LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Dragon Age Legends

Dragon Age Legends

Aktie Spelletjes ? Help Ravi om het kwaad te verslaan en om de stad Kaiten van de ondergang te redden! Hij gaat op zoek naar voorwerpen die zijn toverkracht kunnen vergroten. Alleen dan kan hij het kwaad uitroeien! Je kunt dit spel in vier moeilijheidsgraden spelen.
Bezopen zombies 2

Bezopen zombies 2

Aktie Spelletjes ? Hier is het langverwachte vervolg op 'Bezopen zombies'! Dit spel speelt zich af aan de Mexicaanse grens. Een hele zombie-invasie steekt de grens over, en er zijn nog maar weinig mensen over die de strijd durven aan te gaan. Jaqueline en Miguel zijn twee dappere bestrijders van het zombiekwaad dat zich door het hele gebied heeft verspreid. Kies je personage en ga de strijd aan met de meedogenloze zombies! Probeer om het zo lang mogelijk uit te houden, en om zo veel mogelijk zombies te doden. Hoe beter je vecht, hoe meer geld je verdient, waarmee je betere wapens kunt kopen.
Mythische oorlog

Mythische oorlog

Aktie Spelletjes ? Een vechtspel van 30 levels. Kies aan welke kant je wilt vechten: Duisternis (Dark Ages) of Middeleeuwen (Medieval Ages). Zorg dat je zo veel mogelijk vijandig gebied verovert, over land, lucht of zee. Je kunt vier verschillende strategieën kiezen: Defend, Full Defend, Attack en Full Attack.
Scherpschutter 2

Scherpschutter 2

Aktie Spelletjes ? De missie is mislukt al je collega's zijn gevangen of gedood. Jij leeft nog en kunt ontsnappen, maar dan moet je wel alle schurken neerschieten. En natuurlijk zelf gezond blijven. Onderweg kom je onschuldige burgers tegen die je kunt redden en misschien ook wel soldaten van een ander regiment die ook vastzitten. Help ze zoveel mogelijk samen met jou weg te komen uit deze doolhof van straatjes en huizen vol met vijanden.
Survivosaurus

Survivosaurus

Aktie Spelletjes ? Deze alles overlevende dinosaurus loopt over een wereldbolletje, en probeert zo veel mogelijk punten te verzamelen. Uit de lucht komen kometen, meteorieten en ruimteschepen. Verzamel punten en ontwijk de schadelijke voorwerpen die vanuit de ruimte op je af komen!
Raiden X 17

Raiden X 17

Aktie Spelletjes ? Je moet de planeet redden van de ondergang, vernietig zoveel mogelijk schepen. En verdien geld om betere wapens te kopen.
Straatgevecht 4

Straatgevecht 4

Aktie Spelletjes ? Barry is de enige sigaretten verkoper in de stad en hij zit iedereen op te lichten. Een paar mensen hebben er genoeg van en komen in opstand.
Sterrenmaker

Sterrenmaker

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel deeltjes, zodat de Sterrenmaker de vier elementen (vuur, aarde, lucht en water) om kan zetten in sterren! Alleen wanneer de elementen zich in de middelste cirkel bevinden, kan je ze pakken. Doe je dat namelijk te vroeg, dan verlies je punten. Doe je dat te laat, dan loopt de reactor schade op.
Legende van Pandora

Legende van Pandora

Avontuur Spelletjes ? Jij bent een jongen die samen met zijn opa in de bergen woont, ver van de bewoonde wereld. Op een dag moet je de stad in om een krant te gaan halen, en deze tocht naar de stad is er één vol gevaren en gevechten. Vecht tegen de monsters en zorg dat je weer heelhuids thuiskomt!
Weg vol zombies

Weg vol zombies

Aktie Spelletjes ? Rijd door de donkere nacht over een weg vol bloeddorstige zombies. Gelukkig heb je een stevige wagen die tegen een stootje kan: knal tegen de zombies aan om ze uit de weg te ruimen en verzamel zo veel mogelijk brandstof, geld en reparaties. Kijk uit voor de obstakels, want deze kunnen je auto zodanig beschadigen, dat je niet meer vooruit komt!
Toren Verdedigen 12

Toren Verdedigen 12

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je controlepunten tegen vijanden. Als er 1 controlepunt wordt overgenomen wordt de tijd dat je moet verdedigen langer.
Narcolyxii

Narcolyxii

Aktie Spelletjes ? De Narcolyxii zijn een vervelende buitenaardse soort die een krachtig gif gebruiken zodat iedereen in diepe slaap verkeert en zijn nachtmerries oneindig herbeleeft. Nu moet jij je in je droom verdedigen en proberen wakker te worden. Schiet ook op de glitterende fragmenten om wakker te kunnen worden. Voor elke nachtmerrie die je te boven komt verdien je geld om upgrades te kopen. Succes!
Tankaanval

Tankaanval

Aktie Spelletjes ? Het is oorlog en het is jouw taak het land te verdedigen. Gelukkig zit je in een tank en kun je dus heel wat hebben. Schiet erop los, alles levert punten op. Iedere vijand die ontsnapt kost je punten, dus zorg er in ieder geval voor dat je de soldaten neermaait. Je kunt er natuurlijk ook overheen rijden, daar kunnen ze niet tegen.
Spitter

Spitter

Avontuur Spelletjes ? Een vogel poept in je koffie. Jij spuugt terug, maar raakt hem niet. Je zint op wraak! En wat er dan gebeurt... is een heel bizar avontuur waarin je allerlei vreemde opdrachten moet uitvoeren in de vorm van minigames. Vierentwintig sokken verzamelen bijvoorbeeld, of zo ver mogelijk spugen. Er zijn allemaal leuke achievements vrij te spelen, zodat jij uiteindelijk de beste spuger wordt!
Meesterschutter

Meesterschutter

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle doelwitten te raken in dit mooi getekende schietspel.
Ballon in de woestenij

Ballon in de woestenij

Aktie Spelletjes ? Je heteluchtballon is neergestort in een verwoest landschap. Nu moet jij jezelf verdedigen tegen hordes enge, vijandige wezens terwijl je je ballon repareert. Voor elk wezen dat je doodschiet krijg je geld, waarmee je extra hulpmiddelen kopen kunt in de rijdende winkel, die regelmatig langskomt.
Starcraft

Starcraft

Aktie Spelletjes ? Voer de verschillende missies uit in dit prachtige Starcraft spel.
Red je schuilplaats

Red je schuilplaats

Aktie Spelletjes ? Verdien goudstukken om je schuilplaats te kunnen repareren. Je kunt wel door gele lijnen heen, maar niet door rode. Tijdens het lopen kun je je vijanden aanvallen. Zorg dat je je bestemming bereikt binnen het aantal pogingen dat je links bovenaan ziet, en dat je alle vijanden uitschakelt!
De Eenzame Ninja

De Eenzame Ninja

Aktie Spelletjes ? Loop de levels door en versla alle andere ninjas. Pas op dat de ninja's jou niet verslaan.
Het laatste gevecht 2

Het laatste gevecht 2

Aktie Spelletjes ? De hel is losgebarsten en nu moet je in een laatste gevecht je ruimte verdedigen tegen de hordes gespuis die je in de nacht aanvallen. Schiet ze 's nachts allemaal neer en gebruik de dag om je omgeving te verkennen en wapens te zoeken of vallen te stellen die je door de volgende nacht helpen. Succes!
Courier Combat

Courier Combat

Aktie Spelletjes ? In dit spel ga je vechten tegen een heleboel vijanden. Zet hem op!
Zombiekooi

Zombiekooi

Aktie Spelletjes ? Jij zit in een kooi die je beschermt tegen bloeddorstige zombies. De zombies zijn eropuit om de kooi te vernielen om zo bij jou uit te komen. Schiet op ze voordat ze nog maar bij het gaas van de kooi zijn, want ze verscheuren de omheining gewoon! Je kunt dit spel in de storymode en de survival mode spelen.
Verdedig je Vestiging 9

Verdedig je Vestiging 9

Aktie Spelletjes ? Verdediging je vestiging tegen de vijand en zorg dat je basis niet vernietigd wordt.
Flying High

Flying High

Behendigheid Spelletjes ? Toothy heeft in het spel Gogo Toothy zijn lesje nog niet geleerd. Hij is weer van een tak gevallen en zijn oogzenuw zit nog vast aan de tak. Probeer om Toothy zo hoog mogelijk terug te schieten.
One soldier

One soldier

Aktie Spelletjes ? Je bent als enige soldaat overgebleven en je moet ervoor zorgen dat je de tegenstanders uitschakelt.
Redneck en de zombies

Redneck en de zombies

Aktie Spelletjes ? Vier verschillende missies wachten op je in deze zombieshooter. Klim in je helikopter en schiet zo veel mogelijk zombies neer!
Priester vs Zombies

Priester vs Zombies

Aktie Spelletjes ? Als priester heb jij een belangrijke missie: zombies uitschakelen! Hoe meer zombies je doodt, hoe meer wapens je kunt gebruiken. Sla van je af met je honkbalknuppel of schiet in het rond met je revolver. Pas op: wanneer je te vaak gebeten wordt door de zombies, is het voorbij!
Robot op monsterjacht

Robot op monsterjacht

Aktie Spelletjes ? Jij bent een robot, en wordt op weg gestuurd om het monster, dat in zijn hol verscholen zit, te verslaan. Er zijn vier verschillende wapens waaruit je kunt kiezen. Zorg dat je de juiste keuze maakt, en schakel het monster ermee uit!
Gunny Bunny 2

Gunny Bunny 2

Aktie Spelletjes ? Alweer het tweede deel van gunny bunny, schiet alle gevaarlijke robots neer!
Doom in drievoud

Doom in drievoud

Aktie Spelletjes ? Kies jouw favoriete versie van Doom en zoek al schietend een weg door het kasteel. Veel plezier!
Ninja Hamsters

Ninja Hamsters

Aktie Spelletjes ? Dit is een spel met Ninja Hamster in de hoofdrol! Hij is gek op sushi, maar helaas is hij niet de enige: er is namelijk een invasie van robots, en wat is de belangrijkste brandstof van deze wezens? Je raadt het al: sushi. Help Ninja Hamster in de strijd tegen de robots en help de hamster-chefkok om al zijn sushirecepten terug te krijgen! Verzamel sushi om je hamster sterker te maken. Zorg dat je de baas verslaat en gebruik hierbij de meest spectaculaire ninja-aanvallen!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game