LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Monster Gevecht

Monster Gevecht

Aktie Spelletjes 2,6 Probeer in elk gevecht te winnen van je tegenstander. Zorg ervoor dat je telkens net iets vlugger slaat dan je tegenstander, hoe beter je hem raakt des te meer levens hij verliesd. Pas op dat de tegenstander jou niet raakt. Aan het einde van elk gevecht kun je betere wapens halen.
Water Verdedigen

Water Verdedigen

Behendigheid Spelletjes 2,6 De tuin wordt aangevallen. Hou de beestjes tegen voor ze bij de watervoorraad zijn.
The Incredibles in aktie

The Incredibles in aktie

Aktie Spelletjes 2,6 Mr. Incredible en Frozone zijn druk met het verslaan van de buitenaardse robots die de planeet bedreigen. Help ze een handje bij het bestrijden ervan. Iedere geslaagde aanval levert je punten op! Verzamel punten om nieuwe technieken te kunnen gebruiken...
Drakojan Skies 2

Drakojan Skies 2

Aktie Spelletjes 2,6 Vecht met je vliegtuig tegen heel veel vijandelijke vliegtuigen, omdat ze jouw draak hebben vermoord. Je kan raketten schieten, maar ook kogels. In deel drie kun je raketten ook upgraden, dan worden ze supersterk. Je kunt maar een beperkt aantal raketten schieten, dat is jammer, want daardoor wordt het wel moeilijker.
Verdedig je Kasteel 1

Verdedig je Kasteel 1

Aktie Spelletjes 2,5 Verdedig je kasteel tegen de soldaten en zorg dat ze niet op je kasteel schieten.
Verdedig je tuin

Verdedig je tuin

Aktie Spelletjes 2,5 Verdedig je tuin tegen de kevers die azen op de lekkere pompoenen. Je kan verschillende kabouters inzetten, giftige ballen, spugende cactussen, tijdbommen, spuitbussen, lasertorens en kauwgom.
Elysium Man

Elysium Man

Aktie Spelletjes 2,5 Zorg dat dit zwarte stickpoppetje zijn gekleurde tegenstanders verslaat in deze vechtgame.
Toren Verdedigen 5

Toren Verdedigen 5

Aktie Spelletjes 2,5 Probeer om je basis te verdedigen tegen de invallers.
Monsterbolwerk

Monsterbolwerk

Aktie Spelletjes 2,5 In dit Toren Verdedigen-spel bouw jij torens om je gebied te verdedigen tegen menselijke indringers. Er zijn allemaal verschillende torens: de drakentoren, de helletoren, de zwarte toren en de donkere toren. Iedere toren heeft bepaalde voor- en nadelen, dit krijg je in het spel uitgelegd. Ook kun je nog toverspreuken gebruiken. Schakel je vijanden uit en zorg ervoor dat ze niet voorbij de poort komen!
Weg van die planeet

Weg van die planeet

Behendigheid Spelletjes 2,5 Help jij de robot om te ontsnappen van zijn planeet, zodat de pestkoppen hem niet meer te pakken kunnen krijgen? Schiet vijanden neer en zorg dat de raket op tijd brandstof krijgt. Het ruimteschip Z-100 werpt je brandstof en andere nuttige zaken toe: probeer al deze hulp te benutten! Kijk uit voor de krabben, want hun ijzeren klauwen ontzien niets en niemand. Ook zijn er dieven in het spel, die uit zijn op jouw brandstof. De schutter zonder hoofd is ook gevaarlijk, net als de robot met de hamer. Probeer om de 'herstelitems' (schilden met een rood plusteken erop) te pakken, evenals de jerrycans. Laat de aambeelden voor wat ze zijn: deze zijn juist schadelijk. Pak alle powerups die er maar te verzamelen zijn!
Honger naar Macht

Honger naar Macht

Aktie Spelletjes 2,5 In dit spel help je Arthur om 14 gebieden te veroveren. Gebruik je goud om vestingwerken en troepen te kopen. Je kan de hulp van vier soldaten inroepen, die elk hun unieke eigenschappen hebben. Arthur blijft op zijn post om zijn soldaten te leiden, maar pas op dat de vijand niet bij hem komt: als zijn levenskracht afneemt, is het spel voorbij. Gelukkig heb je een betrouwbaar zwaard om jezelf te verdedigen! Je krachtigste wapen is een katapult, waarmee je keien en toverdranken naar de vijanden kunt schieten. De toverdranken hebben alle drie een andere werking. Je kan muren en torens bouwen, maar let op: deze kan je alleen op je eigen grondgebied neerzetten. Er zijn in totaal zeven heersers die je moet verslaan, en elk van hen heeft een andere verdedigings- of aanvalsstrategie.
Virtual Police 2

Virtual Police 2

Aktie Spelletjes 2,5 Terroristen hebben het vliegveld bezet, probeer de toeristen te redden!
Tanklegende

Tanklegende

Aktie Spelletjes 2,4 Jij bestuurt een tank, en jouw missie is het uitschakelen van zo veel mogelijk vijandige soldaten. Zorg dat je goed richt, zodat je ze in zo min mogelijk schoten uitschakelt!
Dodenstad verdedigen

Dodenstad verdedigen

Aktie Spelletjes 2,4 Verdedig jouw dodenstad tegen vijandige aanvallen. Kies een eenheid en voer hier een aanval op uit. Ook kun je tijdens de 'tactische pauze' toverspreuken gebruiken om de vijand uit de buurt te houden. Hoe meer aanvoerders je doodt, hoe meer skillpoints je verdient, waarmee je troepen kunt inhuren voor je eigen leger.
Big Battle Tanks

Big Battle Tanks

Aktie Spelletjes 2,4 Het is oorlog, en je bent met je tank beland in Siberië. Je dacht dat je wel even zou kunnen rijden zonder vijandige tanks tegen te komen, maar dat was een grote vergissing: de vijand staat je al op te wachten. Hij laat het natuurlijk niet zomaar gebeuren dat je zijn gebied bezet en vecht terug met zijn eigen tank. Probeer daarom om deze tank uit te schakelen door erop te schieten. Na twee rake schoten is een tank kapot. De vijandige kogels kunnen jouw tank direct raken, maar er ook voor zorgen dat het ijs eromheen afbrokkelt, wat ook behoorlijk onhandig kan zijn! Denk dus goed na over je aanval, en mik vervolgens goed!
Chaos War 3

Chaos War 3

Aktie Spelletjes 2,4 Probeer om alle vijanden te verslaan.
Tactical Defense

Tactical Defense

Aktie Spelletjes 2,4 Probeer om je basis te verdedigen. Koop hiervoor steeds de goede onderdelen.
Goblin Defence

Goblin Defence

Behendigheid Spelletjes 2,4 Verdedig de stad! Schiet alle goblins neer voordat ze de stadsmuren vernietigen.
Zombies & Co

Zombies & Co

Denk Spelletjes 2,4 De zombies willen in dit grappige spel de baas worden over de aarde! In de meeste games vecht je tegen zombies, maar deze keer sta je aan hun kant. Eerst stel je een leger samen van zombiesoldaten en andere medewerkers. Per land of stad die je wilt veroveren, is een andere samenstelling nodig: sommige volkeren verzetten zich heviger dan andere! Stap voor stap verover je werelddelen, van de Noordpool tot de Zuidpool.
De Heilige Oorlog

De Heilige Oorlog

Aktie Spelletjes 2,4 Probeer om in dit oorlogsspel alles wat op je pad komt te vernietigen!
Alias 3

Alias 3

Aktie Spelletjes 2,4 Je komt in een gebouw, en na er een tijdje te hebben rondgelopen zie je dat je vriend is doodgeschoten! Je wilt natuurlijk wraak nemen, en op dat moment val je naar beneden. Versla hier alle vijanden om zo verder te komen.
Ballonkanon 3

Ballonkanon 3

Behendigheid Spelletjes 2,3 Dit is het tweede vervolg op het verslavende spelletje 'Ballonkanon'. Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op de rode ballonnen, en zijn er weer allerlei nieuwe, uitdagende obstakels die je zult moeten omzeilen!
Oma wordt gelanceerd

Oma wordt gelanceerd

Behendigheid Spelletjes 2,3 Je hebt de Oma ontsnapt-spelletjes vast wel eens gespeeld. Nu heeft boze oma iets nieuws bedacht om te ontsnappen: ze laat zich de lucht in schieten vanuit allerlei verschillende kanonnen! Dat mens is echt nergens bang voor en hoogtevrees heeft ze al helemaal niet. Oma begint met een soort 'schopkanon': een kanon uitgerust met een grote laars, die haar de lucht in schopt. Hoe verder je haar lanceert, hoe geavanceerder het kanon waarmee je haar daarna kunt uitrusten. Ook kun je allerlei gezelschapsdieren en -poppetjes uitkiezen, waarmee je extra punten kunt verdienen op het moment waarop je een level omhoog gaat.
Toren Verdedigen 18

Toren Verdedigen 18

Aktie Spelletjes 2,3 Verdedig de grensovergang tegen illegale immigranten door op tactische plaatsen wapens neer te zetten.
War Heroes

War Heroes

Aktie Spelletjes 2,3 Word een onverslaanbare militair leider! War Heroes daagt je uit om je grondgebied koste wat kost te verdedigen. Bouw ondoordringbare torens en zorg dat de binnendringers niet op de basis kunnen komen. Elke strijd zit vol met nieuwe soorten soldaten en oorlogsmachines!
Stickman Madness 2

Stickman Madness 2

Aktie Spelletjes 2,3 Dit is een mooie schietgame waarmee je in je eentje moet zorgen dat je tegenstanders uitschakelt !
Drakojan Skies Final

Drakojan Skies Final

Aktie Spelletjes 2,3 De vijanden hebben je draak vermoord! Ga een luchtgevecht met ze aan, waarin je raketten kunt afvuren, maar ook kogels. In deel drie kun je de raketten ook upgraden, dan worden ze supersterk. Je kunt maar een beperkt aantal raketten schieten, waardoor het spel steeds moeilijker en uitdagender wordt.
Boxhead Halloween

Boxhead Halloween

Aktie Spelletjes 2,3 Dit is een leuke versie van Boxhead. Schiet alle poppetjes die op je wegkomen af!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game