LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Kampioen sneeuwballen gooien

Kampioen sneeuwballen gooien

Behendigheid Spelletjes 3,1 Wie heeft er zin in een sneeuwballengevecht? Sluit je aan bij een team en probeer al je tegenstanders te raken voordat de tijd om is. Vergeet ook niet om de kerstmuntjes te verzamelen in dit winterse wonderland!
Brawls.io

Brawls.io

Aktie Spelletjes 2,7 Wat een prachtige dag! De zon schijnt en de vogeltjes fluiten. Perfect moment voor een knokpartij, toch? In dit epische io-spel kun je spelers over de hele wereld stompen, schoppen en aanvallen. Je kunt je strijder zelfs aanpassen met gave kleding en tatoeages. Hoe lang hou je het vol voordat je moet aftikken?
Jungle jacht

Jungle jacht

Aktie Spelletjes 0,7 Ga op jacht in een magische jungle. Schiet zo snel als je kunt op de vliegende varkens en vissen en probeer zoveel mogelijk munten te verzamelen. Een jachthond heb je niet nodig, want een getrainde eland staat klaar om je te helpen. Vergeet niet om naar de winkel te gaan om lokaas en krachtige wapens te kopen.
Wire

Wire

Behendigheid Spelletjes ? Hoe lang kun je deze draad in beweging houden in dit unieke en uitdagende actiespel? Loods de draad door een wereld vol vreemde en gevaarlijke obstakels. Lukt het jou om alle 100 mysterieuze aliens te verzamelen?

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game