LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Boxhead 2 Play

Boxhead 2 Play

Aktie Spelletjes 4,1 Je doel is om in deze zombie schietgame zo lang mogelijk in leven te blijven! Hoe meer zombies je doodt, hoe meer upgrades je kunt uitvoeren.
Street Fighter 2

Street Fighter 2

Aktie Spelletjes 4,1 Dit spel kun je alleen of met zijn tweeën spelen. Je kunt 1 van de vele poppetjes kiezen om mee te vechten.
Hobo in de gevangenis

Hobo in de gevangenis

Aktie Spelletjes 4,0 Hobo moet de gevangenis in omdat hij zich zo heeft misdragen. Maar het is maar vies in de gevangenis en Hobo is niet blij. Dus begint hij een gevangenisopstand. Pak dingen om mee te gooien en probeer een wapen in handen te krijgen om ermee te schieten. Ontsnap uit de gevangenis en wees eindelijk vrij! Succes!
De Barbaren vallen aan

De Barbaren vallen aan

Aktie Spelletjes 4,0 De Barbaren vallen aan! Ze zijn uit op jouw goud maar jij gaat daar een stokje voor steken. Plaats allerlei verschillende soldaten op verschillende strategische plekken, zodat deze de Barbaarse binnendringers kunnen tegenhouden.
Donkere krachten

Donkere krachten

Aktie Spelletjes 4,0 Speel dit interessante verdedigingsspel dat zich afspeelt in de geschiedenis, in een fantasiewereld ver van hier. Wanneer het continent Rivadis wordt bezet door een vijand, ontstaan er opstanden in verschillende naties aan de rand van het continent: in de Icedales Cult, de Duchy of Westaria en de Crimson Horde. Je begint in Westaria, waar zombies kasteel na kasteel bezetten om dit groene land langzaam te veranderen in een onherbergzaam gebied waar niets meer groeit en honger en verval om zich heen grijpen. Zet manschappen in om ervoor te zorgen dat de vijand niet nog meer terrein wint! Als tweede is de Crimson Horde aan de beurt, en als derde de Icedales Cult. Zorg dat de donkere krachten verdwijnen uit Rivadis!
Oorlogsspel 3

Oorlogsspel 3

Aktie Spelletjes 4,0 Probeer om alle tegenstanders die op je pad komen uit de weg te ruimen in dit grote oorlogsspel!
Infiltrant in de lucht

Infiltrant in de lucht

Aktie Spelletjes 3,9 Stickpoppetje Ralph moet ervoor zorgen dat hij Henry levend te pakken krijgt! Hij heeft hiervoor verschillende middelen tot zijn beschikking: afluisterapparatuur, een kanonskogel, een harpoengeweer en, last but not least, een plakhandje. Alle middelen leiden weer tot andere situaties waarbij hij weer allerlei hulpjes en gereedschappen kan gebruiken: denk goed na voor je kiest en kijk waar het spel je heen leidt. Een grappig en uitdagend spelletje waar je je de nodige tijd mee vermaakt!
Kingdom Rush

Kingdom Rush

Behendigheid Spelletjes 3,9 Welkom in het spel Kingdom Rush, een ontzettend leuk getekend Toren Verdedigen-spel vol mogelijkheden. Jij bent een generaal die Koning Denas gaat helpen om zijn koninkrijk te verdedigen. Dit doe je door verdedigingstorens te bouwen, zodat de vijand je land niet in komt. Voor iedere gedode vijand, verdien je goudstukken! Je hebt keuze uit allerlei verdedigingstorens, vijanden, upgrades en strategieën. Klik hiervoor op 'Encyclopedia', zodat je het complete overzicht op je gemak kunt bekijken.
Zwaarden en Sandalen 10

Zwaarden en Sandalen 10

Aktie Spelletjes 3,8 Hoeveel rondes houd jij het vol in een riddergevecht?
Rij voor je leven 3

Rij voor je leven 3

Aktie Spelletjes 3,8 In de vorige aflevering van dit spel was je midden in de woestijn gestrand en moest je je reis per auto voortzetten. Met gevaar voor eigen leven ben je door een woestijn vol zombies gereden maar je hebt je bestemming nog niet bereikt: je moet nog doorrijden naar Forgotten Hills, Cactus Ride, Red Canyon en Desert Dash. Hoe verder je rijdt en hoe meer zombies je raakt, hoe meer brandstof, wapens en technische snufjes je kunt aanschaffen voor je bus of vrachtwagen.
Boxhead More Rooms

Boxhead More Rooms

Aktie Spelletjes 3,7 Je doel is om in deze zombie-schietgame zo lang mogelijk in leven te blijven!
Electricman

Electricman

Aktie Spelletjes 3,6 Electricman 2 HS is een combinatie van straatvechten en het gebruik van bovenmenselijke krachten, waarmee je jouw tegenstanders kunt uitschakelen.
Min-Hero Tower of Sages

Min-Hero Tower of Sages

Avontuur Spelletjes 3,5 Iedereen droomt ervan om titanen te mogen trainen in de Toren der Wijzen. Slechts een enkeling is uitverkoren: hij of zij die erin slaagt om de Grote Wijze te verslaan. In Tower of Sages, een turn-based rollenspel, laat je allerlei poppetjes tegen elkaar vechten. Maak de beste strategische keuze voor het gevecht begint, en kijk waar het eindigt! Verzamel en train deze wezens: je kunt er meer dan 100 verzamelen dus daar ben je nog wel even mee bezig! Ieder poppetje hoort bij een bepaald type, bijvoorbeeld vuur, gras of water. Sommige types zijn sterker of zwakker wanneer ze vechten tegen bepaalde andere types. Zorg voor de perfecte samenstelling in jouw groep, zodat jij een succesvolle titanentrainer wordt!
Helikopterspel 7

Helikopterspel 7

Aktie Spelletjes 3,5 Manoeuvreer je helikopter door oorlogsgebied en pas op voor de poppetjes die op je schieten. Land op het plateau om je brandstofpeil en schade weer te herstellen.
De slag

De slag

Aktie Spelletjes 3,4 In dit veroveringsspel begin je met een fort, een oliebron en eenvoudige soldaten. Neem het verdedigingswerk en de oliebron van je tegenstander over en vernietig zijn fort. Verricht onderzoek om extra wapens te kunnen kopen, die je overwinning in latere, moeilijkere levels mogelijk maken. Hoe meer onderzoek je verricht, hoe beter je wapens worden. Succes!
Pokémon Toren Verdedigen

Pokémon Toren Verdedigen

Avontuur Spelletjes 3,4 Neem een kijkje in het lab van professor Samuel Oak en kies een pokéball uit. Daarin zit een kleine pokémon, waar je goed voor moet zorgen. Je hebt de keuze uit Bulbasaur, Charmander of Squirtle. Plotseling komt er een groep pokémons het lab binnen, op zoek naar snoep. Vecht samen met jouw pokémon tegen de dieven, en schakel er zo veel mogelijk uit!
Verkiezingsstrijd

Verkiezingsstrijd

Denk Spelletjes 3,4 Probeer president van de verenigde staten te worden door alle staten te veroveren. Klik telkens eerst op je eigen staat waarmee je wilt aanvallen, en vervolgens op de staat die je wilt gaan aanvallen. Je kunt alleen staten aanvallen die grenzen aan de staat weermee je wilt aanvallen.
Blitzkrieg 2

Blitzkrieg 2

Aktie Spelletjes 3,4 Leid sergeant Blitz door de jungle, waar hij zijn uiterst geheime missie moet uitvoeren om de snode plannen van de generaal te dwarsbomen! Gelukkig is Blitz een goedgetrainde professional, die elke situatie aankan. Veel plezier met dit deel van de Blitzkrieg-serie.
Kastelen belegeren

Kastelen belegeren

Behendigheid Spelletjes 3,3 De koning heeft je bevolen om een aantal kastelen in het koninkrijk te belegeren. Voor ieder vernietigd kasteel, krijg je van hem een medaille. Ieder kasteel moet op een andere manier belegerd worden.
Mickey's Kussengevecht

Mickey's Kussengevecht

Aktie Spelletjes 3,2 Mickey, Donald en Goofy houden een kussengevecht in het hotel waar ze overnachten! De veren vliegen in het rond. Je krijgt telkens 15 seconden om je strategie te bepalen. Zorg dat jij het het langst uithoudt! Je kunt ook nog wat 'geheime' wapens inzetten: papieren vliegtuigjes, waterballonnen en waterpistolen. Ook kun je ballonnen en paraplu's gebruiken. De dozen bevatten gereedschap en geheime aanvallen. Je kunt dit spel in je eentje spelen, maar ook met zijn tweeën of zelfs met drie spelers.
Schietspel

Schietspel

Aktie Spelletjes 3,2 Probeer om alles wat op je weg komt neer te schieten. Hiervoor heb je 7 verschillende wapens tot je beschikking!
Hobo 4 total war

Hobo 4 total war

Aktie Spelletjes 3,2 Hobo is weer terug, en hij wordt weer een lastiggevallen tijdens zijn dutje. Ditmaal door militairen, die waarschijnlijk de opdracht hebben gekregen om deze rebelse zwerver eindelijk klein te krijgen. Maar gaat dat ze lukken? We denken van niet, want ook deze keer is Hobo weer in vorm en maakt hij de soldaten een kopje kleiner met behulp van zijn bekende (en smerige) gevechtstechnieken, en natuurlijk met jouw hulp.
Tank vs tank

Tank vs tank

Aktie Spelletjes 3,1 Het is oorlog en jij moet je tank heelhuids door vijandig gebied zien te loodsen. Schiet de andere tanks kapot en zorg dat ze jou niet raken!
Hobo in de hemel

Hobo in de hemel

Aktie Spelletjes 3,0 Hier is weer een grappig spel met onze stinkende held Hobo! Na zijn avontuur in de hel heeft Hobo besloten om een kijkje te gaan nemen in de hemel! Petrus staat aan de hemelpoort en probeert Hobo tegen te houden: zo'n vieze zwerver is wel het laatste dat ze daar willen hebben. Help jij Hobo om voorbij de hemelpoort te komen en de andere, kwade engelen te verslaan? Je kunt dit spel in drie moeilijkheidsgraden spelen: makkelijk, normaal en moeilijk.
Dad n Me

Dad n Me

Aktie Spelletjes 3,0 Let op! Een behoorlijk grof spel, het is de bedoeling dat je alle cartoons die aan het spelen op grove wijze afmaakt.
Sift Heads

Sift Heads

Aktie Spelletjes 3,0 Je werkt als huurmoordenaar voor de mafia. Ga zorgvuldig te werk, anders word je zelf ook vermoord!
Spatiebalk RPG

Spatiebalk RPG

Avontuur Spelletjes 3,0 Dit is een grappige parodie op de rollenspellen die je meestal tegenkomt. Je bent een ridder die een ontvoerde prinses moet zien te redden. Je kunt het spel maar op één manier besturen: door op je spatiebalk te drukken, welke handeling je ook wilt of moet uitvoeren. Weinig keuzevrijheid dus, lekker makkelijk! Als je aan het einde de koning verslaat, heb je het spel gewonnen.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game