LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Elfen en monsters

Elfen en monsters

Avontuur Spelletjes ? Laat jezelf meevoeren naar een wereld tussen computerspel en werkelijkheid en ontdek hoe het is om een elf te zijn. De graphics zijn prachtig en de verhaallijn is interessant, dus duik in deze kruising tussen een avonturenspel en een point & clickspel en probeer om alle voorwerpen te verzamelen die je nodig zult hebben om monsters en vijanden te lijf te gaan in de zoektocht naar je vriendin!
Relive Your Life

Relive Your Life

Avontuur Spelletjes ? Vraag jij je ook wel eens af hoe je leven eruit zou hebben gezien als je in het verleden andere keuzes had gemaakt? Nou, dit grappige spel biedt je volop mogelijkheden om je leven nog eens opnieuw te leven, andere keuzes te maken en te kijken waar het allemaal eindigt. Je begint als een eicel, en je doorloopt allerlei minigames die naadloos in elkaar overlopen. Ze beïnvloeden allemaal je levensloop. Je kunt eindigen als een nudist, maar ook als een golddigger, als Dr. Who, als een travestiet, of je sterft door een schorpioenenbeet. Het ene einde is nog verrassender en onwaarschijnlijker dan het andere, dus kijk maar eens of je alle 29 levens kunt leven!
Aqua Boy

Aqua Boy

Avontuur Spelletjes ? Albert de aap heeft jouw onderzeeër gesaboteerd, je uitrusting verborgen en de helm van Pathandor te pakken gekregen. Gelukkig heeft hij jouw duikpak en het pistool, dat je nog in je zak hield, niet te pakken gekregen. Je gaat onder water op zoek naar de helm. Onderweg kom je allerlei gevaren, zoals inktvissen en zee-egels tegen, die je gezondheid aantasten. Raken ze je een aantal keer, dan ben je al je gezondheid kwijt en moet je weer opnieuw beginnen. Neem een duik en kijk wat deze avontuurlijke onderwaterwereld je brengt!
Kerkerwereld

Kerkerwereld

Avontuur Spelletjes ? Ontsnap uit de kerker en zorg dat je de roofdieren die het op jou gemunt hebben, uitschakelt!
Zos

Zos

Avontuur Spelletjes ? Een mooi actiespel met held Zos in de hoofdrol, die op weg gaat om het monster genaamd X'o'chthu te verslaan. Reis samen met Meester Movo van planeet naar planeet. Iedere nieuwe omgeving bevat weer een nieuwe uitdaging en puzzel. Los deze op met alles wat je in de voorgaande levels hebt geleerd! Onderweg kom je allerlei ingrediënten en recepten tegen voor toverdranken die je nodig zult hebben om het gevecht met met monster X'o'chthu aan te gaan.
Valthirian Arc 2

Valthirian Arc 2

Avontuur Spelletjes ? Dit is het vervolg op Valthirian Arc! Een uitgebreide versie waarin je je eigen school bouwt en bestuurt en de leiding hebt over een groep leerlingen die de strijd aangaan met vijandelijke 'Pyons'! Kruip in de huid van de leraren en hun studenten en zorg dat jullie academie de beste en grootste wordt! En onthoud: theorie is misschien belangrijk, maar van de praktijk leren de studenten veel meer!
Reddende ridder

Reddende ridder

Avontuur Spelletjes ? De dochter van de koning is ontvoerd. Red haar! Pak diamantjes en bommen en sla alle geniepige vijanden tot moes!
Spitter

Spitter

Avontuur Spelletjes ? Een vogel poept in je koffie. Jij spuugt terug, maar raakt hem niet. Je zint op wraak! En wat er dan gebeurt... is een heel bizar avontuur waarin je allerlei vreemde opdrachten moet uitvoeren in de vorm van minigames. Vierentwintig sokken verzamelen bijvoorbeeld, of zo ver mogelijk spugen. Er zijn allemaal leuke achievements vrij te spelen, zodat jij uiteindelijk de beste spuger wordt!
Toverzwaard

Toverzwaard

Avontuur Spelletjes ? Het koninkrijk Kamala is een land van zwaardvechters. Op je veertiende mag jij, Amerwyn, kiezen: of het land gaan bewerken net als vele andere vrouwen, of als zwaardvechtster de wijde wereld in trekken. Je kiest voor het laatste. Je gaat op pad en beleeft dan allerlei avonturen en komt allerlei personages tegen. Sommigen hebben je hulp nodig, anderen geven je opdrachten: succes en vooral veel plezier met deze leuke RPG!
Gunny Bunny 2

Gunny Bunny 2

Aktie Spelletjes ? Alweer het tweede deel van gunny bunny, schiet alle gevaarlijke robots neer!
Turret Tyranny

Turret Tyranny

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle bolletjes kapot te schieten voordat ze het einde halen!
Defendery 3k

Defendery 3k

Aktie Spelletjes ? Welk level behaal jij? Maak gebruik van de muis om torens en kanonnen te plaatsen om zo het opkomende geweld tegen te gaan. Upgrade je torens voor meer effect.
Ster Verdediging

Ster Verdediging

Aktie Spelletjes ? Probeer om de planeet te laten overleven door allerlei aanvallen van buitenaf !
Speelgoed Stad

Speelgoed Stad

Aktie Spelletjes ? Zet de torens zo neer, dat je zoveel mogelijk monsters kunt neerschieten voordat ze jouw kasteel bereiken.
Orbash

Orbash

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je grijze bol tegen de vijanden. Denk strategisch voor een highscore!
Toren Verdedigen 9

Toren Verdedigen 9

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat de vijanden de aarde niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Toren Verdedigen 11

Toren Verdedigen 11

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Toren Verdedigen 12

Toren Verdedigen 12

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je controlepunten tegen vijanden. Als er 1 controlepunt wordt overgenomen wordt de tijd dat je moet verdedigen langer.
Bananageddon

Bananageddon

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je toren tegen de invasie van apen en andere monsters. Probeer ze zoveel mogelijk tegen te houden door middel van het bouwen van verdedigingstorens. Je moet de torens ook repareren als ze dreigen kapot te gaan.
Boom Beschermen

Boom Beschermen

Aktie Spelletjes ? Verdedig deze boom tegen aanvallen uit de stad. Maak de geweren telkens onschadelijk en probeer ondertussen ook om de stad te vernietigen.
Torenoorlog

Torenoorlog

Aktie Spelletjes ? Alle bommen en granaten! Verdedig de toren tegen de vijanden door militairen op de juiste plaats te zetten zodat ze zij de vijand tegen kunnen houden.
Verdedig je eer

Verdedig je eer

Aktie Spelletjes ? Lang, lang geleden, in een land ver van hier, besloot een jongen om op zoek te gaan naar het gouden beeldje van Koning Walrus. De koning had dit beeldje verloren in een kerker vol monsters, en wil nu dat de jongen het voor hem gaat zoeken, in ruil voor een beloning. Help deze jongen om alle monsters te verslaan zodat hij het beeldje naar de koning terug kan brengen.
Zoetigheid verdedigen

Zoetigheid verdedigen

Aktie Spelletjes ? Verdedig de taartjes die je voor de high tea hebt gebakken tegen de vijanden, die vanaf de linkerkant van het scherm een aanval op jouw zoetigheid voorbereiden. Bouw torens waarmee je de vijand kunt aanvallen, of hem de weg kunt versperren. Vul de munitie van je torens op tijd aan, want deze wordt vanzelf, of door uitgevoerde aanvallen, geleidelijk minder. Je kunt je toren tot level 5 upgraden. Probeer alle powerups die de vijand laat vallen te gebruiken, en de powerdowns juist te vermijden. Er is ook een powerup-winkel.
Laserverdediging

Laserverdediging

Aktie Spelletjes ? Een combinatie van een puzzelspelletje met een schietspelletje: plaats de lasers die je kunt kopen op strategische plaatsen langs de weg van je vijanden en schiet ze zo allemaal af. Laat er geen ontsnappen, want dat kost je levens!
Fureyes verdediging

Fureyes verdediging

Aktie Spelletjes ? Je basis wordt aangevallen door groepen Fureyes, dat zijn haarballen met een oog. Koop snel torens om ze af te schieten en maak gebruik van speciale krachten om sneller van ze af te komen. Soms kun je dingen vinden, zoals veren en ogen. Verzamel ze en maak met drie ingrediënten toverdrankjes voor je verdedigingswerken. Upgrade je basis en repareer je torens om langer stand te houden. Wees snel, want er komen hoe langer hoe meer Fureyes op je af! Succes!
Skeletten schieten

Skeletten schieten

Behendigheid Spelletjes ? Jouw dorp ligt middenin een schimmenrijk waar de zombies de baas zijn. Een leger skeletten komt op je dorp af, met maar één doel: je verdedigingswal doorbreken en van jouw veilige, mooie dorp een troosteloos en kil zombiedorp maken. Gelukkig houd jij de wacht en kun je met je pijl en boog de skeletten die op je afkomen, neerschieten. Met een hoofdschot kun je de zombies meteen doden. Als je een andere plek in hun lichaam raakt, zijn er meerdere pijlen nodig. In de winkel kun je upgrades kopen voor je pijl en boog en voor je harnas.
Fanatieke Generaal

Fanatieke Generaal

Aktie Spelletjes ? Plaats verdedigingstorens om je gebied te beschermen tegen vijandige aanvallen! Rechts kun je torens kopen, verkopen, beheren en upgraden.
Strijd om Emaeron

Strijd om Emaeron

Denk Spelletjes ? De koning van je volk is gedood in een gruwelijke strijd. Hij probeerde de laatste vrije stad van zijn koninkrijk Emaeron nog te verdedigen, maar deed dit tevergeefs... de duivelse schepsels die met duizenden tegelijk het land veroverden, waren hem en zijn troepen te sterk af en hij moest dit met de dood bekopen. Alleen barones Milena met haar soldaten heeft nog stand weten te houden. Vecht mee met haar soldaten om Emaeron stad voor stad weer te bevrijden van het kwaad! Bouw verdedigingswerken op strategische plaatsen om zo je vijanden tegen te houden.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game