LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Jungle jacht

Jungle jacht

Aktie Spelletjes 0,6 Ga op jacht in een magische jungle. Schiet zo snel als je kunt op de vliegende varkens en vissen en probeer zoveel mogelijk munten te verzamelen. Een jachthond heb je niet nodig, want een getrainde eland staat klaar om je te helpen. Vergeet niet om naar de winkel te gaan om lokaas en krachtige wapens te kopen.
Boze tovenaar

Boze tovenaar

Behendigheid Spelletjes ? Deze necromancer heeft je hulp nodig. Zombies willen hem en zijn toren verwoesten. Verdedig de toren tegen de zombies met je allesvernietigende spreuken. Let op je gezondheid en mana. Gebruik drankjes om je energie aan te vullen. Uitdagende levels liggen op je te wachten.
Wire

Wire

Behendigheid Spelletjes ? Hoe lang kun je deze draad in beweging houden in dit unieke en uitdagende actiespel? Loods de draad door een wereld vol vreemde en gevaarlijke obstakels. Lukt het jou om alle 100 mysterieuze aliens te verzamelen?
Oorlogsspel 7

Oorlogsspel 7

Aktie Spelletjes 1,5 Probeer de wereld over te nemen door de landen van de wereld land voor land te veroveren. Als je alle landen hebt veroverd heb je gewonnen.
Knokkende oermannen

Knokkende oermannen

Denk Spelletjes 1,4 Dit is het vervolg op het leuke spel Oermensgevecht! Het spelletje Knokkende oermannen zit eigenlijk tussen een verdedigingsspel en een strategiespel in. Zorg ervoor dat je de vijandige basis vernietigt, en je eigen terrein blijft verdedigen. Hoe beter je vecht, hoe meer 'XP' (Experience Points) je verdient, waarmee je je troepen en verdedigingsbolwerk kunt uitbreiden, en waarmee je ook kunt evolueren. Bouw gevechtstorens, waarmee je jouw basis en troepen kunt verdedigen, en tegelijkertijd de vijand aanvalt. Stel gevechtstroepen samen, om de vijand nog beter het hoofd te kunnen bieden. Doe goed je best en blijf jezelf ontwikkelen, zodat je nieuwe troepen en verdedigingswerken kunt vrijspelen. Hoe verder je evolueert, hoe meer kracht je krijgt! In het spel zelf staan bovenaan duidelijke, gedetailleerde instructies.
Zwaarden en Sandalen Veldslagen

Zwaarden en Sandalen Veldslagen

Aktie Spelletjes 0,4 In dit deel van zwaarden en sandalen gaat het om tactiek. Je zal veel moeten vechten, maar nu met een heel leger. Je kan kiezen of je landen gaat veroveren of dat je echt zelf veldslagen gaat meemaken. Koop daarvoor goede soldaten, anders verlies je. Je kan ook nog extra skill points gebruiken, om de vijand bang te maken of juist je eigen leger te motiveren. Kies en goede tactiek en win daarmee het spel, veel succes!
Forten verdedigen

Forten verdedigen

Denk Spelletjes 0,1 Bouw forten, beman ze met troepen, plaats kanonnen en leg valstrikken met het geld dat je verdient door vijanden te doden! De pijl geeft de richting aan waaruit je een vijandige aanval kunt verwachten en laat ook zien uit welke manschappen deze bestaat. Zorg dat je bunker altijd goed beschermd blijft, want zodra deze bezet wordt, is het spel voorbij. Zorg dat de muren die je bouwt, bemand worden door soldaten (klik hiervoor op het Garrison-tabblad rechts, en klik daarna op Conscript). Want onbemande muren werken eerder in je nadeel dan in je voordeel! Veel plezier bij het spelen van dit verdedigingsspel!
Hondenridder

Hondenridder

Behendigheid Spelletjes 0,1 De mens was zo hebberig en vechtlustig, dat de aarde besloot om terug te slaan en de mens van de aardbol te vegen. De dieren overleefden de klap en langzaam ontstond een nieuw, vredig evenwicht. Aangezien het kwaad geen grip kon krijgen op deze vreedzaam samenlevende wezens, besloot het om de dieren aan te vallen. De dieren waren niet voorbereid op dit kwaad en delfden het onderspit. Één dier liet zich niet bangmaken en hij besloot om terug te vechten tegen het kwaad: het was een hond, een ridder die luisterde naar de naam Paladog. Help jij hem om de monsters te verslaan? Hou je 'gezondheidsbalk' in de gaten en zorg dat het rode gedeelte zo klein mogelijk blijft. Wanneer je soldaten omringd worden door een soort aureool op de grond, kunnen ze bijzondere krachten gebruiken. Succes!
Zwaarden en Sandalen

Zwaarden en Sandalen

Aktie Spelletjes 5,6 Maak je eigen gladiator en schakel anderen uit.
Zwaarden en Sandalen 3

Zwaarden en Sandalen 3

Avontuur Spelletjes 5,6 Probeer in dit spel alle gevechten te winnen en zoveel mogelijk geld bij elkaar te verzamelen. Voor dit geld kun je weer allerlei spulletjes kopen.
Pinguïngevecht

Pinguïngevecht

Multiplayer Spelletjes 5,4 In dit spel vechten pinguïns tegen elkaar. Richt goed en raak de andere pinguïns.
Verdedigingsduels

Verdedigingsduels

Behendigheid Spelletjes 5,4 Bouw torens op de goede plaatsen om zo zoveel mogelijk vijanden neer te schieten.
Zwaarden en Sandalen 4

Zwaarden en Sandalen 4

Avontuur Spelletjes 5,4 Speel dit leuke avontuur waar je je vijanden moet verslaan. Je bent om en om aan de beurt.
Schoonheids gevecht

Schoonheids gevecht

Aktie Spelletjes 5,3 Speel in dit straat gevecht met daphne tegen de vuurmannetjes.
Gezocht Hobo

Gezocht Hobo

Aktie Spelletjes 5,3 Nadat Hobo uit de gevangenis is ontsnapt, wordt hij nu naarstig gezocht. Elke politieagent die hij tegenkomt wil met hem vechten. Nu moet Hobo het opnemen tegen de flikken en hun auto's. Raap alles op waarmee je kunt gooien en ontdek Hobo's nieuwe wansmakelijk combo's. Veel plezier!
Oorlogsspel 2

Oorlogsspel 2

Aktie Spelletjes 5,1 Probeer om alle tegenstanders die op je pad komen uit de weg te ruimen in dit grote oorlogsspel!
Age of Defense 3

Age of Defense 3

Aktie Spelletjes 4,9 Verdedig je basis tegen de hordes vijanden die er allemaal op uit zijn om je territorium in te pikken! Hoe meer punten je verdient, hoe beter je je leger kunt uitrusten om de vijanden het hoofd te kunnen bieden.
War on Terrorism 2

War on Terrorism 2

Aktie Spelletjes 4,7 Je moet vier missies volbrengen door terroristen te vermoorden.
Zwaarden en Sandalen 5

Zwaarden en Sandalen 5

Avontuur Spelletjes 4,6 Je bent een beginnende gladiator. Koop en wapenrusting en wapens en probeer de top te bereiken.
Hobo

Hobo

Aktie Spelletjes 4,5 Hobo de zwerver lag lekker te slapen op de stortplaats, tot hij werd wakker gemaakt door de politie, omdat hij daar niet mocht slapen. Nu is Hobo flink nijdig en vecht met iedereen die hij tegenkomt. Pak vuilnisbakken en bierflesjes om mee te gooien en ontdek de combo's waarmee Hobo nog ranziger wordt. Veel plezier!
Bush Royal Rampage

Bush Royal Rampage

Aktie Spelletjes 4,3 Help Bush om terroristen neer te knallen. Je moet de Engelse koningin beschermen.
Zwaarden en Sandalen 2

Zwaarden en Sandalen 2

Aktie Spelletjes 4,3 Waan jezelf in het oude Rome van gladiatoren en arenagevechten. Je hebt vast Zwaarden en Sandalen I al wel gespeeld, en kent misschien de principes van het spel nog wel. De basisprincipes van Zwaarden en Sandalen II zijn hetzelfde gebleven: maak je eigen gladiator, en verdeel hierbij zijn 'skills' precies zoals jij dat wilt. Je kunt je gladiator bijvoorbeeld laten uitblinken in kracht, maar ook in uithoudingsvermogen of toverkracht. Koop hierna wapens en een wapenrusting voor hem, en voeg hier toverspreuken en toverdranken aan toe. Dan is hij klaar om te gaan vechten tegen andere gladiatoren, om zo ervaring op te doen en goud te winnen, dat je vervolgens weer kunt gebruiken om nog meer wapens te kopen. Zo vergroot je je kansen om een nieuw arenagevecht te winnen. Probeer om in ieder level van Zwaarden en Sandalen II de juiste strategie te vinden en toe te passen. Wie weet versla je uiteindelijk alle tegenstanders wel, en word je de kampioen van het amfitheater!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game