LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Counter Strike 8

Counter Strike 8

Aktie Spelletjes 2,6 Je komt in een aantal schietgevechten terecht. Breng deze tot een goed einde!
Elysium Man

Elysium Man

Aktie Spelletjes 2,6 Zorg dat dit zwarte stickpoppetje zijn gekleurde tegenstanders verslaat in deze vechtgame.
Combat Instinct 3

Combat Instinct 3

Aktie Spelletjes 2,6 Je gaat met je ruimteschip andere ruimteschepen aanvallen. Het is neerschieten of neergeschoten worden, dus doe je best!
Alio's Leger

Alio's Leger

Aktie Spelletjes 2,6 Je bent in vijandig gebied neergestord en je moet proberen de mensen die gevangen worden gehouden te bevrijden.
Helikopteraanval

Helikopteraanval

Aktie Spelletjes 2,6 Probeer om je basis te beschermen tegen vijandige aanvallen van buitenaf!
Water Verdedigen

Water Verdedigen

Behendigheid Spelletjes 2,6 De tuin wordt aangevallen. Hou de beestjes tegen voor ze bij de watervoorraad zijn.
Politie Scherpschutter

Politie Scherpschutter

Aktie Spelletjes 2,6 Ga mee op gevaarlijke snipermissies!
Monster Gevecht

Monster Gevecht

Aktie Spelletjes 2,6 Probeer in elk gevecht te winnen van je tegenstander. Zorg ervoor dat je telkens net iets vlugger slaat dan je tegenstander, hoe beter je hem raakt des te meer levens hij verliesd. Pas op dat de tegenstander jou niet raakt. Aan het einde van elk gevecht kun je betere wapens halen.
Drakojan Skies 2

Drakojan Skies 2

Aktie Spelletjes 2,6 Vecht met je vliegtuig tegen heel veel vijandelijke vliegtuigen, omdat ze jouw draak hebben vermoord. Je kan raketten schieten, maar ook kogels. In deel drie kun je raketten ook upgraden, dan worden ze supersterk. Je kunt maar een beperkt aantal raketten schieten, dat is jammer, want daardoor wordt het wel moeilijker.
Boxhead premiejager

Boxhead premiejager

Aktie Spelletjes 2,6 Geld is het enige dat telt. Loop door de stad en schiet op iedereen die je tegenkomt. Pak de poen die je voor elke dode krijgt, voordat een ander ervandoor gaat met de buit, en gebruik je centen om upgrades te kopen. En zorg er voor dat je zelf niet doodgeschoten wordt, want anders verdient een ander daar een centje aan. Succes!
De Heilige Oorlog

De Heilige Oorlog

Aktie Spelletjes 2,6 Probeer om in dit oorlogsspel alles wat op je pad komt te vernietigen!
Dodenstad verdedigen

Dodenstad verdedigen

Aktie Spelletjes 2,6 Verdedig jouw dodenstad tegen vijandige aanvallen. Kies een eenheid en voer hier een aanval op uit. Ook kun je tijdens de 'tactische pauze' toverspreuken gebruiken om de vijand uit de buurt te houden. Hoe meer aanvoerders je doodt, hoe meer skillpoints je verdient, waarmee je troepen kunt inhuren voor je eigen leger.
Tactical Defense

Tactical Defense

Aktie Spelletjes 2,6 Probeer om je basis te verdedigen. Koop hiervoor steeds de goede onderdelen.
Straatgevecht 3

Straatgevecht 3

Aktie Spelletjes 2,5 Iemand heeft de voordeur van je vriend smilie man vernield. Hij is erg boos over en jij hebt hem beloofd om uit te zoeken wie dat heeft gedaan. Versla alle slechterikken die je onderweg tegenkomt, als je voorwerpen of slechterikken opeet krijg je hun speciale gaven.
Vogels Schieten

Vogels Schieten

Aktie Spelletjes 2,5 Probeer de vogels uit de lucht te schieten voordat ze je helemaal onder poepen.
Counter Strike 3

Counter Strike 3

Aktie Spelletjes 2,5 Schiet op zoveel mogelijk doelen in 50 seconden.
Big Battle Tanks

Big Battle Tanks

Aktie Spelletjes 2,5 Het is oorlog, en je bent met je tank beland in Siberië. Je dacht dat je wel even zou kunnen rijden zonder vijandige tanks tegen te komen, maar dat was een grote vergissing: de vijand staat je al op te wachten. Hij laat het natuurlijk niet zomaar gebeuren dat je zijn gebied bezet en vecht terug met zijn eigen tank. Probeer daarom om deze tank uit te schakelen door erop te schieten. Na twee rake schoten is een tank kapot. De vijandige kogels kunnen jouw tank direct raken, maar er ook voor zorgen dat het ijs eromheen afbrokkelt, wat ook behoorlijk onhandig kan zijn! Denk dus goed na over je aanval, en mik vervolgens goed!
Toren Verdedigen 7

Toren Verdedigen 7

Behendigheid Spelletjes 2,5 Probeer om je basis te verdedigen tegen aanvallen van buitenaf.
Tanklegende

Tanklegende

Aktie Spelletjes 2,4 Jij bestuurt een tank, en jouw missie is het uitschakelen van zo veel mogelijk vijandige soldaten. Zorg dat je goed richt, zodat je ze in zo min mogelijk schoten uitschakelt!
Potion Paniek

Potion Paniek

Denk Spelletjes 2,4 Maak explosieve drankjes en schiet ze naar de vijand voor ze je muur neerhalen.
Feudalism

Feudalism

Aktie Spelletjes 2,4 Verzamel wapens, schilden en soldaten en vecht je weg naar de verovering.
Goblin Defence

Goblin Defence

Behendigheid Spelletjes 2,4 Verdedig de stad! Schiet alle goblins neer voordat ze de stadsmuren vernietigen.
Verdedig je Kasteel 3

Verdedig je Kasteel 3

Aktie Spelletjes 2,4 Verdedig je kasteel tegen poppetjes, tanks en katapulten.
Ninja Hunter

Ninja Hunter

Behendigheid Spelletjes 2,4 Jij bent een ninja die de tempel van de wind moet verdedigen tegen het leger van de Demon-meester. Dood de vijandelijke ninja's voor ze de tempel bereiken door snel de letters boven hun hoofd te typen. Als ze bommen of shurikens naar je gooien, typ de letter die erboven staat om de aanval te stoppen. Als je in een één op één gevecht belandt, volg de instructies die in het scherm verschijnen. Succes!
Toren Verdedigen 10

Toren Verdedigen 10

Aktie Spelletjes 2,4 Dit is een uitdagende toren verdediging. Bouw verschillende fabrieken en torens om je vijanden te vernietigen en op deze manier door te gaan naar de volgende wereld. Op het eind van elke wereld krijg je een baas.
Scherpschutter

Scherpschutter

Aktie Spelletjes 2,4 In elke level moet een missie worden uitgevoerd, als je deze missie goed uitvoert ga je door na de volgende level.
Supersniper 2

Supersniper 2

Aktie Spelletjes 2,4 Probeer om alle doelwitten te raken in dit mooi getekende schietspel en verdien punten om nieuwe wapens vrij te spelen.
Warlight

Warlight

Denk Spelletjes 2,4 Speel Warlight, een turn-based oorlogsspel dat je strategische vermogen op de proef stelt! Het gaat erom dat je de troepen die je inzet, zo efficiënt mogelijk gebruikt. Ieder aanvallend leger heeft 60% kans om een verdedigend leger uit te schakelen. Ieder verdedigend leger heeft 70% kans om een aanvallend leger uit te schakelen. Verover gebieden en vergroot zo je economische en politieke macht over verschillende continenten. Je kunt zowel tegen de computer als tegen een vriend spelen. Bepaal zelf in welke mate je het toeval een rol wilt laten spelen in het spel, door de 'luck modifier' aan te passen!
Piraten

Piraten

Aktie Spelletjes 2,4 Het doel van dit spel is simpel. Doe alles wat nodig is om het andere team te vernietigen. Piraten vechten natuurlijk niet met hun vuisten en daarom hebben ze een leuk arsenaal wapens. Het team dat het langst leeft, wint.
Ballonkanon 4

Ballonkanon 4

Behendigheid Spelletjes 2,4 Hier is weer een nieuwe versie van het verslavende spelletje 'Ballonkanon'! Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op allerlei verschillende ballonnen (leren ballonnen, explosieve ballonnen, rode ballonnen) om ze te laten knappen. Er zijn ook in deze aflevering van Ballonkanon weer nieuwe, uitdagende obstakels die je moet omzeilen!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game