LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Angst in het bos. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Angst in het bos

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Jij en je broertje zijn verdwaald. Op een gegeven moment belanden jullie op een plek die lijkt op een kerkhof. En wat er dan gebeurt... jullie veranderen in zombies. Je broertje verdwijnt, en zijn laatste woorden zijn de boodschap dat hij op zoek gaat naar de weg naar huis. Jij wilt natuurlijk niets anders dan ook naar huis, dus je gaat op zoek in deze plaats vol onheil waar grote spinnen je op staan te wachten! Zorg dat ze je niet te pakken krijgen, want dan wikkelen ze je in een cocon en verlies je een leven. Veel plezier met dit spannende avonturenspel!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen of WAD om te bewegen (pijltje omhoog of W = springen). Druk op X of op L om een pit uit te spugen, waar een boom uit groeit. Hier kun je weer in klimmen om naar een hoger gelegen gedeelte te komen. Ook kun je op X of L drukken om een speer te werpen. Druk op Z of op K om te reïncarneren. Wanneer je het spel begint te spelen, volgt eerst een soort tutorial, waarin je duidelijke instructies krijgt.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="platform/flawed_dimension.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Angst in het bos Little Game