LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Onverwoestbare Auto

Onverwoestbare Auto

Aktie Spelletjes ? Hoewel die helikopters je willen uitschakelen, helpen ze je juist! Gebruik de bommen om de lucht in te vliegen, en probeer vervolgens zoveel mogelijk bommen en helikopters te raken om punten te scoren. Als je met je auto door een ring heen gaat levert dat extra punten op.
Infectonator 2

Infectonator 2

Aktie Spelletjes ? In deze zombiegame is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk mensen besmet, zodat ze in zombies veranderen! Het geld dat je verdient, kun je gebruiken om je zombieleger te upgraden.
Kruistocht tegen de duivels

Kruistocht tegen de duivels

Aktie Spelletjes ? Jij bent voor een heilige opdracht uitverkoren: alle duivels uit deze wereld verbannen. Je krijgt een kat, die je moet beschermen tegen alle duiveltjes want alleen hij kan in de hel de grote duivel verslaan. Je bouwt een soort schild om de kat heen, en je moet alle duivels die op de kat afkomen, zo snel mogelijk doden, voordat ze het schild nog maar hebben beschadigd. Gebruik de blauwe, magische bollen die om je heen vliegen. Je kunt deze gebruiken om verdedigingstroepen te hulp te roepen. Elke keer dat je dat doet, kost dit je één magische bol. Je kunt ook lichtpilaren inzetten: deze schieten lichtstralen op de duivels af. Ook kun je nog 'zielenwebben' gebruiken om zombies in te vangen. Als laatste kun je ook de hulp van priesters inroepen. Duivels hebben daar een gruwelijke hekel aan, en je kunt ze er behoorlijk mee afleiden. Telkens wanneer je duivels met je zwaard hebt verslagen, verdien je magische bollen en ervaringspunten, die je kunt gebruiken om upgrades uit te voeren. Doe je best om je kat te beschermen!
Bullet

Bullet

Aktie Spelletjes ? Van de makers van Siftheads, is er nu ook het spel 'Bullet'. Je bent een sluipschutter, in een gebied waar een oorlog woedt. Jij bent niet de enige sluipschutter in dit op het oog uitgestorven gebied: er zitten nog meer schutters verstopt, die het op jou gemunt hebben! Je begint in het level 'Backyard' (klik op de naam Backyard en vervolgens op Sniper vs Sniper om te starten). Wees snel en alert, want dat zijn de andere sluipschutters ook!
Black Eagle

Black Eagle

Aktie Spelletjes ? Vlieg met de helikopter het vijandelijk gebied binnen en voltooi de missie.
Zombieruzie

Zombieruzie

Aktie Spelletjes ? Langzaam verandert de hele mensheid in een grote groep zombies die elkaar aanvallen en opeten. Het wordt één grote ruziënde en vechtende bende en jij, als enige overgebleven mens in deze groene monstermassa, gaat proberen om ze allemaal neer te knallen. Zorg dat je het hek dat jou beschermt, overeind blijft!
Zombies lokken LP

Zombies lokken LP

Denk Spelletjes ? Heb je 'Zombies lokken' wel eens gespeeld? Dit is de Level Pack van dit leuke zombiespel! Lok de zombies in de val door hersenen op een strategische plaats neer te leggen: ze komen geheid op dit lokaas af en zo kun jij die engerds uitschakelen!
Gunball Arena

Gunball Arena

Aktie Spelletjes ? Alle Gunballs willen de baas worden over het rijk der Gunballs! Ook jij maakt daar deel van uit, en je gaat je best doen om dit toernooi te winnen. Kijk uit voor de scherpe pinnen: als je in zo'n val trapt, raak je zwaargewond! De groene ballen geven aan welke bewegingen mogelijk zijn. De gele ballen geven aan welke levels beschikbaar zijn. Zorg dat je alle levels haalt en de nieuwe leider wordt!
Alien Arena

Alien Arena

Aktie Spelletjes ? Dit is een grappig local mutiplayer-spel dat je zowel alleen als met meerdere spelers kunt spelen. Zorg dat je in iedere arena het monster blijft ontwijken terwijl je tegen de andere aliens vecht. Je kunt je tegenstanders met verschillende wapens te lijf gaan: granaten, geweren, superkracht, een oranje goedje dat monsters erg lekker vinden, een zaklamp, toverdranken en laser. De speler die het gevecht het langst volhoudt, wint. Zorg dat je als eerste vijf gevechten wint!
Stad vol psycho's

Stad vol psycho's

Avontuur Spelletjes ? Een soort gekte lijkt bezit te hebben genomen van de mensen in jouw stad. Ze zijn compleet psychotisch geworden. Er zit niets anders op dan dat je de gekken die jou te grazen willen nemen, doodt: het is erop of eronder! Het leuke in dit spel is dat je bestaande levels nog eens kunt overdoen om meer geld te verzamelen. Ook kun je op ieder moment upgrades kopen.
Samoerai in de herfst

Samoerai in de herfst

Aktie Spelletjes ? Het is herfst, en de geesten zijn gemener dan ooit. Help jij de ninja om te ontsnappen aan hun kwade bedoelingen, en om er zo veel mogelijk uit te schakelen? Spring bovenop ze om ze uit te schakelen en verzamel zo veel mogelijk zonnebloemen.
Mass Mayhem 2099 A.D.

Mass Mayhem 2099 A.D.

Aktie Spelletjes ? Ook in dit deel van het populaire spel Mass Mayhem ga je weer een waar bloedbad aanrichten. Maak er een zo groot mogelijke chaos van!
Kip Aanval

Kip Aanval

Aktie Spelletjes ? De kippen proberen om je kasteel te vernietigen! Verdedig jezelf door aspirines op ze te schieten.
Tankoorlog 5

Tankoorlog 5

Aktie Spelletjes ? Je moet een ring stelen uit een zwaar beveiligde vestiging en zodra je de ring gevonden hebt moet je ontsnappen.
Bite Jacker

Bite Jacker

Aktie Spelletjes ? Het doel van dit spel: overleven! Je zult hiervoor de zombies moeten uitschakelen en als je tijd over hebt, kun je onschuldige mensen redden, als die in nood verkeren.
Mushroom Madness 3

Mushroom Madness 3

Aktie Spelletjes ? Een grappig spel waarin je in ontelbaar veel levels paddestoelen moet beschermen tegen allerlei dieren die ze aan willen vreten. Leef je uit en red de paddestoelen!
Gliding Thunder

Gliding Thunder

Aktie Spelletjes ? Jij bestuurt een hovercraft gevuld met bommen, raketten en zware wapens. Je doel is om de vijandige schepen op de kaart te vernietigen. Pas op dat je wapen niet oververhit raakt! Vernietig alle gevechtskoepels van het level en ga dan naar het heliplatform om het level te voltooien. Sommige poorten kun je openen met schakelaars op de grond. Je kan de vijandige helikopter niet vernietigen.
Sift Heads Assault

Sift Heads Assault

Aktie Spelletjes ? Help Vinnie om zijn vijanden uit te schakelen: knal ze neer of gooi granaten naar ze, en zorg dat je zelf in leven blijft! Hoe meer vijanden je uit de weg ruimt, hoe meer geld je verdient om Vinnie's wapencollectie uit te breiden.
Parachute-invasie

Parachute-invasie

Aktie Spelletjes ? De vijand valt vanuit de lucht je land binnen. Jij gaat ervoor zorgen dat deze vijandige parachutisten je land niet kunnen veroveren, door ze uit de lucht te schieten. De parachutisten zullen proberen om je toren te bereiken om deze te laten ontploffen. De parachutisten die dichtbij je toren komen, kun je met granaten uit de weg ruimen. Houd de parachutes met munitie in de gaten: zorg dat deze veilig landen. De dozen met een kruis erop, kun je wel beter uit de lucht schieten, want hier zit een parachutist in verstopt!
Mass mayhem

Mass mayhem

Aktie Spelletjes ? Voer allerlei kamikazeacties uit om zoveel mogelijk punten te scoren!
Zombie Ripper

Zombie Ripper

Aktie Spelletjes ? Vecht tegen zombies in allerlei verschillende lugubere omgevingen: een verlaten kathedraal waar het spookt, een begraafplaats en een donker riool.
Ruimte Commander

Ruimte Commander

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle vijanden uit de lucht te schieten, met dit geld kun je weer leuke upgrades voor je schip kopen !
Aeternus Lamnia

Aeternus Lamnia

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een heel snel vechtspel! Versla al je tegenstanders met je zwaard zonder zelf je leven te verliezen! Richt je zwaard telkens op de rode en groene schijven die je ziet om te winnen.
Sonny 2

Sonny 2

Aktie Spelletjes ? Sonny 2 is een turn-based vechtspel. Hoe vaak je Sonny 2 ook speelt, iedere keer is het spel weer anders! Het principe van deze RPG is simpel: klik op de tegenstander of teamgenoot waar je een bepaalde handeling bij wilt uitvoeren (aanvallen, wonden verzorgen, enz) en kies vervolgens de handeling. Je kunt op verschillende manieren oorlog voeren: met psychologische, biologische of hydraulische wapens. Bij de psychologische oorlogsvoering probeer je je tegenstander geestelijk te verzwakken. Als je voor biologische oorlogsvoering kiest, gebruik je een mix van gevechtstechnieken en gif om je tegenstanders uit te schakelen. In de hydraulische variant krijg je hulp van een maatje.
Toverzwaard

Toverzwaard

Avontuur Spelletjes ? Het koninkrijk Kamala is een land van zwaardvechters. Op je veertiende mag jij, Amerwyn, kiezen: of het land gaan bewerken net als vele andere vrouwen, of als zwaardvechtster de wijde wereld in trekken. Je kiest voor het laatste. Je gaat op pad en beleeft dan allerlei avonturen en komt allerlei personages tegen. Sommigen hebben je hulp nodig, anderen geven je opdrachten: succes en vooral veel plezier met deze leuke RPG!
Phantom Imperial

Phantom Imperial

Denk Spelletjes ? Geef commando's aan Jann Darklight en het Spookachtige Leger zodat je de overwinning behaalt in het mystieke land! Jouw held heeft machtige magische krachten. In het eerste gevecht laat je Koning Rosenkreuz's leger in een hinderlaag lopen. Plaats je troepen ergens in het bos tijdens elk gevecht. Speel nieuwe eenheden en gebieden vrij!
In de kannibalenketel 2

In de kannibalenketel 2

Behendigheid Spelletjes ? Ook in het vervolg op het spelletje 'In de kannibalenketel' is het de bedoeling dat je in een minimum aan pogingen een poppetje in de ketel laat belanden, en dat je hierbij zo veel mogelijk groente en fruit meeneemt de ketel in. Ga voor goud!
Super Pilot

Super Pilot

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle vliegschepen neer te schieten in deze shooter game!
Gevecht in Jwidol

Gevecht in Jwidol

Multiplayer Spelletjes ? Dit spel speel je met twee spelers. Speler 1 moet aan de linkerkant van het toetsenbord zitten, en speler 2 aan de rechterkant. Probeer je tegenstander van het veld af te krijgen.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game