verslaan. Als tweede 'Zombie invasion', waarin je zo lang mogelijk een zombieinvasie moet zien te overleven waar geen einde aan komt. Als laatste de "Boss trials", waarin je de aanvallen van alle eindbazen af moet zien te slaan, zodat je toren onbeschadigd blijft.
Mass Mayhem 5

Mass Mayhem 5

Aktie Spelletjes ? Ook in dit vijfde deel van het populaire spel Mass Mayhem ga je weer een waar bloedbad aanrichten onder de zombies. Rechts bovenaan zie je vensters met opdrachten, upgrades, achievements en bonussen die je in de vorige levels hebt behaald. Maak er een zo groot mogelijke chaos van!
TD 3 op een rij

TD 3 op een rij

Aktie Spelletjes ? Dit is een leuke kruising tussen drie op een rij en Toren Verdedigen! Wanneer je drie of meer torens van dezelfde soort naast elkaar hebt staan, vormen deze samen een extra sterke toren. Bij de groene letter S komen vijanden binnen, en bij de rode letter F verdwijnen ze weer uit het veld. Neem de vijand onder vuur om ervoor te zorgen dat ij zijn bestemming niet bereikt!
Dodelijke kapsalon

Dodelijke kapsalon

Aktie Spelletjes ? Het doel is simpel in deze kapsalon vol stickpoppetjes: dood iedereen onopgemerkt door in de juiste volgorde op bepaalde voorwerpen te klikken. Hierdoor ontstaan ongelukken en dat is nou precies waar je op uit bent. Een kleine hint: begin rechts bovenin bij de lamp en doe in dezelfde kamer nog iets. Daarna sla je je slag in de kamer links bovenin (de stoel is nogal wankel...) en moet je meteen verder in de kamer daaronder, voordat de kapper de föhn in zijn handen heeft. Succes!
Dorpshelden

Dorpshelden

Aktie Spelletjes ? Tien leuke levels waarin jij deze superhelden moet helpen om het dorp te beschermen tegen de aliens.
Boorplatformen schieten

Boorplatformen schieten

Aktie Spelletjes ? Probeer zo veel mogelijk bemanningsleden van deze booreilanden te schieten! Gebruik hiervoor je kanon, waarmee je verschillende soorten kanonskogels kunt wegschieten. Je snapt het al, voor de krachtige kogels zul je eerst punten moeten verdienen.
Larry en de aardmannen

Larry en de aardmannen

Aktie Spelletjes ? De aardmannen rukken op richting Karryon. Help Larry om alle vredelievende schepsels in dit land te beschermen tegen de griezels! Houd Larry's gezondheid goed in de gaten: dit kun je zien aan de rode balk. Als deze leeg raakt, moet je je level opnieuw beginnen. Telkens wanneer Larry ergens schade aanricht, wordt zijn oranje 'woedemeter' gevuld. Als hij genoeg woede heeft opgespaard, kan hij deze uiten als je op W drukt. Wanneer vijanden doodgaan, laten ze hun wapens vallen. Deze kan Larry mooi hergebruiken! Onderweg komt Larry allerlei obstakels tegen, zoals cactussen die hij moet zien te ontwijken. Om de zoveel levels, moet Larry tegen een baas vechten. Voor iedere baas is weer een andere strategie nodig. Succes!
Saloon des doods

Saloon des doods

Aktie Spelletjes ? Het spookt in de saloon: cowboys beschieten elkaar en het is aan jou om er levend uit te komen. Zorg dat je zo veel mogelijk boeven neerschiet!
Rechterhand

Rechterhand

Aktie Spelletjes ? Met je rechterhand ga je een ravage aanrichten in deze villa, waar een hele bende jou opwacht. Schiet de bendeleden in hun hoofd en zorg dat je zelf niet wordt geraakt!
Planeet Verdedigen 3

Planeet Verdedigen 3

Aktie Spelletjes ? Verdedig je planeet om een hoge score te behalen. Val asteroïden aan om bonuspunten te scoren en gebruik je punten om meer eenheden te bouwen.
Tobby Trefbal

Tobby Trefbal

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om je tegenstanders neer te gooien met de sneeuwballen.
Sweet Ride Skate

Sweet Ride Skate

Behendigheid Spelletjes ? Blinky rijdt op zijn skateboard en moet af en toe over wat struikjes springen. Maar wat ziet hij nu in zijn linker ooghoek? Nutty de eekhoorn, die zoals gewoonlijk weer uit is op snoep, probeert op hem in te rijden om zo Blinky's ijsje af te pakken! Zorg dat hij hem zo lang mogelijk voor blijft, en blijf ook op de obstakels letten!
Visje bevrijden

Visje bevrijden

Denk Spelletjes ? Schiet de ketting kapot om het visje te bevrijden! Uiteraard wordt dit steeds lastiger naarmate de levels vorderen, want er staan allerlei vervelende obstakels in de weg. Veel plezier en succes!
Verdedigingsspellen Verzamelaar

Verdedigingsspellen Verzamelaar

Aktie Spelletjes ? In dit spel vind je acht verschillende versies van een schietspel. Er zijn veel opties, en mag je zelf kiezen in welke omgeving je vecht en hoe je vijanden eruit zien, bijvoorbeeld of je ninja's wilt of Pac-spoken. Schiet ze allemaal aan stukjes en verzamel zo punten om extra verstevigingen te kopen. Succes!
Verdedig de bomen

Verdedig de bomen

Aktie Spelletjes ? De golems willen de heilige bomen aanvallen. Steek jij hier een stokje voor door ze een kopje kleiner te maken voordat ze de boom bereiken? Er zijn vijf leuke levels in totaal.
Small Arms War

Small Arms War

Aktie Spelletjes ? Loop met het poppetje door het level heen en schiet elke vijand neer die je tegen komt.
Ice Slide

Ice Slide

Behendigheid Spelletjes ? Cro Marmot, de prehistorische marmot uit Happy Tree Friends, zit opgesloten in een reuzenijsblok. Het is de bedoeling dat jij hem zo ver mogelijk over de ijsbaan laat schuiven. Er lopen alleen wel allerlei Happy Tree Friends op de ijsbaan, dus kijk goed uit! Als je bomen met sneeuw erop raakt, krijg je meer energie, maar probeer de randen van de baan niet te raken: daardoor ga je juist langzamer.
Rij voor je leven 2

Rij voor je leven 2

Aktie Spelletjes ? Je helikopter begeeft het midden in de woestijn, uitgerekend in een gebied waar het stikt van de zombies. Je besluit om je reis per auto voort te zetten, al weet je dat dat een riskante onderneming wordt: in de woestijn word je omgeven door zombies. In het begin van je reis heb je nog niet zo veel mogelijkheden, maar hoe beter je je best doet, hoe meer benzine, wapens en technische snufjes je kunt aanschaffen voor je auto. Zo kom je weer een stukje dichter bij je bestemming!
Hersenen slurpen

Hersenen slurpen

Aktie Spelletjes ? Jij als zombie eet natuurlijk niets liever dan de verse inhoud van een hersenpan! Om middernacht is het weer zover, en jij gaat de straat op om zo veel mogelijk hersenen te verorberen. Eet smakelijk!
Minute Hardcore

Minute Hardcore

Behendigheid Spelletjes ? Bestuur je gekleurde ruimteschip en schiet zo veel mogelijk vijandige ruimteschepen kapot binnen de tijd die je hebt. Schepen die dezelfde kleur hebben als jij, kun je niet raken: wissel in dat geval van kleur om ook die ruimteschepen te vernietigen. Kijk goed uit, ze schieten ook op jou! Wanneer je een level hebt afgerond, kun je kiezen uit twee opties: een upgrade van je ruimteschip, of extra tijd.
Sift Heads Assault 2

Sift Heads Assault 2

Aktie Spelletjes ? Dit is deel twee uit de spannende Sift Heads Assault-serie. Help jij Vinnie om zijn vijanden uit te schakelen? Knal ze neer of sla ze tegen de grond en zorg dat je zelf in leven blijft! Hoe meer vijanden Vinnie uit de weg ruimt, hoe meer geld hij verdient om zijn wapenverzameling uit te breiden. Wanneer je het spel start, staat Vinnie in een houten huisje. Klik op de deuropening om het spel te beginnen.
Tech War

Tech War

Aktie Spelletjes ? Een Russische commandant heeft 15 geniesoldaten gevangengenomen en heeft plannen om jouw grondgebied te veroveren. Dwarsboom zijn plannen en bevrijd de 15 mannen! Je eerste missie: een gebouw vol militaire voorraden zoeken in sector P-25.
Petunia Balance

Petunia Balance

Behendigheid Spelletjes ? Petunia, het blauwe beertje uit Happy Tree Friends, drijft op de golven, samen met haar badeend. Zorg dat ze rechtop blijft, want zo blijft ze drijven. Zodra ze omvalt, verschijnt de haai die maar één ding wil: haar opeten!
Verjaag de Orcs

Verjaag de Orcs

Avontuur Spelletjes ? Het land Gekindar wordt bedreigd door Orcs, die steeds verder optrekken vanuit het veroverde gebied. Alleen het zuidoosten is nog in bezit van de mensen. Help de inwoners van Gekindar om hun land weer te heroveren op die meedogenloze Orcs! In deze strategiegame ga je op verschillende plekken vechten, en krijg je telkens een andere missie die je moet volbrengen. Ga voor een overwinning!
Fabriek in de ruimte

Fabriek in de ruimte

Aktie Spelletjes ? In deze fabriek in de ruimte worden onderdelen gemaakt waarmee je torens kunt bouwen. Je kunt zelf kiezen welke onderdelen je wilt laten maken. Verdedig je fabriek door torens te plaatsen, om zo de vijand op afstand te houden!
De wraak van Rodriguez

De wraak van Rodriguez

Aktie Spelletjes ? Robot Rodriguez is kwaad en zint op wraak. Dat ga je meemaken wanneer hij tegen andere robots vecht!
Wegwerprobot

Wegwerprobot

Denk Spelletjes ? Dokter Nemesis heeft je ontvoerd naar zijn laboratorium. Je moet wapens voor hem gaan testen, of laten we het anders gaan formuleren: hij gaat zijn wapens op jou testen! Wanneer je doodgaat, neemt één van je klonen het gewoon over, tot je erin slaagt om de buis aan de andere kant van het level te bereiken. Veel plezier met dit 21 levels tellende behendigheidsspel!
Held van het Kasteel

Held van het Kasteel

Aktie Spelletjes ? Jij bent een dappere strijder die zich door allerlei verschillende geschiedenisperiodes heen vecht. Je hebt drie verschillende wapens tot je beschikking: een grote steen, pijl en boog en een mitrailleur. Ook kun je toverspreuken gebruiken, die in iedere periode weer anders zijn. Er zijn een boel verschillende historische periodes die je zult doorlopen, veel plezier!
Sift Renegade 3 Defiance

Sift Renegade 3 Defiance

Aktie Spelletjes ? In deze bloederige Siftheads-game gaan we terug naar het verleden van Kiro, voordat hij Vinnie en Shorty nog maar kende. Zijn broer Keinji was toen nog in leven, en samen streden ze met hun katanas en andere traditionele, Japanse wapens, tegen vijandige clans. Verzamel geld om upgrades uit te kunnen voeren: hier zul je in verdere levels veel aan hebben!
Raiden X 26

Raiden X 26

Behendigheid Spelletjes ? Vernietig alle machines en vijanden in dit mooie bos. Maar pas op dat ze jou niet raken.
Rij voor je leven

Rij voor je leven

Behendigheid Spelletjes ? In de woestijn word je omgeven door zombies. Ze stevenen af op de uitkijktoren waar jij je schuilhoudt. Nu wordt het echt tijd om te ontsnappen, anders zul je die toren nooit meer levend kunnen verlaten. Hee, wat zie je daar in de verte? Een helikopter! Komt dat even mooi uit! De helikopter staat alleen te ver weg om ernaartoe te kunnen lopen: je zult één van de roestige auto's moeten gebruiken die onder jouw toren geparkeerd staan. Hopelijk krijg je ze nog aan de praat... In het begin heb je nog niet zo veel mogelijkheden, maar hoe beter je je best doet, hoe meer benzine, wapens en technische snufjes je kunt aanschaffen voor je auto. Zo kom je weer een stukje dichter bij die felbegeerde helikopter!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game