LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Get on Top Online

Get on Top Online

Aktie Spelletjes 3,4 Welke van deze robotworstelaars eindigt bovenaan? Duik in de ring en maak je op de strijd in dit spannende actiespel.
Zombie Massacre

Zombie Massacre

Aktie Spelletjes 3,0 Deze sheriff heeft het helemaal gehad met die oervervelende zombies. Help hem om het Wilde Westen iets minder wild te maken in dit superleuke actiespel. Neem het samen op tegen de ondoden en verzamel upgrades en wapens terwijl je de etters voor eens en voor altijd een lesje leert.
Kampioen sneeuwballen gooien

Kampioen sneeuwballen gooien

Behendigheid Spelletjes 2,9 Wie heeft er zin in een sneeuwballengevecht? Sluit je aan bij een team en probeer al je tegenstanders te raken voordat de tijd om is. Vergeet ook niet om de kerstmuntjes te verzamelen in dit winterse wonderland!
Brawls.io

Brawls.io

Aktie Spelletjes 2,4 Wat een prachtige dag! De zon schijnt en de vogeltjes fluiten. Perfect moment voor een knokpartij, toch? In dit epische io-spel kun je spelers over de hele wereld stompen, schoppen en aanvallen. Je kunt je strijder zelfs aanpassen met gave kleding en tatoeages. Hoe lang hou je het vol voordat je moet aftikken?
Zombiecrisis

Zombiecrisis

Behendigheid Spelletjes 2,1 Dit ziekenhuis wordt overspoeld met zombies en jij zou wel eens de enige kunnen zijn die ze kunt tegenhouden! Roei deze afschuwelijke monsters uit, op welke manier ook: schok ze met defibrillators of zap ze met een mega-brein! Hoe dan ook, dit doldwaze actiespel zit boordevol actie.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game