LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Anski en Blip. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Anski en Blip

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Anski en Blip zijn twee buitenaardse wezens. Ze zijn elkaars beste vrienden, en wijken niet van elkaars zijde. Ze vullen elkaar perfect aan en hebben elkaar constant nodig, ook wanneer ze door het bos lopen, op zoek naar hun dieren. Roofvogel Massi wil namelijk wel eens ondeugende dingen doen: hij pakt hun diertjes af en verstopt ze in het bos, waar Anski en Blip ze moeten opzoeken. De diertjes kunnen niet tegen water, maar als Blip ze draagt, gaat het goed. Slakken en vlinders kunnen lastig, maar ook nuttig zijn. Wanneer Anski en Blip vast komen te zitten bij een obstakel, kunnen ze elkaar niet meer achternalopen. Soms kan dit erg handig zijn. Wanneer je het spelletje start, krijg je uitgebreide instructies over de besturing en over de mogelijkheden van Anski en Blip. Veel plezier!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen en Shift om te wisselen tussen Anski en Blip. Druk op de spatiebalk om dieren of dingen op te pakken. Druk op R om je level opnieuw te spelen.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="puzzle_and_run/anski-and-blip.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Anski en Blip Little Game