LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Bezopen zombies

Bezopen zombies

Behendigheid Spelletjes ? Het gaat er in deze verlaten goudzoekersstad ruig aan toe tussen cowboys en zombies. Ook jij wordt aangevallen door dronken zombies, die uit zijn op jouw tequila! Probeer om het zo lang mogelijk uit te houden, en om zo veel mogelijk zombies te doden. Hoe beter je vecht, hoe meer geld je verdient, waarmee je betere wapens kunt kopen.
Piratengoud

Piratengoud

Behendigheid Spelletjes ? Als piraat heb jij natuurlijk één doel voor ogen: zo veel mogelijk goud wegslepen van de wereldzeeën! Leef je uit in dit spel en verzamel het ene goudstuk na het andere. Schiet met je kanon de goudstukken uit de lucht en verzamel het vereiste aantal munten. Succes!
Robotavontuur

Robotavontuur

Avontuur Spelletjes ? Dit is een leuk avonturenspel waarin je allerlei opdrachten moet uitvoeren!
Combat Instinct 2

Combat Instinct 2

Aktie Spelletjes ? Je bent neergestort op een planeet. Knal de ruimtewezens neer die op je af komen!
Cub Shoot

Cub Shoot

Aktie Spelletjes ? De valse jager uit Flippy Attack heeft nu iets nieuws gevonden. Cub hangt aan een tak en zodra dit beestje valt, probeert de jager hem zo ver mogelijk weg te schieten door hem te raken met zijn geweer.
Militaire invasie

Militaire invasie

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle vijandige militairen uit de weg te ruimen.
Lachen met Leonardo

Lachen met Leonardo

Denk Spelletjes ? In dit spelletje, gebaseerd op de ontwerpen van Leonardo Da Vinci, is het de bedoeling dat je kanonskogels in een urn terecht laat komen. Allerlei voorwerpen kunnen je hierbij helpen of hinderen, dus doe je best in dit spel van 27 levels!
Gunfire echoes

Gunfire echoes

Aktie Spelletjes ? De aarde is aangevallen en een groot deel van de mensheid is in één klap uitgeroeid. Toch heeft een groep mensen de aanval overleefd. Ze zijn vastbesloten om hun stukje aarde niet in handen van de vijand te laten vallen!
Duty Hill 2

Duty Hill 2

Aktie Spelletjes ? Jij en je voorraden worden beschoten door een vijandig leger. Probeer iedere aanval te overleven en zo veel mogelijk vijandige soldaten te doden. Zorg dat ze jou in de eerste plaats niet doden, en dat ze je voorraden ook zoveel mogelijk met rust laten!
Prof huurmoordenaar

Prof huurmoordenaar

Aktie Spelletjes ? In dit spel ben je een professionele schutter. Schiet genoeg bewegende doelwitten neer om door te mogen naar het volgende level. Hoe preciezer je schiet, hoe meer punten je verdient. In de Bonus Game moet je meer dan 2000 punten verdienen om het volgende level te mogen doen. Veel plezier!
Sift Heads Remasterized

Sift Heads Remasterized

Aktie Spelletjes ? Hij is terug, de klassieke shooter Sift Heads, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Help jij Vinnie de huurmoordenaar om al zijn missies te volbrengen zonder dat hij hierbij zelf het loodje legt?
Strijd in de bossen

Strijd in de bossen

Aktie Spelletjes ? Jij bent de laatste soldaat die nog over is om het gebied te verdedigen. Zorg dat jouw kanonnen het vijandelijke leger tegenhouden tot er versterking komt. Vul de munitie op tijd aan!
Tijdschriften Verdedigen

Tijdschriften Verdedigen

Denk Spelletjes ? Verdedig de tijdschriften tegen je vijanden in deze worms variant.
Mecharon Survival

Mecharon Survival

Aktie Spelletjes ? Bescherm je basis en zorg dat Mecharon de vijandige aanvallen overleeft! Je kunt deze game in de makkelijke, normale en moeilijke spelmodus spelen.
Prins Thomond

Prins Thomond

Aktie Spelletjes ? Help de prins naar het volgende level! Dat doe je door de sleutels te vinden en de vijanden te vernietigen.
Drakenkasteel

Drakenkasteel

Aktie Spelletjes ? Je kasteel wordt belegerd! Jij en je medesoldaten proberen het tot de laatste man te verdedigen. Er zijn 9 levels: 1 = vliegende draak, 2 = regenworm, 3 = ridder met regenworm, 4 = hoornaarsnest, 5 = ridder met smilodon, 6 = great balls of fire, 7 = pijlenregen, 8 = herstel, 9 = barrière.
Kelder vol zombies

Kelder vol zombies

Aktie Spelletjes ? Je bent helemaal alleen in het donker, en wilt maar één ding: terug naar het licht. Er komen allerlei enge zombies met sikkels op je af. Probeer ze uit te schakelen door op ze te schieten en vecht je een weg door het duister, op weg naar het licht!
Van klungel naar kerel

Van klungel naar kerel

Avontuur Spelletjes ? Maak van deze nerd binnen twee weken een coole kerel. Je kunt iets aan je uiterlijk verbeteren, een mooiere stereo of tv kopen of een lekker kleurtje krijgen. Om een beetje coole dude te zijn moet je ook eerst wat spieren kweken en wat aan je kleren doen. Helaas kost dit alles geld en om geld te verdienen moet je naar je werk, leuk is anders maar je kunt ook nog eens clubben, dat maakt weer een hoop goed. Let er wel op dat je steeds iets beters koopt, anders zak je weer langzaam af naar de nerd.
Etherkanon

Etherkanon

Behendigheid Spelletjes ? Je moet proberen om je kleine schip te verdedigen tegen allerlei vijandige aanvallen.
De legende van Johnny

De legende van Johnny

Aktie Spelletjes ? Johnny wil zijn vriendin Jackie redden uit de klauwen van zombies en monsters. Om haar terug te krijgen, sluit Johnny een pact met de duivel. Met zijn zwaard vecht hij tegen demonen, reusachtige aardwormen, gigantische kreeften en andere monsters. In ieder level moet je een andere baas verslaan. Gaat dit jou lukken zonder dat je al te veel levens verliest? Tijdens de gevechten kun je munten verdienen en je raadt het al, hiermee kun je upgrades uitvoeren (andere wapens kopen e.d.)
Rondvliegende kogels

Rondvliegende kogels

Aktie Spelletjes ? De kogels vliegen in het rond in dit schietspel... probeer om alle poppetjes te raken om naar het volgende level door te gaan! Er zijn mooie combo's te maken. Kijk wel uit dat je zelf niet wordt geraakt door de dynamietstaven die naar beneden kunnen vallen.
Super Megaman

Super Megaman

Aktie Spelletjes ? Bestuur Megaman en schiet op de vijanden!
Zombiekanon

Zombiekanon

Aktie Spelletjes ? Schiet met dit kanon alle enge zombies van de torens af!
Supertoren vol dode ninja's

Supertoren vol dode ninja's

Aktie Spelletjes ? Heb jij 'Toren vol dode ninja's' al gespeeld en vond je het ook zo'n spannend spel? Dan is hier het vervolg! Ga de toren binnen en kijk welke verrassingen je te wachten staan. Verzamel werpsterren, bommen, extra tijd, extra leven en bonussen. Zorg dat je alle vijanden uit de weg ruimt!
Hamer ze plat

Hamer ze plat

Behendigheid Spelletjes ? Jouw vesting wordt aangevallen door waterdruppels, ijsschotsen, sneeuwvlokken en ander gespuis. Ze zijn er allemaal op uit om je fort onder water te laten verdwijnen, dus het is aan jou om ze plat te slaan met je superhamer, voordat ze je land en je vesting helemaal onder water zetten. Je kunt je op twee manieren verdedigen: door met de grote hamer links en rechts van je fort te slaan, of door kleine hamertjes naar je belagers te gooien. Voor iedere uitgeschakelde vijand verdien je muntjes: verzamel deze allemaal!
Cub Shoot 2

Cub Shoot 2

Aktie Spelletjes ? Net als in Cub Shoot, probeert de jager ook hier weer om Cub weg te schieten wanneer deze uit de boom valt. Deze keer is het echter niet te bedoeling dat hij zo ver mogelijk landt, maar zo hoog mogelijk, tegen een rotswand.
Hondenkanon

Hondenkanon

Behendigheid Spelletjes ? Richt je kanon, en schiet het hondje naar de botten, om er zo veel mogelijk te verzamelen.
Kane de Ninja

Kane de Ninja

Aktie Spelletjes ? Help Kane de ninja om door dit gevaarlijke land te lopen.
Necronator 2

Necronator 2

Aktie Spelletjes ? Necronator 2 is het vervolg op, je raadt het al, Necronator - een spannend strategiespel. Je kunt ervoor kiezen om samen met de mensen te vechten tegen de gemene Necronator, die de mensheid uit wil roeien. Je kunt er ook voor kiezen om in de huid van Necronator te kruipen. Waar je ook voor kiest, je vecht tegen een vijand wiens gebouwen je moet bezetten of vernietigen. Zorg dat de vijand jouw vesting niet vernietigt! Je troepen doen het meeste werk zelf, maar je kunt ook toverspreuken gebruiken, en geld verdienen met het doden van vijanden. Verzamel schilden, waarmee je upgrades en toverspreuken kunt kopen!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game