LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Zombies in Londen

Zombies in Londen

Aktie Spelletjes ? Ga samen met Rupert Whitewater de strijd aan tegen de boze tovenaar en zijn zombieleger, die samen de stad Londen onveilig maken! Op de kaart zie je in welke stadsdelen jullie aan het werk moeten. Bij de 'skills merchant' kun je extra vaardigheden kopen, maar hiervoor moet je natuurlijk wel voldoende punten hebben behaald. Zorg dat je de zombies uitroeit voordat ze jou te pakken krijgen!
De Beslissing

De Beslissing

Aktie Spelletjes ? Er is een zombieinvasie gaande, en langzaam veranderen alle steden in zombiekolonies. Er zijn maar weinig soldaten die de moed hebben om de zombies te lijf te gaan. Jij bent één van hen en je gaat proberen om zo veel mogelijk zombies te doden, zodat er weer menselijk leven mogelijk is in de verlaten steden...
Bounzy 2

Bounzy 2

Behendigheid Spelletjes ? Knal alle zombies neer in deze zombie shooter. Een 'headshot' levert je meer punten op, dus richt altijd op die enge zombiehoofden! Naarmate je vordert, worden de levels steeds interessanter en uitdagen. Het gaat er dan om dat je de zombies via allerlei omwegen raakt: hierbij wordt dus niet alleen je behendigheid, maar ook je vindingrijkheid op de proef gesteld!
Bezopen zombies 2

Bezopen zombies 2

Aktie Spelletjes ? Hier is het langverwachte vervolg op 'Bezopen zombies'! Dit spel speelt zich af aan de Mexicaanse grens. Een hele zombie-invasie steekt de grens over, en er zijn nog maar weinig mensen over die de strijd durven aan te gaan. Jaqueline en Miguel zijn twee dappere bestrijders van het zombiekwaad dat zich door het hele gebied heeft verspreid. Kies je personage en ga de strijd aan met de meedogenloze zombies! Probeer om het zo lang mogelijk uit te houden, en om zo veel mogelijk zombies te doden. Hoe beter je vecht, hoe meer geld je verdient, waarmee je betere wapens kunt kopen.
Zombies in je achtertuin

Zombies in je achtertuin

Aktie Spelletjes ? Hee, wat moeten die snelle, springende zombies in je achtertuin? Ze hebben het niet op je planten gemunt maar op jou, dus grijp je wapen en schiet ze terug naar waar ze vandaan komen!
Jack en de zombies

Jack en de zombies

Denk Spelletjes ? Jack gaat de stad in om zijn vriendin uit de handen van de vleesetende zombies te redden. Eerst moet hij er thuis nog een hele serie uit de weg zien te ruimen, voor hij op pad kan. Ga je daarna met hem mee?
Infectonator 2

Infectonator 2

Aktie Spelletjes ? In deze zombiegame is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk mensen besmet, zodat ze in zombies veranderen! Het geld dat je verdient, kun je gebruiken om je zombieleger te upgraden.
Een nieuwe wereld

Een nieuwe wereld

Avontuur Spelletjes ? In dit spel beheer jij je eigen planeet, kweek je eieren op tot boerderijdieren en zaden tot bomen. De planeet waarop de dieren en bomen leven, is in sectoren verdeeld. Iedere sector heeft twee eigenschappen die je in de gaten moet houden: temperatuur en vruchtbaarheid. De dieren kunnen alleen bij bepaalde temperaturen leven, in een gebied waar voldoende voedsel is. En wat de vruchtbaarheid betreft: bomen kunnen alleen op vruchtbare grond groeien. Per sector kunnen maximaal 6 dieren en 6 bomen leven. Door de grond van een sector te veranderen, verander je de geschiktheid om er dieren of bomen op te laten leven. Dieren leggen eieren, waar wormen uitkomen die weer evolueren in boerderijdieren, als je tenminste geluk hebt. Ook kun je bomen zaaien. Deze verlagen de vruchtbaarheid van de grond wel langzaam, maar de mest van de dieren verhoogt deze weer, dus alles kan in evenwicht blijven, zolang jij maar goed oplet. Probeer om het hele ecosysteem in evenwicht te houden!
Een dozijn zombies

Een dozijn zombies

Aktie Spelletjes ? De zombies blijven maar komen! Het is geen dozijn, maar het zijn er tientallen, misschien zelfs honderden en jij moet ze allemaal tegenhouden. Knal ze neer en zorg dat ze niet binnendringen in jouw vesting.
Het elfde uur

Het elfde uur

Aktie Spelletjes ? Samen met wat dorpsgenoten en soldaten zit je in een bunker. Daar kom je tot de ontdekking dat je dochter is gevangengenomen door de vijand, en je zet alles op alles om haar te bevrijden. Je krijgt 60 seconden om haar uit handen van de vijand te redden; gaat dit je lukken? Onderweg kom je allerlei hints tegen, die je kunt gebruiken tijdens je zoektocht. Wees snel, anders word je gepakt door de enge zombies die overal rondlopen!
Hersenen slurpen

Hersenen slurpen

Aktie Spelletjes ? Jij als zombie eet natuurlijk niets liever dan de verse inhoud van een hersenpan! Om middernacht is het weer zover, en jij gaat de straat op om zo veel mogelijk hersenen te verorberen. Eet smakelijk!
Rij voor je leven 2

Rij voor je leven 2

Aktie Spelletjes ? Je helikopter begeeft het midden in de woestijn, uitgerekend in een gebied waar het stikt van de zombies. Je besluit om je reis per auto voort te zetten, al weet je dat dat een riskante onderneming wordt: in de woestijn word je omgeven door zombies. In het begin van je reis heb je nog niet zo veel mogelijkheden, maar hoe beter je je best doet, hoe meer benzine, wapens en technische snufjes je kunt aanschaffen voor je auto. Zo kom je weer een stukje dichter bij je bestemming!
Weg vol zombies

Weg vol zombies

Aktie Spelletjes ? Rijd door de donkere nacht over een weg vol bloeddorstige zombies. Gelukkig heb je een stevige wagen die tegen een stootje kan: knal tegen de zombies aan om ze uit de weg te ruimen en verzamel zo veel mogelijk brandstof, geld en reparaties. Kijk uit voor de obstakels, want deze kunnen je auto zodanig beschadigen, dat je niet meer vooruit komt!
Krankzinnige zombies

Krankzinnige zombies

Aktie Spelletjes ? Je wordt aangevallen door een horde zombies, maar gelukkig heb je een geweer waarmee je ze van je af kunt houden. Het worden er steeds meer, dus schiet snel en precies! Je kunt het spel in de 'career'- en 'survival'-modus spelen. Je hebt de moeilijkheidsgraden normaal, moeilijk en krankzinnig.
Zombieheld

Zombieheld

Aktie Spelletjes ? In je eentje moet jij opboksen tegen groepen zombies die op straat op jou afkomen. Gebruik je geweer en schiet ze allemaal op tijd neer, zodat ze jou niet te pakken krijgen! Na ieder level krijg je de mogelijkheid om upgrades uit te voeren. Als je voldoende geld hebt verdiend, kun je bijvoorbeeld een ander geweer uitkiezen. Het wijst zich allemaal vanzelf wanneer je begint met spelen!
Zombiehersenen

Zombiehersenen

Aktie Spelletjes ? Dood zo veel mogelijk zombies om hun hersenen in te ruilen voor wapens. Zorg dat je er wel op tijd bij bent, want zombiehersenen blijven maar eventjes goed. Maar wat misschien nog wel veel belangrijker is: zorg dat ze je niet te pakken krijgen, want dan ben je er geweest!
Zombierijk

Zombierijk

Aktie Spelletjes ? Bouw je koninkrijk en verdedig het tegen zombies! Kies je soldaten en laat je leger de vijand verslaan. Ook kun je de hulp inroepen van boeren: zij kunnen goud voor je verzamelen, bomen omhakken en dingen bouwen.
TNT Zombies Level Pack

TNT Zombies Level Pack

Aktie Spelletjes ? Dit is de level pack van het grappige spelletje TNT zombies! Plaats dynamietstaven op de juiste plek, zodat de stenen ontploffen en de zombies gedood worden.
Zombie burp

Zombie burp

Denk Spelletjes ? Geef de zombies te eten door ze tegen de gevangenen aan te laten rollen. Soms kan dit heel direct, maar naarmate je vordert in het spel zul je de zombies via allerlei omwegen naar hun prooien moeten leiden.
Voor dood achtergelaten

Voor dood achtergelaten

Aktie Spelletjes ? Rambo, je wordt boven de jungle uit een helikopter gegooid en de bedoeling is duidelijk: dat je opgevreten wordt door de zombies die daar wonen. Gelukkig laat jij je niet zo makkelijk bang maken en ga je het gevecht aan met de monsters. Je verschanst je achter een stapel zandzakken en begint te schieten op de monsters die op je afkomen. Alleen op die manier kun je overleven!
War Zomb Avatar

War Zomb Avatar

Aktie Spelletjes ? Jullie worden wordt aangevallen door een horde zombies, maar gelukkig hebben jullie een geweer om de zombies op afstand te houden. Bovenin zie je de tijd die je hebt om te zoeken voordat een nieuwe wave begint; links zie je berichten en opdrachten en rechts kun je kijken hoe het staat met de waves en met je munitie, levens en wapens.
Hot Zomb

Hot Zomb

Aktie Spelletjes ? Ashley, Cody en Mike spelen in een band. Samen beleven ze allerlei avonturen en gaan ze de zombies te lijf! Als er bandleden doodgaan tijdens het gevecht, kun je ze tot leven wekken door er dichtbij te blijven staan. Maak verkoopmachines stuk voor bonuspunten en schiet op rode tonnen om ze te laten ontploffen!
Wilde Zombiewesten

Wilde Zombiewesten

Aktie Spelletjes ? In het Westen gaat het er wild aan toe, en al helemaal wanneer er ook nog zombies rondlopen. Help jij de barman van deze saloon om de zombies buiten de deur te houden? Je moet op ze schieten, maar wordt ook door ze achtervolgd. In dat laatste geval moet je allerlei obstakels zien te ontwijken terwijl ze je op de hielen zitten. Verzamel de munten die je onderweg tegenkomt! Na ieder voltooid level keer je terug naar de saloon, waar je wapens kunt aanschaffen om de zombies nog beter te lijf te kunnen gaan.
Zombieruzie

Zombieruzie

Aktie Spelletjes ? Langzaam verandert de hele mensheid in een grote groep zombies die elkaar aanvallen en opeten. Het wordt één grote ruziënde en vechtende bende en jij, als enige overgebleven mens in deze groene monstermassa, gaat proberen om ze allemaal neer te knallen. Zorg dat je het hek dat jou beschermt, overeind blijft!
Circuit vol zombies

Circuit vol zombies

Aktie Spelletjes ? De zombies versperren de doorgang op dit circuit, maar met je monstertruck wals je over ze heen. Zorg dat je de route zo snel mogelijk aflegt zonder al te veel van de weg te raken, ondanks alle stoorzenders!
Massa's zombies

Massa's zombies

Behendigheid Spelletjes ? Op de begraafplaats is een halloweenfeestje aan de gang: perfect voor jou, als zombie, om wat mensenvlees te happen en een legertje zombies om je heen te verzamelen!
Zomballonnen

Zomballonnen

Aktie Spelletjes ? De zombies willen jouw hotel bezetten om er een flink feest te vieren in de penthouse. Jij als portier bent het hier niet mee eens en je barricadeert de deur. Je had er even geen rekening mee gehouden dat zombies uitstekende ballonvaarders zijn, die ook op een andere manier dan via de trap naar boven kunnen komen. Je bent niet voor één gat te vangen: dan probeer je toch gewoon om met een ouderwetse pijl en boog alle ballonnen uit de lucht te schieten?
Priester vs Zombies

Priester vs Zombies

Aktie Spelletjes ? Als priester heb jij een belangrijke missie: zombies uitschakelen! Hoe meer zombies je doodt, hoe meer wapens je kunt gebruiken. Sla van je af met je honkbalknuppel of schiet in het rond met je revolver. Pas op: wanneer je te vaak gebeten wordt door de zombies, is het voorbij!
Wasted Colony

Wasted Colony

Avontuur Spelletjes ? Wil je een politicus zijn, een priester of juist een vechtersbaas? Alles kan in deze stad, waar je burgers naar een schuilplaats moet leiden. Overdag moet je hier de zaken draaiende houden, en 's nachts moet je vechten tegen zombies. Is dat geen zware verantwoordelijkheid? Meer gedetailleerde informatie vind je in het spel zelf.
Infectonator Hot Chase

Infectonator Hot Chase

Aktie Spelletjes ? Infectonator is een zombiegame waarin je zo veel mogelijk mensen moet besmetten, zodat ze in zombies veranderen! Het geld dat je verdient, kun je gebruiken om je zombieleger te upgraden.
Zombiecraft

Zombiecraft

Aktie Spelletjes ? Kies je strijder: Steve of Herobrine en ga de strijd aan tegen de zombies in dit donkere labyrint. Zorg dat je goed zicht houdt op je poppetje, anders wordt hij afgeslacht door de bloeddorstige zombies!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game