LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Mushroom Madness 3

Mushroom Madness 3

Aktie Spelletjes ? Een grappig spel waarin je in ontelbaar veel levels paddestoelen moet beschermen tegen allerlei dieren die ze aan willen vreten. Leef je uit en red de paddestoelen!
Snoepbewakers

Snoepbewakers

Behendigheid Spelletjes ? In het kort gaat het er in dit spelletje om het volgende: jij hebt lekkere snoepjes, en de insecten willen deze snoepjes afpakken. Daar ga jij een stokje voor steken! Plaats paddestoelen om ze de weg te versperren. Je kunt de beestjes ook aanvallen: dit doe je met stekelige rozen, die hun doorns drie kanten op schieten. Plant madeliefjes, en verzamel het stuifmeel dat ze maken. De bewakers van je snoepjes hebben dit stuifmeel namelijk nodig. Plaats zonnebloemen naast bewakers om deze te upgraden. Succes!
Bewaak je werelden

Bewaak je werelden

Aktie Spelletjes ? Vier verschillende werelden moet jij bewaken in dit Toren Verdedigen-achtige spel. Plaats je wapens zo, dat je de vijanden uitschakelt voordat ze de uitgang bereiken. Hoe meer geld je verdient, hoe meer verschillende wapens je kunt plaatsen om je kansen te vergroten. Hou je geld en je levens in de gaten!
TD 3 op een rij

TD 3 op een rij

Aktie Spelletjes ? Dit is een leuke kruising tussen drie op een rij en Toren Verdedigen! Wanneer je drie of meer torens van dezelfde soort naast elkaar hebt staan, vormen deze samen een extra sterke toren. Bij de groene letter S komen vijanden binnen, en bij de rode letter F verdwijnen ze weer uit het veld. Neem de vijand onder vuur om ervoor te zorgen dat ij zijn bestemming niet bereikt!
Nuke Defense

Nuke Defense

Aktie Spelletjes ? Het kasteel van je vijand wordt groter en groter en zijn soldaten staan al bijna aan de poorten van jouw vesting! Bouw daarom torens om de vijandige soldaten op afstand te houden, zodat jouw burcht een veilige plek blijft. Je kunt verschillende skills inzetten: de 'fire splash', die vuurballen op vijanden afschiet, de 'magic link' die magische energie van de vijand steelt en de 'turret' (geschuttoren), die zes kogels tegelijk afvuurt. Er zijn dus volop mogelijkheden in deze leuke Toren Verdedigen-game!
Eindeloze verdediging

Eindeloze verdediging

Aktie Spelletjes ? Plaats 'torens' (gekleurde edelstenen die kogels afschieten) op strategische plekken om de opslagplaats te beschermen tegen monsters! Je kunt speciale krachten gebruiken: bliksem, hypnose en 'towers boost'. De eerste richt grote schade aan, de tweede hypnotiseert de monsters even en de maakt je torens sneller en krachtiger. Deze bijzondere krachten vind je rechts onderaan in je scherm. Als je op de opslagplaats klikt, kun je bovendien extra levens kopen. Hiervoor moet je uiteraard wel eerst voldoende munten hebben verdiend!
Torens en Tovenaars

Torens en Tovenaars

Aktie Spelletjes ? Bouw verdedigingstorens (in de vorm van een soort tovenaars) en zorg ervoor dat je vijanden het einde van de weg niet halen. Iedere tovenaar heeft andere krachten en een ander bereik. De witte tovenaar vuurt snel achter elkaar, de rode tovenaar roeit een heel gebied met vijanden uit, de ijsblauwe tovenaar vertraagt je vijanden en de groene tovenaar vergiftigt zijn vijanden.
Tanks en torens 2

Tanks en torens 2

Aktie Spelletjes ? Plaats strategische torencombinaties in het veld om je vijanden op afstand te houden. Verzamel punten om je verdedigingstorens te kunnen upgraden!
Een held met een opdracht

Een held met een opdracht

Aktie Spelletjes ? In dit Toren Verdedigen-spel kruip je in de huid van strateeg Rico, strijder Forte of monnik Sabio. Je krijgt als opdracht om een handelsroute te verdedigen, waarop bandieten telkens handelskaravanen aanvallen. Plaats je soldaten strategisch en voed ze op tijd. Wanneer je een level voltooit of opdrachten vervult, verdien je goudstaven. In het kasteel kun je je soldaten en je skills upgraden. Wanneer je begint te spelen, krijg je een uitgebreide tutorial met instructies.
Verdedig je kolonie

Verdedig je kolonie

Aktie Spelletjes ? Bescherm jouw controlecentrum tegen de invasie van de Kron-troepen. Vanuit je controlecentrum plaats je gebouwen, zoals fabrieken en barakken. Er zijn vier soorten gebouwen: barakken, die infanteriegroepen maken; fabrieken, die verdedigingstorens maken; luchtbases, die luchtaanvallen aansturen en mijnen, die extra inkomsten opleveren. Je kunt kiezen uit 'Campaign' en 'Quick battle'.
Verdedig je kolonie 2

Verdedig je kolonie 2

Aktie Spelletjes ? Bescherm jouw controlecentrum tegen de monsterinvasie. Bouw verdedigingstorens op strategische plekken en upgrade ze waar mogelijk. Drones kunnen je helpen om extra mineralen te delven, voor extra inkomsten! Ook vanuit de lucht kun je rekenen op hulp.
Land van amazones

Land van amazones

Aktie Spelletjes ? Een echte amazone wijkt voor geen enkele vijand! Plaats allerlei soorten verdedigingstorens langs de route die de vijand neemt en zorg dat hij zijn bestemming niet bereikt! Je hebt goud nodig voor torens: houd je goudvoorraad dus goed in de gaten.
Robotavontuur

Robotavontuur

Avontuur Spelletjes ? Dit is een leuk avonturenspel waarin je allerlei opdrachten moet uitvoeren!
Bumper Gevecht

Bumper Gevecht

Aktie Spelletjes ? Stoot de tegenstander tegen gevaarlijke randen waardoor hun voertuig schade oploopt. Je wint als je alle voertuigen van de tegenstander hebt vernietigd.
Savage Huskies

Savage Huskies

Avontuur Spelletjes ? Probeer al vechtend alle vier de levels door te komen in deze side-scrolling beat'em up!
Gunball Arena

Gunball Arena

Aktie Spelletjes ? Alle Gunballs willen de baas worden over het rijk der Gunballs! Ook jij maakt daar deel van uit, en je gaat je best doen om dit toernooi te winnen. Kijk uit voor de scherpe pinnen: als je in zo'n val trapt, raak je zwaargewond! De groene ballen geven aan welke bewegingen mogelijk zijn. De gele ballen geven aan welke levels beschikbaar zijn. Zorg dat je alle levels haalt en de nieuwe leider wordt!
De wraak van Rodriguez

De wraak van Rodriguez

Aktie Spelletjes ? Robot Rodriguez is kwaad en zint op wraak. Dat ga je meemaken wanneer hij tegen andere robots vecht!
Gunball-gevecht

Gunball-gevecht

Aktie Spelletjes ? Er wordt weer een nieuw Gunball-toernooi georganiseerd: de Gunball die de wrede heerser uitschakelt, wordt de nieuwe keizer! Ook jij, piepkleine Gunball, doet eraan mee en gaat proberen om het toernooi te winnen. Kijk je wel uit voor de scherpe pinnen? Als je in zo'n val trapt, raak je zwaargewond! Zorg dat je met zo veel mogelijk geld en skillpoints alle levels haalt en de nieuwe Gunball-leider wordt!
Kernkanon

Kernkanon

Aktie Spelletjes ? Schiet op de kleine, mobiele kanonnen die jouw grote, stilstaande kanon aanvallen. Gelukkig kun je de hulp inroepen van bijvoorbeeld een tweede kanon of een reactor. Succes bij het overleven van alle waves!
Platcore

Platcore

Behendigheid Spelletjes ? In de wapentestkamer van Platcore is net een hele serie robots binnengekomen die allemaal vernietigd moeten worden. Jij bent één van die robots, en je gaat alles op alles zetten om te ontkomen aan deze vernietigende actie! Ontwijk alle voorwerpen die op je af worden geslingerd en probeer alle gouden tandwielen te pakken. Hiermee kun je je robots namelijk aanpassen. Hoe langer je in leven blijft, hoe meer ervaringspunten je verdient.
Robot onder vuur

Robot onder vuur

Aktie Spelletjes ? Robotkevers hebben het op jou gemunt. Schiet van je af en zorg dat ze je niet te pakken krijgen! Je kunt ook een 'autofire'-modus aanzetten, waarbij je niet zelf hoeft te klikken om te schieten.
Ruimterobot

Ruimterobot

Aktie Spelletjes ? Jouw robot wordt gedropt op een planeet waar oorlog heerst. Zorg dat hij zo veel mogelijk vijandige bots neerschiet, en dat hij zelf niet vanuit de lucht of vanaf de grond wordt neergeschoten!
Ruimtebasis onder vuur

Ruimtebasis onder vuur

Aktie Spelletjes ? Als robot val jij aan vanaf de grond, maar je wordt onder vuur genomen vanuit de lucht. Het is zaak om hierdoor niet oververhit te raken! Ondertussen komen er allerlei schorpioenachtige, buitenaardse wezens op je af, die je ook uit moet zien te schakelen door erop te schieten. Probeer de ruimtebasis kapot te schieten en de planeet zo te veroveren!
Bobeedia

Bobeedia

Aktie Spelletjes ? De mensheid is toe aan een nieuwe planeet, en de keuze is gevallen op Bobeedia. De planeet moet nog wel verkend worden: ik durf te wedden dat jij die taak wel op je wilt nemen! Op Bobeedia ga jij op zoek naar grondstoffen, bouw je robots en allerlei structuren waarmee je grondstoffen kunt winnen.
Wegwerprobot

Wegwerprobot

Denk Spelletjes ? Dokter Nemesis heeft je ontvoerd naar zijn laboratorium. Je moet wapens voor hem gaan testen, of laten we het anders gaan formuleren: hij gaat zijn wapens op jou testen! Wanneer je doodgaat, neemt één van je klonen het gewoon over, tot je erin slaagt om de buis aan de andere kant van het level te bereiken. Veel plezier met dit 21 levels tellende behendigheidsspel!
Moordrobots 2

Moordrobots 2

Aktie Spelletjes ? Jaren nadat je de moordrobots hebt uitgeschakeld in het gelijknamige spel, zijn de moordlustige robots weer terug, onder leiding van BossBot. Ga de robotfabriek binnen en zoek de 10 pasjes die toegang geven tot de verschillende ruimtes. Daarna ga je de BossBot proberen te verslaan!
Flying Gonzo

Flying Gonzo

Behendigheid Spelletjes ? Je gaat Gonzo proberen via een kanon in een bak water te stopppen. Doe de goede power en richting om dat voor elkaar te krijgen.
Hondenkanon

Hondenkanon

Behendigheid Spelletjes ? Richt je kanon, en schiet het hondje naar de botten, om er zo veel mogelijk te verzamelen.
Raketwezel

Raketwezel

Behendigheid Spelletjes ? In deze game moet je ervoor zorgen dat de wezel in de roos vliegt !
Kanon Schieter 3

Kanon Schieter 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met de poppetjes het doel te raken om naar het volgende level te gaan.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game