LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Strijd in de bossen

Strijd in de bossen

Aktie Spelletjes ? Jij bent de laatste soldaat die nog over is om het gebied te verdedigen. Zorg dat jouw kanonnen het vijandelijke leger tegenhouden tot er versterking komt. Vul de munitie op tijd aan!
Onverwoestbare Tank AE

Onverwoestbare Tank AE

Aktie Spelletjes ? Rij door de vallende bommen en vlieg de lucht in. Probeer dan zo veel mogelijk vliegtuigen kapot te maken!
Onverwoestbare Auto

Onverwoestbare Auto

Aktie Spelletjes ? Hoewel die helikopters je willen uitschakelen, helpen ze je juist! Gebruik de bommen om de lucht in te vliegen, en probeer vervolgens zoveel mogelijk bommen en helikopters te raken om punten te scoren. Als je met je auto door een ring heen gaat levert dat extra punten op.
Onverwoestbare Tank 3

Onverwoestbare Tank 3

Aktie Spelletjes ? Probeer om door de bommen geraakt te worden en zo de lucht in te vliegen. Daar moet je zo veel mogelijk vliegtuigen zien te vernietigen! Je kunt dit spel zowel in de 'adventure' modus als in de standaardmodus spelen.
Tijdschriften Verdedigen

Tijdschriften Verdedigen

Denk Spelletjes ? Verdedig de tijdschriften tegen je vijanden in deze worms variant.
Zombie Aanval 3

Zombie Aanval 3

Aktie Spelletjes ? Speel in deze 3e level van Dead Frontier
Smoelen schieten

Smoelen schieten

Aktie Spelletjes ? De bloeddorstige zombies zijn los! Verdedig jezelf en schiet alle zombies door het hoofd. In hogere levels krijg je ook wapens waarmee je ze met een schot in het lijf kunt doden, maar die hebben maar weinig munitie. Schiet op verbandtrommels en munitieclips om ze op te halen.
Billy's Moordpartij

Billy's Moordpartij

Aktie Spelletjes ? Billy leidt een rustig leventje totdat zijn stad op een dag wordt overspoeld door zombies. Billy wil een kijkje nemen bij zijn vriendin Farah, pakt zijn gitaar en begint te lopen. Raak alle zombies die je tegenkomt. Als je een vraagteken ziet, zoek en vind spullen die nuttig kunnen zijn. Succes!
Zombielimousine

Zombielimousine

Aktie Spelletjes ? Samen met Rambo rijd jij in een limousine door een spookstad vol zombies. Deze zombies willen mee, en proberen op de auto te springen. Daar komt natuurlijk niets van in! Jullie proberen ze af te schudden en jij gebruikt je wapen en je blote handen om de zombies uit te schakelen.
Bite Jacker

Bite Jacker

Aktie Spelletjes ? Het doel van dit spel: overleven! Je zult hiervoor de zombies moeten uitschakelen en als je tijd over hebt, kun je onschuldige mensen redden, als die in nood verkeren.
Zombies lokken

Zombies lokken

Denk Spelletjes ? De zombies op deze begraafplaats zijn dol op hersenen! Jij wilt juist zo veel mogelijk zombies uitschakelen, dus wat is er beter lokaas dan een vers stel hersenen? Plaats ze op een strategische plaats, zodat de zombie in de val loopt.
Bijtende zombies

Bijtende zombies

Aktie Spelletjes ? Probeer zo veel mogelijk mensen te bijten en zo lang mogelijk in 'leven' te blijven! De mensen die je gebeten hebt, veranderen ook in zombies (je herkent ze aan hun groene hoofden). Zo vorm je je eigen zombieleger. Let wel op dat je zombieleger niet te groot wordt: hoe meer zombies, hoe minder mensen en hoe minder eten er voor je is. Ook zij hebben namelijk honger! Hoe verder je komt in het spel, hoe minder mensen er over zijn en hoe meer punten deze waard zijn.
Flaming Zombooka

Flaming Zombooka

Aktie Spelletjes ? Als eerste kies je je personage: Barry Zooka, Ninjella, Bavis Tricky of The Big G. Vervolgens trek je ten strijde tegen de zombies die in jouw richting komen gewaggeld. Als je hun hoofd raakt, krijg je meer punten. Kijk wel uit dat je geen mensen raakt!
Kelder vol zombies

Kelder vol zombies

Aktie Spelletjes ? Je bent helemaal alleen in het donker, en wilt maar één ding: terug naar het licht. Er komen allerlei enge zombies met sikkels op je af. Probeer ze uit te schakelen door op ze te schieten en vecht je een weg door het duister, op weg naar het licht!
Flaming Zombooka 2

Flaming Zombooka 2

Aktie Spelletjes ? Dit is het tweede deel uit deze leuke zombie-spellenserie! Ook hier is Barry Zooka weer van de partij. Je kunt hem kiezen, maar ook Robotjam, Longanimals of Jennifer. Probeer in ieder level de zombies uit te schakelen!
Zombie Ripper

Zombie Ripper

Aktie Spelletjes ? Vecht tegen zombies in allerlei verschillende lugubere omgevingen: een verlaten kathedraal waar het spookt, een begraafplaats en een donker riool.
Zombies schieten

Zombies schieten

Aktie Spelletjes ? In dit spelletje ga je gooien met zombies, om zo de rode lampjes uit te schakelen. Het rad, met daaraan de zombies, draait rond. Mik goed en klik op het juiste moment om de zombies te lanceren.
13 helse dagen

13 helse dagen

Aktie Spelletjes ? Hoe je in dit inferno bent beland, is een mysterie, maar één ding is zeker: je moet hier levend uit zien te komen! Kijk uit voor de gemaskerde zombies, want als je niet uitkijkt, doden ze jou ook. Zorg dat je ze dus zelf als eerste te pakken krijgt!
Kale zombies

Kale zombies

Aktie Spelletjes ? Een zombiespel met een grappig verhaal: een haargroeimiddel heeft ervoor gezorgd dat mensen in zombies zijn veranderd en een nòg weelderiger haardos willen. Ze gaan op zoek naar mensen met bijzondere kapsels. Drie van die mensen stappen in hun auto's en slaan op de vlucht... achtervolgd door hordes zombies!
Zombiekooi

Zombiekooi

Aktie Spelletjes ? Jij zit in een kooi die je beschermt tegen bloeddorstige zombies. De zombies zijn eropuit om de kooi te vernielen om zo bij jou uit te komen. Schiet op ze voordat ze nog maar bij het gaas van de kooi zijn, want ze verscheuren de omheining gewoon! Je kunt dit spel in de storymode en de survival mode spelen.
Zombies pletten

Zombies pletten

Aktie Spelletjes ? Plet alle zombies, met je blote handen of met wapens!
Zombieloopgraaf

Zombieloopgraaf

Aktie Spelletjes ? De Eerste Wereldoorlog is afgelopen, maar sergeant Kirley krijgt orders om naar een verlaten loopgraaf te gaan. Daar blijken vreemde dingen aan de hand te zijn. Ondanks dat de loopgraaf op het eerste gezicht verlaten lijkt, zijn er wel degelijk soldaten aanwezig: namelijk zombies, gedode soldaten die tussen leven en dood zijn blijven hangen. Ga ze te lijf met de wapens die je tot je beschikking hebt, want ze hebben het op je gemunt! Je kunt deze game zowel in de challenge mode als in de survival mode spelen.
Redneck en de zombies

Redneck en de zombies

Aktie Spelletjes ? Vier verschillende missies wachten op je in deze zombieshooter. Klim in je helikopter en schiet zo veel mogelijk zombies neer!
Zombietelefoon

Zombietelefoon

Aktie Spelletjes ? Je telefoon gaat: het is één van je vrienden, die bedreigd worden door hongerige zombies. Daar ga jij, als echte zombiebestrijder, natuurlijk een stokje voor steken!
Rij voor je leven

Rij voor je leven

Behendigheid Spelletjes ? In de woestijn word je omgeven door zombies. Ze stevenen af op de uitkijktoren waar jij je schuilhoudt. Nu wordt het echt tijd om te ontsnappen, anders zul je die toren nooit meer levend kunnen verlaten. Hee, wat zie je daar in de verte? Een helikopter! Komt dat even mooi uit! De helikopter staat alleen te ver weg om ernaartoe te kunnen lopen: je zult één van de roestige auto's moeten gebruiken die onder jouw toren geparkeerd staan. Hopelijk krijg je ze nog aan de praat... In het begin heb je nog niet zo veel mogelijkheden, maar hoe beter je je best doet, hoe meer benzine, wapens en technische snufjes je kunt aanschaffen voor je auto. Zo kom je weer een stukje dichter bij die felbegeerde helikopter!
Flaming Zombooka 3

Flaming Zombooka 3

Denk Spelletjes ? Dit is het derde deel uit deze leuke zombie-spellenserie! Barry Zooka is weer op zombiejacht, en wordt hierbij geholpen door een aantal medewerkers van het circus dat zijn tenten heeft opgezet in deze spookstad vol zombies. Probeer in alle veertig levels de zombies uit te schakelen!
Zombies in de nacht

Zombies in de nacht

Aktie Spelletjes ? Je krijgt autopech, midden in de nacht in een bos vol zombies. Niet echt het scenario waar je op zit te wachten, of niet? Probeer het er levend vanaf te brengen door zo veel mogelijk zombies neer te knallen! Ga de uitdagingen aan voor extra punten. Voor ieder voltooid level krijg je 2 skillpoints, waar je skills mee kunt kopen waar je iets aan hebt. Ook kun je verschillende wapens kopen, die je kunnen helpen om levend uit het zombiebos te komen.
Bezopen zombies

Bezopen zombies

Behendigheid Spelletjes ? Het gaat er in deze verlaten goudzoekersstad ruig aan toe tussen cowboys en zombies. Ook jij wordt aangevallen door dronken zombies, die uit zijn op jouw tequila! Probeer om het zo lang mogelijk uit te houden, en om zo veel mogelijk zombies te doden. Hoe beter je vecht, hoe meer geld je verdient, waarmee je betere wapens kunt kopen.
Zombies in de regen

Zombies in de regen

Aktie Spelletjes ? Anna's broer is vermist, en Anna weet zeker dat hij nog in de zombiestad is die over 15 dagen gebombardeerd gaat worden door de vijand. Ze is vastbesloten om hem te vinden, help jij haar hiermee? Ze moet hiervoor alle zombies neerknallen die op haar afkomen.
Superzombiekiller

Superzombiekiller

Aktie Spelletjes ? Je wordt aangevallen door een horde zombies, maar gelukkig heb je een geweer. Dood zombies om radertjes te verzamelen. Deze kun je inwisselen voor wapenonderdelen. Met deze wapenonderdelen kun je weer wapens vrijspelen. In de tijd die je over hebt, kun je zoeken naar voedsel, en kun je de omheining repareren.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game