LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Puzzelzombies

Puzzelzombies

Aktie Spelletjes ? In een eng steegje, bij een boerderij, in een ziekenhuis, in een winkelcentrum en nog op andere plekken in de stad ga jij vechten tegen zombies. Dit doe je niet op de gebruikelijke manier, door te schieten of te slaan, maar door series van twee of meer gelijksoortige bolletjes weg te spelen.
Combinatiemeester

Combinatiemeester

Aktie Spelletjes ? Probeer zo lang mogelijk in leven te blijven en zoveel mogelijk combo's te maken. Je hebt een beperkte ruimte om te bewegen, maar je hebt dan ook wel een heleboel karatetrappen en boksstoten om je vijanden neer te meppen. Je beweegt met de pijltjestoetsen en met de spatiebalk spring je. In combinatie met de S- en de A-toets maak je de verschillende bewegingen. Ook heb je wat extra's in de kast liggen, druk maar op de D en je kunt zien wat het is. Als je op de Z drukt kun je het ook nog gebruiken tegen al die rovers.
Bloopers 2

Bloopers 2

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat de oranje, harige bolletjes in de zwarte gaten terechtkomen. Het principe is simpel, maar de uitvoering ervan wordt in ieder level weer een stukje moeilijker! Met je kanon kun je de poppetjes wegschieten in de richting van de zwarte gaten. Soms kan dit direct, maar vaak zul je eerst een aantal obstakels uit de weg moeten ruimen, of moeten omzeilen. Hiervoor zul je je hersenen even flink moeten laten kraken!
Cobra Squad

Cobra Squad

Aktie Spelletjes ? In Cobra Squad ga jij samen met je medesoldaten de strijd aan tegen de vijand! Klik op 'select squad', selecteer je soldaten en plaats ze op de rode zone in het slagveld. Ieder leger kun je uitbreiden met extra spullen en powerups. Telkens wanneer je uitgevochten bent, kun je op 'next wave' klikken, waarna je een nieuwe aanval kunt afslaan.
Beschieting in de bergen

Beschieting in de bergen

Aktie Spelletjes ? Jouw huis in de bergen wordt belegerd en beschoten door een groep vijandige soldaten. Schiet van je af door de verschillende deuren en ramen van het huis, en probeer ze allemaal neer te knallen. Beneden staat je munitie: vergeet niet om regelmatig de trap af te lopen om je wapen te herladen! Hoe meer punten je verdient, hoe meer wapens je kunt aanschaffen. Zorg dat je in leven blijft!
Koninklijk Gevecht

Koninklijk Gevecht

Denk Spelletjes ? Help de blauwe koningen en soldaten om de rode koningen en soldaten te verslaan! Om beurten worden er poppetjes geplaatst. Denk na over een strategie en schakel alle vijanden stuk voor stuk uit om naar het volgende level te gaan.
Bijtende zombies

Bijtende zombies

Aktie Spelletjes ? Probeer zo veel mogelijk mensen te bijten en zo lang mogelijk in 'leven' te blijven! De mensen die je gebeten hebt, veranderen ook in zombies (je herkent ze aan hun groene hoofden). Zo vorm je je eigen zombieleger. Let wel op dat je zombieleger niet te groot wordt: hoe meer zombies, hoe minder mensen en hoe minder eten er voor je is. Ook zij hebben namelijk honger! Hoe verder je komt in het spel, hoe minder mensen er over zijn en hoe meer punten deze waard zijn.
Flaming Zombooka

Flaming Zombooka

Aktie Spelletjes ? Als eerste kies je je personage: Barry Zooka, Ninjella, Bavis Tricky of The Big G. Vervolgens trek je ten strijde tegen de zombies die in jouw richting komen gewaggeld. Als je hun hoofd raakt, krijg je meer punten. Kijk wel uit dat je geen mensen raakt!
Hazenkanon

Hazenkanon

Behendigheid Spelletjes ? Met dit kanon kun je paashazen afschieten in de richting van de paaseieren. Zorg dat je in zo min mogelijk pogingen alle paaseieren raakt, om naar het volgende level door te gaan. Er zijn in totaal twintig levels vol paaseieren en grappige paashazen!
De Beslissing

De Beslissing

Aktie Spelletjes ? Er is een zombieinvasie gaande, en langzaam veranderen alle steden in zombiekolonies. Er zijn maar weinig soldaten die de moed hebben om de zombies te lijf te gaan. Jij bent één van hen en je gaat proberen om zo veel mogelijk zombies te doden, zodat er weer menselijk leven mogelijk is in de verlaten steden...
Superzombiekiller

Superzombiekiller

Aktie Spelletjes ? Je wordt aangevallen door een horde zombies, maar gelukkig heb je een geweer. Dood zombies om radertjes te verzamelen. Deze kun je inwisselen voor wapenonderdelen. Met deze wapenonderdelen kun je weer wapens vrijspelen. In de tijd die je over hebt, kun je zoeken naar voedsel, en kun je de omheining repareren.
Zoek en Vernietig

Zoek en Vernietig

Aktie Spelletjes ? Help Wolverine en de X-Men om alle slechte robots te vernietigen en de grootste gemenerik te verslaan. Nadat je meerdere vijanden hebt verslagen, bereikt je woedeniveau zijn toppunt, waardoor je aanvallen een tijd lang krachtiger worden.
Kleurenverdediging

Kleurenverdediging

Behendigheid Spelletjes ? Je ruimteschip wordt aangevallen door kleurige vijanden. Om jezelf te verdedigen moet je je schild zo draaien, dat de vijanden dezelfde kleur raken. Wees snel, want je tegenstanders gaan hard! Veel plezier!
Millie Megavolte 1

Millie Megavolte 1

Aktie Spelletjes ? Je moet allerlei opdrachten uitvoeren met Millie Megavolte. Lukt dit jou?
Potty Mouth Ninja

Potty Mouth Ninja

Aktie Spelletjes ? Probeer om met de ninja alle schatten op te pakken. Je kunt de blokken verschuiven doomiddel van het schieten. Hiervoor moet je het papiertje oppakken.
Reddende ridder

Reddende ridder

Avontuur Spelletjes ? De dochter van de koning is ontvoerd. Red haar! Pak diamantjes en bommen en sla alle geniepige vijanden tot moes!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game