LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Circuit vol zombies

Circuit vol zombies

Aktie Spelletjes ? De zombies versperren de doorgang op dit circuit, maar met je monstertruck wals je over ze heen. Zorg dat je de route zo snel mogelijk aflegt zonder al te veel van de weg te raken, ondanks alle stoorzenders!
Raiden X 27

Raiden X 27

Aktie Spelletjes ? Vecht en schiet zoveel mogelijk vijanden neer zodat je naar de volgende level kan vliegen.
Gulzige Pinatas

Gulzige Pinatas

Aktie Spelletjes ? Pinatas hebben op je verjaardag je snoep gestolen! Het is tijd om terug te pakken wat van jou is, dus open de jacht op de pinatas. Wanneer je vecht tegen de hoogste baas, dan krijg je te maken met zijn pinatavrienden, de één nog lastiger dan de ander! Het eten van 3 pakjes Juicy Fruit vergroot je kracht.
TMNT Double Damage

TMNT Double Damage

Aktie Spelletjes ? April zit in moeilijkheden, en ze heeft de hulp van de Turtles ingeroepen om haar te redden! Bind daarom de strijd aan tegen Shredder en de vechtersbazen van de Foot-clan.
Weg met de teddybeer

Weg met de teddybeer

Aktie Spelletjes ? Word jij ook zo misselijk van al die snoezige beertjes? Heb jij het helemaal gehad met die donzige dingen? Dan kun je hier je hart ophalen. Schiet alle beren neer, als je de ballon raakt, storten ze neer, maar je kunt ze ook zelf neermaaien. De zeppelin is iets moeilijker, maar het moet nog steeds kunnen. Iedere keer als je weer zo'n zoetsappig beestje ziet, ga naar dit spel en leef je uit.
Bandieten en stieren

Bandieten en stieren

Behendigheid Spelletjes ? Het Wilde Westen, een paar eeuwen geleden. Jij bent een boer, en je weet dat er bandieten zijn die jouw vee willen stelen. Dat laat je natuurlijk niet gebeuren, want wanneer je al je stieren kwijt bent, heb je de strijd tegen de bandieten verloren! Zet cowboys in om je stieren te verdedigen en om bandieten te doden. Cowboys betaal je met het geld dat gedode bandieten opleveren.
Jack en de zombies

Jack en de zombies

Denk Spelletjes ? Jack gaat de stad in om zijn vriendin uit de handen van de vleesetende zombies te redden. Eerst moet hij er thuis nog een hele serie uit de weg zien te ruimen, voor hij op pad kan. Ga je daarna met hem mee?
Art of war 2

Art of war 2

Aktie Spelletjes ? Verdedig Stalingrad! Je bent een soldaat en je moet voorkomen dat de vijand de stad binnen valt. Schiet de soldaten neer en gooi met granaten naar de tanks. Vraag om hulptroepen wanneer dat nodig is. Succes!
Open luchten

Open luchten

Aktie Spelletjes ? De vredesonderhandelingen tussen de Amerikanen en Russen gingen goed. Nu moet jij verscheidene missies uitvoeren om ervoor te zorgen dat het luchtruim leeg blijft, zodat de vrede voortduurt.
Barbarian

Barbarian

Aktie Spelletjes ? Versla de duivelse Drax en bevrijd prinses Mariana.
Sift Heads Cartels Act 2

Sift Heads Cartels Act 2

Aktie Spelletjes ? Shorty gaat naar een begrafenis: een begrafenis waar naast de overledene zelf, nog meer doden zullen vallen. Shorty is vastbesloten om al haar vijanden uit te roeien in het mortuarium. Zorg jij dat ze er weer levend vandaan komt in deze aflevering van Sift Heads Cartels?
Verdedig je Vestiging 8

Verdedig je Vestiging 8

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je vestiging tegen de vijanden die je tegen komt.
Zombies lokken

Zombies lokken

Denk Spelletjes ? De zombies op deze begraafplaats zijn dol op hersenen! Jij wilt juist zo veel mogelijk zombies uitschakelen, dus wat is er beter lokaas dan een vers stel hersenen? Plaats ze op een strategische plaats, zodat de zombie in de val loopt.
Aanval uit de Ruimte

Aanval uit de Ruimte

Aktie Spelletjes ? Jij bent een premiejager, die door de Verenigde Ruimtenaties is ingehuurd om voortvluchtige criminelen op te sporen. Je volgende klus is in een afgelegen zonnestelsel genaamd Menoetius. Hier moeten jij en je huurlingen op vijf verschillende planeten op zoek naar intergalactische boeven. Het doel van het spel is simpel: de boeven en hun handlangers uitschakelen zonder zelf gewond te raken of zelfs gedood te worden. De manier waarop je dit doel bereikt, is alleen een stuk minder makkelijk... Probeer om zo veel mogelijk punten te behouden: degene die als eerste op nul staat, verliest. Plaats je eenheden door ze vanuit de linker benedenhoek naar jouw deel van het slagveld te slepen (binnen de witte stippellijnen). Als je alle eenheden strategisch hebt geplaatst, klik je op de groene 'End Turn'-knop. Kies de knoppen bovenaan of onderaan het slagveld om de richting te bepalen waarin je eenheden lopen. Iedere ronde duurt 10 seconden: hierna kun je weer nieuwe eenheden plaatsen, waarna je weer op End Turn klikt. Veel plezier in dit turn-based verdedigingsspel!
Counter Terror

Counter Terror

Aktie Spelletjes ? Een tactisch actiespel waarin je in een gebouw met meerdere verdiepingen vecht tegen domme maar gevaarlijke vijanden. Het principe is simpel: schiet, maar zorg dat je zelf niet geraakt wordt. Wanneer je gehurkt zit, kan de vijand je niet zien en ben je veilig. Schiet omhoog, omlaag, opzij of werp granaten om iedereen die jou in de weg loopt, uit te schakelen! Je kunt het spel in je eentje spelen of met twee spelers, in verschillende moeilijkheidsgraden.
Verdedig je Vestiging 6

Verdedig je Vestiging 6

Aktie Spelletjes ? Er worden steeds aanvallen uitgevoerd op je kanon. Probeer om ze allemaal af te slaan!
Verdedig je Vestiging 7

Verdedig je Vestiging 7

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig de stad door de raketten te laten ontploffen voordat ze de grond raken.
Sift Heads Cartels Act 3

Sift Heads Cartels Act 3

Aktie Spelletjes ? Vinnie en zijn team worden achternagezeten door inspecteur Sam Lawrence. Dan keren de rollen zich om: niet Sam Lawrence, maar Vinnie en de zijnen beginnen een klopjacht. Tijdens deze klopjacht worden ze achternagezeten door een wraakzuchtige clan en lopen de dingen anders dan gepland... Help Vinnie om het er levend vanaf te brengen! In deze Sift Heads-aflevering zitten nieuwe wapens en vechttechnieken!
Taartpiraten

Taartpiraten

Aktie Spelletjes ? De taartpiraten hebben al je kostbare taart gestolen! Het is dus hoog tijd om een verdedigingslinie van geschutskoepels te bouwen om ze uit de buurt te houden van je taartfabriek. Verbeter je torens en zoek naar nieuwe door ingrediënten te verzamelen waarmee je je torens sterker en groter maakt. Doe je best om deze taartpiraten te weren!
Panda op koekjesjacht

Panda op koekjesjacht

Behendigheid Spelletjes ? Jij woont als panda in Koekjesland. De heerschappij van Koekhoofd begint je steeds meer tegen te staan en je droomt ervan om een nieuw bestaan op te bouwen in de Verenigde Koekjesstaten. Maar hoe kom je daar? Je laat je lanceren vanuit een kanon en probeert onderweg zo veel mogelijk dieren en grote koeken te raken: deze leveren je namelijk koekjes op, waarmee je upgrades kunt kopen.
Raketdiertjes

Raketdiertjes

Behendigheid Spelletjes ? Lanceer de diertjes en zorg dat ze zo ver mogelijk komen! Wanneer ze gelanceerd zijn, kun je een jetpack gebruiken om ze nog verder te laten vliegen. Kijk uit voor scherpe punten en voor vijandige raketten! Ook moet je oppassen dat de jetpack niet oververhit raakt. Verzamel daarom jetpack-muntjes en upgrade je jetpack in de winkel. Kies telkens weer een andere bestemming en probeer ook daar weer een mooie score te halen!
Bumper Gevecht

Bumper Gevecht

Aktie Spelletjes ? Stoot de tegenstander tegen gevaarlijke randen waardoor hun voertuig schade oploopt. Je wint als je alle voertuigen van de tegenstander hebt vernietigd.
Cupido hartenjager

Cupido hartenjager

Behendigheid Spelletjes ? Schiet Cupido's af op de hartjes, en probeer deze allemaal te raken!
Het hart van de samoerai 2

Het hart van de samoerai 2

Aktie Spelletjes ? Deze samoerai is op weg, maar hij komt allerlei gevaren en vijanden tegen. Zorg dat hij op tijd de juiste aanvals- of verdedigingstechniek gebruikt, zodat hij zijn bestemming veilig kan bereiken.
Helikopterspel 6

Helikopterspel 6

Aktie Spelletjes ? Versla de vijand door hun fabriek en krachtcentrales op te blazen. Zijn je bommen op keer dan terug naar het schip om te herladen.
Verdedig je Vestiging 2

Verdedig je Vestiging 2

Aktie Spelletjes ? Verdedig je vestiging tegen de vijanden!
Nuke Defense

Nuke Defense

Aktie Spelletjes ? Het kasteel van je vijand wordt groter en groter en zijn soldaten staan al bijna aan de poorten van jouw vesting! Bouw daarom torens om de vijandige soldaten op afstand te houden, zodat jouw burcht een veilige plek blijft. Je kunt verschillende skills inzetten: de 'fire splash', die vuurballen op vijanden afschiet, de 'magic link' die magische energie van de vijand steelt en de 'turret' (geschuttoren), die zes kogels tegelijk afvuurt. Er zijn dus volop mogelijkheden in deze leuke Toren Verdedigen-game!
Zos

Zos

Avontuur Spelletjes ? Een mooi actiespel met held Zos in de hoofdrol, die op weg gaat om het monster genaamd X'o'chthu te verslaan. Reis samen met Meester Movo van planeet naar planeet. Iedere nieuwe omgeving bevat weer een nieuwe uitdaging en puzzel. Los deze op met alles wat je in de voorgaande levels hebt geleerd! Onderweg kom je allerlei ingrediënten en recepten tegen voor toverdranken die je nodig zult hebben om het gevecht met met monster X'o'chthu aan te gaan.
Skater Bart in de stad

Skater Bart in de stad

Sport Spelletjes ? Bart stapt op zijn skateboard en hoopt niet alleen zo snel mogelijk op zijn bestemming te komen: hij hoopt ook nog eens zo veel mogelijk snacks en snoep te verzamelen. Help jij hem hierbij?
Raiden X 29

Raiden X 29

Aktie Spelletjes ? Schiet alle vijanden die je onderweg tegenkomt.
Strijd om Emaeron

Strijd om Emaeron

Denk Spelletjes ? De koning van je volk is gedood in een gruwelijke strijd. Hij probeerde de laatste vrije stad van zijn koninkrijk Emaeron nog te verdedigen, maar deed dit tevergeefs... de duivelse schepsels die met duizenden tegelijk het land veroverden, waren hem en zijn troepen te sterk af en hij moest dit met de dood bekopen. Alleen barones Milena met haar soldaten heeft nog stand weten te houden. Vecht mee met haar soldaten om Emaeron stad voor stad weer te bevrijden van het kwaad! Bouw verdedigingswerken op strategische plaatsen om zo je vijanden tegen te houden.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game