LeukeSpellen.Be

Aktie Spelletjes: Alien Booya, Alloy, Bushidovechters, Code of the Samurai

Advertentie
Magic Defender

Magic Defender

Aktie Spelletjes 2,1 Bouw verdedigingstorens om je vijanden tegen te houden, en ervoor te zorgen dat ze de uitgang niet bereiken. Zoals in ieder Tower Defense-achtig spel, komen er hier ook meerdere waves van vijanden op je af. Houd je levens en je geld in de gaten!
Toren Verdedigen 3

Toren Verdedigen 3

Avontuur Spelletjes 2,1 Schiet alle vijanden af en zorg ervoor dat zij jouw toren niet kunnen beschadigen.
Rail of War

Rail of War

Aktie Spelletjes 2,1 Je rijdt met je trein door een omgeving waarin je beschoten wordt. Probeer de juiste treinen uit te kiezen en de beste wapens!
Shock Defence

Shock Defence

Aktie Spelletjes 2,0 Bouw je torens en ander verdedigingswerken zo goed mogelijk zodat de dieren er niet door kunnen.
Counter Strike 4

Counter Strike 4

Aktie Spelletjes 2,0 Tijd om een leuk potje Counter Strike te spelen!
Oma wordt gelanceerd

Oma wordt gelanceerd

Behendigheid Spelletjes 2,0 Je hebt de Oma ontsnapt-spelletjes vast wel eens gespeeld. Nu heeft boze oma iets nieuws bedacht om te ontsnappen: ze laat zich de lucht in schieten vanuit allerlei verschillende kanonnen! Dat mens is echt nergens bang voor en hoogtevrees heeft ze al helemaal niet. Oma begint met een soort 'schopkanon': een kanon uitgerust met een grote laars, die haar de lucht in schopt. Hoe verder je haar lanceert, hoe geavanceerder het kanon waarmee je haar daarna kunt uitrusten. Ook kun je allerlei gezelschapsdieren en -poppetjes uitkiezen, waarmee je extra punten kunt verdienen op het moment waarop je een level omhoog gaat.
Gevecht op het vliegveld

Gevecht op het vliegveld

Aktie Spelletjes 2,0 In dit oorlogsspel stuur je soldaten af op barakken en andere gebouwen op het vliegveld, om het hele vliegveld te veroveren. Dit kun je zowel vanaf de grond doen (vanuit door jou veroverde barakken) maar ook vanuit de lucht (vanaf de 'airport units'): in dat geval drop je parachutisten. Je vijand heeft hetzelfde doel, dus zorg dat je je soldaten strategisch op pad stuurt en dat de vijand jouw gebouwen niet in handen krijgt! Boven de gebouwen staat het aantal soldaten dat je op pad kunt sturen.
Toren Verdedigen 8

Toren Verdedigen 8

Behendigheid Spelletjes 2,0 Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Pandagevecht

Pandagevecht

Behendigheid Spelletjes 2,0 Help deze panda om zijn tegenstanders te verslaan!
Moederbord Verdedigen

Moederbord Verdedigen

Aktie Spelletjes 2,0 In dit verdedigingsspelletje moet je een nieuw prototype moederbord beschermen tegen een aanval van hackers. Plaats je verdedigingsbots zo strategisch mogelijk om de hackers zo snel mogelijk uit te schakelen. Succes!
Monsterkanon Halloween

Monsterkanon Halloween

Aktie Spelletjes 2,0 Probeer alle monstertjes kapot te schieten door bommen bij ze in de buurt te laten ontploffen. Elke keer als alle monstertjes ontploft zijn, ga je door naar het volgende level. Dit spel kun je ook minder bloederig maken door de optie 'blood' (rechts onderaan) uit te vinken.
Alias 2

Alias 2

Aktie Spelletjes 2,0 Je komt in een gebouw, en na er een tijdje te hebben rondgelopen zie je dat je vriend is doodgeschoten! Je wilt natuurlijk wraak nemen, en op dat moment val je naar beneden. Versla hier alle vijanden om zo verder te komen.
Bloons TD 3

Bloons TD 3

Aktie Spelletjes 1,9 Speel deze Toren Verdedigen-variant door torens te plaatsen die de ballonnen kapot moeten schieten.
Muay Thai 1

Muay Thai 1

Aktie Spelletjes 1,9 Een spel waarin je slechte mannen knock-out moet slaan. Blokkeren is erg handig!!!
Kastelen belegeren 2

Kastelen belegeren 2

Aktie Spelletjes 1,9 In het eerste deel van Kastelen belegeren heb je het koninkrijk Arcturia verwoest. Nu beveelt de koning jou en Halgrim om, samen met uitvinder Cormyn en tovenaar Mauryl de Grote, een aantal kastelen in het keizerrijk Crushtania te belegeren.
The Matrix 3

The Matrix 3

Aktie Spelletjes 1,9 Je komt in een stad. Je moet proberen om een gebouw in te komen. Ga via het riool.
Oorlogsprins

Oorlogsprins

Aktie Spelletjes 1,9 Je zit in een gebied met veel vijanden. Vecht met je kleine leger tegen de overmacht. Zorg dat een soldaat van jou aan de overkant komt en je hebt gewonnen. Voor de tegenstander geldt hetzelfde.
Final Fight

Final Fight

Aktie Spelletjes 1,9 Leuke straat vecht game, je moet ervoor zorgen dat degene die je tegenkomt neerlegt.
Verdedig je tuin

Verdedig je tuin

Aktie Spelletjes 1,9 Verdedig je tuin tegen de kevers die azen op de lekkere pompoenen. Je kan verschillende kabouters inzetten, giftige ballen, spugende cactussen, tijdbommen, spuitbussen, lasertorens en kauwgom.
Straatgevecht

Straatgevecht

Aktie Spelletjes 1,9 Je gaat vechten op straat. Daarna ga je naar het park. Verdedig je goed en deel ook harde klappen uit!
Toren Verdedigen 13

Toren Verdedigen 13

Aktie Spelletjes 1,9 Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Stick Trinity 2

Stick Trinity 2

Aktie Spelletjes 1,9 Probeer om al je tegenstander te vernietigen !
Gek bommetje

Gek bommetje

Aktie Spelletjes 1,9 Jij bent een levende bom, die als doel heeft om zombies uit te schakelen. Spring eerst door het vuur om je lont aan te steken, waarna het aftellen begint. Zorg dat je op tijd bij de zombie bent, zodat je vlakbij hem staat wanneer je ontploft!
Zwaarden en Sandalen 6

Zwaarden en Sandalen 6

Aktie Spelletjes 1,9 Train deze jongen en maak een echte strijder van hem. Door veel te oefenen en de juiste skills op te waarderen kun je ervoor zorgen dat je onverslaanbaar wordt.
Commander

Commander

Denk Spelletjes 1,9 Geef jouw team de juiste intructies om het level te behalen.
Super Tank

Super Tank

Avontuur Spelletjes 1,9 Probeer om met deze groene tank langs alle hindernissen en robots heen te komen. Pas op dat je niet het ravijn in valt.
Kanon aan de kust

Kanon aan de kust

Aktie Spelletjes 1,8 Probeer in zo min mogelijk pogingen de piraatjes uit hun boten te schieten met je kanon!

Spelletjes - Aktie Spelletjes Little Game