LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Sift Heads Assault 3

Sift Heads Assault 3

Aktie Spelletjes ? Hier is weer een spannende, uitdagende aflevering van Sift Heads Assault! Help Vinnie om zijn vijanden uit te schakelen: knal ze neer of gooi granaten naar ze, en zorg dat je zelf in leven blijft! Hoe meer vijanden je uit de weg ruimt, hoe meer geld je verdient om Vinnie's wapencollectie uit te breiden.
Zombiecrypte 3

Zombiecrypte 3

Aktie Spelletjes ? De derde aflevering van Zombiecrypte! Ronald en Gerald zijn in een crypte beland, en ze willen hier graag uit ontsnappen. Hiervoor moeten ze in ieder level de uitgang zien te bereiken. Het is hierbij nodig dat ze elkaar helpen, door bijvoorbeeld op knoppen te gaan staan om deuren te openen. Help jij ze naar de uitgang door alle springplanken en hendels slim te gebruiken?
Raiden X 21

Raiden X 21

Aktie Spelletjes ? Probeer alle vijanden te vernietigen en power-ups te pakken zodat je sterkere wapens krijgt.
Fantastic 4 Mechanische Draaikolk

Fantastic 4 Mechanische Draaikolk

Avontuur Spelletjes ? Kies twee personages uit Fantastic Four: Mr. Fantastic, The Thing, Invisible Woman of Human Torch. Probeer je al vechtend een weg door alle levels te banen en zo veel mogelijk punten te halen. Veel plezier met dit leuke Fantastic Four-vechtspel!
Knight Tactics

Knight Tactics

Avontuur Spelletjes ? Probeer om je vijand te verslaan in deze tactische game.
Bobeedia

Bobeedia

Aktie Spelletjes ? De mensheid is toe aan een nieuwe planeet, en de keuze is gevallen op Bobeedia. De planeet moet nog wel verkend worden: ik durf te wedden dat jij die taak wel op je wilt nemen! Op Bobeedia ga jij op zoek naar grondstoffen, bouw je robots en allerlei structuren waarmee je grondstoffen kunt winnen.
Toren Verdedigen 11

Toren Verdedigen 11

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Wasted Colony

Wasted Colony

Avontuur Spelletjes ? Wil je een politicus zijn, een priester of juist een vechtersbaas? Alles kan in deze stad, waar je burgers naar een schuilplaats moet leiden. Overdag moet je hier de zaken draaiende houden, en 's nachts moet je vechten tegen zombies. Is dat geen zware verantwoordelijkheid? Meer gedetailleerde informatie vind je in het spel zelf.
Valthirian Arc 2

Valthirian Arc 2

Avontuur Spelletjes ? Dit is het vervolg op Valthirian Arc! Een uitgebreide versie waarin je je eigen school bouwt en bestuurt en de leiding hebt over een groep leerlingen die de strijd aangaan met vijandelijke 'Pyons'! Kruip in de huid van de leraren en hun studenten en zorg dat jullie academie de beste en grootste wordt! En onthoud: theorie is misschien belangrijk, maar van de praktijk leren de studenten veel meer!
Raiden X 25

Raiden X 25

Aktie Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk vijanden neer te schieten voordat ze jou neerschieten.
Torenoorlog

Torenoorlog

Aktie Spelletjes ? Alle bommen en granaten! Verdedig de toren tegen de vijanden door militairen op de juiste plaats te zetten zodat ze zij de vijand tegen kunnen houden.
Zombie Aanval 3

Zombie Aanval 3

Aktie Spelletjes ? Speel in deze 3e level van Dead Frontier
Vikingcampagne

Vikingcampagne

Aktie Spelletjes ? Romeinen hebben alle Noordelijke Vikingstammen veroverd. Er zijn nog een paar rebellen over die zich niet over willen geven. Samen met de gevluchte Vikingen smeden zij een plan om de Romeinen te verslaan! In dit Verdedig je Kasteel-achtige spel ga jij de Vikings hiermee helpen.
FA18 Strike Force

FA18 Strike Force

Aktie Spelletjes ? Voldoe je missies als gevechtsvlieger.
Koe en zombies

Koe en zombies

Aktie Spelletjes ? Oh jee, deze koe moet het in haar eentje opnemen tegen een hele groep vleesetende zombies die haar kant op komen! Gelukkig heeft ze een geweer, en kan ze ze voorgoed naar het hiernamaals schieten.
Mustache Attack

Mustache Attack

Avontuur Spelletjes ? Bigotilyo is een aardappel. Met een mooi gezin en een mooie snor. Op een dag komt de duivel aardappel tevoorschijn. Hij haat mooie gezinnen. Dus hij ontvoert ze. Neem wraak met Bigotilyo en schiet iedereen aan flarden. Verzamel wapens en vecht voor je eer. Voor je snor!
Raiden X 16

Raiden X 16

Aktie Spelletjes ? Vernietig zoveel mogelijk buitenaardse wezens zodat zij de aarde niet kunnen overnemen. Pak onderweg powerups op voor sterkere wapens.
Bloedige staatsgreep

Bloedige staatsgreep

Aktie Spelletjes ? In de Republiek Zambafa, voerde generaal Banzanfe in mei 2003 een bloedige staatsgreep uit op de verkozen president van Zambafa. Meer dan 10.000 onschuldige mensen vonden hierbij de dood, en de VN-troepen zijn een humanitaire actie gestart. Nu is hun hoop op jou gevestigd...
Ninjaprofessor

Ninjaprofessor

Behendigheid Spelletjes ? Vijftien leuke levels waarin Ray Ardent, de Ninjaprofessor, allerlei vijanden moet verslaan, gevaren moet trotseren en krachten moet verzamelen. De draaiende werpsterren bevatten extra X6-kracht.
Jeep in de jungle

Jeep in de jungle

Aktie Spelletjes ? Een bloederig spelletje waarin jij in het oerwoud vijandige soldaten omver moet rijden en hierbij ook nog eens landmijnen en granaten moet ontmantelen door er met je jeep overheen te rijden. Probeer om zo veel mogelijk punten te behalen!
Knal maar raak

Knal maar raak

Avontuur Spelletjes ? Lekker ouderwets bolletjes kapotschieten, het blijft een leuk tijdverdrijf!
Romanius

Romanius

Aktie Spelletjes ? Als Romein moet je ervoor zorgen dat je je tegenstanders uitschakelt.
Stad vol vijanden

Stad vol vijanden

Aktie Spelletjes ? Tyler is een huurmoordenaar die de ene opdracht na de andere aanneemt om geld te verdienen. Help jij deze scherpschutter om zijn opdrachten goed uit te voeren?
1066

1066

Behendigheid Spelletjes ? 1066 is het jaar dat Willem de Veroveraar tijdens de Slag bij Hastings Engeland binnenviel. Kies partij voor de Engelsen, de Vikingen of de Normandiërs en schakel zo veel mogelijk vijandige soldaten uit door ze te doden of door ze af te schrikken. Het spel is opgedeeld in rondes, die elk weer in twee fases zijn opgesplitst. Om beurten kunnen jij en je vijand strategische zetten doen. Zo kun je je troepen verplaatsen, schieten op de vijand, de vijand beledigen ('taunt') om zijn moreel te verzwakken, je verdedigingscapaciteiten vergroten of je eenheden opsplitsen in kleinere groepen. Houd de vechtkracht en het moreel van je eigen manschappen op peil! Je kunt dit spel in de single-player en in de multiplayer-modus spelen. In het spel zelf kun je bij 'how to play' ook nog heel veel gedetailleerde informatie vinden.
Chaos Faction

Chaos Faction

Aktie Spelletjes ? Zorg dat je je tegenstanders verslaat in deze bloedige strijd. Zo kun je nieuwe personages kiezen en krijg je toegang tot geheime zones. In de kraters kun je wapens vinden die van pas kunnen komen. Je kunt kiezen uit drie opties: Campaign, Deathmatch en Survival. Campaign is de standaard-spelmodus, in Deathmatch kan je een aangepaste game spelen met je eigen regels en instellingen en in Survival is het de bedoeling dat je het zo lang mogelijk uithoudt tegen vijanden die hoe langer hoe sterker worden. Veel plezier!
Erwtenschieter

Erwtenschieter

Aktie Spelletjes ? Probeer met de natte propjes de piraten te raken. Pas op dat ze jou niet raken.
Zombies schieten

Zombies schieten

Aktie Spelletjes ? In dit spelletje ga je gooien met zombies, om zo de rode lampjes uit te schakelen. Het rad, met daaraan de zombies, draait rond. Mik goed en klik op het juiste moment om de zombies te lanceren.
Raiden X 31

Raiden X 31

Aktie Spelletjes ? Schiet alle slechterikken neer maar pas op dat je zelf niet te vaak geraakt wordt.
Laserverdediging

Laserverdediging

Aktie Spelletjes ? Een combinatie van een puzzelspelletje met een schietspelletje: plaats de lasers die je kunt kopen op strategische plaatsen langs de weg van je vijanden en schiet ze zo allemaal af. Laat er geen ontsnappen, want dat kost je levens!
Geen paniek

Geen paniek

Aktie Spelletjes ? Deze eenogige aliens waren aan het chillen toen opeens een gemene professor met door hem gebouwde robots hun kasteel kwam bestormen. Natuurlijk laten ze zich niet zomaar overmeesteren, en ze doen dan ook hun best om alle robots kapot te schieten voordat deze het kasteel bereiken! Dit spel kun je in de 'regular' of 'survival'-modus spelen, en daarbinnen ook nog eens in de makkelijke, normale of moeilijke modus.
Verdedig je kampement

Verdedig je kampement

Aktie Spelletjes ? Je basis wordt beschoten door vijandelijke soldaten. Verdedig je kampement tegen deze aanvallen en houd hierbij rekening met de stand en de kracht van de wind!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game