LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Bob's Wraak

Bob's Wraak

Aktie Spelletjes 2,3 Je moet met Bob wraak nemen op de zwarte ridder die je hele familie heeft vermoord.
Sift Heads Act 4

Sift Heads Act 4

Aktie Spelletjes 2,3 In SHW Act 4 Cold Memories, moet Shorty terug naar Rusland. Daar duikt haar verleden weer op, waardoor de nodige problemen ontstaan! Je moet 11 hoofdmissies en 6 secundaire missies vervullen. In de Safe House kun je je munitie aanvullen, nieuwe wapens toevoegen, je wonden verzorgen en schietoefeningen doen. Nieuwe wapens en kleding koop je in de wapen- en kledingzaken.
Tech War

Tech War

Aktie Spelletjes 2,2 Een Russische commandant heeft 15 geniesoldaten gevangengenomen en heeft plannen om jouw grondgebied te veroveren. Dwarsboom zijn plannen en bevrijd de 15 mannen! Je eerste missie: een gebouw vol militaire voorraden zoeken in sector P-25.
Helikopteraanval

Helikopteraanval

Aktie Spelletjes 2,2 Probeer om je basis te beschermen tegen vijandige aanvallen van buitenaf!
Potion Paniek

Potion Paniek

Denk Spelletjes 2,2 Maak explosieve drankjes en schiet ze naar de vijand voor ze je muur neerhalen.
Zombie Aanval

Zombie Aanval

Aktie Spelletjes 2,2 Dead frontier is een vette shooter waarin je de zombies moet dood schieten.
Alias 1

Alias 1

Aktie Spelletjes 2,2 Je komt in een gebouw, en na er een tijdje te hebben rondgelopen zie je dat je vriend is doodgeschoten! Je wilt natuurlijk wraak nemen, en op dat moment val je naar beneden. Versla hier alle vijanden om zo verder te komen.
Ninja Ravage

Ninja Ravage

Behendigheid Spelletjes 2,2 Probeer om in deze ninjagame alle opdrachten succesvol uit te voeren!
Muay Thai 1

Muay Thai 1

Aktie Spelletjes 2,2 Een spel waarin je slechte mannen knock-out moet slaan. Blokkeren is erg handig!!!
Politie Scherpschutter

Politie Scherpschutter

Aktie Spelletjes 2,2 Ga mee op gevaarlijke snipermissies!
Skater Bart

Skater Bart

Sport Spelletjes 2,2 Bart Simpson rijdt op zijn skateboard over de daken. Als dat maar goed gaat want het is nogal een wankel ding! Probeer zo veel mogelijk punten te scoren door plaatjes van Homer te raken.
Boxhead premiejager

Boxhead premiejager

Aktie Spelletjes 2,2 Geld is het enige dat telt. Loop door de stad en schiet op iedereen die je tegenkomt. Pak de poen die je voor elke dode krijgt, voordat een ander ervandoor gaat met de buit, en gebruik je centen om upgrades te kopen. En zorg er voor dat je zelf niet doodgeschoten wordt, want anders verdient een ander daar een centje aan. Succes!
Sift Heads Act 3

Sift Heads Act 3

Aktie Spelletjes 2,2 In SHW Act 3, Alonzo's Reinforcement, roept Alonzo, leider van de Italiaanse maffia in Chicago, hulptroepen in. Ze gaan op jacht naar Vinnie, Kiro en Shorty! Er zijn 12 hoofdmissies en 6 secundaire missies die je moet vervullen. In de Safe House kun je je munitie aanvullen, nieuwe wapens toevoegen, je wonden verzorgen en schietoefeningen doen. Nieuwe wapens en kleding koop je in de wapen- en kledingzaken.
Bloons TD 3

Bloons TD 3

Aktie Spelletjes 2,2 Speel deze Toren Verdedigen-variant door torens te plaatsen die de ballonnen kapot moeten schieten.
De wormenplaneet

De wormenplaneet

Behendigheid Spelletjes 2,2 Jij bent een alles verslindende worm, die zijn planeet tegen een leger mijnwerkers moet verdedigen. Verzamel bonussen en koop upgrades om efficiënter te worden en blijf uit de buurt van de hete kern van je planeet, of je gezondheid is weg voor je nog maar iets hebt verslonden. Succes!
Supersniper 2

Supersniper 2

Aktie Spelletjes 2,2 Probeer om alle doelwitten te raken in dit mooi getekende schietspel en verdien punten om nieuwe wapens vrij te spelen.
Flitsgevecht

Flitsgevecht

Aktie Spelletjes 2,2 Dit vechtspel speel je met twee spelers of tegen de computer. Je kunt verschillende settings kiezen om in te vechten.
De strijd van 1917

De strijd van 1917

Aktie Spelletjes 2,2 Zorg dat je ieder gevecht wint door vijandig grondgebied te bezetten, of door ervoor te zorgen dat het moreel van de vijandige soldaten zo laag is, dat ze zich overgeven. Bovenaan het scherm kan je zien welke grond bezet is, en hoe het staat met de moreel van je eigen manschappen. Loopgraven, officieren en upgrades kunnen je soldaten verdedigings- en aanvalsbonussen opleveren. Ervaring (XP) doe je op door vijanden te doden en gevechten te winnen.
Studentenhuis Oorlog

Studentenhuis Oorlog

Aktie Spelletjes 2,1 Bestrijd andere studentenhuizen door ze te bestoken met allerlei wapens.
Leonardo's kanon 3

Leonardo's kanon 3

Aktie Spelletjes 2,1 Probeer de koning van zijn toren te schieten met het door Da Vinci ontworpen kanon!
Verdedig je Kasteel 5

Verdedig je Kasteel 5

Aktie Spelletjes 2,1 Probeer je vestiging te verdedigen. Doe dit door muren te bouwen, mensen in te huren die kunnen schieten, en door upgrades te kopen.
Kung Fu

Kung Fu

Aktie Spelletjes 2,1 Kies eerst of je als Sing of als Fong wilt spelen. Daarna kies je een tegenstander uit. Ga dan het gevecht aan! Het is heel moeilijk want je tegenstander kan speciale aanvallen uitvoeren en jij niet.
Oorlogsprins

Oorlogsprins

Aktie Spelletjes 2,1 Je zit in een gebied met veel vijanden. Vecht met je kleine leger tegen de overmacht. Zorg dat een soldaat van jou aan de overkant komt en je hebt gewonnen. Voor de tegenstander geldt hetzelfde.
Zwaarden en Sandalen 9

Zwaarden en Sandalen 9

Aktie Spelletjes 2,1 Probeer binnen 30 jaar een goed lopend dorp te bouwen en val je vijanden aan voordat zij jouw aanvallen.
3 Foot Ninja 2

3 Foot Ninja 2

Aktie Spelletjes 2,1 Je moet met een Ninja poppetje een rijstmannetje verdedigen. Als je dat is gelukt moet je een prinses zoeken. Daarvoor moet je nog wel heel wat vechten.
Ninja Hunter

Ninja Hunter

Behendigheid Spelletjes 2,0 Jij bent een ninja die de tempel van de wind moet verdedigen tegen het leger van de Demon-meester. Dood de vijandelijke ninja's voor ze de tempel bereiken door snel de letters boven hun hoofd te typen. Als ze bommen of shurikens naar je gooien, typ de letter die erboven staat om de aanval te stoppen. Als je in een één op één gevecht belandt, volg de instructies die in het scherm verschijnen. Succes!
Ballonkanon 4

Ballonkanon 4

Behendigheid Spelletjes 2,0 Hier is weer een nieuwe versie van het verslavende spelletje 'Ballonkanon'! Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op allerlei verschillende ballonnen (leren ballonnen, explosieve ballonnen, rode ballonnen) om ze te laten knappen. Er zijn ook in deze aflevering van Ballonkanon weer nieuwe, uitdagende obstakels die je moet omzeilen!
Junglejacht

Junglejacht

Denk Spelletjes 2,0 Bescherm je Indianendorp tegen de wilde dieren!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game