LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Gogo Toothy

Gogo Toothy

Behendigheid Spelletjes ? Nog zo'n bloederig Happy Tree Friends-spelletje! Toothy heeft een haak in zijn oog en hij probeert omhoog te klimmen. Help hij hem door op zijn buik te klikken? Kijk uit dat hij niet weer naar beneden valt, want wat er dan gebeurt is nogal pijnlijk.
Lumpy Artist

Lumpy Artist

Behendigheid Spelletjes ? Lumpy loopt op een koord en probeert in evenwicht te blijven. Het wordt steeds lastiger voor hem, omdat er allerlei voorwerpen op de stok worden geplaatst waarmee hij zich in evenwicht moet houden. Klik links en rechts om deze stok zo horizontaal mogelijk te houden: Lumpy zal je er dankbaar voor zijn!
Cub Shoot 3

Cub Shoot 3

Behendigheid Spelletjes ? Net als in Cub Shoot, probeert de jager ook hier weer om Cub weg te schieten wanneer deze uit de boom valt. Hij heeft deze keer wat grover geschut ingezet: een bommenwerper. Probeer om Cub zo ver mogelijk te lanceren.
Laser Training

Laser Training

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om zoveel mogelijk bijen te raken met je futuristische lasergun, maar pas op: je laserstralen kunnen ook schadelijk voor jezelf zijn!
Sweet Ride Skate

Sweet Ride Skate

Behendigheid Spelletjes ? Blinky rijdt op zijn skateboard en moet af en toe over wat struikjes springen. Maar wat ziet hij nu in zijn linker ooghoek? Nutty de eekhoorn, die zoals gewoonlijk weer uit is op snoep, probeert op hem in te rijden om zo Blinky's ijsje af te pakken! Zorg dat hij hem zo lang mogelijk voor blijft, en blijf ook op de obstakels letten!
Ice Slide

Ice Slide

Behendigheid Spelletjes ? Cro Marmot, de prehistorische marmot uit Happy Tree Friends, zit opgesloten in een reuzenijsblok. Het is de bedoeling dat jij hem zo ver mogelijk over de ijsbaan laat schuiven. Er lopen alleen wel allerlei Happy Tree Friends op de ijsbaan, dus kijk goed uit! Als je bomen met sneeuw erop raakt, krijg je meer energie, maar probeer de randen van de baan niet te raken: daardoor ga je juist langzamer.
Petunia Balance

Petunia Balance

Behendigheid Spelletjes ? Petunia, het blauwe beertje uit Happy Tree Friends, drijft op de golven, samen met haar badeend. Zorg dat ze rechtop blijft, want zo blijft ze drijven. Zodra ze omvalt, verschijnt de haai die maar één ding wil: haar opeten!
Sift Heads Act 2

Sift Heads Act 2

Aktie Spelletjes ? In SHW Act 2, The Treacherous Return, doen Kiro, Vinnie en Shorty hun best om de Yakuza te bestrijden. Je moet 11 hoofdmissies vervullen en 9 secundaire missies. In de Safe House kun je je munitie aanvullen, nieuwe wapens toevoegen, je wonden verzorgen en schietoefeningen doen. Nieuwe wapens en kleding koop je in de wapen- en kledingzaken.
Sift Heads Act 5

Sift Heads Act 5

Aktie Spelletjes ? In SHW Act 5, An Exotic Job, gaan Kiro, Vinnie en Shorty op jungle-expeditie, diep in het regenwoud van Amazonië, waar een heel bijzondere en exotische schat op ze wacht. Maar ze zijn niet de enigen die een slaatje denken te slaan uit dit voorwerp: een stel plaatselijke boeven heeft hier ook wel interesse in, en zal de expeditie behoorlijk verstoren. Dit wordt dus een moeilijker missie dan Kiro, Vinnie en Shorty aanvankelijk dachten, maar met jouw hulp slagen ze er vast in!
Sift Heads Street War

Sift Heads Street War

Aktie Spelletjes ? In het eerste deel van deze nieuwe Sift Heads-serie krijgt Vinnie het aan de stok met werkelijk alle mafiaorganisaties die er maar zijn: de Italiaanse mafia, de Russische mafia en de Yakuza. In de prachtige 3D-omgeving vecht je samen met Vinnie tegen de gangsters.
Sift Heads Remasterized

Sift Heads Remasterized

Aktie Spelletjes ? Hij is terug, de klassieke shooter Sift Heads, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Help jij Vinnie de huurmoordenaar om al zijn missies te volbrengen zonder dat hij hierbij zelf het loodje legt?
Sift Heads Assault

Sift Heads Assault

Aktie Spelletjes ? Help Vinnie om zijn vijanden uit te schakelen: knal ze neer of gooi granaten naar ze, en zorg dat je zelf in leven blijft! Hoe meer vijanden je uit de weg ruimt, hoe meer geld je verdient om Vinnie's wapencollectie uit te breiden.
Sift Heads Assault 2

Sift Heads Assault 2

Aktie Spelletjes ? Dit is deel twee uit de spannende Sift Heads Assault-serie. Help jij Vinnie om zijn vijanden uit te schakelen? Knal ze neer of sla ze tegen de grond en zorg dat je zelf in leven blijft! Hoe meer vijanden Vinnie uit de weg ruimt, hoe meer geld hij verdient om zijn wapenverzameling uit te breiden. Wanneer je het spel start, staat Vinnie in een houten huisje. Klik op de deuropening om het spel te beginnen.
Sift Heads Assault 3

Sift Heads Assault 3

Aktie Spelletjes ? Hier is weer een spannende, uitdagende aflevering van Sift Heads Assault! Help Vinnie om zijn vijanden uit te schakelen: knal ze neer of gooi granaten naar ze, en zorg dat je zelf in leven blijft! Hoe meer vijanden je uit de weg ruimt, hoe meer geld je verdient om Vinnie's wapencollectie uit te breiden.
Sift Heads Cartels

Sift Heads Cartels

Aktie Spelletjes ? Met twee kogels in je maag word je in een afgesloten auto de brug af geduwd. Je overlevingskansen zijn nihil, maar jij bent Vinnie, de onoverwinnelijke! Daar hadden ze vast geen rekening mee gehouden! Je zint op wraak en gaat op weg, richting Chicago. Niet zonder wapen of geld natuurlijk, dus daar moet je eerst naar op zoek. Succes en natuurlijk veel plezier met deze aflevering van Sift Heads!
Sift Heads Cartels Act 2

Sift Heads Cartels Act 2

Aktie Spelletjes ? Shorty gaat naar een begrafenis: een begrafenis waar naast de overledene zelf, nog meer doden zullen vallen. Shorty is vastbesloten om al haar vijanden uit te roeien in het mortuarium. Zorg jij dat ze er weer levend vandaan komt in deze aflevering van Sift Heads Cartels?
Sift Heads Cartels Act 3

Sift Heads Cartels Act 3

Aktie Spelletjes ? Vinnie en zijn team worden achternagezeten door inspecteur Sam Lawrence. Dan keren de rollen zich om: niet Sam Lawrence, maar Vinnie en de zijnen beginnen een klopjacht. Tijdens deze klopjacht worden ze achternagezeten door een wraakzuchtige clan en lopen de dingen anders dan gepland... Help Vinnie om het er levend vanaf te brengen! In deze Sift Heads-aflevering zitten nieuwe wapens en vechttechnieken!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game