LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Presidenten PaintBall

Presidenten PaintBall

Aktie Spelletjes 2,9 Probeer om alle presidentskandidaten neer te schieten.
Verdedig je Kasteel 2

Verdedig je Kasteel 2

Aktie Spelletjes 2,9 Leuk spel, verdedig je kasteel door de omhoog lopende poppetjes dood te maken.
Woestijnrover

Woestijnrover

Aktie Spelletjes 2,9 Bewijs dat jij, doorgewinterde woestijnrover, tot meer in staat bent dan Robin Hood! Voer alle opdrachten uit om wat gestolen spullen toe te voegen aan je verzameling wapens, helmen, schatten en trofeeën. De opdrachten verschijnen bovenaan in het scherm. Loop door deze stad in de woestijn en verzamel zo veel mogelijk schatten. Kijk wel uit voor obstakels, gaten in de grond en natuurlijk de gewapende bewakers. Wat een leuk avonturenspel!
Eilandgevecht

Eilandgevecht

Aktie Spelletjes 2,8 Vecht tegen de vijand in het eikenbos, het kannibalendorp, in het moeras des doods of op de andere plekken van het eiland. Hoe ga je te werk? Plaats allerlei soorten verdedigingstorens langs de route die de vijand neemt en zorg dat hij zijn bestemming niet bereikt!
Endless Zombie

Endless Zombie

Aktie Spelletjes 2,8 Verdedig je basis tegen de zombies!
Hobo 5 Space Brawls

Hobo 5 Space Brawls

Aktie Spelletjes 2,8 De Hobo-klonen voeren een aanval uit op onze populaire zwerver. Ze hebben hem zijn gevechtstechnieken afgepakt door middel van een buis, die ze zijn maag in hebben geduwd. Denk je dat Hobo het erbij laat zitten? Wij niet, want ook deze keer is Hobo weer in vorm en gaat hij zijn best doen om de aliens een kopje kleiner te maken en zijn smerige gevechtstechnieken terug te krijgen. Je kunt dit spel in drie modi spelen: makkelijk, normaal en moeilijk.
Toren Verdedigen 6

Toren Verdedigen 6

Aktie Spelletjes 2,8 Probeer om je basis te verdedigen tegen aanvallen van buitenaf.
War Heroes

War Heroes

Aktie Spelletjes 2,8 Word een onverslaanbare militair leider! War Heroes daagt je uit om je grondgebied koste wat kost te verdedigen. Bouw ondoordringbare torens en zorg dat de binnendringers niet op de basis kunnen komen. Elke strijd zit vol met nieuwe soorten soldaten en oorlogsmachines!
Rebound cs 2

Rebound cs 2

Aktie Spelletjes 2,8 Probeer om het doel steeds raak te schieten !
War on Terrorism 1

War on Terrorism 1

Aktie Spelletjes 2,8 Je moet terroristen neerschieten. Je hebt 4 missies die je moet volbrengen. Sla Bin Laden dood in een terroristenkamp, een grot en nog een terroristenkamp.
Street Fighter 8

Street Fighter 8

Sport Spelletjes 2,8 Speel in deze Street Fighter variant met Ken of Guile. En zorg ervoor dat je je tegenstander knock-out slaat.
Verdedig je Kasteel 20

Verdedig je Kasteel 20

Behendigheid Spelletjes 2,7 Verdedig het kasteel van de koning tegen zijn vijanden om naar het volgende level te gaan.
Boxhead Rooms

Boxhead Rooms

Aktie Spelletjes 2,7 Je doel is om in deze zombie-schietgame zo lang mogelijk in leven te blijven !
Xiao Xiao 5

Xiao Xiao 5

Aktie Spelletjes 2,7 Laat deze kleine stickpoppetjes het gevecht aangaan met je computer. Je kunt aanvallen met granaten, geweren of je laars.Je kunt eerst lopen, en dan kun je kiezen of je met granaten, geweren of met je laars aanvalt.
Tankoorlog 2

Tankoorlog 2

Aktie Spelletjes 2,7 Probeer om in deze tank game je tegenstanders te verslaan.
Verdedig je Kasteel 7

Verdedig je Kasteel 7

Aktie Spelletjes 2,7 Bouw je kasteel op. Je kan mannetjes nemen die geld voor je ophalen of die aan je kasteel werken.
Helikopterinvasie

Helikopterinvasie

Aktie Spelletjes 2,7 Verdedig je toren tegen alle indringende helikopters en kijk ook uit voor de mensen die op de grond lopen!
Verdedig je Kasteel 6

Verdedig je Kasteel 6

Aktie Spelletjes 2,7 Val een kasteel aan en zorg dat je de schatten eruit plundert!
Stick Trinity

Stick Trinity

Aktie Spelletjes 2,7 Probeer om al je tegenstanders te verslaan in dit vechtspelletje.
Ondergronds Leger

Ondergronds Leger

Aktie Spelletjes 2,7 Bouw een ondergronds leger om de aan de oppervlakte liggende stad te verdedigen.
Samoerai Verdediging

Samoerai Verdediging

Aktie Spelletjes 2,7 Probeer om in deze rpg game verschillende vechters voor je te maken. Probeer om deze te trainen in verschillende standen.
Oorlogsspel 19

Oorlogsspel 19

Aktie Spelletjes 2,6 Je bent een soldaat in de woestijn en moet proberen te zorgen dat je je tegenstanders probeert uit te schakelen.
Zwaarden en Sandalen 9

Zwaarden en Sandalen 9

Aktie Spelletjes 2,6 Probeer binnen 30 jaar een goed lopend dorp te bouwen en val je vijanden aan voordat zij jouw aanvallen.
Sift Heads Act 4

Sift Heads Act 4

Aktie Spelletjes 2,6 In SHW Act 4 Cold Memories, moet Shorty terug naar Rusland. Daar duikt haar verleden weer op, waardoor de nodige problemen ontstaan! Je moet 11 hoofdmissies en 6 secundaire missies vervullen. In de Safe House kun je je munitie aanvullen, nieuwe wapens toevoegen, je wonden verzorgen en schietoefeningen doen. Nieuwe wapens en kleding koop je in de wapen- en kledingzaken.
The Incredibles in aktie

The Incredibles in aktie

Aktie Spelletjes 2,6 Mr. Incredible en Frozone zijn druk met het verslaan van de buitenaardse robots die de planeet bedreigen. Help ze een handje bij het bestrijden ervan. Iedere geslaagde aanval levert je punten op! Verzamel punten om nieuwe technieken te kunnen gebruiken...
Verdedig je Kasteel 1

Verdedig je Kasteel 1

Aktie Spelletjes 2,6 Verdedig je kasteel tegen de soldaten en zorg dat ze niet op je kasteel schieten.
Berg Verdedigen

Berg Verdedigen

Aktie Spelletjes 2,6 Probeer om je toren boven op de berg te verdedigen door aanvallen van de militairen.
Zombies & Co

Zombies & Co

Denk Spelletjes 2,6 De zombies willen in dit grappige spel de baas worden over de aarde! In de meeste games vecht je tegen zombies, maar deze keer sta je aan hun kant. Eerst stel je een leger samen van zombiesoldaten en andere medewerkers. Per land of stad die je wilt veroveren, is een andere samenstelling nodig: sommige volkeren verzetten zich heviger dan andere! Stap voor stap verover je werelddelen, van de Noordpool tot de Zuidpool.
Raiden X 13

Raiden X 13

Behendigheid Spelletjes 2,6 Knal jezelf door deze drukke ruimteroute! Blaas zoveel mogelijk ruimteschepen op zonder zelf geraakt te worden. Verzamel de bonussen voor extra opties en hulp.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game