LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Stickman Madness 2

Stickman Madness 2

Aktie Spelletjes 2,4 Dit is een mooie schietgame waarmee je in je eentje moet zorgen dat je tegenstanders uitschakelt !
Toren Verdedigen 5

Toren Verdedigen 5

Aktie Spelletjes 2,3 Probeer om je basis te verdedigen tegen de invallers.
Boxhead Halloween

Boxhead Halloween

Aktie Spelletjes 2,3 Dit is een leuke versie van Boxhead. Schiet alle poppetjes die op je wegkomen af!
Bob's Wraak

Bob's Wraak

Aktie Spelletjes 2,3 Je moet met Bob wraak nemen op de zwarte ridder die je hele familie heeft vermoord.
Alias 3

Alias 3

Aktie Spelletjes 2,3 Je komt in een gebouw, en na er een tijdje te hebben rondgelopen zie je dat je vriend is doodgeschoten! Je wilt natuurlijk wraak nemen, en op dat moment val je naar beneden. Versla hier alle vijanden om zo verder te komen.
Honger naar Macht

Honger naar Macht

Aktie Spelletjes 2,3 In dit spel help je Arthur om 14 gebieden te veroveren. Gebruik je goud om vestingwerken en troepen te kopen. Je kan de hulp van vier soldaten inroepen, die elk hun unieke eigenschappen hebben. Arthur blijft op zijn post om zijn soldaten te leiden, maar pas op dat de vijand niet bij hem komt: als zijn levenskracht afneemt, is het spel voorbij. Gelukkig heb je een betrouwbaar zwaard om jezelf te verdedigen! Je krachtigste wapen is een katapult, waarmee je keien en toverdranken naar de vijanden kunt schieten. De toverdranken hebben alle drie een andere werking. Je kan muren en torens bouwen, maar let op: deze kan je alleen op je eigen grondgebied neerzetten. Er zijn in totaal zeven heersers die je moet verslaan, en elk van hen heeft een andere verdedigings- of aanvalsstrategie.
Zombie Aanval

Zombie Aanval

Aktie Spelletjes 2,3 Dead frontier is een vette shooter waarin je de zombies moet dood schieten.
Monsterbolwerk

Monsterbolwerk

Aktie Spelletjes 2,3 In dit Toren Verdedigen-spel bouw jij torens om je gebied te verdedigen tegen menselijke indringers. Er zijn allemaal verschillende torens: de drakentoren, de helletoren, de zwarte toren en de donkere toren. Iedere toren heeft bepaalde voor- en nadelen, dit krijg je in het spel uitgelegd. Ook kun je nog toverspreuken gebruiken. Schakel je vijanden uit en zorg ervoor dat ze niet voorbij de poort komen!
Skater Bart

Skater Bart

Sport Spelletjes 2,3 Bart Simpson rijdt op zijn skateboard over de daken. Als dat maar goed gaat want het is nogal een wankel ding! Probeer zo veel mogelijk punten te scoren door plaatjes van Homer te raken.
Studentenhuis Oorlog

Studentenhuis Oorlog

Aktie Spelletjes 2,2 Bestrijd andere studentenhuizen door ze te bestoken met allerlei wapens.
Flitsgevecht

Flitsgevecht

Aktie Spelletjes 2,2 Dit vechtspel speel je met twee spelers of tegen de computer. Je kunt verschillende settings kiezen om in te vechten.
3 Foot Ninja 2

3 Foot Ninja 2

Aktie Spelletjes 2,2 Je moet met een Ninja poppetje een rijstmannetje verdedigen. Als je dat is gelukt moet je een prinses zoeken. Daarvoor moet je nog wel heel wat vechten.
Kung Fu

Kung Fu

Aktie Spelletjes 2,2 Kies eerst of je als Sing of als Fong wilt spelen. Daarna kies je een tegenstander uit. Ga dan het gevecht aan! Het is heel moeilijk want je tegenstander kan speciale aanvallen uitvoeren en jij niet.
Robotgevecht 4

Robotgevecht 4

Aktie Spelletjes 2,2 Ga het gevecht aan met de andere robots en zorg dat je 2 rondes wint om de wedstrijd te winnen. Als je een wedstrijd gewonnen hebt krijg je geld waarmee je de robot kan upgraden.
De strijd van 1917

De strijd van 1917

Aktie Spelletjes 2,2 Zorg dat je ieder gevecht wint door vijandig grondgebied te bezetten, of door ervoor te zorgen dat het moreel van de vijandige soldaten zo laag is, dat ze zich overgeven. Bovenaan het scherm kan je zien welke grond bezet is, en hoe het staat met de moreel van je eigen manschappen. Loopgraven, officieren en upgrades kunnen je soldaten verdedigings- en aanvalsbonussen opleveren. Ervaring (XP) doe je op door vijanden te doden en gevechten te winnen.
Alias 1

Alias 1

Aktie Spelletjes 2,2 Je komt in een gebouw, en na er een tijdje te hebben rondgelopen zie je dat je vriend is doodgeschoten! Je wilt natuurlijk wraak nemen, en op dat moment val je naar beneden. Versla hier alle vijanden om zo verder te komen.
Gunny Bunny

Gunny Bunny

Aktie Spelletjes 2,2 Dit is een echt afreageerspel waarin Gunny Bunny al zijn vijanden in het bos neerknalt!
Toren Verdedigen 19

Toren Verdedigen 19

Aktie Spelletjes 2,2 Dit is een Toren Verdedigen-spel vanuit een iets ander perspectief. Op ieder torenblok kan je een geschuttoren plaatsen om deze zo te verdedigen. Er zijn vijf verschillende soorten geschuttorens, die je kan upgraden tot niveau 5. Na iedere level krijg je drie 'tower points', waarmee je kapotte torens kan herstellen.
Verdedig je Kasteel 5

Verdedig je Kasteel 5

Aktie Spelletjes 2,2 Probeer je vestiging te verdedigen. Doe dit door muren te bouwen, mensen in te huren die kunnen schieten, en door upgrades te kopen.
Verdedig je Kasteel 25

Verdedig je Kasteel 25

Aktie Spelletjes 2,2 Verdedig je kasteel tegen inkomende aanvallen. Train meer mensen om de gevechten makkelijker te kunnen winnen.
Tankoorlog

Tankoorlog

Aktie Spelletjes 2,2 Versla alle tanks in elk level van dit leuke tankspel!
Weg van die planeet

Weg van die planeet

Behendigheid Spelletjes 2,2 Help jij de robot om te ontsnappen van zijn planeet, zodat de pestkoppen hem niet meer te pakken kunnen krijgen? Schiet vijanden neer en zorg dat de raket op tijd brandstof krijgt. Het ruimteschip Z-100 werpt je brandstof en andere nuttige zaken toe: probeer al deze hulp te benutten! Kijk uit voor de krabben, want hun ijzeren klauwen ontzien niets en niemand. Ook zijn er dieven in het spel, die uit zijn op jouw brandstof. De schutter zonder hoofd is ook gevaarlijk, net als de robot met de hamer. Probeer om de 'herstelitems' (schilden met een rood plusteken erop) te pakken, evenals de jerrycans. Laat de aambeelden voor wat ze zijn: deze zijn juist schadelijk. Pak alle powerups die er maar te verzamelen zijn!
Counter Strike 7

Counter Strike 7

Aktie Spelletjes 2,2 Schiet de gangsters/boeven dood.
Jungle Missie

Jungle Missie

Aktie Spelletjes 2,1 Kies je speler en voer je missies in de jungle zo goed mogelijk uit.
Ninja Ravage

Ninja Ravage

Behendigheid Spelletjes 2,1 Probeer om in deze ninjagame alle opdrachten succesvol uit te voeren!
Sift Heads Act 3

Sift Heads Act 3

Aktie Spelletjes 2,1 In SHW Act 3, Alonzo's Reinforcement, roept Alonzo, leider van de Italiaanse maffia in Chicago, hulptroepen in. Ze gaan op jacht naar Vinnie, Kiro en Shorty! Er zijn 12 hoofdmissies en 6 secundaire missies die je moet vervullen. In de Safe House kun je je munitie aanvullen, nieuwe wapens toevoegen, je wonden verzorgen en schietoefeningen doen. Nieuwe wapens en kleding koop je in de wapen- en kledingzaken.
Dogfight

Dogfight

Aktie Spelletjes 2,1 Schiet de vliegtuigen neer, en bombardeer de schepen.
Scherpschutter 2

Scherpschutter 2

Aktie Spelletjes 2,1 Houd de omgeving heel goed in de gaten want er zullen andere snipers op de loer liggen om iemand om te brengen.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game