LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Jack de zombie

Jack de zombie

Aktie Spelletjes ? Jack de zombie is eropuit om mensen neer te schieten. Hierbij moet hij wel uitkijken dat hij zijn zombievrienden niet raakt! Daarom moet hij vaak indirect te werk gaan, en dynamiet of laserstralen gebruiken. De glazen blokken weerkaatsen laserstralen, dus maak hier gebruik van!
Zombies lokken LP

Zombies lokken LP

Denk Spelletjes ? Heb je 'Zombies lokken' wel eens gespeeld? Dit is de Level Pack van dit leuke zombiespel! Lok de zombies in de val door hersenen op een strategische plaats neer te leggen: ze komen geheid op dit lokaas af en zo kun jij die engerds uitschakelen!
Zombies op je akker

Zombies op je akker

Aktie Spelletjes ? Wanneer zombies jouw erf betreden, aarzel je geen seconde: je grijpt je wapen en valt aan. Hoe meer zombies je uitschakelt, hoe meer sterren je verdient: met deze bonuspunten kun je upgrades uitvoeren. De kratten bevatten onderdelen voor je tractor, dus maak ze open wanneer je ze ziet!
Zombieren

Zombieren

Aktie Spelletjes ? Ren zo ver mogelijk door de met zombies gevulde straten en dood zo veel mogelijk levende doden! Ontwijk de obstakels en de zombies en pak zo veel mogelijk goudstukken. Verzamel ook de powerups! Na ieder level kun je mooie upgrades uitvoeren.
Pillow City Revelation

Pillow City Revelation

Aktie Spelletjes ? Xiro werkt bij een game developer in Pillow City. Op een dag gebeuren er vreemde dingen op kantoor: zijn collega's lijken te zijn afgeslacht en er zijn nog overlevenden in het gebouw. Ga op pad met Xiro, verzamel spullen en red de overlevenden!
Zombiecrypte 3

Zombiecrypte 3

Aktie Spelletjes ? De derde aflevering van Zombiecrypte! Ronald en Gerald zijn in een crypte beland, en ze willen hier graag uit ontsnappen. Hiervoor moeten ze in ieder level de uitgang zien te bereiken. Het is hierbij nodig dat ze elkaar helpen, door bijvoorbeeld op knoppen te gaan staan om deuren te openen. Help jij ze naar de uitgang door alle springplanken en hendels slim te gebruiken?
Zombies lokken 2

Zombies lokken 2

Aktie Spelletjes ? Speel het vervolg op 'Zombies lokken'! De zombies in deze stad zijn dol op hersenen! Ze leven in het riool maar komen af en toe boven de grond. Jij wilt zo veel mogelijk zombies uitschakelen, dus wat is er beter lokaas dan een vers stel hersenen? Plaats ze op een strategische plaats, zodat de zombie in de val loopt.
Puzzelzombies

Puzzelzombies

Aktie Spelletjes ? In een eng steegje, bij een boerderij, in een ziekenhuis, in een winkelcentrum en nog op andere plekken in de stad ga jij vechten tegen zombies. Dit doe je niet op de gebruikelijke manier, door te schieten of te slaan, maar door series van twee of meer gelijksoortige bolletjes weg te spelen.
Mars Patrol

Mars Patrol

Aktie Spelletjes ? Zorg dat je telkens per level bij de rode x komt om door te gaan naar de volgende level.
Tankoorlog 4

Tankoorlog 4

Aktie Spelletjes ? Trek ten strijde tegen andere tanks, helikopters en soldaten!
Tankoorlog 5

Tankoorlog 5

Aktie Spelletjes ? Je moet een ring stelen uit een zwaar beveiligde vestiging en zodra je de ring gevonden hebt moet je ontsnappen.
Verwoestbare tank

Verwoestbare tank

Aktie Spelletjes ? Bestuur deze tank, die niet zo onverwoestbaar is als hij lijkt. Er komen constant auto's op je af, en als je die niet kapotschiet voor ze bij je zijn, beschadigen ze je tank stukje bij beetje, tot deze van ellende uit elkaar valt. Da's natuurlijk niet de bedoeling, dus doe je best! Er zijn in totaal twaalf levels.
Tankaanval 3

Tankaanval 3

Aktie Spelletjes ? Zoek de vijandige tanks en vernietig ze allemaal! Per level mag je niet meer dan 5 wagens vernietigen. Kijk uit dat je de vijandige tanks niet raakt, want dan ontploft je eigen tank!
Tankaanval

Tankaanval

Aktie Spelletjes ? Het is oorlog en het is jouw taak het land te verdedigen. Gelukkig zit je in een tank en kun je dus heel wat hebben. Schiet erop los, alles levert punten op. Iedere vijand die ontsnapt kost je punten, dus zorg er in ieder geval voor dat je de soldaten neermaait. Je kunt er natuurlijk ook overheen rijden, daar kunnen ze niet tegen.
Tankaanval 2

Tankaanval 2

Aktie Spelletjes ? Zorg ervoor dat je alle vijanden vernietigt. Je schiet met de muis en beweegt met de WASD-toetsen of de pijltjestoetsen. Wees voorzichtig met schieten, want als je kogels afketsen op een muur, kunnen ze je ook zelf raken en vernietigen.
Prof huurmoordenaar

Prof huurmoordenaar

Aktie Spelletjes ? In dit spel ben je een professionele schutter. Schiet genoeg bewegende doelwitten neer om door te mogen naar het volgende level. Hoe preciezer je schiet, hoe meer punten je verdient. In de Bonus Game moet je meer dan 2000 punten verdienen om het volgende level te mogen doen. Veel plezier!
Sluipende schutter

Sluipende schutter

Aktie Spelletjes ? Je land is voor een groot deel bezet door de vijand. Jij bent een sluipschutter, die is ingehuurd om de vijand te besluipen en te beschieten!
Superschieter

Superschieter

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een sluipschutter, en je moet zo veel mogelijk doelwitten zien te raken met je geweer! Telkens wanneer een doelwit erin slaagt te ontkomen, verlies jij een leven. Probeer om alle levels door te komen zonder maar één van je vijf levens te verliezen!
Stad vol vijanden

Stad vol vijanden

Aktie Spelletjes ? Tyler is een huurmoordenaar die de ene opdracht na de andere aanneemt om geld te verdienen. Help jij deze scherpschutter om zijn opdrachten goed uit te voeren?
Xenospace Survivor

Xenospace Survivor

Aktie Spelletjes ? In dit spel moet je de wetenschappers redden door ze naar één van de dichtstbijzijnde tunnels te brengen. Houd je scherm goed in de gaten om te kijken hoeveel wetenschappers je nog moet redden. Wees snel, anders worden ze door de schepsels gedood. Vergeet niet om de levensbalk van de wetenschappers goed in de gaten te houden. De gele balk naast het wapen van jouw keuze geeft je munitieniveau weer. Als je geen munitie meer over hebt, is er altijd nog de kettingzaag waarmee je je een weg kunt banen!
Xenospace Colony

Xenospace Colony

Aktie Spelletjes ? In deze versie van Xenospace moet je proberen zo lang mogelijk te overleven. Versla de horden vijanden die op je afkomen, en haal zo de hoogste score! In dit spel kan je geschutskoepels en automatische lanceerinrichtingen plaatsen. Let goed op de power-ups, waarmee je de tijd kan vertragen, onaantastbaar wordt, of zelf heel veel schade kunt aanrichten! De gele balk naast het wapen van jouw keuze geeft je munitieniveau weer. Als je geen munitie meer over hebt, is er altijd nog de kettingzaag waarmee je je een weg kunt banen!
Flying High

Flying High

Behendigheid Spelletjes ? Toothy heeft in het spel Gogo Toothy zijn lesje nog niet geleerd. Hij is weer van een tak gevallen en zijn oogzenuw zit nog vast aan de tak. Probeer om Toothy zo hoog mogelijk terug te schieten.
Cub Shoot

Cub Shoot

Aktie Spelletjes ? De valse jager uit Flippy Attack heeft nu iets nieuws gevonden. Cub hangt aan een tak en zodra dit beestje valt, probeert de jager hem zo ver mogelijk weg te schieten door hem te raken met zijn geweer.
Cub Shoot 2

Cub Shoot 2

Aktie Spelletjes ? Net als in Cub Shoot, probeert de jager ook hier weer om Cub weg te schieten wanneer deze uit de boom valt. Deze keer is het echter niet te bedoeling dat hij zo ver mogelijk landt, maar zo hoog mogelijk, tegen een rotswand.
Dynamiet hooghouden

Dynamiet hooghouden

Behendigheid Spelletjes ? Er wordt een staaf dynamiet in de kamer gegooid waar een groep dieren juist een feestje viert. Probeer op de staaf in de lucht te houden door erop te klikken voordat deze de grond bereikt, want anders komt het feestje op een wrede manier aan zijn einde!
Flippy Attack

Flippy Attack

Behendigheid Spelletjes ? Een valse jager staat bovenaan een afgrond en probeert een konijn dood te schieten. Help dit konijn om de kogels zo lang mogelijk te ontwijken en kijk wat er dan met de jager gebeurt!
Crazy Disco

Crazy Disco

Behendigheid Spelletjes ? De Happy Tree Friends zijn deze keer in de disco, waar Lifty zich uitleeft op de dansvloer. Maar er komen allerlei discoballen uit het plafond, die Lifty moet zien te ontwijken! Wees snel en zorg dat hij ongestoord door kan blijven dansen en verzamel zoveel mogelijk lichtblauwe bolletjes, want deze zijn punten waard!
Jumping Nutty

Jumping Nutty

Behendigheid Spelletjes ? Nutty de eekhoorn is gek op snoep. Laat hem van vogel naar vogel springen, zodat deze ontploffen. Op deze manier kan Nutty het snoep dat ze in hun snavel hebben, te pakken krijgen. Het is de bedoeling dat je zo hoog mogelijk komt!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game