LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Sneeuwgevecht 6

Sneeuwgevecht 6

Aktie Spelletjes ? Gooi sneeuwballen naar je tegenstanders en win het sneeuwgevecht.
Koning van de toren

Koning van de toren

Aktie Spelletjes ? Bescherm de koning door verdedigingstorens naast of boven hem te plaatsen! Iedere toren heeft andere eigenschappen. Je kunt de torens ook bovenop vijanden laten vallen: zo ben je in één keer van een aanvaller af!
Vleermuisland

Vleermuisland

Aktie Spelletjes ? Jij vliegt in je helikoptertje door een gebied vol vijandige vleermuizen en andere monsters. Probeer je vijanden uit de weg te ruimen met behulp van bommen of kogels, en kijk uit dat je zelf niet door ze wordt geraakt! Probeer om extra levens (hartjes) en extra punten (hangslotjes) te verzamelen.
Zombiehersenen

Zombiehersenen

Aktie Spelletjes ? Dood zo veel mogelijk zombies om hun hersenen in te ruilen voor wapens. Zorg dat je er wel op tijd bij bent, want zombiehersenen blijven maar eventjes goed. Maar wat misschien nog wel veel belangrijker is: zorg dat ze je niet te pakken krijgen, want dan ben je er geweest!
Sterrenjacht

Sterrenjacht

Aktie Spelletjes ? Stel je ruimteschip samen uit elementen die allemaal hun eigen sterke en zwakke punten hebben en probeer zo ver mogelijk de ruimte in te vliegen en zo veel mogelijk sterren, meteorieten, brandstof en andere bonussen te pakken! Kijk uit voor de rode hemellichamen die op je afkomen: deze zijn eropuit om je ruimteschip te beschadigen.
Apache Gevecht 2

Apache Gevecht 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk vliegtuigen en voertuigen op de grond kapot te schieten. Af en toe verschijnen er pakjes met wapen upgrades en levens, deze kun je pakken door er over heen te vliegen.
Woestijnmaan

Woestijnmaan

Aktie Spelletjes ? Ook al ben je geen vechtersbaas, je wordt er wel toe gedwongen om je te verdedigen. Met de onderdelen die je op je neergeschoten ruimteschip vindt, stel je nieuwe wapens samen die je gebruikt om terug te vechten. Plaats je verdedigingstroepen strategisch en laat de wave beginnen: lukt het jou om de monsters bij je ruimteschip weg te houden?
Zombierijk

Zombierijk

Aktie Spelletjes ? Bouw je koninkrijk en verdedig het tegen zombies! Kies je soldaten en laat je leger de vijand verslaan. Ook kun je de hulp inroepen van boeren: zij kunnen goud voor je verzamelen, bomen omhakken en dingen bouwen.
Cohorent Beam

Cohorent Beam

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle vijanden neer te schieten die je ziet.
Gunball-gevecht

Gunball-gevecht

Aktie Spelletjes ? Er wordt weer een nieuw Gunball-toernooi georganiseerd: de Gunball die de wrede heerser uitschakelt, wordt de nieuwe keizer! Ook jij, piepkleine Gunball, doet eraan mee en gaat proberen om het toernooi te winnen. Kijk je wel uit voor de scherpe pinnen? Als je in zo'n val trapt, raak je zwaargewond! Zorg dat je met zo veel mogelijk geld en skillpoints alle levels haalt en de nieuwe Gunball-leider wordt!
Tiny Defender

Tiny Defender

Aktie Spelletjes ? Vecht tegen de giganten om je kleine planeet te verdedigen! Het is jouw missie te verhinderen dat de indringers jouw wereld zullen vernietigen. Vecht als het personage van Maruru, Gluplug en Munyi. Wend speciale vaardigheden aan om je vijanden meer schade toe te kunnen brengen. De magnetische kogel verbetert de gerichtheid van je schoten!
Klikgevecht

Klikgevecht

Aktie Spelletjes ? Een spelletje waarbij je reactiesnelheid op de proef wordt gesteld. In de rode balk onderaan zie je een wit blokje heel snel van links naar rechts bewegen. Probeer in het midden van de balk te klikken, precies op het moment waarop het witte blokje in het midden is. Dan heeft de 'goede', gele smiley de meeste kans in het gevecht tegen de rode 'duivelse' smiley.
Sky Fighter

Sky Fighter

Aktie Spelletjes ? Probeer om de vliegtuigjes te vernietigen die je tegenkomt.
Aura's Reis

Aura's Reis

Aktie Spelletjes ? Vernietig alle robots en scoor zoveel mogelijk punten.
Leonardo's kanon 3

Leonardo's kanon 3

Aktie Spelletjes ? Probeer de koning van zijn toren te schieten met het door Da Vinci ontworpen kanon!
Ridderheld

Ridderheld

Aktie Spelletjes ? De zwarte tovenaar en zijn handlangers hebben een arme boer beroofd. Jij, dappere ridder, aarzelt geen moment en gaat achter de tovenaar aan. Schiet en sla de monsters aan stukken, ontwijk obstakels door te springen of te bukken en zorg de je je doel bereikt!
Flaming Zombooka 2

Flaming Zombooka 2

Aktie Spelletjes ? Dit is het tweede deel uit deze leuke zombie-spellenserie! Ook hier is Barry Zooka weer van de partij. Je kunt hem kiezen, maar ook Robotjam, Longanimals of Jennifer. Probeer in ieder level de zombies uit te schakelen!
Plunderaars in Londen

Plunderaars in Londen

Aktie Spelletjes ? De Londense winkels worden helemaal leeggeplunderd: zorg jij dat de plunderaars niet aan jouw spullen komen? Pak spullen op en breng ze terug naar je winkel. Laat de plunderaars niet al je spullen te pakken krijgen, want dan is het game over!
Robot onder vuur

Robot onder vuur

Aktie Spelletjes ? Robotkevers hebben het op jou gemunt. Schiet van je af en zorg dat ze je niet te pakken krijgen! Je kunt ook een 'autofire'-modus aanzetten, waarbij je niet zelf hoeft te klikken om te schieten.
Strijd om Avalon

Strijd om Avalon

Aktie Spelletjes ? Er was eens een land genaamd Vennimair. Op een dag kwam er een grote meteoriet op het land terecht, waar een enorme, boosaardige straling van uitging. In die tijd werd ook Rhadamanthus geboren, een man die een grote toverkracht bleek te hebben, maar helaas ook kwade bedoelingen. Hij gebruikte zijn toverkracht om een soort leger van zombies samen te stellen, en had maar één doel: de hele bevolking uitroeien. Rhadamanthus begon het hele land te veroveren, maar er was één stad die zich niet zo makkelijk over zou geven: deze werd bewaakt door wijze tovenaar Nathanos, die het Rhadamanthus niet makkelijk zal maken. Help Nathanos in zijn strijd tegen het kwaad! Dood monsters om 'skill points' te verzamelen: deze punten kun je gebruiken om nieuwe toverspreuken te vinden. Hoe meer spreuken van hetzelfde type je kent, hoe krachtiger ze worden.
Peperkoek Circus

Peperkoek Circus

Aktie Spelletjes ? Raak alle voorwerpen met een mes voordat je tijd om is of voordat je messen op zijn. Raak je je assistent dan gaan er punten eraf.
Raiden X 19

Raiden X 19

Aktie Spelletjes ? Je zoekt avontuur dus ga je de ruimte in met je vrienden. Onderweg kom je keizerlijke troepen waartegen je gaat vechten. Hoe meer vijanden je neerschiet, des te meer geld je krijgt om je eigen schip nog beter en sterker te maken.
Schuur vol gijzelaars

Schuur vol gijzelaars

Aktie Spelletjes ? Terroristen hebben een aantal van je medesoldaten gegijzeld in een verlaten schuur. Probeer alle gijzelaars te bevrijden en schiet de terroristen binnen 3 seconden neer! Hoe preciezer je schiet en hoe vaker je de vijand in het hoofd raakt, hoe meer punten je verdient. Wanneer je kogels op zijn, is herladen niet mogelijk, dus ga efficiënt met je munitie om!
Luchtvechters

Luchtvechters

Aktie Spelletjes ? In dit luchtgevecht schiet jij vanuit je gevechtsvliegtuig op de vijandige vliegtuigen die je basis willen aanvallen. Richt zo precies mogelijk en knal ze allemaal uit de lucht! Na ieder gevecht kun je allerlei upgrades uitvoeren.
Raiden X 6

Raiden X 6

Aktie Spelletjes ? De invasie is begonnen verdedig je thuiswereld tegen de aanvallen.
Combat Heaven

Combat Heaven

Aktie Spelletjes ? Leuk spel waarbij je als militair rondloopt in een woestijn er komen allerlei tanks op je af waar je op moet schieten.
Luchtpatrouille

Luchtpatrouille

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle ruimteschepen die in de lucht vliegen te vernietigen!
Trollenkanon 2

Trollenkanon 2

Behendigheid Spelletjes ? Deze twee trollfaces hebben wel heel veel bijzondere manieren gevonden om zich te verplaatsen. Ze lanceren trollfaces uit een kanon om zo direct, of indirect, de uitgang te bereiken. Zo belandt de trollface bijvoorbeeld in een bootje waarmee hij wegvaart, of moet hij eerst alle ballonnen kapot schieten voordat hij zelf ook met een ballon wegvliegt. Genoeg uitdagende levels om je een tijdlang mee te vermaken!
Circuswiel

Circuswiel

Aktie Spelletjes ? Probeer de messen op de goede plek in het wiel te gooien en pas op dat je de persoon op het wiel niet raakt.
Millie Megavolte 4

Millie Megavolte 4

Aktie Spelletjes ? Probeer om met Millie Megavolte verder te komen in deze actiegame.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game