LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Toxers

Toxers

Avontuur Spelletjes ? Jij bindt de strijd aan tegen gemuteerde insecten in Metropolis, een stad die op een eilandje in zee is gebouwd. Je uiteindelijke doel is om de stad uit te komen, over de enige brug die naar het vasteland leidt. Deze brug wordt bewaakt door Bugzilla, die je zult moeten verslaan. Maar voordat je de strijd met haar aan kunt gaan, zul je eerst de andere vijftien opdrachten uit moeten voeren. De stad bestaat uit verschillende wijken, en in iedere wijk krijg je weer een andere missie. Iedere wijk zul je moeten verkennen, en de tijd die je hiervoor hebt, is niet oneindig. Als je aan het einde van de dag je doel niet hebt bereikt, moet je weer opnieuw beginnen. Toxers is een lang, maar erg leuk spel!
Van klungel naar kerel

Van klungel naar kerel

Avontuur Spelletjes ? Maak van deze nerd binnen twee weken een coole kerel. Je kunt iets aan je uiterlijk verbeteren, een mooiere stereo of tv kopen of een lekker kleurtje krijgen. Om een beetje coole dude te zijn moet je ook eerst wat spieren kweken en wat aan je kleren doen. Helaas kost dit alles geld en om geld te verdienen moet je naar je werk, leuk is anders maar je kunt ook nog eens clubben, dat maakt weer een hoop goed. Let er wel op dat je steeds iets beters koopt, anders zak je weer langzaam af naar de nerd.
Zoektocht naar Ada

Zoektocht naar Ada

Aktie Spelletjes ? Jij bent Sören, en je vriendinnetje Ada is door een duistere kracht ontvoerd. Je kent haar je hele leven al en jullie waren altijd onafscheidelijk. Je gaat dus meteen op zoek naar haar, in het woud vol mysteries, waar je allerlei opdrachten zult moeten vervullen en vijanden zult moeten uitschakelen om je doel te bereiken. De mensen die je tegenkomt, kunnen je misschien nuttige adviezen en voorwerpen geven. Klik op 'Menu' wanneer je wapens of magische krachten wilt kopen, je score wilt bekijken of wilt zien wat je bezittingen zijn. Als je het spel wilt opslaan om verder te kunnen gaan waar je gebleven was, moet je iets schrijven in je dagboek, of in het gastenboek van de herberg.
Xenosquad

Xenosquad

Aktie Spelletjes ? Xenosquad is een turn-based vechtspel waarin robots vechten tegen allerlei buitenaardse monsters. Ieder monster heeft zijn eigen krachten en zwakheden, maak hier gebruik van! Op de groene vlakken kun je je robot verplaatsen. Op de gele vlakken kun je een aanval uitvoeren. De vijanden die op een rood vlak staan, kun je aanvallen door erop te klikken. Sommige kisten bevatten punten, waarmee je tussen de levels in je wapens kunt upgraden. Andere kisten vullen je munitie weer volledig aan tijdens het gevecht. Houd goed in de gaten of alle waarden van je robots nog op peil zijn in de statusbalken rechts onderaan!
Pixelstad

Pixelstad

Avontuur Spelletjes ? Welkom in Pixelstad, een stad waar je iedere dag nieuwe opdrachten moet uitvoeren om geld te verdienen. Dit geld geeft je mogelijkheden om spullen te kopen die je goed van pas kunnen komen bij het uitvoeren van de opdrachten. Veel plezier met dit simulatiespel!
Caesar's vrije dag

Caesar's vrije dag

Avontuur Spelletjes ? Caesar, vandaag ben je vrij. Ook in je vrije tijd communiceer je door je duim omhoog of omlaag te doen. Doe dit wel op het juiste moment, anders word je bijvoorbeeld door je eigen leeuw opgevreten of door Brutus vermoord!
Op weg naar het einde

Op weg naar het einde

Avontuur Spelletjes ? Wat is dit een boeiend avonturenspel! Leid het mannetje naar het Noorden om te ontdekken wat het leven na de dood inhoudt. Onderweg zul je allerlei opdrachten moeten uitvoeren en gevaren moeten trotseren. Monsters kruipen over de paden, gevaarlijke planten blokkeren de doorgang... verzamel nuttige voorwerpen die je kunt gebruiken om obstakels uit de weg te ruimen en gevaren te overwinnen. Hiervoor zul je wel van de gebaande paden moeten afwijken!
Elfen en monsters

Elfen en monsters

Avontuur Spelletjes ? Laat jezelf meevoeren naar een wereld tussen computerspel en werkelijkheid en ontdek hoe het is om een elf te zijn. De graphics zijn prachtig en de verhaallijn is interessant, dus duik in deze kruising tussen een avonturenspel en een point & clickspel en probeer om alle voorwerpen te verzamelen die je nodig zult hebben om monsters en vijanden te lijf te gaan in de zoektocht naar je vriendin!
Aqua Boy

Aqua Boy

Avontuur Spelletjes ? Albert de aap heeft jouw onderzeeër gesaboteerd, je uitrusting verborgen en de helm van Pathandor te pakken gekregen. Gelukkig heeft hij jouw duikpak en het pistool, dat je nog in je zak hield, niet te pakken gekregen. Je gaat onder water op zoek naar de helm. Onderweg kom je allerlei gevaren, zoals inktvissen en zee-egels tegen, die je gezondheid aantasten. Raken ze je een aantal keer, dan ben je al je gezondheid kwijt en moet je weer opnieuw beginnen. Neem een duik en kijk wat deze avontuurlijke onderwaterwereld je brengt!
Kerkerwereld

Kerkerwereld

Avontuur Spelletjes ? Ontsnap uit de kerker en zorg dat je de roofdieren die het op jou gemunt hebben, uitschakelt!
Zos

Zos

Avontuur Spelletjes ? Een mooi actiespel met held Zos in de hoofdrol, die op weg gaat om het monster genaamd X'o'chthu te verslaan. Reis samen met Meester Movo van planeet naar planeet. Iedere nieuwe omgeving bevat weer een nieuwe uitdaging en puzzel. Los deze op met alles wat je in de voorgaande levels hebt geleerd! Onderweg kom je allerlei ingrediënten en recepten tegen voor toverdranken die je nodig zult hebben om het gevecht met met monster X'o'chthu aan te gaan.
Valthirian Arc 2

Valthirian Arc 2

Avontuur Spelletjes ? Dit is het vervolg op Valthirian Arc! Een uitgebreide versie waarin je je eigen school bouwt en bestuurt en de leiding hebt over een groep leerlingen die de strijd aangaan met vijandelijke 'Pyons'! Kruip in de huid van de leraren en hun studenten en zorg dat jullie academie de beste en grootste wordt! En onthoud: theorie is misschien belangrijk, maar van de praktijk leren de studenten veel meer!
Reddende ridder

Reddende ridder

Avontuur Spelletjes ? De dochter van de koning is ontvoerd. Red haar! Pak diamantjes en bommen en sla alle geniepige vijanden tot moes!
Spitter

Spitter

Avontuur Spelletjes ? Een vogel poept in je koffie. Jij spuugt terug, maar raakt hem niet. Je zint op wraak! En wat er dan gebeurt... is een heel bizar avontuur waarin je allerlei vreemde opdrachten moet uitvoeren in de vorm van minigames. Vierentwintig sokken verzamelen bijvoorbeeld, of zo ver mogelijk spugen. Er zijn allemaal leuke achievements vrij te spelen, zodat jij uiteindelijk de beste spuger wordt!
Toverzwaard

Toverzwaard

Avontuur Spelletjes ? Het koninkrijk Kamala is een land van zwaardvechters. Op je veertiende mag jij, Amerwyn, kiezen: of het land gaan bewerken net als vele andere vrouwen, of als zwaardvechtster de wijde wereld in trekken. Je kiest voor het laatste. Je gaat op pad en beleeft dan allerlei avonturen en komt allerlei personages tegen. Sommigen hebben je hulp nodig, anderen geven je opdrachten: succes en vooral veel plezier met deze leuke RPG!
Gunny Bunny 2

Gunny Bunny 2

Aktie Spelletjes ? Alweer het tweede deel van gunny bunny, schiet alle gevaarlijke robots neer!
Turret Tyranny

Turret Tyranny

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle bolletjes kapot te schieten voordat ze het einde halen!
Defendery 3k

Defendery 3k

Aktie Spelletjes ? Welk level behaal jij? Maak gebruik van de muis om torens en kanonnen te plaatsen om zo het opkomende geweld tegen te gaan. Upgrade je torens voor meer effect.
Ster Verdediging

Ster Verdediging

Aktie Spelletjes ? Probeer om de planeet te laten overleven door allerlei aanvallen van buitenaf !
Speelgoed Stad

Speelgoed Stad

Aktie Spelletjes ? Zet de torens zo neer, dat je zoveel mogelijk monsters kunt neerschieten voordat ze jouw kasteel bereiken.
Orbash

Orbash

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je grijze bol tegen de vijanden. Denk strategisch voor een highscore!
Toren Verdedigen 9

Toren Verdedigen 9

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat de vijanden de aarde niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Toren Verdedigen 11

Toren Verdedigen 11

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Toren Verdedigen 12

Toren Verdedigen 12

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je controlepunten tegen vijanden. Als er 1 controlepunt wordt overgenomen wordt de tijd dat je moet verdedigen langer.
Bananageddon

Bananageddon

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je toren tegen de invasie van apen en andere monsters. Probeer ze zoveel mogelijk tegen te houden door middel van het bouwen van verdedigingstorens. Je moet de torens ook repareren als ze dreigen kapot te gaan.
Boom Beschermen

Boom Beschermen

Aktie Spelletjes ? Verdedig deze boom tegen aanvallen uit de stad. Maak de geweren telkens onschadelijk en probeer ondertussen ook om de stad te vernietigen.
Verdedig je eer

Verdedig je eer

Aktie Spelletjes ? Lang, lang geleden, in een land ver van hier, besloot een jongen om op zoek te gaan naar het gouden beeldje van Koning Walrus. De koning had dit beeldje verloren in een kerker vol monsters, en wil nu dat de jongen het voor hem gaat zoeken, in ruil voor een beloning. Help deze jongen om alle monsters te verslaan zodat hij het beeldje naar de koning terug kan brengen.
Zoetigheid verdedigen

Zoetigheid verdedigen

Aktie Spelletjes ? Verdedig de taartjes die je voor de high tea hebt gebakken tegen de vijanden, die vanaf de linkerkant van het scherm een aanval op jouw zoetigheid voorbereiden. Bouw torens waarmee je de vijand kunt aanvallen, of hem de weg kunt versperren. Vul de munitie van je torens op tijd aan, want deze wordt vanzelf, of door uitgevoerde aanvallen, geleidelijk minder. Je kunt je toren tot level 5 upgraden. Probeer alle powerups die de vijand laat vallen te gebruiken, en de powerdowns juist te vermijden. Er is ook een powerup-winkel.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game