LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Verdedig je Kasteel 25

Verdedig je Kasteel 25

Aktie Spelletjes 2,0 Verdedig je kasteel tegen inkomende aanvallen. Train meer mensen om de gevechten makkelijker te kunnen winnen.
Sift Heads 2

Sift Heads 2

Aktie Spelletjes 2,0 Een leuk Xiao Xiao-verhaal, waarin je moet proberen om allerlei opdrachten uit te voeren.
Gevecht op het vliegveld

Gevecht op het vliegveld

Aktie Spelletjes 2,0 In dit oorlogsspel stuur je soldaten af op barakken en andere gebouwen op het vliegveld, om het hele vliegveld te veroveren. Dit kun je zowel vanaf de grond doen (vanuit door jou veroverde barakken) maar ook vanuit de lucht (vanaf de 'airport units'): in dat geval drop je parachutisten. Je vijand heeft hetzelfde doel, dus zorg dat je je soldaten strategisch op pad stuurt en dat de vijand jouw gebouwen niet in handen krijgt! Boven de gebouwen staat het aantal soldaten dat je op pad kunt sturen.
Kastelen belegeren 2

Kastelen belegeren 2

Aktie Spelletjes 2,0 In het eerste deel van Kastelen belegeren heb je het koninkrijk Arcturia verwoest. Nu beveelt de koning jou en Halgrim om, samen met uitvinder Cormyn en tovenaar Mauryl de Grote, een aantal kastelen in het keizerrijk Crushtania te belegeren.
Monsterkanon Halloween

Monsterkanon Halloween

Aktie Spelletjes 2,0 Probeer alle monstertjes kapot te schieten door bommen bij ze in de buurt te laten ontploffen. Elke keer als alle monstertjes ontploft zijn, ga je door naar het volgende level. Dit spel kun je ook minder bloederig maken door de optie 'blood' (rechts onderaan) uit te vinken.
Toren Verdedigen 3

Toren Verdedigen 3

Avontuur Spelletjes 2,0 Schiet alle vijanden af en zorg ervoor dat zij jouw toren niet kunnen beschadigen.
Alias 2

Alias 2

Aktie Spelletjes 2,0 Je komt in een gebouw, en na er een tijdje te hebben rondgelopen zie je dat je vriend is doodgeschoten! Je wilt natuurlijk wraak nemen, en op dat moment val je naar beneden. Versla hier alle vijanden om zo verder te komen.
Straatgevecht

Straatgevecht

Aktie Spelletjes 2,0 Je gaat vechten op straat. Daarna ga je naar het park. Verdedig je goed en deel ook harde klappen uit!
Sift Heads

Sift Heads

Aktie Spelletjes 2,0 Je werkt als huurmoordenaar voor de mafia. Ga zorgvuldig te werk, anders word je zelf ook vermoord!
Sneeuwbalgevecht

Sneeuwbalgevecht

Behendigheid Spelletjes 2,0 Gooi telkens om de beurt een sneeuwbal tegen je tegenstander aan. Versla je tegenstander drie keer om je fort succesvol te verdedigen.
Toren Verdedigen 19

Toren Verdedigen 19

Aktie Spelletjes 1,9 Dit is een Toren Verdedigen-spel vanuit een iets ander perspectief. Op ieder torenblok kan je een geschuttoren plaatsen om deze zo te verdedigen. Er zijn vijf verschillende soorten geschuttorens, die je kan upgraden tot niveau 5. Na iedere level krijg je drie 'tower points', waarmee je kapotte torens kan herstellen.
Gun Mayhem 2

Gun Mayhem 2

Aktie Spelletjes 1,9 Daar is-ie dan, het vervolg op het populaire platform- en schietspel Gun Mayhem! Ook Gun Mayhem 2 kun je in de 'Campaign'-modus spelen, waarin je uitdagingen moet aangaan om nieuwe wapens en kaarten vrij te spelen. Je kunt het ook in de 'Custom'-modus spelen, waarin je een standaardspel speelt met 1 of meerdere spelers (maximaal 4). Pas je personage precies zo aan als jij het wilt, kies je wapen uit het arsenaal en ga het gevecht met de tegenstander(s) aan!
Counter Strike 7

Counter Strike 7

Aktie Spelletjes 1,9 Schiet de gangsters/boeven dood.
Toren Verdedigen 8

Toren Verdedigen 8

Behendigheid Spelletjes 1,9 Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Strijd der hoofdsteden

Strijd der hoofdsteden

Aktie Spelletjes 1,9 Dit is een oorlogs- en strategiespel waarin jij vanuit jouw hoofdstad alle vijandige hoofdsteden gaat veroveren. Je hebt 5 zetten per beurt, maar je kunt ieder leger slechts één keer per zet verplaatsen. Wanneer jouw hoofdstad is bezet door de vijand, is het spel voorbij. De kracht van je leger wordt uitgedrukt in moreel en mankracht. Moreel is het rode cijfer en mankracht is het zwarte cijfer. Het sterkste leger verslaat automatisch het zwakste. Hoe meer overwinningen, hoe groter het moreel, en omgekeerd: hoe meer verliezen je leger lijdt, hoe slechter het is gesteld met het moreel. Kies je land door erop te klikken. Je kunt ook voor een andere kaart kiezen door bovenaan het kaartnummer in te voeren, of door op 'random map' te klikken.
Counter Strike 4

Counter Strike 4

Aktie Spelletjes 1,9 Tijd om een leuk potje Counter Strike te spelen!
Meiden Gevecht

Meiden Gevecht

Aktie Spelletjes 1,9 Vecht tegen verschillende meisjes en probeer van ze te winnen!
Toren Verdedigen 15

Toren Verdedigen 15

Aktie Spelletjes 1,9 Verdedig de bloemen in de tuin tegen aanvallen van verschillende insecten. Bouw verschillende verdedigingslinies om de insecten die op weg zijn naar de bloemen te vernietigen.
Toren Verdedigen 10

Toren Verdedigen 10

Aktie Spelletjes 1,9 Dit is een uitdagende toren verdediging. Bouw verschillende fabrieken en torens om je vijanden te vernietigen en op deze manier door te gaan naar de volgende wereld. Op het eind van elke wereld krijg je een baas.
Julia's leger

Julia's leger

Behendigheid Spelletjes 1,9 Dit is een vechtspel waarin je allerlei vreemde schepsels tegen elkaar laat strijden in een al even vreemde wereld. Na ieder gevecht kun je je legertje upgraden met nieuwe soldaten en edelstenen. Wat een mooie graphics heeft dit spel! Speel het nu en geniet ervan!
Shock Defence

Shock Defence

Aktie Spelletjes 1,8 Bouw je torens en ander verdedigingswerken zo goed mogelijk zodat de dieren er niet door kunnen.
Super Tank

Super Tank

Avontuur Spelletjes 1,8 Probeer om met deze groene tank langs alle hindernissen en robots heen te komen. Pas op dat je niet het ravijn in valt.
Fight for Glorton

Fight for Glorton

Aktie Spelletjes 1,8 Versla je tegenstanders in alle levels! Je kunt dit spel zowel in de single player modus als in de multiplayer modus spelen.
Zee van Vuur

Zee van Vuur

Aktie Spelletjes 1,8 Kies een regio waar je wilt aanvallen en bouw daar je vestiging. Train je soldaten op en stuur ze uit naar de tegenstander.
Toren Verdedigen 13

Toren Verdedigen 13

Aktie Spelletjes 1,8 Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Thunderax 9K

Thunderax 9K

Aktie Spelletjes 1,8 Bestuur je straaljager door het vijandige luchtruim, bombardeer tanks en schiet vijanden uit de lucht. Probeer om alle powerups te pakken die hierdoor ontstaan!
Toren Verdedigen 22

Toren Verdedigen 22

Aktie Spelletjes 1,8 Verdedig je kasteel door torens te plaatsen op strategische plekken.
Oorlog zonder einde

Oorlog zonder einde

Aktie Spelletjes 1,8 In dit uitvoerige verdedigingsspel moet je allerlei loopgraven, bunkers en anti-tank raketten bouwen om verscheidene golven van aanvallende vijandelijke soldaten tegen te houden. Kies het verdedigingsmiddel dat je wilt gebruiken, zoek er een plek voor achter je linie, draai het, plaats het en zet er soldaten in. Er zijn ook upgrade- en reparatieopties. Als je klaar bent met het bouwen van je fort, kun je op 'Ready' klikken. Succes!
Vuurkind

Vuurkind

Avontuur Spelletjes 1,8 Speel met Lona en probeer in de eerste level te geheime doorgang te vinden. Versla vervolgens alle slechterikken maar pas op dat ze jou niet ombrengen.

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game