LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Kanon Schieter 4

Kanon Schieter 4

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de poppen uit het kanon. Raak de cirkel om naar de volgende level te gaan. Probeer zo min mogelijk schoten te lossen.
Eierkanon

Eierkanon

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle munten door een ei de boom in te schieten. Dit ei valt weer naar beneden, dus vang het op anders valt het op de grond uit elkaar.
Cupido hartenjager

Cupido hartenjager

Behendigheid Spelletjes ? Schiet Cupido's af op de hartjes, en probeer deze allemaal te raken!
Papierkanon

Papierkanon

Behendigheid Spelletjes ? Twintig leuke levels wachten op je in dit kanonnenspel! Het principe is simpel, maar de uitvoering is soms best lastig, en hoe verder je komt, hoe uitdagender het wordt! Konijntjes met maar één oog verstoppen zich in allerlei bouwsels. Jij wilt die konijntjes raken met je kanonskogels, maar de beestjes zijn niet altijd even makkelijk te bereiken! Je kanon staat buiten die bouwwerken, en de ingang is lastig te bereiken. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt mikken en dat je timing perfect is!
Lachen met Leonardo

Lachen met Leonardo

Denk Spelletjes ? In dit spelletje, gebaseerd op de ontwerpen van Leonardo Da Vinci, is het de bedoeling dat je kanonskogels in een urn terecht laat komen. Allerlei voorwerpen kunnen je hierbij helpen of hinderen, dus doe je best in dit spel van 27 levels!
Zombiekanon

Zombiekanon

Aktie Spelletjes ? Schiet met dit kanon alle enge zombies van de torens af!
Boorplatformen schieten

Boorplatformen schieten

Aktie Spelletjes ? Probeer zo veel mogelijk bemanningsleden van deze booreilanden te schieten! Gebruik hiervoor je kanon, waarmee je verschillende soorten kanonskogels kunt wegschieten. Je snapt het al, voor de krachtige kogels zul je eerst punten moeten verdienen.
Hazenkanon

Hazenkanon

Behendigheid Spelletjes ? Met dit kanon kun je paashazen afschieten in de richting van de paaseieren. Zorg dat je in zo min mogelijk pogingen alle paaseieren raakt, om naar het volgende level door te gaan. Er zijn in totaal twintig levels vol paaseieren en grappige paashazen!
Knal maar raak

Knal maar raak

Avontuur Spelletjes ? Lekker ouderwets bolletjes kapotschieten, het blijft een leuk tijdverdrijf!
Dartkanon

Dartkanon

Behendigheid Spelletjes ? Dit kleine, groene kanonnetje wil lekker darten, en hij probeert zijn pijltjes in de roos te schieten. Dit gaat niet zomaar, want er staan en liggen allerlei obstakels tussen. Met een beetje handigheid en denkwerk lukt het je vast, dus doe je best!
Visje bevrijden

Visje bevrijden

Denk Spelletjes ? Schiet de ketting kapot om het visje te bevrijden! Uiteraard wordt dit steeds lastiger naarmate de levels vorderen, want er staan allerlei vervelende obstakels in de weg. Veel plezier en succes!
Gek Bommetje 2

Gek Bommetje 2

Denk Spelletjes ? Ook in het vervolg op het spel Gek Bommetje ben jij weer een levende bom, die als doel heeft om zombies uit te schakelen. Spring eerst door het vuur om je lont aan te steken, waarna het aftellen begint. Zorg dat je op tijd bij de zombie bent, zodat je vlakbij hem staat wanneer je ontploft! Er zijn dertig levels, in drie verschillende perioden in de geschiedenis.
Onfeilbare testpop 2

Onfeilbare testpop 2

Behendigheid Spelletjes ? Ken je het spel 'Onfeilbare testpop' al? Dit is het vervolg hierop! Voer allerlei crashtests uit met een testpop. In ieder level is het de bedoeling dat je de testpop naar het doelwit schiet. Dit kan direct, maar in de meeste gevallen zal het indirect moeten, omdat er de nodige obstakels aanwezig zijn. Ook zul je soms in- en uit moeten zoomen om het doelwit in beeld te krijgen. Dit zoomen kan met het balkje linksboven. In sommige levels is het ook nodig dat je de zwaartekracht omdraait, zodat de testpoppen gewichtsloos worden en omhoog vliegen. Je kunt de snelheid verlagen door op het S-icoontje bovenaan te klikken: wanneer dit groen wordt, vliegt de testpop langzamer. Zorg dat de pop zo min mogelijk pijn lijdt!
In de kannibalenketel 2

In de kannibalenketel 2

Behendigheid Spelletjes ? Ook in het vervolg op het spelletje 'In de kannibalenketel' is het de bedoeling dat je in een minimum aan pogingen een poppetje in de ketel laat belanden, en dat je hierbij zo veel mogelijk groente en fruit meeneemt de ketel in. Ga voor goud!
Bloopers 2

Bloopers 2

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat de oranje, harige bolletjes in de zwarte gaten terechtkomen. Het principe is simpel, maar de uitvoering ervan wordt in ieder level weer een stukje moeilijker! Met je kanon kun je de poppetjes wegschieten in de richting van de zwarte gaten. Soms kan dit direct, maar vaak zul je eerst een aantal obstakels uit de weg moeten ruimen, of moeten omzeilen. Hiervoor zul je je hersenen even flink moeten laten kraken!
Fort ahoi

Fort ahoi

Behendigheid Spelletjes ? Blaas soldaten, forten, vaten, schatkisten en kisten op en verzamel zo verschillende upgrades. Hiermee kun je in het volgende level nòg meer punten scoren!
Monsters en dozen

Monsters en dozen

Denk Spelletjes ? Als je het spelletje Monsters in dozen leuk vindt om te spelen, is dit ook een perfect behendigheidsspelletje voor jou! Schiet de gekleurde monstertjes vanuit het kanon naar het doosje waar ze thuishoren. Wanneer er een monster in de kartonnen doos zit, gaat deze dicht en past er niet nog een monstertje in. Veel plezier!
Ninjakanon

Ninjakanon

Behendigheid Spelletjes ? In het oude Japan vechten ninja's tegen demonen en jij helpt ze een handje. Een kanon helpt je hierbij: je kunt heel bijzondere kanonskogels afvuren op de duiveltjes; hoe minder ninjakogels je gebruikt om een demon uit te schakelen, hoe beter het is!
Ridders en schatten

Ridders en schatten

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de ridder in de richting van de schatkist, zodat deze opengaat en de ridder een toekomst vol rijkdom en weelde tegemoet gaat!
Haastige spoed

Haastige spoed

Avontuur Spelletjes ? Als een schildpad haast heeft, moet hij wel heel vindingrijk zijn om op tijd op zijn bestemming aan te komen! De schildpad in dit spel heeft het slim bekeken. Om op tijd te komen op een feestje, heeft hij een machine gebouwd die hem de lucht in lanceert. Zorg jij dat hij zo lang mogelijk blijft vliegen en zo'n groot mogelijke afstand aflegt? Hiermee verdien je punten, die je kunt gebruiken voor meer geavanceerde hulpmiddelen, zoals een katapult of een raket.
Piratengoud

Piratengoud

Behendigheid Spelletjes ? Als piraat heb jij natuurlijk één doel voor ogen: zo veel mogelijk goud wegslepen van de wereldzeeën! Leef je uit in dit spel en verzamel het ene goudstuk na het andere. Schiet met je kanon de goudstukken uit de lucht en verzamel het vereiste aantal munten. Succes!
Alle monsters weg

Alle monsters weg

Aktie Spelletjes ? Laat alle monsters verdwijnen door met je kanon granaten op ze af te vuren. Deze ontploffen hierna en als je het goed doet, kun je het monster in één klap laten verdwijnen.
Panda op koekjesjacht

Panda op koekjesjacht

Behendigheid Spelletjes ? Jij woont als panda in Koekjesland. De heerschappij van Koekhoofd begint je steeds meer tegen te staan en je droomt ervan om een nieuw bestaan op te bouwen in de Verenigde Koekjesstaten. Maar hoe kom je daar? Je laat je lanceren vanuit een kanon en probeert onderweg zo veel mogelijk dieren en grote koeken te raken: deze leveren je namelijk koekjes op, waarmee je upgrades kunt kopen.
Fort ahoi puzzel

Fort ahoi puzzel

Aktie Spelletjes ? Je bent door de vijand in de gevangenis gegooid, maar het is je gelukt om te ontsnappen. Nu zin je op wraak! Blaas soldaten, forten, vaten, schatkisten en kisten op en verzamel zo verschillende upgrades. Hiermee kun je in het volgende level nòg meer punten scoren!
Terug naar het nest

Terug naar het nest

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de groene eieren terug naar hun nest en zorg dat ze zo veel mogelijk gouden eieren raken. Laat ze niet vallen of beschadigen! Je kunt hierbij ook gebruik maken van teleportatie: in dat geval schiet je een ei naar een 'zwart gat' en komt het ei via een ander zwart gat weer naar buiten. Ook kun je kussens gebruiken om het ei in de goede richting te laten stuiteren. Zorg dat de eieren niet tegen het ijs aan komen, want dan bevriezen ze!
Onstilbare eetlust

Onstilbare eetlust

Behendigheid Spelletjes ? Dit zijn Daisy, haar kat Topsy en meneer Kikker. Daisy heeft altijd honger, en ze lust van alles: appels, taart, snoep, donuts, kip en worstjes. Topsy, haar kat, heeft ook al zo veel eetlust: vlees, muizen, vis, kattenbrokken, kip en worstjes verorbert hij alsof het niets is. Ook meneer Kikker lust wel het nodige: vliegen, spinnen, lieveheersbeestjes, muizen en wormen. Met een kanon schiet jij al deze etenswaren op ze af: taart schiet je natuurlijk alleen naar Daisy, kattenbrokken alleen naar Topsy en regenwormen alleen naar meneer Kikker. Probeer om al het eten direct of indirect in de hongerige maagjes te laten belanden!
Trollenkanon 2

Trollenkanon 2

Behendigheid Spelletjes ? Deze twee trollfaces hebben wel heel veel bijzondere manieren gevonden om zich te verplaatsen. Ze lanceren trollfaces uit een kanon om zo direct, of indirect, de uitgang te bereiken. Zo belandt de trollface bijvoorbeeld in een bootje waarmee hij wegvaart, of moet hij eerst alle ballonnen kapot schieten voordat hij zelf ook met een ballon wegvliegt. Genoeg uitdagende levels om je een tijdlang mee te vermaken!
Skeletten schieten 2

Skeletten schieten 2

Aktie Spelletjes ? Een eenvoudig schietspelletje waarin je skeletten neer moet schieten met je kanon. Zorg ervoor dat ze het einde van de doolhof niet bereiken! Houd er bij het schieten rekening mee dat je kanonskogel nog even onderweg is voor hij een skelet kan raken.
Jimmy de testpop 2

Jimmy de testpop 2

Behendigheid Spelletjes ? Ken je Jimmy nog, de etalagapop uit 'Jimmy de testpop'? Hij was vroeger een etalagepop, maar een carrière als testpop leek hem stukken spannender. Hij is toen vanuit een kanon de ruimte in geschoten, en belandde op een planeet waar een gekke alien besluit om hem weer de ruimte in te lanceren. Zorg jij dat Jimmy zo ver mogelijk weg wordt geschoten? Hoe verder hij komt, hoe meer geld je verdient en hoe meer upgrades je kunt kopen.
Raketdiertjes

Raketdiertjes

Behendigheid Spelletjes ? Lanceer de diertjes en zorg dat ze zo ver mogelijk komen! Wanneer ze gelanceerd zijn, kun je een jetpack gebruiken om ze nog verder te laten vliegen. Kijk uit voor scherpe punten en voor vijandige raketten! Ook moet je oppassen dat de jetpack niet oververhit raakt. Verzamel daarom jetpack-muntjes en upgrade je jetpack in de winkel. Kies telkens weer een andere bestemming en probeer ook daar weer een mooie score te halen!
Leonardo's kanon 3

Leonardo's kanon 3

Aktie Spelletjes ? Probeer de koning van zijn toren te schieten met het door Da Vinci ontworpen kanon!
Pixeltoilet

Pixeltoilet

Behendigheid Spelletjes ? Ga op je pixeltoilet zitten en laat je lanceren! Onderweg moet je zo veel mogelijk voorwerpen zien te raken om punten te verdienen. Deze punten kun je uitgeven in de shop, om je toilet te upgraden!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game