LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Zombiecrisis

Zombiecrisis

Behendigheid Spelletjes ? Dit ziekenhuis wordt overspoeld met zombies en jij zou wel eens de enige kunnen zijn die ze kunt tegenhouden! Roei deze afschuwelijke monsters uit, op welke manier ook: schok ze met defibrillators of zap ze met een mega-brein! Hoe dan ook, dit doldwaze actiespel zit boordevol actie.
Boze tovenaar

Boze tovenaar

Behendigheid Spelletjes ? Deze necromancer heeft je hulp nodig. Zombies willen hem en zijn toren verwoesten. Verdedig de toren tegen de zombies met je allesvernietigende spreuken. Let op je gezondheid en mana. Gebruik drankjes om je energie aan te vullen. Uitdagende levels liggen op je te wachten.
Oorlogsspel 7

Oorlogsspel 7

Aktie Spelletjes 2,1 Probeer de wereld over te nemen door de landen van de wereld land voor land te veroveren. Als je alle landen hebt veroverd heb je gewonnen.
Zwaarden en Sandalen 5

Zwaarden en Sandalen 5

Avontuur Spelletjes 2,0 Je bent een beginnende gladiator. Koop en wapenrusting en wapens en probeer de top te bereiken.
Knokkende oermannen

Knokkende oermannen

Denk Spelletjes 1,9 Dit is het vervolg op het leuke spel Oermensgevecht! Het spelletje Knokkende oermannen zit eigenlijk tussen een verdedigingsspel en een strategiespel in. Zorg ervoor dat je de vijandige basis vernietigt, en je eigen terrein blijft verdedigen. Hoe beter je vecht, hoe meer 'XP' (Experience Points) je verdient, waarmee je je troepen en verdedigingsbolwerk kunt uitbreiden, en waarmee je ook kunt evolueren. Bouw gevechtstorens, waarmee je jouw basis en troepen kunt verdedigen, en tegelijkertijd de vijand aanvalt. Stel gevechtstroepen samen, om de vijand nog beter het hoofd te kunnen bieden. Doe goed je best en blijf jezelf ontwikkelen, zodat je nieuwe troepen en verdedigingswerken kunt vrijspelen. Hoe verder je evolueert, hoe meer kracht je krijgt! In het spel zelf staan bovenaan duidelijke, gedetailleerde instructies.
Zwaarden en Sandalen Veldslagen

Zwaarden en Sandalen Veldslagen

Aktie Spelletjes 1,2 In dit deel van zwaarden en sandalen gaat het om tactiek. Je zal veel moeten vechten, maar nu met een heel leger. Je kan kiezen of je landen gaat veroveren of dat je echt zelf veldslagen gaat meemaken. Koop daarvoor goede soldaten, anders verlies je. Je kan ook nog extra skill points gebruiken, om de vijand bang te maken of juist je eigen leger te motiveren. Kies en goede tactiek en win daarmee het spel, veel succes!
Zwaarden en Sandalen 3

Zwaarden en Sandalen 3

Avontuur Spelletjes 5,7 Probeer in dit spel alle gevechten te winnen en zoveel mogelijk geld bij elkaar te verzamelen. Voor dit geld kun je weer allerlei spulletjes kopen.
Schoonheids gevecht

Schoonheids gevecht

Aktie Spelletjes 5,5 Speel in dit straat gevecht met daphne tegen de vuurmannetjes.
Zwaarden en Sandalen

Zwaarden en Sandalen

Aktie Spelletjes 5,4 Maak je eigen gladiator en schakel anderen uit.
Verdedigingsduels

Verdedigingsduels

Behendigheid Spelletjes 5,4 Bouw torens op de goede plaatsen om zo zoveel mogelijk vijanden neer te schieten.
Pinguïngevecht

Pinguïngevecht

Multiplayer Spelletjes 5,4 In dit spel vechten pinguïns tegen elkaar. Richt goed en raak de andere pinguïns.
Zwaarden en Sandalen 4

Zwaarden en Sandalen 4

Avontuur Spelletjes 5,3 Speel dit leuke avontuur waar je je vijanden moet verslaan. Je bent om en om aan de beurt.
Gezocht Hobo

Gezocht Hobo

Aktie Spelletjes 5,2 Nadat Hobo uit de gevangenis is ontsnapt, wordt hij nu naarstig gezocht. Elke politieagent die hij tegenkomt wil met hem vechten. Nu moet Hobo het opnemen tegen de flikken en hun auto's. Raap alles op waarmee je kunt gooien en ontdek Hobo's nieuwe wansmakelijk combo's. Veel plezier!
Oorlogsspel 2

Oorlogsspel 2

Aktie Spelletjes 5,0 Probeer om alle tegenstanders die op je pad komen uit de weg te ruimen in dit grote oorlogsspel!
Age of Defense 3

Age of Defense 3

Aktie Spelletjes 5,0 Verdedig je basis tegen de hordes vijanden die er allemaal op uit zijn om je territorium in te pikken! Hoe meer punten je verdient, hoe beter je je leger kunt uitrusten om de vijanden het hoofd te kunnen bieden.
War on Terrorism 2

War on Terrorism 2

Aktie Spelletjes 4,9 Je moet vier missies volbrengen door terroristen te vermoorden.
De Barbaren vallen aan

De Barbaren vallen aan

Aktie Spelletjes 4,5 De Barbaren vallen aan! Ze zijn uit op jouw goud maar jij gaat daar een stokje voor steken. Plaats allerlei verschillende soldaten op verschillende strategische plekken, zodat deze de Barbaarse binnendringers kunnen tegenhouden.
Hobo

Hobo

Aktie Spelletjes 4,5 Hobo de zwerver lag lekker te slapen op de stortplaats, tot hij werd wakker gemaakt door de politie, omdat hij daar niet mocht slapen. Nu is Hobo flink nijdig en vecht met iedereen die hij tegenkomt. Pak vuilnisbakken en bierflesjes om mee te gooien en ontdek de combo's waarmee Hobo nog ranziger wordt. Veel plezier!
Bush Royal Rampage

Bush Royal Rampage

Aktie Spelletjes 4,3 Help Bush om terroristen neer te knallen. Je moet de Engelse koningin beschermen.
Infiltrant in de lucht

Infiltrant in de lucht

Aktie Spelletjes 4,3 Stickpoppetje Ralph moet ervoor zorgen dat hij Henry levend te pakken krijgt! Hij heeft hiervoor verschillende middelen tot zijn beschikking: afluisterapparatuur, een kanonskogel, een harpoengeweer en, last but not least, een plakhandje. Alle middelen leiden weer tot andere situaties waarbij hij weer allerlei hulpjes en gereedschappen kan gebruiken: denk goed na voor je kiest en kijk waar het spel je heen leidt. Een grappig en uitdagend spelletje waar je je de nodige tijd mee vermaakt!
Zwaarden en Sandalen 2

Zwaarden en Sandalen 2

Aktie Spelletjes 4,3 Waan jezelf in het oude Rome van gladiatoren en arenagevechten. Je hebt vast Zwaarden en Sandalen I al wel gespeeld, en kent misschien de principes van het spel nog wel. De basisprincipes van Zwaarden en Sandalen II zijn hetzelfde gebleven: maak je eigen gladiator, en verdeel hierbij zijn 'skills' precies zoals jij dat wilt. Je kunt je gladiator bijvoorbeeld laten uitblinken in kracht, maar ook in uithoudingsvermogen of toverkracht. Koop hierna wapens en een wapenrusting voor hem, en voeg hier toverspreuken en toverdranken aan toe. Dan is hij klaar om te gaan vechten tegen andere gladiatoren, om zo ervaring op te doen en goud te winnen, dat je vervolgens weer kunt gebruiken om nog meer wapens te kopen. Zo vergroot je je kansen om een nieuw arenagevecht te winnen. Probeer om in ieder level van Zwaarden en Sandalen II de juiste strategie te vinden en toe te passen. Wie weet versla je uiteindelijk alle tegenstanders wel, en word je de kampioen van het amfitheater!
Zwaarden en Sandalen 10

Zwaarden en Sandalen 10

Aktie Spelletjes 4,2 Hoeveel rondes houd jij het vol in een riddergevecht?
Donkere krachten

Donkere krachten

Aktie Spelletjes 4,2 Speel dit interessante verdedigingsspel dat zich afspeelt in de geschiedenis, in een fantasiewereld ver van hier. Wanneer het continent Rivadis wordt bezet door een vijand, ontstaan er opstanden in verschillende naties aan de rand van het continent: in de Icedales Cult, de Duchy of Westaria en de Crimson Horde. Je begint in Westaria, waar zombies kasteel na kasteel bezetten om dit groene land langzaam te veranderen in een onherbergzaam gebied waar niets meer groeit en honger en verval om zich heen grijpen. Zet manschappen in om ervoor te zorgen dat de vijand niet nog meer terrein wint! Als tweede is de Crimson Horde aan de beurt, en als derde de Icedales Cult. Zorg dat de donkere krachten verdwijnen uit Rivadis!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game